Sol de Janeiro: Πάμε Βραζιλία!

 

 

 

“Aχ Τζούλια,  τι είναι αυτό;” “Μπορείς να με ψεκάσεις και μένα Τζούλια;” “Δως το μου λίγο να το δω!” “Μα τι μυρίζει τόσο υπέροχα σε όλο το Flying Cat”; “Καρύδα; Mμμμ είναι υπέροχο!!”

 

“Αχ κοίτα!! Γυαλίζει κιόλας!!” “Μαμά,  θα μου πάρεις και μένα αυτό της Τζούλιας, όταν γυρίσουμε στην Αθήνα;”

 

Αυτά και πολλά ακόμα σχόλια, άκουσα από πανέμορφα δεκάχρονα και εντεκάχρονα κοριτσάκια στο περσινό ταξίδι στην Τήνο με το σχολείο του κυρίου Ρωμανού, όταν στην τσάντα μου είχα το Sol de Janeiro “Brazilian Crush” το απίθανο fragrance mist με την ακαταμάχητη μυρωδιά καρύδας και φυσικά τις ψέκασα όλες σε παρέλαση. (αγαπώ να ασχολούμαι με κορίτσια κάθε ηλικίας, φαντάζομαι το ξέρετε αυτό)

 

Βλέπετε,  ήταν να μην κάνω την αρχή και ψεκάσω με αυτό πρώτη την Ελενίτσα. ( εφόσον είναι mist,  και όχι κάποιο βαρύ άρωμα, είναι ιδανικό γι αυτές τις ηλικίες).  Μετά έγινε παρέλαση μπροστά από το κάθισμά μου,  αλλά και όταν φτάσαμε στο νησί.

 

Όλες  οι μικρές καθ όλη τη διάρκεια της τριήμερης εκδρομής μύριζαν  Brazilian Crush.  Περιττό να σας πω ότι το μπουκάλι των 100ml επέστρεψε άδειο στην Αθήνα .

 

Παιγνιδιάρικα, αλλά και άκρως θηλυκά αγαπώ πολύ τα Sol de Janeiro δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο καλοκαιρινή σειρά από αυτή. Παρακάτω κάποια νέα προϊόντα του brand που βρίσκουμε αποκλειστικά στα Sephora και ξετρελαίνει κορίτσια κάθε ηλικίας.

 

 

 

 

Coco Cabana body fragrance mist

Εμπνευσμένο από τη νέα Coco Cabana gel-κρέμα σώματος, το αρωματικό mist Coco Cabana συνδυάζει απολαυστικές, gourmand νότες ψητής καρύδας, βουτυράτης καραμέλας, πραλίνας, μελιού και ζεστού vanilla latte – απλά η πιο λαχταριστή,  μυρωδιά του καλοκαιριού.

 

 

 

Glowmotions – Samba sway & Master Flash Glow Oils

Aντε τώρα καλοκαιριάτικα να μην ξετρελαθείς με αυτά… Τα Glowmotions,  είναι  λάδια σώματος με έντονη λάμψη.  που κάνουν τις καρδιές να χτυπούν δυνατά. Βούτυρο cupuacu, έλαιο acai και έλαιο καρύδας, αυτά τα ιριδίζοντα λάδια ενυδατώνουν την επιδερμίδα και ταυτόχρονα την «ντύνουν» με μια λεπτή στρώση glitter. Το Samba Sway ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και δίνει μια φυσική λάμψη του ήλιου ενώ το Master Flash συνδυάζει glitter με απαλό χρώμα. Το καλύτερο ότι εκτός από το σώμα, χαρη στη φόρμουλά του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο. Είτε αναμείξτε το με το makeup σας,  ή χρησιμοποιήστε το μόνο του, ως υγρό illuminator.

 

 

 

 

Bum Bum Sol Oil SPF30

Αυτό το νέο αντηλιακό σώματος της μάρκας απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Περιέχει φίλτρα UVA/UVB, είναι ανθεκτικό στο νερό και  αφήνει ένα διακριτικό πέπλο glitter στην επιδερμίδα.

 

 

 

 

Bum Bum Stick SPF50

Ενυδατικό αντηλιακό balm για το πρόσωπο, τα χείλη, αλλά και για τα τατουάζ. Ένα αντηλιακό στικ που προσφέρει προστασία στα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου και του σώματος: τα χείλη, τη μύτη, το περίγραμμα των ματιών, τα τατουάζ. Απλώστε το στην επιδερμίδα είτε φοράτε μακιγιάζ είτε όχι.

