TONYMOLY: Η πιο διάσημη μάρκα του Korean Beauty.

 

Θα ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα για την ενυδάτωση που είναι εξ άλλου και ο βασικός πυλώνας του Korean beauty ritual, με την πιο διάσημη ίσως Κορεάτικη μάρκα παγκοσμίως που δεν είναι άλλη από την TONYMOLY.

 

Μην αφήσετε να σας ξεγελάσουν οι άκρως γουστόζικες σχεδόν «παιδικές» συσκευασίες, και κάποια «εξωτικά» συστατικά όπως γάλα καμήλας ή γαϊδούρας και βλέννα σαλιγκαριού (που κάνουν βέβαια δουλειά)  και νομίζετε ότι αυτό είναι όλο. Η μάρκα έχει καινοτόμες και αποτελεσματικές φόρμουλες που αντιμετωπίζουν με επιτυχία κάθε ανάγκη της επιδερμίδας  και αυτός εξ’ άλλου είναι  και ο βασικός λόγος της μεγάλης της επιτυχίας και εκτός συνόρων Κορέας, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε 50 χώρες και 12,000 σημεία πώλησης.

 

 

 

 

 

 

Skincare, μακιγιάζ, διάσημες συνεργασίες όπως αυτή με τον οίκο Μοschino, προϊόντα για το σώμα, τα μαλλιά, τα χέρια, τα πόδια, μια τεράστια ποικιλία από μάσκες και sheet masks, πολλά και ενδιαφέροντα gift sets- όχι και άσχημα για μια  μάρκα που έκανε την εμφάνισή της στην Σεούλ μόλις το 2006.

 

«Στην Αμερική και την Ευρώπη χρησιμοποιείτε πολύ περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ από προϊόντα περιποίησης για να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Εμείς κάνουμε το αντίθετο. Δίνουμε έμφαση στα προϊόντα περιποίησης για ένα δέρμα αψεγάδιαστο και στη συνέχεια  χρησιμοποιούμε πολύ λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ» λένε οι υπεύθυνοι της μάρκας. Έχουν δίκιο.

 

Συσκευασίες όπως «αυγουλάκια», «μήλα», «ντοματούλες», «ροδάκινα», “κερασάκια”,  περιλαμβάνουν φόρμουλες,  που η κάθε μια αντιμετωπίζει εξειδικευμένα κάποια ανάγκη της επιδερμίδας.

 

 

 

 

 

Αλλά και οι sheet masks -μια κορεάτικη εφεύρεση -(δείχνει λίγο τρομακτικό/ αστείο  να κυκλοφορείς στο σπίτι με υφασμάτινη  μάσκα κολλημένη στο πρόσωπο αλλά κάνει δουλειά) είναι όλες εμπλουτισμένες με ενεργά συστατικά από εκχύλισμα ντομάτας, μπρόκολου, ginseng, σκόνη μαργαριταριών, μέλι, τριαντάφυλλο, λεμόνι, αβοκάντο, για θρέψη, λάμψη, ενυδάτωση, καθαρισμό, ενέργεια, καταπράυνση, ελαστικότητα, πόρους ό, τι και αν σκεφτείτε, το πιο πιθανό είναι να το βρείτε σε αυτή τη μεγάλη ποικιλία από μιας χρήσης μάσκες. Επαναλαμβάνω: το τέλειο προιόν για τις διακοπές, αλλά και για δοκιμή λόγω των προσιτών τιμών.

 

 

 

 

 

Compact πούδρες και illuminators σε συσκευασία γατούλας, το λαγουδάκι lip gloss, η κρέμα χεριών μέσα σε μια real size πλαστική μπανάνα, ένα μικρό «φαντασματάκι»  αντηλιακό στικ που καταπολεμά τους πόρους, το ροζ γλυκούλι panda κρύβει μια κρέμα με υαλουρονικό οξύ, η λίστα είναι ατελείωτη, πρέπει να τα δείτε μόνες με τα ίδια σας τα μάτια σε κάποιο κατάστημα Sephora, ή να κάνετε browse στο site, αλλά ειδικά αν κάποιες από εσάς έχετε κόρες/ ανιψιές/ βαφτιστήρες σε προ-εφηβική ή εφηβική ηλικία- δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να βρείτε να τους κάνετε κάποιο δώρο.

