Dr Jart+: η ομορφιά συναντά την τέχνη.

 

 

Μπορεί να συνδυαστεί η επιστήμη της δερματολογίας, η ομορφιά  και η τέχνη; Προφανώς ναι, αλλιώς η Κορεάτικη μάρκα Dr.Jart+   δεν θα είχε αυτή την απίστευτη παγκόσμια επιτυχία.

 

Doctor joins Art. Αυτή είναι η φιλοσοφία της μάρκας , η οποία συνδυάζει την ιατρική κοσμετολογία, σε συνεργασία με καλλιτέχνες και σχεδιαστές (μόνο οι Κορεάτες θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι τέτοιο…)

 

Η Dr.Jart+ ιδρύθηκε το 2004 στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Ο γιατρός δερματολόγος Dr Sung Jae Jung χρειάστηκε 3 χρόνια για να ολοκληρώσει τις φόρμουλες των προιόντων και άλλο τόσο χρειάστηκε και ο αρχιτέκτονας Chin Wook Lee,  για να σχεδιάσει  το μοναδικό τους packaging. Η αρχή των πωλήσεων για τους δυο συνεργάτες  έγινε αποκλειστικά σε κλινικές δερματολογίας,  για να φτάσει σήμερα να βρίσκεται σε 4.000 σημεία πώλησης και σε 31 χώρες -μια από αυτές και η Ελλάδα-, να έχει πατεντάρει οκτώ κοσμετολογικές εφευρέσεις, αλλά και να χορηγεί τα προϊόντα  ομορφιάς των μοντέλων στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Καθόλου άσχημα θα έλεγα και νομίζω ότι είναι μια μάρκα που αξίζει της προσοχής μας.

 

 

 

Αυτά παρακάτω είναι κάποια από τα best seller προϊόντα της  και φυσικά όπως έχουμε ήδη καταλάβει, πρώτα και πάνω απ’ όλα η κορεάτικη ομορφιά, βασίζεται στην σωστή και εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

 

 Είστε λοιπόν,  διακοπές. Την πρώτη μέρα όλα τέλεια. Το ίδιο και τη δεύτερη και την τρίτη. Την τέταρτη μέρα σα να σας τραβάει λίγο το δέρμα, σα να νιώθετε μια κάποια ξηρότητα- που είναι και το λογικό. Εξ άλλου η μέρα περιλαμβάνει πολύ θάλασσα, αλάτι και  γερές δόσεις ήλιου, όχι ο,τι πιο φιλικό για την επιδερμίδα μας.   Αυτές οι μάσκες παρακάτω  θα επαναφέρουν την πολυπόθητη υγρασία στο δέρμα.  Σε προσιτές τιμές, μιας χρήσης για να μη βαρύνουν  το νεσεσέρ, δυο είναι αρκετές για 10 ημέρες διακοπών.

 

Vital Hydra Solution Sheet Mask:  Ενυδατώνει άμεσα τις ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες, ενώ χάρη στο Aquaxyl, ένα κατοχυρωμένο ενυδατικό συστατικό, συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας και ενισχύει το φυσικό φραγμό του δέρματος. Τιμή 5,95

 

 

 

 

Soothing Hydra Solution Mask: Αν εκτός από ξηρότητα, προσέξετε και κάποιον ερεθισμό στην επιδερμίδα, προτιμήστε αυτή τη μάσκα με φυτικά εκχυλίσματα από αλόη βέρα και αιθέρια έλαια ξύλου που καταπραΰνει άμεσα τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες    Τιμή 5,95

 

 

 

 

Shake and Shot  Rubber Hydro mask: Αν έχετε διάθεση για πολύ μποτέ, θα φτιάξετε μόνες σας αυτή τη rubber μάσκα η οποία μόλις στεγνώσει θα γίνει ένα με το πρόσωπό σας αλλά σκοπός της είναι, να ενυδατώσει βαθιά ακόμα και την πιο διψασμένη επιδερμίδα (είναι κάπως αστείο, καλύτερα να είσαστε μόνη αν το κάνετε…) Τιμή 8,95Ε

 

 

 

 

 

Η σειρά Ceramidin

 

 

 

Η ολοκληρωμένη πρόταση ενυδάτωσης της Dr Jart+ έρχεται με τη σειρά Ceramidin που αποτελείται από toner, κρέμα ημέρας, serum, μάσκα μιας χρήσης και ένα ισχυρό liquid (πιο ενισχυμένο από serum) και “πατάει” ακριβώς πάνω στα πρότυπα της Κορεάτικης φιλοσοφίας ομορφιάς,  με τα πολλά ενυδατικά layers, για τέλεια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Αν νιώθετε το πρόσωπό σας ξηρό και αφυδατωμένο το πιο πιθανό είναι ότι στην επιφάνεια της επιδερμίδας,  στην κεράτινη στιβάδα έχετε έλλειψη από ceramides δηλαδή κεραμίδια, τα οποία είναι μόρια που συγκρατούν το νερό. Τι μπορείτε να κάνετε γι αυτό; Μα να διαλέξετε προϊόντα με μεγάλο ποσοστό κεραμιδίων στη σύνθεσή τους. Αυτό ακριβώς σας παρέχει αυτή η σειρά.  Μικροκάψουλες με κεραμίδια απελευθερώνονται μόλις απλώσετε το προϊόν και προσφέρουν μια άμεση  «έκρηξη» ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας.

