Ενυδάτωση LANEIGE : H επιστήμη του νερού

 

 

Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια έρευνας και χάρη στην Water Science Technology, η LANEIGE – λέξη που στα γαλλικά σημαίνει «χιόνι»,  ανέπτυξε το ιδανικό «νερό»,  για κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

Τα προϊόντα πλούσια σε υδρο-ιονισμένο μεταλλικό νερό, και crystal clear όπως ακριβώς μια νιφάδα χιονιού,  προσφέρουν την απόλυτη ενυδάτωση στην επιδερμίδα χάρη στη γρήγορη και βαθιά απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών για ακόμα πιο εντατική ενυδατική φροντίδα.

 

Ευεργετικά φυσικά συστατικά γιατί φιλοσοφία της LANEIGE είναι η σύζευξη της μοντέρνας τεχνολογίας με τη δύναμη της φύσης, γι’ αυτό και στις συνθέσεις τους βρίσκουμε εκχυλίσματα από neroli, σανταλόξυλο, βερίκοκο, τριαντάφυλλο, goji berry, κ.α.

 

 

 

 

Η Laneige, δίνει έμφαση τις sleeping masks, μάσκες που ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι «βόμβες ενυδάτωσης» και αποτοξίνωσης της επιδερμίδας,  όσο εμείς κοιμόμαστε.

 

 

Αυτές είναι κάποιες από τις φόρμουλες που αξίζει να δοκιμάσετε

 

 

Water Sleeping Mask

 Πολυβραβευμένο και best seller προϊόν αυτή η ενυδατική μάσκα τρέφει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου, όταν το δέρμα είναι περισσότερο δεκτικό στη φροντίδα, και του παρέχει υψηλή δόση ενυδάτωσης, χάρη στο πατενταρισμένο υδρο-ιονισμένο μεταλλικό νερό της LANEIGE.

 

 

  • Η φροντίδα Calming Sleepscent, εμπλουτισμένη με άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο και σανταλόξυλο, ηρεμεί την επιδερμίδα και τις αισθήσεις.
  • Η φροντίδα Sleep-Tox, με αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα από βερίκοκο και νυχτολούλουδο, αποτοξινώνουν την επιδερμίδα.
  • Το υδρο-ιονισμένο μεταλλικό νερό, με έξι μεταλλικά στοιχεία για μάξιμουμ ενυδάτωση (ψευδάργυρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ασβέστιο, νάτριο και κάλιο), εισχωρεί πιο γρήγορα.
  • Η αποκλειστική τεχνολογία Moisture Wrap κλειδώνει στην επιδερμίδα τα ενεργά συστατικά και το μεταλλικό νερό, για ακόμα καλύτερη ενυδάτωση.

 

 

 

Eye Sleeping Mask

 Μάσκα που ενυδατώνει και ηρεμεί τα κουρασμένα μάτια ενώ κοιμάστε. Με το έξυπνο κεραμικό απλικατερ κάντε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή την ώρα που απλώνετε το προιόν. Αντίο στα πρησμένα μάτια που βλέπουμε στον καθρέφτη  το πρωί, χάρη και στην καφείνη που «ξυπνάει» την επιδερμίδα.

 

 

  • Η τεχνολογία SleepCircular είναι ένα αναζωογονητικό μείγμα από καφεΐνη, βιταμίνη P και ένζυμα, που φωτίζουν και αποσυμφορούν το περίγραμμα των ματιών (κάντε μασάζ χρησιμοποιώντας το απλικατέρ για μέγιστη απόδοση του προϊόντος).
  • Η αποκλειστική τεχνολογία Moisture Wrap κλειδώνει τα ενεργά συστατικά και το μεταλλικό νερό για ακόμα καλύτερη ενυδάτωση.

 

 

 

 

 

Lip Sleeping Mask

 

Μάσκα νύχτας χειλιών- ένα new entry στην ιεροτελεστία ομορφιάς.  Δρα σαν ένα απαλό balm που αγκαλιάζει τα χείλη και τους προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Ισχυρά αντιοξειδωτικά τρέφουν τα ξηρά χείλη ενώ κοιμάστε. Η φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά στοιχεία αφήνει τα χείλη απαλά και άνετα. Είναι η τέλεια φροντίδα χειλιών πριν απλώσετε το κραγιόν σας, για καλύτερο τελείωμα και χρώμα που διαρκεί περισσότερο. Το 2018 κέρδισε το Beauty Award του έγκυρου περιοδικού ομορφιάς Glamour.

