Καλοκαιρινό Νεσεσέρ (Radiant παλέτες, οπωσδήποτε!)

 

Κάνω πρόοδο. Ούτε εγώ δεν το πιστεύω, ότι στο πρόσφατο long weekend στον πανέμορφο Πόρο, κατάφερα και πήρα μαζί μου, μόνο τρία νεσεσέρ.

 

(Ναι, όταν κάποτε για πέντε μέρες στην Κέρκυρα, η μια βαλίτσα είχε μόνο νεσεσέρ- γύρω στα έξι αν θυμάμαι καλά-  τα τρία αυτή τη φορά, το λες  και μεγάλη πρόοδο. Ακόμα  θυμάμαι το σχόλιο του Κωνσταντίνου όταν μας είχε πάει στο αεροδρόμιο «πας να ανοίξεις κατάστημα καλλυντικών;»  με είχε ρωτήσει και με το δίκιο του, εδώ που τα λέμε.)

 

Δειλινό στον Πόρο

 

 

Τρία λοιπόν νεσεσέρ και το πρώτο – το πιο βαρύ- είχε μέσα τα προϊόντα περιποίησης για σώμα, μαλλιά και πρόσωπο, αφρόλουτρο, σαμπουάν, conditioner, κρέμα προσώπου, ένα multi purpose έλαιο για μαλλιά και σώμα, ένα serum, μια sheet mask, body mist, άρωμα,  κλπ, κλπ, κλπ, καταλάβατε, αλλά τα περισσότερα ήταν σε travel size για να χωρέσουν. (αυτό είναι το νεσεσέρ τριημέρου, στις κανονικές διακοπές παίρνω beauty-case, βαλιτσάκι φυσικά)

 

Το δεύτερο μεσαίου μεγέθους νεσεσέρ (που γράφει και το όνομά μου για να μη γίνει και καμιά παρανόηση στην παραλία) είχε μέσα ό, τι χρειαζόμουν για τη θάλασσα: αντηλιακό προσώπου, αντηλιακό σώματος, αντηλιακό μαλλιών, στικ για τα χείλη, αντηλιακή compact powder, μια ξύλινη χτένα και ένα tinted lip balm – μου αρέσουν πολύ το καλοκαίρι γιατί και ενυδατώνουν αλλά και βάφουν φυσικά και απαλά τα χείλη.

 

Εκεί που ξεπέρασα τον εαυτό μου ήταν στο μαύρο νεσεσέρ με τα καλλυντικά. Ίσως το πιο μικρό νεσεσέρ που έχω πάρει ποτέ μαζί μου γιατί είχε μέσα μόνο 5 προϊόντα (!) Πρωτοφανές! ‘Ένα ελαφρύ foundation με SPF, μια μαύρη mascara, ένα κοραλο-κόκκινο κραγιόν, αλλά τη διαφορά την έκαναν οι δύο παλέτες που πήρα μαζί μου της Radiant Professional για το πρόσωπο και τα μάτια.

 

 

H Happy Days με  παστέλ αποχρώσεις τέσσερις σκιές, ρουζ, highlighter και bronzer και η Sweet Memories σε πιο bronze και γήινες αποχρώσεις πάλι με τέσσερις σκιές, ρουζ,  highlighter και bronzer. Και οι δυο παλέτες είχαν μεγάλο καθρέπτη (για να βλέπω τι κάνω) και οι συνδυασμοί τους ήταν ατελείωτοι- οπότε και τις τρεις μέρες έκανα διαφορετικά μακιγιάζ. Πραγματικά βρήκα τη λύση για ένα νεσεσέρ ολοκληρωμένο αλλά minimal γιατί μάνι- μάνι δεν χρειάστηκε να σκεφτώ τι σκιές να πάρω, δεν χρειάστηκα ρουζ, ούτε bronzer, ούτε highlighter – όλα υπήρχαν μέσα σε αυτές τις multi παλέτες  για τέλειο μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ με ωραίες, κολακευτικές και versatile αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες. Θα έλεγα ότι είναι από τις πιο όμορφες,  εύχρηστες και ολοκληρωμένες  limited edition  παλέτες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

 

 

 

 

 

Η Μαρίλυ- Lydia, που ήταν μαζί στο long weekend αγάπησε την Sweet Memories – της ταίριαξαν πολύ οι bronze αποχρώσεις της και μου είπε ότι της έδωσα ιδέα, για τις διακοπές της τον Αύγουστο στην Κρήτη- «τελικά με μια παλέτα, μια mascara και ένα κραγιόν είσαι έτοιμη για όλα  φίλη» μου είπε επί λέξει το Σάββατο το βράδυ, στο μπαλκόνι του Poros Image με θέα τον Πόρο και τον Σαρωνικό. «Άσε που είναι και πολύ προσιτή οικονομικά λύση- άλλο να αγοράσεις πέντε- έξι  διαφορετικά προϊόντα και άλλο να τα έχεις όλα μέσα σε μια παλέτα» (είναι και πρακτική η φίλη μου).