 

 

Τα προϊόντα Dr Jart+ διατίθενται  στο stand Korean House” αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και θα τα βρείτε και online στο www.sephora.gr & mob app Sephora Greece.

 

 

23 Σχόλια
  1. Αγαπώ ιδιαίτερα την Dr Jart+ γιατί βρήκα σε αυτήν ένα προιόν το οποίο μου έλυσε το πρόβλημα με την ερυθρότητα, την κρέμα Cicapair με tiger grass. Τον τελευταίο καιρό έχω μάλιστα αντικαταστήσει εντελώς το foundation με αυτήν την κρέμα η οποία έχει και SPF30 και μου παρέχει καθημερινά αντηλιακή προστασία. Μπράβο στη Dr Jart+ και μπράβο στα Sephora που έφεραν τα κορεάτικα brands και δε χρειάζεται πλέον να τα παραγγέλνουμε από το ebay.

  2. Εντυπωσιακή φιλοσοφία και έξυπνος τρόπος προσέλκυσης! Φαντάζομαι πιτζάμα πάρτυ με Shake and Shot Rubber Hydro mask!!!

  3. Ενθουσιάστηκα με τη Ceramidin, θα την δοκιμάσω σίγουρα. Και πολύ καλή η ιδέα να πάρουμε 1-2 μάσκες μιας χρήσης για τις διακοπές μας! Ωραίο post!

  4. @Eva Diama: Ναι έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Ευχαριστούμε για το review Eva!

  5. @Amalia: Πυτζάμα / γκραν γκινιόλ πάρτυ, για να τρομάζουμε η μια την άλλη!! Αχααχαχχαχαχα!! Το έκανα εικόνα!!

  6. @Tina: Το κάνω σχεδόν πάντα, γιατί δεν πιάνουν καθόλου χώρο και είναι ο,τι πρέπει για ταξίδια.

  7. @Julia όχι μόνο την προσοχή μας θα έλεγα οτι πρεπει να μπει στην λίστα με τα must have προιοντα 😉🥰😃

  8. Καλημερα.
    Ειχα την τυχη να γνωρισω την κρεμα απο την σειρά Ceramidin Dr Jart+ οταν μια πολυ καλη φιλη, μου την εκανε δωρο
    Δεν την γνωριζα καθολου αυτη την εταιρεια ουτε τα προιοντα της. Μαλλον το σωστο ειναι οτι τα ειχα δει τα προιοντα αλλα δεν ειχα τολμησει να τα αγορασω .
    Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη την εχω αγορασει ξανα και για μενα και για την κορη μου που της ταιριαξε πολυ.
    Δεν ειναι βαρια απορροφαται αμεσως και ενυδατωνει παρα πολυ το δερμα.
    Επομενο βημα θα θα ειναι να αγορασω και την κρέμα Cicapair με tiger grass για την ερυθροτητα
    Ευχαριστω καθημερινα την φιλη μου που την διαλεξε για μενα και επεσε διανα .

  9. @Rania: Είπαμε! Τίποτα δεν ξεφεύγει στην Υπεύθυνη Editor Αγοράς!!❤️

  10. Πάντα παίρνω μάσκα και πηλινγκ μιας χρήσης στις διακοπές και βρισκω εξαιρετικά εύχρηστα και ενδιαφέροντα τα συγκεκριμένα προϊόντα!!

  11. Στην τελευταία επίσκεψη μου στα sephora,πρέπει να είδα αυτή τη μάρκα.Μου είπε η κόρη μου ότι έχει μια κρέμα φανταστική για πανάδες.Δεν είμαι 100% σίγουρη αλλά από το packaging πιστεύω ότι είναι αυτή.Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα sheet mask,αν είναι δυνατόν,νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα!

  12. Πολύ έξυπνη η δυνατότητα να δοκιμάσουμε αυτά τα προϊόντα, σε τόσο προσιτή τιμή.
    xx

  13. Στις διακοπές το τελευταίο που θα σκεφτώ είναι να κάνω μάσκα αλλά αυτή η rubber μάσκα δείχνει τέλεια.Το βιβλίο μου,μια σκιά κι εγώ φορώντας μάσκα να τρομάζω όποιον τολμά να ταράξει την ησυχία μου.
    Μουτςς

  14. Ειναι η επομενη με το tiger grass που θα παρω να δοκιμασω για την ερθυθροτητα και τις ευρυαγγειες μου και το καλο βγαινει και σε travel size.

  15. @Litsa: Να έρθω και γω, ή θα με διώξεις;; Θα φέρω και 2-3 rubbers!!

  16. @ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΛΑΜΑ: Πόσο μας σώνουν αυτά τα travel sizes!!

  17. @SofiaT: Είμαι περίεργη να δω αν θα σου αρέσει…😘

  18. @Julia:χαχαχαχαχαχ έλα βέβαια,μαζί θα σκιάζουμε τους ενοχλητικούς

  19. Καλα ειναι τελειες οι συσκευασιες , θα παρω την κρεμα ενυδατωσης για αρχη

  20. Στις διακοπές δεν θα σκεφτόμουν να κάνω μάσκα αλλά αυτά που διάβασα κι η τιμή με έκαναν να αλλάξω γνώμη…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.