Catrice: Η σειρά Sun & Glow Summer 2019

 

Τον πρώτο λόγο για την Catrice φέτος το καλοκαίρι έχει ο ήλιος και η λάμψη. Αντί για πολλές και έντονες αποχρώσεις η μάρκα επενδύει σε προϊόντα που αναδεικνύουν το μαύρισμα και την καλοκαιρινή λάμψη της επιδερμίδας.

 

«Μια υγιής, ελαφρώς μαυρισμένη και λαμπερή επιδερμίδα είναι τόσο σημαντικό κομμάτι του καλοκαιριού όσο και οι ξέφρενες βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό ή τα ξέγνοιαστα σαββατοκύριακα στην παραλία. Με τη συλλεκτική έκδοση “Sun Glow” που κυκλοφορεί τον Αύγουστο, η CATRICE συνδυάζει υπέροχες μπρονζέ και φωτεινές αποχρώσεις με τις πιο μεταξένιες, πουδρένιες υφές και με υγρά προϊόντα λάμψης. Αυτά τα must προϊόντα θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ηλιοκαμένη όψη μας, ακόμη κι αν το μαύρισμα των διακοπών έχει αρχίσει να ξεθωριάζει.»

 

Αυτά είναι τα limited edition προϊόντα της συλλογής:

 

SUN GLOW HIGHLIGHTING FLUID Τιμή 5,19Ε

Αυτό το υγρό highlighter εγγυάται μια εξαιρετική λάμψη. Χαρίζει ένα λαμπερό φινίρισμα στο πρόσωπο και έχει απλικατέρ με δοσομετρητή για εύκολη εφαρμογή: βάλτε μία ή δύο σταγόνες σε μεμονωμένα σημεία του προσώπου χρησιμοποιώντας τα άκρα των δακτύλων σας και αναμίξτε απαλά. Εναλλακτικά, το highlighter μπορεί να αναμειχθεί και με το foundation για μία διακριτική λάμψη.

 

 

 

SUN GLOW BRONZING FLUID Τιμή 5,19Ε

Για μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα: Το υγρό bronzer περιέχει λεπτά ιριδίζοντα σωματίδια και χαρίζει μια λάμψη που κάνει το δέρμα σας να φαίνεται τόσο μαυρισμένο όσο μετά από πολυήμερες, χαλαρωτικές διακοπές στον ήλιο. Η υγρή του σύσταση μπορεί να εφαρμοστεί σε επιλεγμένες περιοχές του προσώπου ή να αναμιχθεί με το foundation για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Χάρη στον δοσομετρητή, η εφαρμογή του είναι πραγματικά απλή.

 

 

 

 

 

SUN GLOW BRONZING POWDER Τιμή 5,69Ε

Το υπέροχο μαύρισμα και η όμορφη λάμψη κάνουν την αναμονή μέχρι τις επόμενες διακοπές λίγο πιο ευχάριστη – και ταυτόχρονα κάνουν το καλοκαίρι να διαρκέσει λίγο περισσότερο ακόμη κι όταν έχετε πλέον επιστρέψει στην καθημερινή σας ρουτίνα. Είτε θέλετε ένα ματ φινίρισμα για contouring, είτε μια ελαφριά λάμψη είτε ένα dewy μεταλλικό εφέ για έντονη λάμψη: οι τρεις μπρονζέ πούδρες της συλλεκτικής σειράς Sun Glow είναι εξαιρετικά ελαφριές και εξασφαλίζουν όμορφη, μαυρισμένη επιδερμίδα – χωρίς ηλιοθεραπεία.

 

 

 

SUN GLOW GLOWY FACE & BODY HIGHLIGHTER Τιμή 6,89Ε

Η πούδρα highlighter δίνει στην επιδερμίδα μια υπέροχη καλοκαιρινή λάμψη και φρεσκάδα, χάρη στην μεταξένια της υφή και τα ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν το φως.

 

 

 

 

 

SUN GLOW FACE & BODY BRUSH Τιμή 6,89Ε

Ακόμα και η καλύτερη πούδρα δεν είναι τίποτα χωρίς το κατάλληλο πινέλο. Το πινέλο Face & Body Brush αποτελείται από υψηλής ποιότητας συνθετικές τρίχες και είναι κατάλληλο τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Είτε πρόκειται για το highlighter ή το bronzer – με αυτό το πινέλο, είναι εύκολο να εφαρμόσετε κάθε πουδρένια υφή με κυκλικές κινήσεις και να αναμίξετε διαφορετικά προϊόντα για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Μ’ αρέσει το πινέλο! Φαίνεται πολύ πρακτικό. Δεν σταματώ ν’ αναζητώ το ιδανικό για bronzer & blush…

  2. @Stella: Εμένα μου κλείνει μάτι το Fluid που μπορώ να το αναμείξω και με foundation

  3. To highlighter για λάμψη στο μαυρισμενο δέρμα είναι δέλεαρ, είναι κολακευτικο και δε χρειάζεται νσ βάλεις κάτι παραπάνω.. Το καλοκαίρι τέτοια καλλυντικά μου αρέσουν, οχι να φορτώνουμε το πρόσωπο με μακιγιάζ αλλά με δύο προϊόντα που να αναδεικνύουν το μαυρισμα και την ξεκούραση των διακοπών.

  4. Σπάνια οι μπρονζέ πούδρες είναι ματ. Αυτή θα ήταν η επιλογή μου…

  5. Value for money 😀 αγοράζω συχνά προιοντα της εταιρίες και παντα μένω πολυ ικανοποιημένη απο την ποιότητα τους😁

  6. Δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτη την εταιρεια, θα το κανω συντομα ακουω ειναι και οικονομικα

  7. Έχω αγοράσει ένα lipgloss της εταιρείας,μια χαρά μου φαίνεται.Οι τιμές είναι δελεαστικές.Επίσης, το sun kissed look είναι υπέροχο το καλοκαίρι.

  8. Είχα δοκιμάσει παλιότερα ένα make up της εταιρίας και μου άρεσε αρκετά(επίσης μύριζε υπεροχα). ❤💜💛💙💚💙💛💜❤💜💛💙💚 Μου αρέσει ότι συνεδιαζεται καλή τιμή με καλής ποιότητας προϊόντα. Αυτό το κάνει πολύ καλά η εταιρία catrice

  9. Λάμψη και πολύ οικονομική τιμή. Ενδιαφέρον!
    xx

  10. Αυτά τα έξυπνα καλλυντικά τα χρησιμοποιώ κι εγώ το καλοκαίρι….foundation και HIGHLIGHTING FLUID θα σας αφήσουν άφωνες…the perfect combo…κι όσο για τις τιμές Catrice, είναι τόσο χαμηλές που νομίζεις πως είναι πρωταπριλιάτικο αστείο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.