What’s New: Δυο νέα προϊόντα από τη Vaseline.

 

Δυο νέα προϊόντα από τη Vaseline,  έκαναν πριν λίγο καιρό την εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων.

 

Εδώ και 140 χρόνια η Vaseline μένει πιστή στη φιλοσοφία της, πως το μυστικό για υγιή, όμορφη επιδερμίδα βρίσκεται στη βαθιά ενυδάτωση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο τη λατρεύουν και την εμπιστεύονται, καθώς αποδεδειγμένα η φόρμουλά της δίνει το φιλί της ζωής στην ξηρή επιδερμίδα αλλά και στις «δύσκολες», τραχιές ζώνες του σώματος όπως οι σκασμένες φτέρνες, τα γόνατα, οι  αγκώνες κλπ.

 

 

Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly

Το Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly είναι το προϊόν φροντίδας που  θα αγαπήσετε αυτό το καλοκαίρι – αλλά μάλλον  θα μείνει στο μπάνιο σας και το χειμώνα. Μέσα στο διαχρονικά αγαπημένο βαζάκι Vaseline,  βρίσκεται το μυστικό που θα σας χαρίσει την πιο απαλή, λαμπερή επιδερμίδα: το Vaseline Cocoa Butter συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα, επιδιορθώνει την ξηρότητα σε τραχιές ζώνες του σώματος (όπως οι σκασμένες φτέρνες), και αγκαλιάζει την επιδερμίδα με μια διακριτικά λαχταριστή ευωδιά cocoa butter.

 

Vaseline Baby Healing Jelly

Το νέο Vaseline Baby Healing Jelly είναι η απάντηση που ψάχνει κάθε μαμά για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας του μωρού στην περιοχή της πάνας. Με υποαλλεργική σύνθεση (η οποία περνάει από μία διαδικασία καθαρισμού τριών σταδίων) κρατάει το δέρμα του μωρού ενυδατωμένο καθώς «κλειδώνει» την υγρασία, ενώ παράλληλα το βοηθά στην προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας με τον πιο τρυφερό τρόπο.  Είναι υποαλλεργικό και μη φαγεσωρογόνο.

 

 

 

 

Και μπορεί να μην είναι νέα προϊόντα αλλά για άλλη μια φορά ας θυμηθούμε τα απίθανα Vaseline Intensive Sprays που δικαιωματικά από τότε που κυκλοφόρησαν, έχουν ξεχωριστή θέση στην καλοκαιρινή μας ιεροτελεστία περιποίησης του σώματος.

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. @Julia αν και γνωρίζεις οτι ειμαι κατα των πετρελαιοπαραγωγικων προϊόντων 😄 Αυτα τα δυο τα πρόσεξα πριν λίγες μερες και μου τράβηξαν αμεσως το ενδιαφέρον 😉κυρίως το πρώτο το θεωρώ και εγώ απαραίτητο καλοκαίρι/χειμώνα!

  2. @SofiaT: Το ξέρω και το κατανοώ, αλλά νομίζω η Vaseline φεύγει από αυτό γιατί μέσα σε πάνω από 100 χρόνια έχει αποδείξει την αξία της και αγαπιέται παγκοσμίως. Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς Vaseline- αυτή είναι η αλήθεια. Και να σου πω και κάτι αγαπημένη; Και το πετρέλαιο, προιόν της γης είναι (τα έμαθα καλά φέτος από τη Φυσική του κυρίου Ρωμανού.. χαχαχα) Το Cocoa Butter ήδη το φοράω κάθε μέρα σε αγκώνες εδώ και 10 μέρες και μυρίζει και υπέροχα!

  3. @Τζουλια μου και εγώ ακριβώς το ίδιο …οταν διάβασα οτι ειναι καθαρό παραγωγό πετρελαίου άρα και προιον της γης κούναγα το κεφάλι μου γελώντας χαχαχαχ

  4. Απλά οταν τα πετρελαίοπαραγωγικα προιοντα οταν μπαίνουν σε κρεμες κ.λ.π προκαλούν φαγεσωρες η κλείνουν γενικά τους πόρους δεν αναπνέει η επιδερμίδα…βέβαια το νεο προιον για τα μωρά γράφεις οτι δεν ειναι! Άρα αυτο σίγουρα θα το αγοράσω μαζι με το άλλο cocoa butter που μυρίζει υπέροχα οπως λες😃😃😃😃

  5. @SofiaT: Απίστευτο έτσι?? χαχαχαχαχχαχ!! (ξέρω ότι διαβαζεις με πολύ προσοχή τις ετικέτες και μπράβο σου!)

  6. @Τζουλια ενα χαρακτηριστικό μου να διαβάζω τα ψιλά γράμματα χαχαχχαχα
    Πάντως κάτι που ξέχασα να σου πω δεν ξέρω αν ειναι δικιά σου η φωτο του άρθρου …γιατι το ριγε μαγιο
    σκίζει !!!ειναι απο τα αγαπημένα μου μοτίβα σε μαγιο το ριγε κυρίως οι λείπετε σ ρίγες ειναι πολυ elegant 😄😄😄😄😄

  7. @SofiaT: Ε, δεν πιάνεσαι με τιποτα!! Ναι, δικό μου είναι.. και μένα μου αρεσει αυτό το κάπως ναυτικό μοτίβο.. Oysho, αν ενδιαφέρεσαι..

  8. @Julia εννοείται οτι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ 😍😍😍 ειναι υπέροχο!!!

  9. ΚΙ εγώ έχω την κλασσική βαζελίνη αλλά την χρησιμοποιώ σε έκτακτες περιπτώσεις.Αυτό με τα παράγωγα πετρελαίου με επηρεάζει αρνητικά.

  10. To Cocoa butter το φοράω στα γόνατα και φτερνες, τις βραδυνές ώρες και είναι πολύ αποτελέσματικο, χώρια που με αυτό το άρωμα σοκολάτας σου έρχεται να τη φας

  11. Τα είδα στο σούπερ μάρκετ και μου έκανε εντύπωση το παιδικό.
    Μουτςς

  12. Vaseline Intensive Sprays Cocoa Butter το εχω και εγω Υπεροχη μυρωδια
    @Τζουλια και Sofia μια κομμωτρια οταν μου επεφταν τα μαλλια μου μου ελεγε να βαζω πετρελαιο Ειναι οργανικο προιον μου ελεγε μην το φοβαμαι Νομιζω οτι ειχε δικιο. Δεν επαθα και τιποτα

  13. Υπέροχο το Cocoa butter!!!!💜💜💗💗💕💕💓💙💙💚💚💚💙💓💓💕💗💜❤❤❤❤ Το δοκίμασα από μια φίλη μου και το έβαλα στην επόμενη λίστα του σουπερ μάρκετ!!!! Ιδανικό για το καλοκαιράκι και τις σκασμενες και ταλαιπωρημενες φτερνες τώρα το καλοκαίρι…. 💙💙💙💙💙💙💙💗💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💗💗💕💕💕💓💓💗💗💗💕💓💙💚💚💚💚💚💙💓💕💕💗💜😁❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  14. Στη λίστα τα βάζω κι εγώ. Τα spray γιατί δεν τα θυμάμαι;

  15. Ααααα, ξέχασα να σας πω ….πριν κανένα δίμηνο τυχαία ανακάλυψα μια κρέμα για χέρια,αγκώνες,γόνατα,πέλματα,φτέρνες….την ΑLGOFEEL….Να την δοκιμάσετε!!

  16. Θα παρω για την μικρη μου γιατι την πανα δεν την εχουμε βγαλει ακομα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.