Κερδίστε 4 Παλέτες Μακιγιάζ της Radiant Professional!

 

 

 

Σε συνέχεια του χθεσινού post και με τη σκέψη ότι μια ολοκληρωμένη παλέτα μακιγιάζ για τα μάτια και το πρόσωπο είναι ένα δώρο που όλες θα εκτιμήσουμε, ξεκινάει αυτός ο καλοκαιρινός διαγωνισμός.

 

Οι παλέτες είναι πρακτικές, εύχρηστες, μας λύνουν τα χέρια και φυσικά με αυτές μπορούμε να κάνουμε αμέτρητους συνδυασμούς και πολλά και διαφορετικά μακιγιάζ από πιο φυσικά το πρωί, έως πιο εντυπωσιακά το βράδυ.

 

 

 

 

Πόσο μάλλον με αυτές τις limited edition παλέτες της Radiant Professional με κολακευτικές και ευέλικτες αποχρώσεις και για τα μάτια αλλά και για το πρόσωπο αφού περιλαμβάνουν και 4 σκιές αλλά και ρουζ, bronzer και highlighter. One, does it all!

 

 

 

 

Aς θυμηθούμε τι ακριβώς περιλαμβάνουν οι παλέτες και πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αποχρώσεις:

 

SWEET MEMORIES PALETTE – LIMITED EDITION

Ποια λέει όχι σε ένα κολακευτικό sun-kissed look; H Sweet Memories είναι μια παλέτα με βασικές γήινες – peach αποχρώσεις. Ιδανική για γυναίκες που θέλουν  ένα φρέσκο πρωινό  και γρήγορο μακιγιάζ, που εύκολα μετατρέπεται σε ένα έντονο λαμπερό βραδινό με αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

 

Περιέχει:

  • Τέσσερις αποχρώσεις σκιών. Δυο ανοιχτές για βάσεις, μια μεσαία για τη κόγχη των βλεφάρων και μία σκούρα για γωνία ή smoky μακιγιάζ.
  • Ένα blush για φυσικό χρώμα υγείας στα μήλα του προσώπου
  • Ένα bronzer για ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα ή sculpting effect σε πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες
  • Ένα highlighter για λάμψη στην επιδερμίδα

 

 

 

 

HAPPY DAYS PALETTE- LIMITED EDITION

 Σκεφτείτε 50’ς, Saint Tropez, Bardot και Vargas pin up girls!  H Happy Days είναι  μια παλέτα ιδανική για όσες αγαπούν  τις φυσικές pink – plum αποχρώσεων με θερμούς υποτόνους που κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες και αναδεικνύουν ιδιαίτερα τις πιο ηλιοκαμένες. Ιδανικές αποχρώσεις για  πρωινό μακιγιάζ με φυσικό αποτέλεσμα  αλλά και για πιο λαμπερό βραδινό μακιγιάζ με αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

Περιέχει

  • Τέσσερις αποχρώσεις σκιών. Δυο ανοιχτές για βάσεις, μια μεσαία για τη κόγχη των βλεφάρων και μία σκούρα για γωνία ή smoky μακιγιάζ
  • Ένα blush για φυσικό χρώμα υγείας στα μήλα του προσώπου
  • Ένα bronzer για ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα ή sculpting effect σε πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες
  • Ένα highlighter για λάμψη στην επιδερμίδα

 

 

 

 

Και τώρα 4 από αυτές τις όμορφες παλέτες 2 Sweet Memories και 2 Happy Days μπορούν να γίνουν δικές σας!

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το post από σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου έως την Tρίτη 30 Ιουλίου στις 12πμ. Την Τετάρτη 31 Ιουλίου, θα ανακοινώσουμε με  post τις 4 τυχερές νικήτριες. Και όπως πάντα, μη  ξεχάσετε να δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του site.

 

Φυσικά μην ξεχασετε στο σχόλιό σας,  να μας πείτε ποια από τις παλέτες προτιμάτε, για να λάβετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα!

 

 

Όσες είσαστε ήδη σε διακοπές να περνάτε τέλεια, όσες είσαστε ακόμα εδώ- no worries. Μαζί θα είμαστε εδώ και οι διακοπές είναι ακόμα μπροστά μας!

 

Καλή επιτυχία!

 

 

514 Σχόλια
  1. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο

  2. Happy days 💗🌼🌸❣️Θα ήταν το καλύτερο νέο , δώρο για την γιορτή μου στις 15 Αυγούστου💗💗 να δω το όνομα μου να είναι το τυχερό ❣️❣️❣️ Ένας λόγος μεγάλης χαράς και ευγνωμοσύνης για την προφορά που μας κάνετε ❣️❣️ Μας αγαπάτε, μας το δείχνετε εμπράκτως και εμείς σας το ανταποδίδουμε

    💗💗 Πολλές επιτυχίες και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού❣️❣️❣️

  3. Πολύ όμορφο δώρο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική προσφορά σας. Να είστε πάντα καλά και να έχετε μόνο επιτυχίες. Συγχαρητήρια και μπράβο σας που θέλετε να κάνετε χαρούμενο τον κόσμο.
    Καλές δουλειές σε εσάς και όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σας.

  4. Τέλειο δώρο ευχαριστούμε για την ευκαιρία 😘😘😘😘😘

  5. Τέλειο δώρο μακάρι να το κερδίσω

  6. Καταπληκτικα! Μου αρεσει πιο πολυ η παλετα happy d ays

  7. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα δώρα που μας προσφέρετε!εγώ που θα μείνω στην πόλη θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη αν κέρδιζα μια happy days pallete…🥰

  8. Τέλειο δώρο μακάρι να το κερδίσω !!!Είναι φανταστικά προϊόντα

  9. Την παλέτα happy days Ευχαριστούμε. Καλή επιτυχία σε όλους

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.