Mac Prep+Prime Fix+ SPF 30: Και φιξάρει και προστατεύει από τον ήλιο.

 

 

Summer news από τη Mac,  που λανσάρει το νέο σπρέι Prep+Prime Fix+ SPF 30 που κάνει πολλές δουλειές.

 

Σημειώστε:

 

Δροσίζει, αναζωογονεί, αποτοξινώνει την επιδερμίδα, φοριέται πριν το μακιγιάζ για φρεσκάδα  αλλά και μετά το μακιγιάζ και φιξάρει το αποτέλεσμα και πλέον τώρα που κυκλοφόρησε και  με δείκτη προστασίας SPF 30 μας προστατεύει και από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Θα το βρείτε στις 22 Ιουλίου και στα καταστήματα αλλά και online.

 

 

 

Επίσης στην ίδια σειρά, ήδη κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες και τα νέα limited edition Prep+Prime Fix+, με νέες λαχταριστές καλοκαιρινές οσμές, καρπούζι, ανανά, λευκό τσάι, παιώνια και αγγούρι.

 

 

Άντε γιατί σιγά – σιγά θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε τα καλοκαιρινά νεσεσέρ και πρέπει να ξέρουμε τι υπάρχει εκεί έξω.

 

 

13 Σχόλια
  1. @Τζουλια καλα τα λες πρεπει να ξεκινήσουμε μην σου πω οτι φέτος άργησα κιόλας μιας και ξεκίνησα πολυ νωρίς τα μπανια🥰 Να σου πω θελω προτάσεις για αντιηλιακά και για μπρονζερ σωματος η make up ξέρεις εσύ αυτα που σου δίνουν λίγο χρώματακι μιας και δεν καθόμαστε με τις ώρες στον ήλιο 😁πρεπει να προσέχουμε κιόλας 😊😘😘😘😘

  2. @SofiaT: Εννοείς κάποιο self tan όπως ας πούμε το περσινό Dr Organic Moroccan Glow?

  3. @Τζουλια σε self tan ¨εχω δοκιμασει και να σου πω οτι σταμάτησα οταν διάβασα σε κάποια αθρα οτι μπορει το DHA να ειναι καρκινογόνο ….και να σου πω φέτος ειχα σκοπό να αγοράσω το συγκεκριμένο του dr.organic !!
    Ψάχνω κάτι σε body make up δηλαδή σε Sally Hansen !fake bake,έβγαλε φέτος και η Lancaster νομίζω bb body cream αλλα δεν ¨εχω δοκιμασει κάτι αντίστοιχο και θα ήθελα την γνώμη σου η κάποιο bbgirl εάν εχει αγοράσει κάτι ανιστοιχο☺️

  4. Πολύ ωραία!Και τα αρώματα ενδιαφέροντα!Καλοκαιρινά νεσεσέρ μμμ τι ωραία!

  5. Εχω το prep+prime της Maic κσι και ειναι τέλειο, φιξάρει το μακιγιάζ που κρατάει για ώρες και ταυτόχρονα ενυδατώνει.. Σίγουρα και τα νέα τους primer θα είναι φοβερά, οπωσδήποτε θα δοκιμάσω γιατί εδώ ξαι και 2 χρόνια δεν το αποχωρίζομαι!

  6. @Maryl: Αγαπημένη εγώ περυσι το φορούσα και στην παραλία για δροσιά!! Οπότε φέτος που έχει και SPF σωθήκαμε!!!

  7. @SofiaT: Δεν τα έχω βάλει ποτέ αυτά αγαπημένη.. (κανονικά πρέπει να περάσω αξιολόγηση και να με απολύσετε με αυτό που έγραψα… χαχαχχαχααχαχ)

  8. Μιας και η αξιολόγηση ειναι επίκαιρη 😀 χαχαχα @Τζουλια εσύ αγαπημένη μου εχεις πάρει την έγκριση μας εδω και πολλα χρονια δεν εχεις ανάγκη απο τέτοια 😘😘😘😘😘😘😘😘

  9. Τι χαριτωμένα και πολύχρωμα μπουκαλάκια!
    Μουτςς

  10. Εχω παρει για την κορη μου το Prep+Prime Fix+ SPF 30 Διαβαζω ολα τα νεα και δεν ξερω τι να πρωτοπαρω πια

  11. Ωραία ιδέα ο αντηλιακός δείκτης, αλλά και υο δροσιστικό αγγουράκι είναι προκλητική καλοκαιρινή επιλογή.

  12. Άκρως καλοκαιρινές οι συσκευασίες…ο ανανάς limited edition Prep+Prime Fix+ σίγουρα θα έχει μια θέση στο νεσεσέρ των διακοπών…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.