Κεραυνοί και θέρος.

 

 

Τι κάνετε bb girls; Πως σας βρίσκω σήμερα;

 

Εγώ αφού καλωσόρισα και φιλοξένησα θεία και θείο από Λονδίνο και μετά αποχαιρέτησα τον Ρωμανό που έφυγε ταξίδι σε camp της Γαλλίας και μετά καλωσόρισα τον ξάδερφο και την ξαδέρφη από την Αυστρία και μετά επέστρεψε ο Ρωμανός από Γαλλία και  την επόμενη μέρα φιλοξένησα  τον ξάδερφό του,  που ήρθε από Ελβετία και μόλις έφυγε ο ξάδερφος καλωσόρισα την Ιβάνα που ήρθε από Λονδίνο και μετά βρέθηκα για το ΣΚ στις Θεσπιές της Βοιωτίας για γάμο αγαπημένης φίλης, voila και να’με!

 

Η ταινία με τίτλο «Απόβαση στο Μαρούσι»

 

 

Όλα αυτά που σας περιέγραψα παραπάνω έχουν συμβεί τις προηγούμενες μόλις 20 ημέρες και φυσικά η χαρά είναι μεγάλη, το σπίτι μου πλέον ονομάζεται «Κέντρο Διερχομένων», εγώ μέσα σε όλα τα παραπάνω δεν σηκώνω κεφάλι από τη δουλειά και σα να με «τριγυρίζει» κάτι – λίγο πονοκέφαλος, κάπως ξηρά τα μάτια μου, λίγη ατονία, αυτά τα ωραία και από διακοπές ακόμα τίποτα.

 

 

Μέσα σε όλα αυτά, χθες το βράδυ καθόμουν στο μπαλκόνι έπεφτε βροχούλα κανονική με κρύο κανονικότατο και φόραγα φούτερ πάνω από καλοκαιρινό φορεματάκι και έλεγα μήπως συγκεντρωθούμε εγώ η Celia και η Sheena και στολίσουμε λίγο πιο νωρίς φέτος- τύπου Ιούλιο με X-mas tree. χααχααχαχααχχαχαχα

 

(θα το πάω ανάλαφρα, δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για την Κλιματική Αλλαγή, που πλέον θα πρέπει να ονομάστεί Κλιματική Κρίση)

 

Όσο για το X-mas  tree, αστειεύομαι φυσικά, το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, θα το δείτε και θα το απολαύσουμε και θα είναι όλα υπέροχα.

 

Μπόρα είναι, θα περάσει.

 

 

26 Σχόλια
  1. @julia εγω βρισκομαι διακοπες με την οικογενεια επιτελους!!!Καπου κοντα στην Αθηνα βεβαια γιατι οταν εχεις μικρα παιδια που ολο κατι παθαινουν ειναι ματαιο να απομακρυνεσαι!!!Δυσκολο καλοκαιρι και το φετινο…φετος πνιγηκε κοσμος περσυ καηκε…τι να πω..Ο Θεος να μας φυλαει απο την κακια την ωρα και ας μας δινει υγεια και υπομονη στις δοκιμασιες.Καλη συνεχεια σε ολα τα bb κοριτσια!!!

  2. Julia μου όλα αυτά μόνο σε 20 ημέρες!! Εισαι θηλυκός Ρομποκοπ!! Εγω πάλι μετά από ένα τριήμερο Σαντορίνη και άλλο ένα στο Μυστρα, δεν έχω σηκώσει κεφάλι γιατί έχουμε τρελή δουλειά, καθε μέρα υπερωρία και κάθε μέρα γυρνάω σπίτι μετά τις 10 το βράδυ.. Όσο για τον καιρό πρέπει να το πάρουμε απόφαση πια ότι το περηφιμο ελληνικό ευκρατο κλίμα μας έγινε τροπικό και να κάνει ο καθένας μας ότι μπορεί για να αποφευχθούν τα χειρότερα.. Το Σάββατο όμως ξεκινά το 15νθημερο των διακοπών μου και ήδη εχω μπει στο ανάλογο mood παρόλη τη συννεφιά σήμερα.

  3. “Μπόρα είναι θα περάσει” Το επαναλαμβάνω τα δύο τελευταία καλοκαίρια κι ελπίζω το φετινό τρίτο να είναι το τελευταίο με μπόρα.
    Μουτςς

  4. @Eleytheria: Να περάσετε τέλεια, Ελευθερία μου! Καλες διακοπές!