 

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Χαριτωμένα και ακαταμάχητα! Λάδι δεν χρησιμοποιώ ποτέ πλέον (δεν αντέχω την αίσθηση) αλλά το στικ μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

  2. Εκτός από τη νέα σειρά, κυκλοφορούν στην Ελλάδα και τα κλασικά αντηλιακά με κρεμώδη υφή? Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο sephora.gr μόνο τα νέα προιόντα μου βγάζει!

  3. @ΒΑΣΩ Α: Kαι εγώ τα αγαπούσα αυτά, αλλά δεν κυκλοφορούν πλέον. Πάλι καλά που ήρθαν αυτοί οι δυο SPF κωδικοί φέτος. Αν αλλάξει κάτι θα σε ενημερώσω με mail. Πάντως γενικά ειδικά για τα SdJ, καλύτερα να κάνεις μια επίσκεψη στο κατάστημα- έχει πιο μεγάλη ποικιλία.

  4. Χαχαχαχαχα, φαντάζομαι την εικόνα με τα κοριτσάκια στη σειρά – μα από μικρές κοκέτες, πώς γίνεται αυτό; Τα Glowmotions με έψησαν – είναι σαν ενυδατική κρέμα; Γιατί και εγώ δεν αντέχω πια την υφή του λαδιού και το αποφεύγω.

  5. @Sheena: Ετσι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι έγινε!! Ήταν στη σειρά μέσα στο πλοίο και το ίδιο φυσικά γινόταν και το βράδυ που μου χτυπούσαν την πόρτα του δωματίου για να αρωματιστούν! Περιττό να σου πω, πέρασα τέλεια!

  6. @Julia: Το νέο “αίμα” του bb blog, θα πάρουν τη σκυτάλη από εμάς, χαχαχαχαχα! Πόσο τυχερός ο κύριος Ρωμανός! 😉

  7. Λατρεύω το άρωμα της καρύδας, πολύ όμορφα προϊόντα ακρως καλοκαιρινα!!

  8. Μαμά, θα μου πάρεις και μένα αυτό της Τζούλιας, όταν γυρίσουμε στην Αθήνα;” Aυτο θα ελεγα σιγουρα και εγω Αυτη η μυρωδια το καλοκαιρι με τρελενει
    Οσο για το λαδι εγω το λατρευω και ας λερωνει μερικες φορες
    Καλημερα σας

  9. Τι υπέροχη εικόνα αυτή με τα εκκολαπτομενα
    bbgirls! Εγώ λατρεύω τα λάδια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες! Το άρωμα καρύδας δε, αγαπημένο της κόρης μου της Μαρίνας, άρα έχω δύο πολύ καλούς λόγους για την αγορά του SdJ
    xx

  10. Kαρύδα και καλοκαίρι για μένα πάνε πακέτο…ακόμα και στο μαλακτικό ρούχων (ναι,σωστά μαντέψατε…το κλασικό Soupline με άρωμα καρύδα)….
    H εικόνα με τα bb girls στη σειρά μπροστά από την ”κυρία” ,απλά απολαυστική!!

  11. Τα μικρά κορίτσια είναι πράγματι φοβερά σε αυρά τα θέματα. Μου κάνει κάθε φορά εντύπωση η παρατηρητικότητά τους στο σχολείο σε κάθε αλλαγή αρώματός μου.
    Πολύ γλυκές οι μυρωδιές για τα γούστα μου, αλλά λαχταριστές είναι η αλήθεια!

  12. Η επόμενη αγορά μου θα είναι σίγουρα από αυτή τη μάρκα.Όσα έχω διαβάσει εδώ με έχουν πείσει.Τρελαίνομαι για καλοκαιρινές μυρωδιές.
    @julia,μπράβο από μικρά τα κορίτσια να εθίζονται στα καλλυντικά και συνεπώς στο bb!

  13. Με γκλιτερ ουαου θα ειναι τελειο το αντιηλιακο

  14. @MAΡΙΑΚ: Kαι μένα μου έκανε κλικ αυτό το αντηλιακό. Ε, κοριτσάκια ήμαστε και εμείς όχι μόνο τα 11χρονα!!

  15. @Amalia: Καταλαβαίνουν την αλλαγή στο άρωμά σου;;; Απίστευτο!! bb girls, από τα σπάργανα!!

  16. Οι συσκευασίες και μόνο σε κάνουν να σκέφτεσαι τις διακοπες😄😁😁😁Μετράω απο τώρα μερες
    για το ποτε θα φτάσει η ωρα που θα πάω στην Σιφνο♥️♥️♥️

  17. @Julia, άσε… Να δεις όταν πρωτοχρησιμοποιώ κανένα πιο έντονο κραγιόν! Και πολλές φορές πιο παρατηρητικά είναι και τα αγόρια. Τα έχουμε εκπαιδεύσει οι μανούλες…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.