Estee, goes nude.

 

Πως να περιγράψω αυτόν τον ύμνο στο nude,  που μας επιφύλαξε για φέτος το Καλοκαίρι 2019 η αγαπητή Estee Lauder;

 

Εξ άλλου όσο και να είμαι υπέρμαχος των έντονων χρωμάτων (ή κάνε μακιγιάζ, ή μην κάνεις καθόλου) δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι ειδικά το καλοκαίρι που το δέρμα έχει ήδη αποκτήσει το δικό του χρώμα, οι nude αποχρώσεις είναι άκρως κολακευτικές.

 

Oh Naturelle λοιπόν (ένας άλλος τρόπος να πεις “nude”) μια ακόμα συλλογή από τη σχετικά πρόσφατη Violette, την Global Beauty Director της Estée Lauder η οποία δήλωσε:

 

«Για τη συλλογή Oh Naturelle! ήθελα να δημιουργήσω τις πιο βασικές nude αποχρώσεις για κάθε γυναίκα, ώστε να αναδείξει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της. Οι απαλές αποχρώσεις της συλλογής, τα μαργαριταρένια τελειώματα και οι πολυτελείς υφές δημιουργήθηκαν για να εμπνεύσουν όλες τις γυναίκες να τολμήσουν το πιο ελαφρύ μακιγιάζ και να αφήσουν τη φυσική τους ομορφιά να λάμψει. Οι παιχνιδιάρικες υφές και αποχρώσεις κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας, και δημιουργούν διαφορετικά look: απαλό ή έντονο, γλυκό αλλά και σέξι, αψεγάδιαστο και παιχνιδιάρικο»

 

Αυτά είναι τα προϊόντα της συλλογής με tips για το πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε από την Violette:

 

ΠΡΟΣΩΠΟ & ΜΑΤΙΑ

 

Oh Naturelle! 8 Pan Face & Eye Palette

Μια παλέτα με ρουζ και λάμψεις. Mix and match με οκτώ λαμπερές αποχρώσεις που μπορούν να φορεθούν ως σκιές, ρουζ και highlighter για να δημιουργήσετε ατελείωτα look, με φυσικό τρόπο. Με σατινέ και μαργαριταρένια τελειώματα, οι αποχρώσεις που επιμελήθηκε η Violette δημιουργήθηκαν για να κολακεύουν τον τόνο κάθε επιδερμίδας. Είτε πρόκειται για μια απαλή απόχρωση στα μάτια, είτε για ένα περλέ highlighter στα ζυγωματικά, αυτή η παλέτα πολλαπλών χρήσεων επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να τολμήσει το nude, με τον δικό της τρόπο.

Το tip της Violette: Δώστε ένταση στα μάτια εφαρμόζοντας μια highlighting σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στο κόκκαλο. Voilà —το απόλυτο nude.

 

 

 

ΜΑΤΙΑ

 

Oh Naturelle! 15 Pan Eyeshadow Palette

Λάμψη, βάθος, ένταση. Μια απαραίτητη παλέτα σκιών για τα μάτια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες. Με ένα συνδυασμό 15 λαμπερών και ματ αποχρώσεων σχεδιασμένων για να κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας, η πολυδιάστατη αυτή παλέτα προσφέρει ατελείωτες επιλογές για ένταση στα μάτια. Χρησιμοποιήστε μια σκιά για μια διακριτική εμφάνιση ή συνδυάστε εύκολα υφές και αποχρώσεις για να δημιουργήσετε γοητευτικό βλέμμα που κυμαίνεται από απαλό και «ανάγλυφο» μέχρι πιο τολμηρό και έντονο.

Το tip της Violette: Εφαρμόστε μία περλέ σκιά στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Voilà — μάτια που σαγηνεύουν.

 

 

 

ΧΕΙΛΗ

 Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color

Liquid envy. Μεταξένιο. Σέξι. Απαλό ματ. Αυτή είναι η ερμηνεία της Violette για τις must-have nude ματ αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Τέσσερις αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν ώστε κάθε γυναίκα να βρει την ιδανική, φυσικά nude απόχρωσή της. Η ανάλαφρη, κρεμώδης υγρή φόρμουλα χαρίζει έντονο χρωματικό ματ αποτέλεσμα και ανάλαφρη υφή.

Το tip της Violette:  Περάστε 1-2 φορές και είστε έτοιμη. Voilà —nude διάθεση.