  5. @Maryl: Τώρα που το λες και το σκέφτομαι, πράγματι δεν έχω πάρει ανάσα 20 μέρες.. αλλά ήταν πολύ όμορφα! Full house συνεχώς!! Υπέροχο το φετινό σου Καλοκαίρι βρεθηκες σε αγαπημένα μέρη! Και να συνεχιστεί έτσι με όμορφες εικόνες και πολύ χαλάρωση και ξεκούραση!

  6. @Litsa: Φοβάμαι ότι από εδώ και στο εξής, αν δεν γίνει κάτι δραστικό όπως είπε και η Maryl θα ζούμε τροπικές «καταστάσεις»

  7. @Julia: επίσης αγπ μου,ευχομαι ενα ομορφο,ησυχο απο καιρικά φαινόμενα και λαμπερό καλοκαίρι σε ολους!!

  8. @Julia, ευτυχείς όσοι απολαμβάνουν τη φιλοξενία σου! Καιρός τώρα για μικρά διαλειμματάκια μόνο για σένα.
    Εμείς περνάμε άλλο ένα θερμό καλοκαίρι -με εξαίρεση τις τρεις τελευταίες μέρες- σε μια γεμάτη με κόσμο Ζάκυνθο… Που θα πάει; Μετράω μέρες για τον αγαπημένο μου Σεπτέμβρη!

  9. @Amalia: Υπέροχες διακοπές Σεπτεμβρίου στα νησιά μας όταν ο πολύς κόσμος έχει φύγει. Ναι αγαπημένη έχω ανάγκη από ξεκούραση αλλά δεν μπορώ να καταλήξω ακόμα για φέτος.. θα δούμε.. καμία φορά τα λίγο απρογραμμάτιστα είναι και τα καλύτερα!😘

  10. Kαλησπερα Ειμαι ηδη διακοπες αλλα δεν με ενοχλει καθολου ο καιρος.
    Η θαλασσα ειναι ζεστη και την απολαμβανω και λογω του γεγονοτος οτι δεν ερχονται πολλοι για μπανιο.

  11. Ειμαι ακομα αθηνα αλλα θα φυγω την αλλη βδομαδα και λεω εχει γουστο να χαλασει και να μην μπορω να κανω μπανιο.

  12. Φέτος ειναι η πρωτη φορα που ξεκίνησα για τα δικά μου δεδομένα πολυ νωρίς τα μπάνια!Απο την αρχή του Ιουνίου ειχα ξεκινήσει τις πρώτες βουτιες😃 Λίγο παράδοξο αν σκεφτείς οτι ο καιρος εχει λίγο τρελαθεί….ήλιος,βροχή ,ήλιος+βροχή,χαλάζι…..ήλιος,συννεφιά ……νομίζω μέσα σε μια μερα μπορείς να τα δεις ολα😉Μην μας ρίχνει ειμαι αισιόδοξο άτομο το καλοκαιράκι μας θα έρθει θα κάνει και 40νταρια θα σκάσουμε απο την ζέστη και θα αναζητάμε σαν τρελοί λίγη δροσούλα 😁 Απλά πρεπει να καταλάβουμε πια οτι η κλιματική αλλαγή ειναι γεγονός σε όλο τον κόσμο και σίγουρο οι κυβερνήσεις πρεπει να αναλάβουν τα ανάλογα μέτρα! Και όσο γίνεται και εμείς να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση και να βάλουμε ενα λιθαράκι ώστε οι επόμενες γενιές να εχουν μελλον😊
    @Julia μου θαυμάζω την υπομονή σου την αντοχή σου και σίγουρα την καταπληκτικη σου φιλοξενία!!
    Για να σε επισκέπτονται τόσα ξαδέρφια θα εισαι φοβερή οικοδεσποινα😘😘😘

  13. Γειά σας ΒΒgirls! Τρεις μερουλες απ’ τις διακοπές μας ήταν απόλυτα φθινοπωρινές με βροχή, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας στους 20 βαθμούς. Σήμερα μοιάζει να επέστρεψε το καλοκαίρι. Ωστόσο δεν πτοηθηκαμε. Απολαύσαμε την μοναδική ομορφιά της ελληνικής φύσης, με όλα τα αρώματα τις ευωδιές και τη φρεσκάδα της! Μακριά απ’ την Αθήνα κι όπως και να ναι αξίζει. Φιλιά πολλά!