 

 

-Το Berry Mix Complex που περιέχει η μάσκα, απαλύνει και μαλακώνει τα χείλη χάρη στη βιταμίνη βιταμίνη C, τα αντιοξειδωτικά και το θρεπτικό κοκτέιλ από εκχυλίσματα raspberry, φράουλας, μαύρων μούρων, cranberry και goji berry.

 

 

 

Water Bank Moisture Cream

Πλούσια ενυδατική κρέμα που απορροφάται αμέσως και προσφέρει μια υψηλή δόση ενυδάτωσης όλη μέρα, χάρη στο πατενταρισμένο υδρο-ιονισμένο μεταλλικό νερό της LANEIGE. Αυτή η τεχνολογία διατηρεί σταθερά τα επίπεδα υγρασίας και την «κλειδώνει» στην επιδερμίδα ενώ το σκουαλένιο από ελιά ενδυναμώνει το φυσικό υδρολιπιδικό φραγμό του δέρματος, για εντατική θρέψη. Μειώνει την ξηρότητα και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και φωτεινή.

 

 

 

 

 

Το απόλυτο προϊόν- gadget της μάρκας είναι το ενυδατικό στυλό Quick Hydro Pen που μπορείτε να έχετε μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας για on-the-spot ενυδάτωση με ενα κλικ!

 

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα LANEIGE διατίθενται  στο stand Korean House” αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και θα τα βρείτε και online στο www.sephora.gr & mob app Sephora Greece

 

 

11 Σχόλια
  1. Την εταιρεία πρεπει να την έμαθα οταν έψαχνα για bb cushion😄πρεπει να είχε πάρει βραβείο best global bb cushion!! Και απο οτι παρατηρώ οι Κορεάτες το πάνε όχι μόνο ενα αλλα πολλα βήματα παρακάτω!!
    Η μασκα για τα μάτια που τράβηξε το ενδιαφέρον και πιο πολυ οτι χρησιμοποιείς το (κεραμικό)εργαλείο που εχει και μπορείς πιστευω να κανεις και μασαζ😁

  2. @SofiaT: Αυτή έχω και εγώ! Την Eye Mask. Είναι πολύ δροσερός ο τρόπος εφαρμογής και το πρωί δεν νιώθω τα μάτια μου βαριά και κουρασμένα. Εγώ ειδικά- λόγω και του υπολογιστή- την φοράω κάθε βράδυ και όχι απλά 2-3 φορές την εβδομάδα.

  3. @Julia μιας και εγώ εχω ευαισθησία με τα μάτια τώρα με αυτο που είπες μου τράβηξε ακομα
    περισσότερο το ενδιαφερον😍

  4. Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση με τις μάσκες για πολύ εντατική ενυδάτωση. Πάντως και εγώ το καλοκαίρι ειδικά μετά τη θάλασσα θέλω οπωσδήποτε να κάνω μια μάσκα αλλιώς το βράδυ νιώθω το δέρμα μου να έχει μια κάποια ξηρότητα. Σίγουρα θα ζητήσω δείγμα από τη water sleeping mask και μπορεί να είναι η επόμενη αγορά μου.

  5. Θα θελα πολύ να δοκιμάσω όλες τις sleeping mask, νομίζω ότι η ώρα του υπνου είναι η πιο κατάλληλη για να απορρόφησει το δέρμα μας όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ενυδάτωση και αναγέννηση του.

  6. Νιωθω οτι η μασκα για τα ματια θα γινει η αγαπημενη μου.

  7. Είμαι έτοιμη για τη μάσκα Water Sleeping Madk ! Είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στην επιδερμίδα μου: να ξεδιψά την ώρα που θα κοιμάμαι!
    xx

  8. Τη μάσκα χειλιών θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε.
    Μουτςς

  9. @Maryl: Οι sleeping masks είναι από τα πιο βασικά steps στην κορεάτικη φιλοσοφία και ιεροτελεστία ομορφιάς. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν, γιατί όλες τους έχουν αλαβάστρινο, αψεγάδιαστο δέρμα.

  10. Ειδικά αυτήν τη μάσκα χειλιών την ακούω να φωνάζει το όνομά μου…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.