4th of July με τη Maybelline New York

 

 

Είσαι Manhattan girl; Brooklyn girl; Ή μήπως Central Park girl; Αυτό ήταν το ερώτημα που μας έθεσε στην χθεσινή παρουσίαση  η μάρκα που η καρδιά της χτυπάει στην Νέα Υόρκη και δεν είναι άλλη από τη Maybelline New York,  που αποφάσισε να γιορτάσει μαζί μας το 4th of July ή αλλιώς Μέρα Ανεξαρτησίας.

 

Στον ηλιόλουστο χώρο του The Loft by Collage η μουσική ήταν δυνατή, το πρωινό γιορτινό και η διακόσμηση, τι άλλο- New York! Στον χώρο κυριαρχούσαν τρία makeup stands με προτάσεις μακιγιάζ για να ταιριάξουν σε μια από τις παραπάνω εμβληματικές περιοχές του The Big Apple:

 

To μακιγιάζ Brooklyn με έμφαση στα smoky eyes

 

 

 

 

 

To γήινο μακιγιάζ Central Park για να ταιριάζει με τα υπέροχα χρώματα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου

 

 

 

Το Μακιγιάζ Manhattan,  με έντονη κόκκινη απόχρωση στα ματια.

 

 

 

 

 

Επέλεξα το Manhattan και η Δήμητρα το Maybelline girl μου είπε «ήμουν σίγουρη ότι εσύ θα διάλεγες το πιο εκκεντρικό!». Και αφού αφέθηκα στα χέρια της makeup artist Μαρίας, voila το αποτέλεσμα! Red eyes, όπως ταιριάζει στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

 

 

 

Στιγμιότυπα από τη χθεσινή παρουσίαση:

 

 

 

 

 

 

E, όχι και να μου πάρεις το yellow taxi  μέσα από τα χέρια μου Ελένη!! Παρακάτω μια φωτογραφική “ιστορία” με τίτλο “One Night in New York”.

 

Σύλληψη/ Σενάριο: Ελένη Σκαλκώτου

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Σκαλκώτου, Τζούλια Κυριλή

Σκηνοθεσία/ Διεύθυνση Φωτογραφίας : Μαρία Σταμάτη.

 

 

 

 

 

 

 

(αυτά κάνουμε εμείς οι «σοβαρές» editors όταν έχουμε μεγάλα κέφια, είμαστε στις αρχές Ιουλίου και μετράμε ανάποδα για τις διακοπές μας..)

 

 

 

Για μάρκα που τη βρίσκεις ακόμα και στο μικρότερο SM,  η Maybelline New York έχει εξελιχθει σε ένα “διαμαντακι” για το νεσεσέρ μας, με πολύ καλά και αποτελεσματικά προιόντα και πολύ προσιτές τιμές. Αγαπημένο όλων των εποχών φυσικά το μοναδικό Eraser Age Rewind Concealer.

 

Καλό ΣΚ bb girls!

17 Σχόλια
  1. Αντε βρε! Σας ευχομαι και στο Broadway!!!! τό ‘χετε! Το δικό μου διαμαντάκι στο είπα προχθες Τζου, έτσι? Η απροσδόκητα εντυπωσιακή μάσκαρα Colossal Big Shot! Αυτη η κίτρινη που φαίνεται και στη φωτό. Πέρα απο πολύ καλό αποτέλεσμα είναι και άκρως ανθεκτική στη ζέστη. Και φυσικά το δευτερο διαμαντάκι μου ειναι το Eraser Age Rewind Concealer που ανταγωνίζεται επάξια high end προιόντα! Μεγάλη πρόοδος η Maybelline!

  2. @Stella: Ούτε εγώ δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα από την Big Shot! Σου ταίριαξε απίθανα!!
    (ναι με τις συναδέλφους ετοιμαζόμαστε για το Tony award.. χαχααχαχαχχα)

  3. @Julia μου αχχχ τι τράβηξες για να πάρεις το ταξί!!!χαχαχαχα καταπληκτικές και οι δυο σας !!!Αληθεια θα το έκανες στην πραγματικότητα χαχαχαχαχχα Καλα σίγουρα με το mule που φοράς θα το είχες κερδίσει ούτως η άλλωστε😆😆😆😆😆😆😆 Μήπως καλές έπρεπε να το βγάλεις και να την …….άσε δεν συνεχίζω 🤪🤪🤪🤪🤪
    Όχι μόνο μετράω ανάποδα τις μερες περιμενω πως και πως …ευτυχώς έρχεται ΣΚ για μίνι απόδραση στην Υδρα♥️
    Όσο για τα προιοντα της meybelline θα συμφωνήσω και εγώ με την @Στελλα μας πρεπει να εχω 4 eraser concealer και βλέπω να περνω και αλλα😁😁😁😁

  4. Πολυ όμορφο καλοκαιρινό παντελόνι!Αγόρασα ένα πράσινο μολύβι-δεν μας είπε η Τζούλια να παρατήσουμε τα μαύρα-myabelline και μια μάσκαρα φρυδιών.Όλα καλά!!Καλό Σ/Κ κορίτσια!