 

Anyway, την ιδέα που έδωσα στη Μαρίλυ- Lydia τη δίνω και σε σας γιατί ναι μεν το minimalist travel  και το pack less, είναι το νέο trend της εποχής,  αλλά εκπτώσεις στην ομορφιά και στο νεσεσέρ, ένα καθαρόαιμο bb girl, δεν κάνει ποτέ. Το λέει και η λέξη εξάλλου, νεσεσέρ, nécessaire, necessary, Το Απαραίτητο.  

 

Με ένα  σμπάρο (μια παλέτα), πολλά τρυγόνια (αμέτρητα διαφορετικά μακιγιάζ)- αυτό ακριβώς  που θέλουμε δηλαδή.

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Ασε Τζούλια και εγώ κουβαλάω περισσότερα καλλυντικά από ρούχα.. δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Πάντως πράγματι βολεύουν οι παλέτες έχω δυο τρεις αλλά είναι μόνο με σκιές οπότε αυτές που τα περιλαμβάνουν όλα είναι πράγματι πιο εύχρηστες. Και ωραίες αποχρώσεις!! Εύκολες!!

  2. @ANASTASIA: Τοίδιο και εγώ.Έχω πολλές παλέτες με σκιές ματιών αλλά όχι κάποια που να περιλαμβάνει προιόντα και για το πρόσωπο και μάλιστα σε “εύκολες” αποχρώσεις για κάθε στιγμή.

  3. Τα χρώματα στην παλέτα, αυτα τα τέλεια κοραλοκαφεμπρονζε είναι τα αγαπημένα μου, που φοράω πάντα!! Πάλι διέπρεψε η Radiant.. Γέλασα πολύ με το σχόλιο του Κωνσταντίνου γιατί κάτι παρόμοια μου λέει και ο άντρας μου κάθε φορά που πάμε κάπου και με βλέπει να βάζω πρώτα πρώτα στη βαλίτσα τα 2 απαραίτητα μεγάλα μου νεσεσέρ με τα καλλυντικά : Μαρία δεν παμε στην έρημο όπου δεν θα υπάρχουν καθόλου μαγαζιά ούτε σε παίρνουν για φαντάρο 😊😉

  4. Και εγω κουβαλαω ποσα μου φαινεται θα παρω και εγω παλετες γιατι δεν γινεται καθε χρονο να ψαχνω που ειναι το ενα και το αλλο

  5. @Maryl: Ναι, αλλά αν εκεί που βρεθείς δεν βρεις το αγαπημένο σου;; Α, πα,πα! Άσε δεν μας καταλαβαίνουν αγαπημένη!😄😄

  6. @ΜΑΡΙΑ Κ: Ξέρω τι λες.. και εγώ ψάχνω – ψάχνω με τα τσαντάκια και τα παρά τσαντάκια και τα νεσεσέρ και πολλές φορές εκνευρίζομαι. Τέλος. Ψηφίζω minimalist travel για φέτος!

  7. @Τζουλια Αχ αυτο το ψάξιμο δεν εχεις τέλος Χαχαχαχ οπως ειπες …..φαντάσου μέχρι και λίστα φτιάχνω για
    να μην ξεχάσω κατι😀

  8. @SofiaT: Και γω!! Και γω!! Πάντα λίστα πριν από ταξίδι!! Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, εσώρουχα, καλλυντικά, βιβλία, δεν το συζητώ!! Και όταν τα βάζω στη βαλίτσα, τότε τα σβήνω από τη λίστα!!

  9. Όσο και να προσπαθώ ΔΕΝ μπορώ να μειώσω τα “απαραίτητά” μου.Ωραίες οι παλέτες.
    Μουτςς

  10. “Πας να ανοίξεις κατάστημα καλλυντικών;” Χαχαχαχαχα, κλαίω! Εντάξει, νομίζω ότι οι περισσότερες είμαστε στην ίδια φάση, προσωπικά μιλώντας πάντα κουβαλάω πιο πολλά καλλυντικά παρά ρούχα. Γιατί είμαι σίγουρη ότι στη μια εβδομάδα διακοπών θα μου χρειαστεί εκείνη η μπλε σκιά που δεν έχω ανοίξει καν ή όλες σχεδόν οι κρέμες που έχω στο σπίτι – και γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο; Κουβαλάς το beauty case, το bb boy σε κοιτάει με ύφος “σοβαρά τώρα;” και αρχίζει η γκρίνια. Οπότε τα τελευταία χρόνια τα έχω κόψει, ένα μικρό νεσεσέρ με πράγματα που θα χρειαστώ πραγματικά και αντίο γκρίνια! Και συμφωνώ με τη Maryl, αυτές οι γήινες αποχρώσεις είναι σούπερ βολικές και πάνε με όλα!