  14. A, τι ωραίο ακούγεται αυτό! Μου αρέσει πολύ να έχω κόσμο στο σπίτι, το ξέρω ότι πάντα είναι λίγο ξεπάτωμα, αλλά είναι όμορφο να έχεις τους δικούς σου ανθρώπους (συγγενείς και φίλους) φιλοξενούμενους. Βέβαια, σε συνδυασμό με δουλειά, μπορεί να σε στείλει “αδιάβαστη”, χαχαχαχα! Και εδώ πάνω μια εβδομάδα είχαμε ωραία δροσιά, το καταευχαριστήθηκα χωρίς air condition! Επίσης, διακοπές δεν προβλέπονται, οπότε, αγαπημένη μου Ju, έχεις τη συμπάθεια και την κατανόησή μου!
    Υ.Γ. 1: Καλές διακοπές σε όλα τα bb girls! Να κάνετε βουτιές και για εμάς!
    Υ.Γ. 2: Να μην πω ότι ξεστόλισα το δέντρο αρχές Ιούνη (αχαχαχαχαχα) και έφαγα όλη τη χρονιά ανελέητη κοροϊδία από φίλους και γνωστούς!

  15. @sheena αφού λατρεύεις τοσοοο το χριστουγεννιάτικο δεντρο πρεπει να το κρατάς τελικά όλο τον χρόνο
    στολίζοντας το με διαφορετικά θέματα ανάλογα την εποχη😁δηλαδή το Πάσχα βάλε διακοσμητικά λαμπάδες ,αυγά ….και το καλοκαίρι αναναδες,κοχύλια….αφού σε κράζουν που σε κράζουν να τους αφήσεις και ξερούς χαχαχχαχαχαχαχαχ που ξέρεις μπορείς να το κανεις μόδα χαχαχαχαχχα

  16. @SofiaT: Αχ, Σοφία μου, νομίζεις ότι δεν το έχω σκεφτεί; Ολόκληρο πλάνο έχω εκπονήσει! Αυτό που με χαλάει στο όλο εγχείρημα είναι εκείνη η έξαψη και ο ενθουσιασμός, όταν κατεβάζεις τις κούτες με τα στολίδια από το πατάρι και αρχίζεις το στόλισμα του χωριού του Άη Βασίλη (γιατί σπίτι δεν είναι μετά από κάποιο σημείο)! Και λέω: “αχ, τι στολίδια είναι αυτά;” (γιατί έχω ξεχάσει ότι έχω αγοράσει κι άλλα) και μετά αρχίζει ο στρατηγικός σχεδιασμός για το πού θα μπουν και είναι όλο το σπίτι γεμάτο, μέχρι και στα πόμολα από τις πόρτες και αρχίζει και η γκρίνια από το bb boy, ε, και μετά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, χαχαχαχα!

  17. Mη μου βάζεις ιδέες….Christmas in July….hohoho…
    Eγώ δεν είμαι φαν του καλοκαιριού ιδιαίτερα…όλη αυτή η ζέστη (κι ακόμα χειρότερα η υγρασία) με αποσυντονίζει,,,,ανυπομονώ να έρθει ο Οκτώβρης (2 μήνες μόνο ακόμα) και ζω για την στιγμή που θα απολαύσω τον πρώτο pumpkin spice latte της σεζόν….
    Φέτος λέω να πάρω νέο δέντρο…λευκό μάλλον…

  18. @julia,πραγματικό κέντρο διερχομένων!Πώς το αντέχεις αυτό;Πώς πέρασε ο Ρωμανός στη Γαλλία;Πολύ δημιουργική και ταυτόχρονα κουραστική εποχή για σένα.

  19. @Marianna: Είναι πράγματι κούραση αλλά είναι και μεγάλη χαρά, γιατί τελικά ξεχνάς την κούραση και σου μένουν μόνο όμορφες αναμνήσεις. Αλλά με την global οικογένειά μας, που είναι σκορπισμένη στους 5 ανέμους δεν γίνεται διαφορετικά.. (νομίζω τους αρέσει να μένουν στο σπίτι μου, έχει fun! 🙂 🙂

  20. @Marianna 2: Πέρασε τέλεια και δεν ξέρεις τι μου είπε: “από εδώ και στο εξής διακοπές μόνος μου!” Ακούς?? Το 12χρονο?? Μην τρελαθούμε εντελώς!!!

