Mules για το Καλοκαίρι; Οπωσδήποτε!

 

 

 

Πριν από περίπου 10 μέρες, ξύπνησα με μια έντονη επιθυμία να αγοράσω ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια. (έτσι το παθαίνω, ξαφνικά ξυπνάω με shoe-desires)

 

 

Το είχα κάπως στο μυαλό μου, δηλαδή ήθελα mules κάτι εύκολο στο περπάτημα, που να μπορώ να το φοράω από το πρωί στα επαγγελματικά, μέχρι το απόγευμα σε έναν καφέ, αλλά και το βράδυ σε μια έξοδο για ποτό και με φορεματάκι καλοκαιρινό, να είναι όμως και βολικό, για να είναι κατάλληλο  και για τις διακοπές και για νησί και για καλντερίμι, αλλά να μην είναι  και βαρετό, να έχει ένα χρωματάκι, μια τσαχπινιά. (ε,ναι τι; αυτά τα ολίγα έψαχνα..)

 

Την ίδια μέρα το απόγευμα μετά τη δουλειά (παπούτσι θέλω, τώρα το θέλω) βρέθηκα στο The Mall Athens και ξεκίνησα το project “αγοράζω παπούτσια” όπως κάνω πάντα: έκανα μια πρώτη γυροβολιά σε όλα τα καταστήματα με παπούτσια χωρίς να δοκιμάσω. Από τα 20 περίπου mules που κάτι μου έκαναν, κάπως μου άρεσαν, δοκίμασα τα 5. Από τα 5 βγήκαν τα 2 τελευταία επιλαχόντα, ένα γαλάζιο και ένα κόκκινο. Κατέληξα στο κόκκινο, πήγα με χαρά να το αγοράσω για να μου πει η κοπέλα που με εξυπηρετούσε «Λυπάμαι, το κόκκινο σε 38άρι έχει τελειώσει. Μήπως θέλετε το μαύρο;” (φυσικά και δεν το ήθελα το μαύρο, το κόκκινο ήθελα!!)

 

Έπρεπε να ήσασταν από μια μεριά να με δείτε. Ήταν τέτοιο το σοκ μου (μόνο με παπούτσι που αγάπησα και δεν μπορεί να γίνει δικό μου σοκάρομαι) που απλώς καθόμουν στον καναπέ και ούτε έφευγα, ούτε μίλησα, ούτε λάλησα, απλά καθόμουν εκεί, χωρίς να κουνιέμαι. «δεν το πιστεύω.. δεν το πιστεύω…» ψέλλιζα…

 

Έχω μείνει στον καναπέ περίπου 3 λεπτά κοιτώντας το υπερπέραν, όταν η ίδια κοπέλα, ήρθε και μου είπε: «μόλις είχαμε μια ακύρωση σε ένα κόκκινο 38άρι κρατημένο- το θέλετε;”

 

Καλά δεν έχω σηκωθεί και δεν έχω πληρώσει κάτι πιο γρήγορα στη ζωή μου με φόβο μήπως όποια το ακύρωσε αλλάξει πάλι γνώμη και μου το πάρουν μέσα από τα χέρια!! Το σύμπαν συνωμότησε για τα μιουλάκια μου!! Τα μιουλάκια μου τα αγαπημένα που έπρεπε να γίνουν δικά μου για το Καλοκαίρι 2019. (θα τα δείτε στο τέλος του post)

 

Την περασμένη εβδομάδα κάναμε ολιγοήμερες διακοπές με τη Μαρίλυ/ Lydia. Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα δεν τα φόρεσα – της τα φύλαγα για έκπληξη. Την τρίτη μέρα τα έβαλα φυσικά. Περιττό να σας πω, ότι ξετρελάθηκε και για την επόμενη ώρα η συζήτηση περιστράφηκε στα mules μου.  «Καλά ρε φίλε, μόνο εσύ μπορείς να μπεις σε εμπορικό κέντρο με εκατοντάδες παπούτσια και να σταμπάρεις το πιο μοναδικό και ασυνήθιστο. Πως το κάνεις αυτό;” ήταν το βασικό σχόλιο από το αγαπημένο μου Lydiaκι.

