Caolion: Το πιο clean brand του Korean Beauty.

 

 

 

Αν νομίζετε ότι στο Korean Beauty και στις κορεάτικες φόρμουλες, δεν υπάρχει χώρος για φυσικά συστατικά, τα Caolion , θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.

 

Πριν όμως μάθουμε κάποια πράγματα για το brand Caolion Cosmetics που θεωρείται το πρώτο υποαλλεργικό, μη φαγεσωρογόνο  και με φυσική κατεύθυνση brand της Κορέας, ας δούμε κάποια στοιχεία για την ιδρύτριά του.

 

Η Jin Young Joo, από πολύ μικρή ηλικία υπέφερε από πολύ ευαίσθητο δέρμα και της ήταν πολύ δύσκολο να βρει στο εμπόριο τα κατάλληλα για εκείνη προϊόντα περιποίησης που δεν θα επιδείνωναν το ήδη υπάρχον πρόβλημά της.

 

Αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και στράφηκε στην φύση και στα 3.000 χρόνια ιστορίας και γνώσης της ομορφιάς στη χώρα της. Εκχυλίσματα από λουλούδια, φυτά και βότανα γνωστά για τις άκρως ευεργετικές τους ιδιότητες που δεν ερεθίζουν το δέρμα ήταν αυτά που χρησιμοποίησε στα πρώτα προιόντα που λάνσαρε. «Αν μπορείς να το φας, μπορείς να το βάλεις και στο πρόσωπό σου και αν κάνουν καλό στο δικό μου δέρμα, τότε θα κάνουν καλό και σε κάθε γυναίκα που έχει εξίσου ευαίσθητο δέρμα με μένα» έλεγε η ίδια και δοκίμαζε τη γεύση των προϊόντων της.  Μέχρι και σήμερα το Caolion θεωρείται το πιο clean brand της Κορέας.

 

 

 

 

Φυσικά από  την γκάμα των  Caolion Cosmetics έχουν αφαιρεθεί όλα τα αμφιλεγόμενα συστατικά ενώ η έμφαση δίνεται στην ενυδάτωση, στη θρέψη και σε φόρμουλες που πρωταρχικό σκοπό έχουν την υγεία του δέρματος.

 

Το brand με ειλικρίνεια παραδέχεται ότι πλέον δεν δημιουργεί φόρμουλες αποκλειστικά και μόνο με φυσικά συστατικά γιατί πιστεύει ότι η καλύτερη προσέγγιση για αποτελεσματικά προϊόντα είναι ο συνδυασμός της φύσης με την τεχνολογία καθώς και η «χρυσή» ισορροπία και αναλογία χημικών και φυσικών συστατικών τα οποία σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφούνται απαλά από το δέρμα χωρίς να δημιουργούν ερεθισμούς.

 

Πιστεύουν ότι η συνέργια της χημείας με τη φυσική, είναι αυτή που μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη ζωντάνια και λάμψη της επιδερμίδας. “Στο maximum τα φυσικά συστατικά, στο minimum τα χημικά συστατικά.” Παρόλα αυτά,  αν τα βιοτεχνολογικά συστατικά  επιλεγούν και σχεδιαστούν  με προσοχή,  όχι μόνο δεν βλάπτουν την επιδερμίδα,  αλλά αντίθετα εντείνουν και τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών.  Κάτι που εμένα με βρίσκει σύμφωνη.

 

 

 

 

Η Η Jin Young Joo  πίστευε ότι το σμήγμα, οι φραγμένοι και διεσταλμένοι πόροι και τα μαύρα στίγματα λειτουργούσαν αρνητικά στην όμορφη και υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας. Γι’ αυτό και σήμερα τα best seller προϊόντα της μάρκας και αυτά που την έκαναν ευρέως  γνωστή παγκοσμίως είναι αυτά που αντιμετωπίζουν με επιτυχία αυτό το πρόβλημα. Και κατά γενική ομολογία είναι κάποια από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για σύσφιξη των πόρων και αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων.

 

Ας τα δούμε:

 

Pore T-Zone Strip 4,95Ε

Για την λιπαρότητα και τις ατέλειες  της ζώνη T, ένα strip σε σχήμα αετού που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή όπου συσσωρεύεται το περισσότερο σμήγμα και φράσσουν οι πόροι δηλαδή από το μέτωπο έως την άκρη της μύτης. Φόρμουλα με Centella Asiatica που απομακρύνει τους ρύπους και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

 

 

Pore Intensive Soothing Soap 4,95E

Ένα σαπούνι με ήπια απολεπιστική δράση που καθαρίζει βαθιά τους πόρους. Με φόρμουλα από Centella Asiatica, αλόη και πράσινο τσάι.