  21. @Celia: Λατρεύω Οκτώβρη.. λατρεύω όμως!! Ε αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε! χααχχα

  22. @Julia,έχει άποψη και ”θέλω” το 12χρονο,τι νόμιζες;Όσο για τους φιλοξενούμενους σίγουρα ,αν είναι ευχάριστη η παρέα και δεν είναι από υποχρέωση,τότε όλα καλά,σου μένουν οι ευχάριστες αναμνήσεις,Για να τους αρέσει να μένουν σπίτι σου,θα τους κάνεις να νοιώθουν άνετα και ευπρόσδεκτοι.Φαίνεται αυτό,δεν κρύβεται.

  23. @julia,celia, αγαπώ Μάιο,όχι Οκτώβριο,άνοιξη βλέπετε.

  24. @Μarianna: To έχω σκεφτεί αυτό που γράφεις και όσο αφορά εμένα τουλάχιστον, νομίζω ότι η αγάπη μου σε εποχές τα τελευταία χρόνια, έχει να κάνει και με το που ζω. (γιατί φυσικά όταν είμαστε μικρά –πώς να πεις όχι σε 3 μήνες διακοπές, παιγνίδι, παγωτά και μπάνια) Θέλω να πω, αν ζούσα σε νησί φυσικά θα ξαναγεννιόμουν τον Μάιο, που μπροστά μου θα είχα τη γαλάζια θάλασσα να με περιμένει για τους επόμενους 4-5 μήνες και σε 5 λεπτά θα ήμουν σε ένα ακρογιάλι. Αλλά στη μεγαλούπολη που ζω, γιατί να έχω αδυναμία στο Καλοκαίρι; Ζέστη, καυσαέριο, αποπνικτική ατμόσφαιρα, air condition, ιδρώτας, 3 ντους την ημέρα, δε μένει μαλλί και μακιγιάζ από την υγρασία και τον ιδρώτα (για να πούμε και τα μποτέ). Και περιμένω σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα να φύγω 15- 20 μέρες διακοπές και αυτό και είναι. Τον Οκτώβριο ξαναγεννιέμαι. Δροσιά, φιλικές θερμοκρασίες, ενέργεια, διάθεση, χρυσάνθεμα. Και φυσικά μετράω ανάποδα και για τα Χριστούγεννα- αυτό που το πας;

  25. @Julia: Αυτό το τελευταίο σχόλιο το κρατάω και το κάνω εκτύπωση και σε βάλω στην καρδιά μου ένα κλικ παραπάνω! Κάθε φορά λέω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο: μέχρι να τελειώσει το σχολείο, το καλοκαίρι είναι σούπερ: μπάνια, παιχνίδι όλη τη μέρα, τεμπελιά. Όταν μεγαλώνεις και αυξάνονται οι υποχρεώσεις και το καλοκαίρι δουλεύεις κανονικά (εκτός από λίγες μέρες, αν είσαι τυχερός να πάρεις άδεια) και μένεις στην τσιμεντούπολη, καλοκαίρι ίσον ρουτίνα, καμιά διάθεση για δουλειά, ζέστη, ιδρώτας, στριμωξίδι στα ΜΜΜ, τρία μπάνια τη μέρα, μου λείπει η πουδρίτσα μου (γιατί με τη ζέστη και την υγρασία, είναι καλύτερη να ψηθείς σε καζάνι της κόλασης παρά να μακιγιαριστείς), ε, ναι λοιπόν, χειμώνας forever! (εγώ πάλι αγαπώ τον Νοέμβρη, όλη αυτή η προσμονή για τα Χριστούγεννα, τα πρώτα κρύα, αχ, θα αρχίσω την αντίστροφη μέτρηση πάλι)

  26. σε ενα χωριο της Ευβοιας που βρισκομαι, μπορει να μην εκανε τον χαλασμο πης Β.Ελλαδας, αλλα, αρκετο, τοσο ωστε, να μην εχω internet και να στερηθω την bb συντροφια σας…ανακαλυπτω και διαβαζω καθετι, με λιγη καθυστερηση, τωρα που ο καιρος ειναι πριμα, και το ιδιο ευχομαι σε ολες σας, να απολαμβανετε το χρονο σας, οπου κι αν ειστε, με οποιοδηποτε καιρο!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.