 

Φυσικά το brand αγαπά και εμάς τα μεγαλύτερα κορίτσια  και φέτος  το καλοκαίρι για εντατική ενυδάτωση μας συστήνει τη Φαλαινίτσα “The Whale”,   ή αλλιώς δυο κρέμες – τζέλ ενυδάτωσης για πρόσωπο και μάτια μέσα σε συσκευασία με το σχήμα μιας  γουστόζικης μικρής φάλαινας και με φόρμουλα από τριπλό  υαλουρονικό οξύ, θαλασσινό νερό, πλαγκτόν και μεταλλικά άλατα.

 

 

 

 

Moisture Boost Gel Day Cream 23,95Ε

Γνωρίζουμε ότι το υαλουρονικό οξύ στον οργανισμό μας ενυδατώνει το δέρμα και συγκρατεί την υγρασία. Συν τω χρόνω, κι εξαιτίας εξωτερικών βλαβερών παραγόντων, τα επίπεδα υαλουρονικού οξέως στο δέρμα συνεχώς μειώνονται. Το τριπλό υαλουρονικό οξύ που υπάρχει στη φόρμουλα της Moisture Boost Gel Day Cream συσφίγγει το δέρμα και διατηρεί μακροπρόθεσμα την υγρασία για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Το θαλασσινό νερό και το πλαγκτόν ενυδατώνουν άμεσα και χαρίζουν αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Τα μεταλλικά άλατα που περιέχονται στο θαλασσινό νερό τονώνουν τη λάμψη, ενώ το πλαγκτόν αφήνει το δέρμα δροσερό και αναζωογονημένο.

 

 

Moisture Boost Eye Cream 24,95Ε

Η περιοχή των ματιών είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και απαιτεί ειδική φροντίδα. Η Moisture Boost Eye Cream ενυδατώνει την περιοχή των ματιών, τονώνει το δέρμα και χαρίζει δροσερή, λαμπερή επιδερμίδα.

 

 

 

Για να κάνουμε και μια επανάληψη στην ενότητα Korean Beauty, τι είπαμε καλές μου μαθήτριες ότι δεν λείπει ποτέ από την Κορεάτικη ιεροτελεστία ομορφιάς; Μπράβο, μπράβο! Οι ενυδατικές μάσκες νυχτός. Στην TONYMOLY η Night Mask Cat’s Purrfect, με αμινοξέα μεταξιού, φροντίζει το δέρμα όσο εσείς κοιμάστε. (το παρακάνατε με τον ήλιο; Το βράδυ απαραιτήτως απλώστε τη μάσκα νυχτός.) Τιμή 16,95Ε

 

 

 

 

 

 

Ολοκληρώνοντας αυτό το αφιέρωμα έχω να κάνω μια παρατήρηση. Τα προιόντα skincare του Korean Beauty, εκτός από καινοτόμες φόρμουλες, έξυπνο packaging, αποτελεσματικές συνθέσεις και σοβαρή τεχνογνωσία (όλοι περιμένουν από εκεί, το next big thing στο χώρο της ομορφιάς) έχουν και προσιτές τιμές. Συμφωνείτε;

 

 

Τα προϊόντα TONYMOLY,  διατίθενται  στο stand Korean House” αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και θα τα βρείτε και online στο www.sephora.gr & mob app Sephora Greece.

 

 

19 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια και bb girls!Ενδιαφέροντα πράγματα και σήμερα!Οι συσκευασίες τα σπάνε!Αφού και οι τιμές είναι καλές,δοκιμάζουμε και αποφασίζουμε.

  2. Εγώ απλώνω μάσκα νυχτός είτε κάθομαι στον ήλιο είτε όχι.Τι bbgirls είμαστε;χαχα!

  3. @Marianna: Καλημέρα αγαπημένη! Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από bb girls και beauty addicts!! (αν πας θάλασσα σήμερα, κάνε μια βουτιά και για μένα.. καιγόμαστε στην Αθήνα σήμερα!!)