  11. @SofiaT και Julia, οι δικές μου λίστες είναι έτοιμες στον υπολογιστή προς εκτύπωση πριν από κάθε ταξίδι. Και λέω λίστες γιατί έχω άλλη για καλοκαίρι, άλλη για χειμώνα και φυσικά μία για τον μικρό μου.
    Οι παλέτες είναι τέλειες! Άλλωστε όσες και να έχουμε, πιστεύω ότι θέλουμε κι άλλες, κι άλλες…

  12. @Sheena: Κάποια στιγμή έκανα διακοπές στις Κυκλάδες με bb boy που είχε μηχανή. Τέλεια εμπειρία φυσικά, αλλά εκεί να σε έχω.. και τώρα, που θα βάλω το τεράστιο νεσεσέρ μου, που η μηχανή έχει περιορισμένο χώρο; Το κρέμασα στον ώμο (ήταν σαν μαλακό βαλιτσάκι που κρεμόταν στον ώμο). Παρόλα αυτά και πάλι πήρα λιγότερα. Δεινοπάθησα λέμε.

  13. @Amalia: Φυσικά φτιάχνω και τις λίστες και τις βαλίτσες του κυρίου Ρωμανού! Και ζηλεύω αφόρητα τις κοριτσομάνες που έχουν κόρες σε αυτή την ηλικία που φτιάχνουν εντελώς μόνες τους βαλίτσα! (ε, βέβαια.. κορίτσια είναι αυτά…). Οπότε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Γαλλία, έφτιαξα μεν τη λίστα, αλλά μετά τον έβαλα κρατώντας τη λίστα, να φτιάξει μόνος του τη βαλίτσα για να ξέρει που εχει το κάθε τι. Και είπαμε, ότι φέτος θα το κάνουμε έτσι και του χρόνου εντελώς μόνος του. Θα φτιάχνει και τη λίστα, θα φτιάχνει και τη βαλίτσα. Για να δούμε..

  14. Τρελαίνομαι να διαβάζω για νεσεσέρ!Αλλά ακόμα πιο πολύ να τα βλέπω.Πότε θα μας τα δείξεις Τζούλια μου;

  15. @JULIA,κι εμένα ο γιος μου μόνος του τη φτιάχνει!

  16. @Marianna: Ναι, ναι, σκέφτομαι να σας τα δείξω φέτος καποια στιγμή!!

  17. @Julia: Διακοπές με μηχανή, ε? Χμ… Ενώ μου αρέσουν πολύ – πολύ (τόσο που έχω σκεφτεί να αγοράσω δικιά μου και να γίνω easy rider), για διακοπές δε θα το τολμούσα – θέλω την άνεσή μου (ούτε για camping δεν πάω, ενώ μου φαίνεται ωραία εμπειρία, ειδικά αν έχεις καλή παρέα). Οπότε μια τέτοια παλέτα είναι ό,τι πρέπει, super convenient!

  18. Η Radiant έχει κάνει πολύ καλή δουλειά για άλλη μια φορά. Τις έχω τεστάρει από κοντά. Είναι πολύ καλές. Εάν είχα το budget θα τις αρπαζα όλες.

  19. Πόσο χρήσιμες αυτές οι παλέτες βρε κορίτσια;! Σε ένα μικρό “κουτακι” κρύβονται όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαιρινό μακιγιάζ που ποτέ δεν πρέπει να είναι “βαρυ”!!!! 💜❤💛💙💚💜💛💙💚

  20. Τέλεια οργάνωση! Κάθε νεσεσέρ με τη θεματική του!

  21. Εγώ κατάλαβα με τόσα καλλυντικά που μας είναι απαραίτητα, δικαίως είμαστε ΟΛΕΣ μας bbgirls!!!
    xx

  22. …συμφωνω πως αυτες οι παλετες ειναι πολυ πρακτικες! @Julia, επειδη και το δικο μου ετερον ημισυ εχει μηχανη, και στη βαλιτσα της μηχανης τι να πρωτοχωρεσεις, εχω σακο πλατης για τα καλλυντικα μου, εμ, τα προσωπικα μου αντικειμενα ηθελα να πω!
    xx

  23. Ακούω την happy days που φωνάζει το όνομά μου….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.