belif: το φουλ της ενυδάτωσης από την Κορέα.

 

Η belif υπογράφει μια μοναδική σειρά προϊόντων που συνδυάζουν την παραδοσιακή βοτανολογία του 19ου αιώνα με την καινοτομία και την εξειδίκευση ενός Korean beauty brand.

 

Αν δεν έχεις διαβάσει με προσοχή για την belif, μπορεί και να μπερδευτείς. Η μάρκα είναι μεν 100% Κορεάτικη αλλά η έμπνευσή της προέρχεται από τον διάσημο Σκωτσέζο βοτανολόγο του 19ου αιώνα Dancan Napier  και τις δικές του μεθόδους εκχύλισης των ευεργετικών συστατικών από φυτά και βότανα για ένα υγιές δέρμα. Κάθε φόρμουλα της belif συνδυάζει συστατικά  της καινοτόμας κοσμετολογίας με παραδοσιακές μεθόδους εκχύλισης των φυτών. Το brand είναι clean και vegan, με πολύ minimal συσκευασίες που δεν θυμίζουν κορεάτικη fun «τσαχπινιά».

 

 

Στην καρδιά της μάρκας χτυπάει φυσικά η ενυδάτωση ενώ το best seller προϊόν και αυτό που πουλάει σαν ζεστό ψωμί σε όλα τα Sephora παγκοσμίως δεν είναι άλλο από την ενυδατική κρέμα The True Cream Aqua Bomb που αυξάνει τα επίπεδα της υγρασίας στην επιδερμίδα έως και 70% (!) ενώ κυκλοφορεί για δυο τύπους επιδερμίδας, ξηρές/ κανονικές και λιπαρές. Με ελαφριά τζελ κρέμα υφή, αναζωογονητική, φουλ ενυδατική είναι το τέλειο προϊόν ειδικά γι’ αυτή την εποχή. Επιπλέον συσφίγγει τους πόρους και  μειώνει την εμφάνισή τους για ένα απαλό και αψεγάδιαστο δέρμα.

 

 

 

Άλλο ένα αγαπημένο προϊόν από τη μάρκα είναι το Aqua Bomb Jelly Cleanser, ένα τζελ που μεταμορφώνεται σε απαλό, πλούσιο αφρό μόλις έρθει σε επαφή με νερό. Απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ χάρη στις μικροσκοπικές φυσαλίδες του και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Βασισμένο στην ίδια φόρμουλα με την “Aqua Bomb”, προσφέρει φουλ ενυδάτωση και καθαρίζει απαλά, για πεντακάθαρη, λαμπερή επιδερμίδα.  Δερματολογικά ελεγμένο, το Aqua Bomb Jelly Cleanser είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

 

 

 

Για να έχετε μια πρώτη επαφή με τη μάρκα βρήκα πολύ έξυπνη την Moisturizing Bomb Sheet Mask. Εκτός από τη μάσκα η συσκευασία περιλαμβάνει και τον αφρό καθαρισμού και την ενυδατική κρέμα Moisturizing bomb σε 3 steps, καθαρισμός, μάσκα, ενυδάτωση. Κοστίζει 7,50 ευρώ και έτσι μπορείτε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του brand και του πόσο σας ταιριάζει.

 

 

 

 

 

Αγαπώ τα travel size προϊόντα και μόνο με αυτά βγάζω το καλοκαίρι. (βλέπετε όσο πιο μικρά, τόσο πιο πολλά μπορώ να πάρω μαζί μου.. ) Το travel set Best Seller on the go, περιλαμβάνει όλα τα best seller του brand σε ένα πολύ όμορφο νεσεσέρ: τον αφρό καθαρισμού «Creamy Cleansing Foam Moist» (30 ml), το ενυδατικό serum «Hungarian Water Essence» (10 ml), την κρέμα ματιών «Moisturising Eye Bomb» (5 ml), την σούπερ ενυδατική κρέμα «The True Cream- Aqua Bomb» (10 ml), τη μάσκα νύχτας «Aqua Bomb Sleeping Mask» (10 ml).

 

 

 

Τα προϊόντα belif,  διατίθενται  στο stand Korean House” αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και θα τα βρείτε και online στο www.sephora.gr & mob app Sephora Greece

19 Σχόλια
  1. “Η μάρκα είναι μεν 100% Κορεάτικη αλλά η έμπνευσή της προέρχεται από τον διάσημο Σκωτσέζο βοτανολόγο του 19ου αιώνα Dancan Napier και τις δικές του μεθόδους εκχύλισης των ευεργετικών συστατικών από φυτά και βότανα για ένα υγιές δέρμα.”
    Για κάτι τέτοια αγαπώ την παγκοσμιοποίηση, που μπορείς και να την πεις ανταλλαγή γνώσης, κουλτούρας, τεχνογνωσίας!