  5. @SofiaT: Αχ τι ωραία!! Εχω χρόνια να πάω στην Ύδρα- ένα τέλειο νησάκι για ΣΚ απόδραση. Μη ξεχάσεις να πάρεις καμιά 20αριά travel size beauty products, έτσι;; xaaxaxaxa
    (τα “παιδία παίζει” εγώ και οι φίλες μου..)

  6. @Marianna: Συγχαρητήρια αγαπημένη!! Ξέρω πόσο αγαπάς το μαύρο σου μολύβι αλλά το πράσινο είναι τέλειο για τώρα το Καλοκαίρι!! Από Οκτώβριο τα μαύρα πάλι!

  7. Το κονσιλερ χρησιμοποιω και ορκιζομαι σε αυτο χαχα

  8. Έτοιμες για φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους! Το κόκκινο άναψε τα αίματα!

  9. Super κοριτσια αυτη η ιδεα της παρουσιασης! Συμφωνω με τη @Stella για το Broadway! Κι οσο για τη Maybelline, ποιο bbgirl δεν εχει κατι απο αυτην μεσα στο νεσεσερ του; Διαμαντακι πραγματικο η Maybelline!
    xx

  10. Τελεια παρουσίαση, αγαπημένα προϊόντα, ολα τα look μου άρεσαν (κ εγω το κόκκινο θα διάλεγα)!! Αλλά όλα τα λεφτά ήταν οι τελευταίες φωτογραφίες, κορίτσια όμορφα μέσα στο κέφι!! Εύχομαι ναστε πάντα έτσι και έτσι κεφάτο να είναι το καλοκαίρι σας😊😊

  11. Xαιρετε.
    Τζουλια εγω παρατηρησα εκτος απο το μακιγιαζ που θεωρω εντονο για μενα – προτιμω το Brooklyn – τα mules μαλλον δεν τα βγαζεις ποτε. Τα φορεσα προχθες που ημουν στην Ερμου με μια φιλη και επισκεφτηκαμε την Ταmaris για να αγορασει εκεινη πεδιλα. Ορκιζομαι δεν πηρα αλλα παπουτσια Μου ηρθαν τα τρια ζευγαρια που παρηγγειλα και εχω κατα νου αλλα δυο για τελος Αυγουστου. Επανερχομαι στα mules φανταστικο χρωμα και πολυ ανετα οντως.
    Οσο για το θεμα μας τωρα οπαδος του κονσιλερ και εγω

  12. Ωωωωωω, απίθανη η κόκκινη σκιά! Εντάξει, η Maybelline είναι σταθερή αξία – περιττό να σας πω ότι κάποιο παλιότερο post που είχε γίνει συζήτηση για το Eraser Age Rewind Concealer στάθηκε η αφορμή να το αγοράσω και από τότε δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα. Επίσης, mascara από Maybelline για μένα σταθερή αξία.
    Υ.Γ. Υπάρχει βιντεάκι από το σκετσάκι σας? Χαχαχαχαχα

  13. Manhattan girl ψηφίζω κι εγώ….το Eraser Age Rewind Concealer ,διαχρονική αξία…
    Julia,το print στο παντελόνι καταπληκτικό…και ταιριάζει με τα νέα κόκκινα Tamaris σου….

  14. Κι εγώ Manhattan θα διαλέξω.Είστε θεότρελες αχχαχαχαχα
    Μουτςς

  15. Χαχαχα ωραίες φωτογραφίες @JULIA μου!!!!! Η Maybelline πάντα μας βγάζει ασπροπροσωπες και πάντα με χαμηλές τιμές!!!! Πέρσυ το καλοκαίρι είχα αγοράσει ένα έντονο φουξ κραγιόν και πάλι καλα που μου το θύμισες!!!!! Θα το φορέσω σε κάποια κοντινή έξοδο μου…. ❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.