  4. @Τζουλια με αυτή την ζέστη σημερα χρειαζόμαστε ενυδατωση και εσωτερικά και εξωτερικα😀😀😀😀
    Υπεροχη η συσκευασία με την φαλαινιτσα😊 Πιστευω οι επόμενες γενιές να μην την βλέπουν μονο σε φωτο η παιχνίδι γιατι η φαναιλοθηρια εχει ξεφύγει και δύστυχως σκοτώνονται παρα πολλές φάλαινες ….

  5. Μα πόσο χαριτωμένα είναι! Γούτσου-γούτσου! Να πω κάτι άσχετο (αλλά δεν είχα πού να το γράψω): τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μια μάσκα της Too cool for school, την Pumpkin Purifying 24k Mask και έχω ενθουσιαστεί!

  6. @SofiaT: Πολύ νερό και πολύ ενυδάτωση! Σ΄γημερα είναι η τέλεια μέρα για να κάνουμε ενυδατική μάσκα προσώπου! (λατρεύω τις φάλαινες και κλαίει η καρδιά μου με αυτό που έγραψες.. δυστυχώς

  7. @Sheena: Το θυμάμαι ότι σου άρεσαν τα TONYMOLY…
    Tην έχω κάνει και εγώ αυτή τη μάσκα!!!! Δεν έχει πλάκα που γίνεσαι κατακίτρινη σαν να έχεις βγάλει τη χρυσή ένα πράγμα; Mου φαίνεται θα κάνω post και για την Too cool for school.

  8. Αχαχαχαχα! Ναι, ναι! Βγαίνω την πρώτη φορά καμαρωτή-καμαρωτή μετά το μπάνιο με τη μάσκα στο πρόσωπο και μου λέει το bb boy (αφού έχει γουρλώσει μάτια στην αρχή): “Άσε με να μαντέψω: κίτρινος πυρετός”! Χαχαχαχα – τις επόμενες φορές έκλεινα την πόρτα!
    Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα να δω αν έχεις κάνει κάποιο post σχετικά (έχει πιασάρικο όνομα πάντως!)

  9. Με τις μάσκες έχω και εγώ ενσν έρωτα, χρόνια τωρα και σκοπεύω να δοκιμάσω όλες τις προτεινόμενες κορεατικες για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Οι συσκευασίες είναι πολύ χαριτωμένες και ενδιαφερουσες!

  10. @Sheena: Τι τραβάνε και αυτά τα bb boys με μας που έμπλεξαν!! χαχαχαχ!! Πάντως ωραία ιδέα, θα το βάλω στο πρόγραμμα το post!

  11. @JULIA,φυσικά και θα πάω,όντως πολλή ζέστη,θα κάνω βουτιά για όποιον/α θέλει!!

  12. Kαλημερα. Μαλλον φετος το καλοκαιρι πρεπει να βαλω και εγω κορεατικη μασκα για ενυδατωση

  13. @ΡΑΝΙΑ: Ειδικά το βράδυ αγαπημένη! Βραδινή εξειδίκευση από Κορέα!

  14. @Julia: Κάνε και ένα post, αγαπημένη, για αυτά που έχουμε κατά καιρούς ακούσει από τα bb boys (μικρά και μεγάλα)! 😀

  15. Καλε τι γλυκιες συσκευασιες ειναι αυτες?

  16. Καλημέρα! Ναι, συμφωνούμε! Τέλειες συσκευασίες, προσιτές τιμές & super- φυσικές- συνθέσεις!

    xx

  17. Ελπίζω η επιλογή της φαλαινίτσας να μην κρύβει κανένα μήνυμα χωρίς χρέωση για μας ε;;;😂😂😂
    Μουτςς 😘😘❤️

  18. Λίγες μέρες δεν διάβασα τα post λόγω έλλειψης χρόνου και δεν ξέρω πια ενυδατική gel κρέμα να διαλέξω.. Χαρά και προστασία το brand…

  19. Χαχαχα…το σχόλιο της Λίτσας,όλα τα λεφτά!!!
    Κάτι μου λέει πως η ανηψιά μου θα τα λατρέψει όλα αυτά….αλλά κι η θεία…..χοχοχο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.