  2. Ετσι ακριβώς! Δεν θα μπορούσες να το πεις πιο σωστά!

  3. Αυτό που έχω προσέξει βλέποντας και τα προιόντα στο site είναι οι προσιτές τους τιμές. 25, 30, 35 ή ακόμα και 40Ε δεν θεωρούνται πολλά χρήματα όταν κάποτε δίναμε 100 και βάλε, για μια κρέμα ημέρας. Χαίρομαι πολύ που πλέον έχουμε πολλές εναλλακτικές. Μόνο καλό είναι αυτό. Η sheet mask θα είναι μέσα στις επόμενες beauty αγορές και έβαλα στο μάτι και την ενυδατική.

  4. @Julia όντως πολυ έξυπνη η ιδέα της μάσκας που περιλαμβάνει και τον αφρό καθαρισμου και την κρεμα για να εχεις έτσι ολοκληρωμένη εμπειρια😁.Παντως και εμένα μου αρέσουν τα travel set ακριβώς για τον λόγο που αναφερεις😁

  5. @ANNAK: Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου. Όσο μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών τόσο πιο πετυχημένη μπορεί να είναιι η αναζήτηση για το προιόν που θα ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες μας.

  6. @SofiaT: Βλέπεις, στις διακοπές έχουμε και τον χρόνο για περισσότερο μποτέ, τύπου Κορεάτικο με τα 8 προιόντα το πρωί και τα 10 προιόντα το βράδυ, άρα πρέπει να είναι travel size για να χωρέσουν όλα!! χαχαχαχχα

  7. @Julia ακριβώς αλλιώς ούτε μια βαλίτσα δεν τα χωράει ολα χαχαχχαχα
    Έψαξα στο σάιτ και είδα οτι η κρεμα βγαίνει και σε mini size των 25ml
    και κάνει μόνο 17,95 πολυ καλη τιμη αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι!!! για περισσότερο
    χρόνο και να εχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη!!
    Το ίδιο ακριβώς κάνει η αγαπημένη για εμένα Caudalie 😍

  8. @SofiaT: Έτσι ακριβώς!! Για την τιμή είναι αυτό που έγραψε παραπάνω και η ΑΝΝΑ. Ωραίες προσιτές τιμές που σε βοηθούν να δοκιμάζεις τα προιόντα και να καταλήγεις έχοντας σφαιρική άποψη

  9. Το travel set νομίζω θα είναι η επόμενη αγορά μου.
    Μουτςς

  10. Πολύ μ’αρεσει η ιδέα ότι θα τα δοκιμάσω όλα αυτά τα προϊόντα στην πρωτότυπη συσκευασία που διατίθενται και στην οικονομική τιμή των 7.5€
    xx

  11. Συμφωνώ με τη Λιτσα, βρίσκω πολύ πρακτικά τα travel set, μόνο τέτοια προτιμώ σε διακοπές! Μου άρεσε πολύ η περιγραφή του aqua bomb gelly cleanser και νομίζω θα αρέσει και στο δέρμα μου😊

  12. Το Aqua Bomb Jelly Cleanser θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! Μου αρέσουν τα προιόντα καθαρισμού που καθαρίζουν χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα πόσο μάλλον που το συγκεκριμένο προσφέρει και έξτρα ενυδάτωση!

  13. Πάάάάρα πολύ οικονομικά προ’ι’όντα …οι συσκευασίες πράγματι minimal και λίγο μακριά από την κορεάτικη φιλοσοφία…

  14. Για τις διακοπες που εχω πιο πολυ χρονο ειναι καλη ιδεα για γνωριμια μαζι τους

  15. Βόμβα ενυδάτωσης… 70%… Ηχούν καμπανάκια προσέλκυσης στα αυτιά μου…

  16. Οι προσιτες τιμες ειναι αλλο ενα συν για να τα δοκιμασω

  17. Με όλα αυτά που διαβάζω για τις κορεάτικες μάρκες μου φαίνεται θα στείλω παραγγελία στην Κορέα !!

  18. @Marianna: Καθόλου άσχημο ένα ταξίδι στη Σεούλ!! Πάντως ευτυχώς ήδη κάποιες πολύ καλές μάρκες τις βρίσκουμε πλέον και εδώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.