 

 

Τι λέτε; Μετά από όλη αυτή την πολυλογία, να δούμε και κανά mule ή έτσι θα την περάσουμε όλη τη διδακτική ώρα;

 

 

 

Huxley & Grace suede με χοντρό τακούνι και όμορφη παλ βιολέ απόχρωση 26,01Ε

 

 

 

 

 

 

 

 

Οshoes  Mε διαφάνειες και χρυσό/ σαμπανιζέ  τακούνι  24,99 (note: σήμερα το συγκεκριμένο σχέδιο έχει 30% έκπτωση και θα το βρείτε στην απίστευτη τιμή 17,49Ε)

 

 

 

 

 

 

Celestino, μαύρο very sexy με τακούνι στιλέτο και 50’ς style  τιμή 18,95Ε

 

 

 

 

 

Issue Fashion: Μπεζ, με υπέροχη δτάτρητη πλέξη και ξύλινο τακούνι 29,99Ε

 

 

 

 

 

Bozikis, peep toe και suede, σε τέλεια μοβ απόχρωση 29,99Ε

 

 

 

 

 

Τhe Fashion Project: Σέξι, λευκό, δερμάτινο με τακούνι στιλέτο 49,99

 

 

 

 

 

Luigi σε camel απόχρωση 27,99Ε

 

 

 

 

 

 

Tsoukalas Suede, με τακούνι στιλέτο και υπέροχη σμαραγδί απόχρωση 22,99Ε

 

 

 

 

 

 

 

Voila! Nα και το δικό μου, ο νέος μου καλοκαιρινός έρωτας και αυτό που αγάπησε η Lydia-Μαρίλυ.

 

 

Tamaris Κόκκινο suede, με υπέροχο Chinese design υφασμάτινο τακούνι 39,99Ε

 

 

 

 

 

 

Καλά ψώνια bb girls!

 

 

30 Σχόλια
  1. Τα δικά σου είναι τα πιο ωραία με διαφορά! Το τακούνι όλα τα λεφτά, δεν το συζητώ! Καλοφόρετα! Οσες μπορείτε και τα φοράτε καλοφόρετα κορίτσια, γιατί εγω εδω και πολλά, πολλά χρόνια εχω αποχαιρετήσει οτιδήποτε δεν είναι flat χειμώνα-καλοκαίρι! Αρκούμαι να σας θαυμάζω.

  2. @Stella: Ειδικά το συγκεκριμένο είναι τόσο απίστευτα άνετο σα να φοράς παντόφλα. Επίσης να ξέρεις ότι πολλοί ορθοπεδικοί είναι υπέρ του τακουνιού – χαμηλού φυσικά και χοντρού- όπως αυτό το Tamaris και λένε ότι το τελείως flat δημοουργεί περισσότερη πίεση στο πέλμα. Η Lydia που εχει ένα θέμα από σπάσιμο σε δάκτυλο τα λατρεύει τα Tamaris. Είναι τα μόνα που φοράει.

  3. @Julia εγω δυστυχώς δεν μπορώ πλεον καθόλου…. Υατο για το τελείως flat το εχω ακουσει κι εγω ως άποψη και έχει λογική.

  4. Καλοφορετα!!!!Υπεροχα πραγματικα!!!Συμφωνω οτι λιγο τακουνακι χρειαζεται για τη στηριξη της μεσης το λενε και οι ορθοπαιδικοι.Βεβαια εγω θαυμαζω τις γυναικες γαζελες που περπατουν πανω στα 20ποντα λες και περπατουν σε ενα flat!!!Με απιστευτη ευκολια,χαρη και ανεση(η ψυχη τους το ξερει???)ενω ολες εμεις του ελαχιστου τακουνιου ή του flat αγκομαχαμε να περπατησουμε,εχωντας φουσκαλες,πονους στα δαχτυλα και ολα αυτα τα υπεροχα που συνοδευουν τη βαδιση το καλοκαιρι!!!

  5. Υπέροχα τα κόκκινα, το δε τακούνι WOW! Τα φαντάζομαι με σκούρο πεντικιούρ και είναι πολύ στυλάτα!!!
    Και εγώ προτιμούσα πάντα φλατ γιατί περπατάω αρκετά και έχω ευαισθησία στα πέλματα, αλλά όταν κάποια στιγμή φόρεσα μια μέτριου μήκους πλατφόρμα (γιατί νισάφι πια!) διαπίστωσα ότι με βόλεψε απίστευτα περισσότερο. Σε βαθμό που πλέον δεν αγοράζω άλλα φλατ! Αρκεί το τακούνι να είναι πλατφόρμα ή χοντρό. Τα tamaris πάντως όντως έχουν κάποια ανατομικά χαρακτηριστικά και είναι πολύ άνετα συγκριτικά με άλλα. Και σε σούπερ τιμή!
    Καλοφόρετα!