Τέσσερις  αποχρώσεις:: Oh La La, Nude Tease, Oh Naturelle!, Under My Skin

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Πολύ ωραία χρώματα,ειδικά με μαυρισμένη επιδερμίδα είναι τέλεια.15 pan eyeshadow palette,πολύ ωραία.

  2. Και το liquid envy ,το δεύτερο από δεξιά,φαίνεται πολύ ωραίο,ειδικά στις ξανθιές.

  3. Γενικά στο μακιγιάζ μου συνήθως χρησιμοποιώ nude γήινες αποχρώσεις χειμώνα-καλοκαίρι. Πέρα από το κραγιόν μου που καμία φορά είναι έντονο κόκκινο το υπόλοιπο μακιγιάζ μου είναι ανάλαφρο χωρίς υπερβολές. Πολύ χρήσιμη η Oh Naturelle! 8 Pan Face & Eye Palette που έχει ταυτόχρονα ρουζ, λάμψεις και σκιές!!!!! 💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚❤❤❤❤❤❤ ότι πρέπει για το καλοκαίρι που δεν χρειάζεται να κουβαλάμε πολλά πολλά μαζί μας στις διακοπές ❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💜💜💜💜

  4. Λατρεύω τις nude αποχρώσεις, ειδικά σε μαυρισμενες επιδερμίδες, πολύ όμορφα χρώματα!!!

  5. Kαλημερα. Μολις το Σαββατο η κορη μιας φιλης μου αγορασε την Oh Naturelle! 15 Pan Eyeshadow Palette Ηρθε στο καφε που ημουν με την μαμα της και μας την εδειξε ολο χαρα. Πραγματικα ειχε ολες τις πιθανες αποχρωσεις του καφε για ατελειωτους συνδυασμους. Μου αρεσαν παρα πολυ….καλη εβδομαδα κοριτσια

  6. Μόλις τα πρωτοείδα στη φωτό πριν διαβάσω, ότι είναι Estee σκέφτηκα … Maybelline. Δεν είμαι σίγουρη, ότι μου αρέσουν οι συσκευασίες που δεν είναι καθόλου Estee. Το μπλε με χρυσό ή το χρυσό μόνο του, μου αρέσουν πολύ. Τα χρώματα ο.κ τα Nudes που βρίσκεις εύκολα παντού.

  7. Αχ Στελκα ακαταμάχητη! Κι έλεγα τι μου θυμίζουν, τι μου θυμίζουν! Παρ’ όλ’ αυτά, τα Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color τα θέλω όλα!

  8. @Amalia: Τα Paint -On όταν τα είδα, σκέφτηκα ότι τα έχεις κάνει ειδική παραγγελία… 🙂 🙂 🙂

  9. @Stella: Στα χρώματα των συσκευασιών ναι, ίσως, αλλά φυσικά αν τα πιάσεις στα χέρια σου, καμμία σχέση.

  10. @Ράνια: Είσαι εσύ Editor Υπεύθυνη Αγοράς, είναι και οι φίλες σου!! 🙂 🙂 🙂

  11. @Julia Οχι για την ποιότητα φυσικά. Στις συσκευασίες αναφέρομαι αποκλειστικά! Τις βρίσκω χωρίς φαντασία και luxury. Τώρα τα χρώματα απο κοντά δεν ξέρω πως είναι, δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα στην υφή και το αποτέλεσμα, αλλά ως αποχρώσεις δεν είναι και κάτι που δεν βρίσκεις αλλού… Βέβαια, θα μου πείτε τα nudes είναι nudes, τι να σου κάνει κι ο άλλος με τις αποχρώσεις?

  12. Βλέπω μια πιο μοντέρνα και μινιμαλ έκδοση που ακολουθεί τις νεες τάσεις 😀

  13. Χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερα μοντέρνο, οι αποχρώσεις των Pure Color Envy Paint-On Liquid Lip Color, πρέπει να είναι πολύ κολακευτικές.

  14. Για τα χείλη, να είναι ματ χωρίς να τα στεγνώνει, σκέφτηκα, Estée είναι αυτή! Και η απόχρωση Under my skin, είναι για μένα!
    xx

  15. Οι oh naturrelle ειναι υπεροχες, ειμαι φαν της estee

  16. Ήσυχα χρώματα,διακριτική συσκευασία,μ’αρέσει.
    Μουτςς

  17. Τζουλια δεν θα με εκαναν παρεα αλλιως αν δεν ηταν ιδιες με μενα καλημερα σας

  18. Aγαπώ nude…κι αν είναι κι Estee…..εμένα μ’ αρέσει που οι συσκευασίες ”δεν φωνάζουν”

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.