 

 

 

Magic Black Powder Peeling Gel 26,95Ε

Tζελ απαλής απολέπισης που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα για πολύ καθαρή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Το ίδιο προϊόν μπορείτε να το βρείτε και σε sheet mask και κοστίζει 7,95Ε. (νομίζω ότι αυτές τις μέρες έχει 50% έκπτωση και θα το βρείτε στα 13,47Ε)

 

 

 

 

Hot and Cool Pore Pack Duo

Και αποτοξινώνει και καταπραΰνει  την επιδερμίδα, αυτό το διπλό προιόν που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές.  Η Hot Mask ζεσταίνει, ανοίγει τους πόρους, τους καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει ρύπους και μαύρα στίγματα. H Cool Mask ενυδατώνει σε βάθος, συσφίγγει και μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

 

Για έντονη πλούσια ενυδάτωση η Caolion προτείνει:

 

 

Fresh Peace Water Day Gel Cream Τιμή 24,95Ε

Υπέροχη σύνθεση άκρως ενυδατική με μικροφυσαλίδες και φόρμουλα που περιλαμβάνει ενεργό νερό, θαλάσσιο κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και μικροφυσαλίδες οξυγόνου

 

 

Fresh Peace ΑQ Drop Gel Night Mask 27,95Ε

Νομίζω έχουμε καταλάβει όλες πλέον,  ότι οι ενυδατικές μάσκες νυκτός έχουν την πρωτοκαθεδρία στο Korean beauty ritual. H συγκεκριμένη είναι διπλής δράσης και διπλής υφής. Στο ίδιο βάζο ένα πλούσιο ενυδατικό τζελ αλλά και “σταγόνες” με υφή κρέμας συνεργάζονται για φουλ ενυδάτωση και θρέψη σε μια φόρμουλα που εμποδίζει την απώλεια της υγρασίας από την επιδερμίδα.

 

 

Τα προϊόντα Caolion,  διατίθενται  στο stand Korean House” αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και θα τα βρείτε και online στο www.sephora.gr & mob app Sephora Greece

14 Σχόλια
  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη της Jin Young αλλα ακομα περισσότερο οτι η επιδερμίδα πριν δεχτεί οποία ενυδάτωση/ αντιγυρανση πρεπει να ειναι καθαρή και προετοιμασμένη αλλιώς το αποτέλεσμα δεν θα ειναι το επιθυμητό 😆

  2. @Sofia: Καλά, έχουν περί τα 5 προιόντα καθαρισμού στην ιεροτελεστία τους.. είναι τόσο given αυτό, που δεν το αναφέρουν κάν.. (και μάλιστα ξεκινούν πάντα τον καθαρισμό, μόνο με νερό βρύσης και μετά αρχίζουν με τα προιόντα)

  3. Κοριτσια καλημερα,αυριο θα κανω “επιδρομη” στα sephora να δω απο κοντα για μια ενυδατικη για ευαισθητο δερμα σε βαθμο κακουργηματος!!!Ποιο brand μου προτεινεται για αγορα ή για δοκιμη δειγματος??

  4. @Eleftheria: Κατ’ αρχήν πες ότι εισαι αναγνώστρια και πάρε πολλά δείγματα- τα κορίτσια των Sephora θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτή σου την αναζήτηση. Από τις exclusive μάρκες της Sephora κατά την άποψή μου αν το δέρμα σου είναι πολύ ευαίσθητο, θα έλεγα να δοκιμάσεις την Pai. Αλλά πάντα, κάνοντας πρώτα δοκιμή με το δείγμα.

  5. @julia Αληθεια??Δεν το ηξερα οτι μπορω να πω κατι τετοιο!!!Ειναι αληθεια οτι τα κοριτσια στα sephora ειναι τελικα οι πιο εξυπηρετικες γι αυτο και επιλεγω παντα τα συγκεκριμενα καταστηματα.Προσφατα πηγα σε stand γνωστης Αμερικανικης εταιριας καλλυντικων να παρω δειγμα make up.Η πωλητρια αφου με ενημερωσε οτι εχουν τελειωσει τα δειγματα, συνεχισε να βαφεται αμεριμνη πισω απο το stand….Μαλλον θα την πετυχα σε λαθος στιγμη!!!

  6. Τα προϊόντα για λιπαρά δέρματα μου τράβηξαν την προσοχή, ειδικά το strip που επικέντρωνεται στις περιοχές που έχω όντως μεγάλη λιπαρότητα.

  7. Διπλή μάσκα?Καλό ακούγεται.
    Μουτςς

  8. Γεια σας. Κρατω σημειωσεις για ολα τα Korean beauty…και θα τα δω ολα εν καιρω

  9. Φέτος τα κορεάτικα brands έχουν κάνει super είσοδο στο χώρο της ομορφιάς που νομίζω, πως καμιά μας δε μένει ασυγκίνητη!
    xx

  10. Θα δοκιμάσουμε κορεάτικα καλλυντικά και θα σας πούμε τη γνώμη μας.

  11. Νομίζω ότι όσες έχουν λιπαρό δέρμα, βρήκαν τη λύση με αυτά τα προιόντα.

  12. Εχουν προσιτες τιμες απο οτι βλεπω την κρεμα με το υαλουρονικο οξυ θα προτιμησω

  13. Η ενυδατική σε μορφή gel φαίνεται πολύ καλή επιλογή… Κρίμα που δεν μπορώ να τη δοκιμάσω…

  14. Αυτήν την μάσκα νύχτας την ακούω που φωνάζει το όνομά μου…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.