  6. @Eleftheria: Πάντως τα μοντέλα είναι όλα με καταστραμμένα πόδια, κάτι που οι ίδιες παραδέχονται. Τίποτα δεν είναι καλό στην υπερβολή του. Λατρεύω τα ψηλοτάκουνα, τα φοράω για μια έξοδο, αλλά δεν θα βγω να κάνω ψώνια με αυτά. Αλλά κακά τα ψέματα. Μια γυναίκα με τακούνι στιλέτο έχει άλλη χάρη και ομορφιά. Και όπως είπε και ο Jimmy Choo “αν δεν πονάς, δεν φοράς παπούτσι που να αξίζει..”

  7. @ΒΙΚΥ: Ευχαριστώ!! Πράγματι απίστευτη τιμή! Ωραία ιδέα το σκούρο πεντικιούρ αν και εγώ τα φόρεσα με κόκκινο ton sur ton με το χρώμα τους. Εχεις δίκιο για τα Tamaris. Το ίδιο λέει και η φίλη μου η Lydia.

  8. Μόνο για σένα @Julia μου έρωτας τα κόκκινα; Τα ερωτεύτηκα ΚΑΙ εγώ! Τέλεια, τέλεια ,τέλεια!!! Μεγεια σου!!! Πάντως, θα πάω για ψώνια με αυτές τις όμορφες προτάσεις – ήδη ξεχώρισα τα μαύρα, τα λευκά και τα σμαραγδι mules- αν είναι και λίγο αναπαυτικά, ακόμα καλύτερα, γιατί ένα θεματακι με τα πόδια μου το έχω…! (Κότσι λέγεται, μακάρι να μην το γνωρίζετε bbgirls!) Καλές αγορές σε όλες μας!
    xx

  9. Να τους μοιραζόμαστε τους πόνους μας… Πίκρα τα καλοκαιρινά παπούτσια. Τα Tamaris τα αγαπώ κι εγώ. Έχω πάντα μποτάκια tamaris για την ορθοστασία στην τάξη.
    Πολύ όμορφα τα mule σου Τζούλια μου! Να τα χαρείς!

  10. Χαιρετε.
    Τζουλια πανεμορφα σε γλυκο κοκκινο χρωμα. Να τα χαρεις αυτο το καλοκαιρι
    Η Ταmaris εχει πολυ καλο μαλακο δερμα και ανετες φορμες Εχω μποτακι μποτα και πεδιλο της εν λογω εταιρειας και ειναι εκπληκτικα
    Το καλοκαιρι βεβαια φορω και πολλα φλατ παπουτσια
    Ενω το χειμωνα τον βγαζω με 3 ζευγαρια παπουτσια το καλοκαιρι αγοραζω πολλα γιατι λατρευω τα περισσοτερα σχεδια που κυκλοφορουν
    Αυτες τις μερες εχω παραγγειλει 3 ζευγαρια απο MIGATO με 70% εκπτωση

  11. Κορίτσια, το πιό ωραία παπούτσια που έχετε δει χωρίς πλάκα!!! Να θέλεις να της τα βγάλεις, εκεί επί τόπου στην προκυμαία – πασαρέλα της παραθαλάσιος πόλης που είμασταν, και να σφηνώσεις το 41 σου!!! Παπούτσια & κορίτσια…. <3

  12. @Sofia Marga: Ευχαριστώ Σοφία μου! Καλά ψώνια!!

  13. @Amalia: Γιατί πίκρα αγαπημένη; Νομίζω ότι κάπου υπάρχει το τέλειο ζευγάρι mules για κάθε μια από μας!

  14. @ΡΑΝΙΑ: Αυτά είναι!! Υποκλίνομαι!! 3 ζευγάρια όχι 1!! (και εγώ μια φορά είχα έρθει από Λονδίνο με 9 ζευγάρια μέσα στη βαλίτσα μου.. είμαστε bb girls και καλά κάνουμε!!! 🙂 🙂 🙂

  15. @Τζουλια μαλλον η Cary απο το Sex and the City δεν ηταν ποτε μονη της στην συλλογη παπουτσιων

  16. @Lydia: Χαχαχαχχαχαχχαχ!!!! Τι ωραία τα περιγράφεις!!!

  17. @Τζουλια απορώ γιατι έβαλες ολα τα υπόλοιπα mules🤪🤪🤪🤪 το πόστ έπρεπε να ειναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτα!!Καλοφορετα !!!Ειναι υπέροχα!!!
    Και απο οτι γνωρίζω η εταιρία Tamaris ειναι value for money😀😀
    Εχω αρχίσει να σχηματίζω την εντύπωση πως με τα ιδιαιτερα παπούτσια που εχεις θα προκαλείς πολλα εμφράγματα !😍😍😍

  18. @SofiaT: Ε μα!! Επιτέλους!! Έλεγα και εγώ «πότε θα σχολιάσει και η fashion editor, για να ακούσω τη γνώμη της;;»!!

    «Money does not make style,» όπως ξέρουμε αγαπημένη!!

    Ευχαριστώ , ευχαριστώ, ευχαριστώ, τώρα μετά το σχόλιό σου θα τα φοράω με περισσότερο panache!!😘😘💕💕💕💕❤️❤️

  19. Julia μου σε καταλαβαίνω απόλυτα που ερωτεύτηκες αυτά τα κόκκινα mules, είναι όντως εκπληκτικά και εντυπωσιακότατα(όχι ότι περίμενα κάτι λιγότερο από μια κοκέτα Υδροχοινα 😉) Με τα mules έχω κ εγώ έναν έρωτα, αλλά αυτά που είδα και θα αγοράσω οπωσδήποτε είναι τα Oshoes με τις διαφάνειες💟

  20. Είναι τέλεια,να τα χαρείς αγαπημένη μου.
    Μουτςς

  21. @Julia, όχι πίκρα για την επιλογή, αλλά για τα προβλήματα στα πόδια μου που προκαλούν ακόμα και τα καλύτερα παπούτσια. Έχω πάρει απόφαση ότι το καλοκαίρι τα πόδια μου θα είναι πάντα με πληγές. Πέρα από τα σημεία τριβής μου προκαλεί αλλεργία και η άμεση επαφή με το δέρμα. Πίκρα λοιπόν…

  22. Σε καθημερινη βαση δεν θα μπιρουσα να τα φορεσω , μονο φλατ μπορω, πολυ ωραια τα δικα σου θα τα φοραγα σε απογευματινη βολτα

  23. @AMALIA Είμαστε ομοιοπαθείς! Δεν ξέρεις πόσο!!!!!! Αθλητικά δερμάτινα σανδάλιαTimberland και δεν τα φορώ γιατί μου κάνουν πληγές!!!!

  24. @Maryl: To Oshoes γράφει το όνομά σου πάνω. Αλλα νομίζω ότι γράφει και το δικό μου.. χεχεχε..

  25. @Amalia & @Stella, αν και με τρομάζει πολύ, έχω προγραμματίσει χειρουργείο για το κότσι που με ταλαιπωρεί -αμφω- και για πόνο, τι να πω… οπότε σας το λέω, να πάρετε θάρρος κορίτσια μου, ότι υπάρχουν και χειρότερα!…εγώ πάντως, προσπαθώ να το διακωμωδώ λίγο!
    xx

  26. Ωραίο χρώμα @JULIA μου!!!! ❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤Καλοφορετα!!!! Μου άρεσαν τα υπέροχα mules από τον Μποζικη που έχουν αυτά το τσαχπινιαρικο μοβακι. ❤❤❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  27. Πραγματικά πολύ ωραία τα mules σου Τζούλια μου!Κι εγώ αγόρασα το Πάσχα λευκά mules,κλειστά όπως αυτά της φωτό αλλά με πιο χαμηλό τακούνι.Τέλεια!Απογείωσαν το look μου.Δεν ξέρω τι είχα πάθει κι εγώ και ήθελα κόκκινα πέδιλα.Δεν πολυέψαξα αλλά το έχω στο νου μου για τις εκπτώσεις.Ήθελα να τα βρω με ησυχία και δεν είχα και πολύ καιρό.Πάντως τα κόκκινα sling back που δοκίμασα και δεν τα πήρα ακόμα τα κλαίω.Μου χρειάζονταν πιο πολύ τα μαύρα και δεν ήθελα δύο ίδια ζευγάρια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.