Essence: Ένα… Βerry nice μακιγιάζ!

 

Αχ αυτά τα berries..  blueberries, blackberries και φυσικά strawberries, μάλλον τα πιο αγαπημένα berries,  από όλα τα υπόλοιπα.

 

Από τα Berries και τις διαφορετικές τους αποχρώσεις,  εμπνεύστηκε και η παρακάτω “trend edition” συλλογή της Essence “Berry On” που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στα καταστήματα με λιχούδικα προιοντάκια και καλές τιμές:

 

 

Η Εshadow palette Τιμή 8,99Ε

Τα δέκα χρώματα της παλέτας ματιών κυμαίνονται από απαλούς, κρεμώδεις τόνους μέχρι ζεστούς, χάλκινους και από τις χρυσές αποχρώσεις σε ένα βαθύ κόκκινο κερασί χρώμα. Η λεπτή υφή των σκιών προσφέρει εντυπωσιακό ματ και λαμπερό φινίρισμα.

 

 

 

Τα Highlighters Τιμή 4,89Ε

 Τα πουδρένια highlighters σε ιριδίζουσες ροζέ και χρυσές αποχρώσεις, χαρίζουν μια υπέροχη λάμψη στο δέρμα σας σαν να σας έχει «φιλήσει» ο καλοκαιρινός ήλιος. Οι απαλές υφές έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές και είναι εύκολο να συνδυαστούν. Σε 2 αποχρώσεις, 01 Berry on my mind και 02, Βerry vibes

 

 

 

 

Tα matte liquid lipsticks Τιμή 2,89Ε

Τα μακράς διάρκειας, ματ υγρά κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις μούρων,  αφήνουν  μία ευχάριστη αίσθηση και μια ελαφριά γεύση φρούτου στα χείλη. Σε 2 αποχρώσεις 01 Berry Nice, 02 Berry Beautiful.

 

 

 

 

Face Brush Τιμή 3,79Ε

Το πινέλο προσώπου είναι ιδανικό για να εφαρμόζετε την πούδρα, το ρουζ ή το bronzer. Οι απαλές, συνθετικές τρίχες αναμιγνύουν τέλεια τις πουδρένιες υφές και τις απλώνουν ευχάριστα στο δέρμα.

 

 

Και τέλος το ελαφρύ άρωμα BerryOn Eau de Toilette Τιμή 6,29Ε  με γλυκιές νότες από  κεράσι  και αρωματική βανίλια.

Βατόμουρα, μύρτιλα, μούρα,  φράουλες όλα πεντανόστιμα και εμείς φέτος  φάγαμε πάρα πολλές φράουλες γιατί επιτέλους κατάφερα τον κύριο Ρωμανό να τις δοκιμάσει (δεν τον λες ακριβώς «δύσκολο» αλλά ούτε και ιδιαίτερα «εύκολο» στο φαγητό). Μαμαδίστικες βέβαια τις έκανα τις φράουλες με ζαχαρίτσα και λίγη κρέμα γάλακτος, αλλά από να μην τις τρώει καθόλου κάτι ήταν και αυτό. Επόμενη επικίνδυνη αποστολή, φέτος το Καλοκαίρι να φάει ψάρι, που το αγαπούσε πολύ μέχρι τα 5 του και μετά ξαφνικά μια ωραία πρωία,  έπαψε να το αγαπάει.. άγνωσται αι βουλαί του κυρίου Ρωμανού.

Φιλοσοφικές αναζητήσεις και μεγάλα διλλήματα του Αυγούστου. Εσείς, τι άλλα;

 

16 Σχόλια
  1. Πολύ χαριτωμένα και girlie! Και vfm! Νομίζω μόνο μια σκιά έχω της Essence, η αδερφή μου όμως την έχει τιμήσει δεόντως, που δεν είναι καθόλου να σε φάση να ξοδέψει μια περιουσία για μακιγιάζ.

  2. Επίσης, τις φράουλες τις αγαπάμε πολύ – πιο πολύ από όλα τα φρούτα! Για το ψάρι συμπάσχω, μου στάθηκε κόκκαλο στο λαιμό, όταν ήμουν πέντε ετών και έκτοτε έχω φοβία. Αν δεν είναι φοβία ή αλλεργία, τότε αν κάτι είναι δελεαστικά μαγειρεμένο και σερβιρισμένο, ποιος θα πει “όχι”;

  3. @Sheena: Είναι πράγματι vfm ειδικά η παλέτα με τις 10 αποχρώσεις. Μόνο καλό είναι να υπάρχουν προιόντα στην αγορά για όλες τις προτιμήσεις και όλα τα πορτοφόλια. (για το ψάρι λέει ότι δεν του αρέσει η μυρωδιά.. πάρε να καταλάβεις τώρα…άσε)

  4. @JULIA,πολύ ωραία η παλέτα.Δεν έχω τίποτα από essence.Όμως,με τόσο καλές τιμές μια δοκιμή δεν είναι απαγορευτική.Κι εμείς έχουμε θέμα με το ψάρι.ΔΕν το έτρωγε ευχάριστα αλλά τώρα το έκοψε τελείως.

  5. @Julia Καλά…. μην τρελλαίνεσαι…. Εχω εγώ να σου πω προσωπικές παραξενιές με φαγητά που ανατράπηκαν στην πορεία του χρόνου, να πάρεις κουραγιο. Ειδικά για το ψάρι, όχι να το δω…. ούτε να το μυρίσω… Το είχε καημό η μαμά μου ώσπου μια μέρα ξαφνικά, μα εντελώς ξαφνικά και χωρίς να καταλάβω πως και τι… μου γύρισε και λαχτάρησα να φάω ψάρι… Πήγα και της ζήτησα να μου το φτιάξει και τρελλάθηκε, δεν πίστευε στ’ αυτιά της και τα μάτια της…. by the way ημουν ήδη 32-33 χρονών! Οπότε έχεις μέλλον ακόμα….

  6. Πολύ όμορφα χρώματα και καλά οικονομικα καλλυντικά Το ψάρι δεν αρεσει καθόλου ούτε στη μικρή μου, αλλά δεν τρώει και φρούτα και εχω βρει το κόλπο να της τα αλεθω στο μουλτι σαν φρουτοχυμο λιγο πηχτό και τα τρώει ετσι.. Όσο για τις φράουλες, παλιότερα τις τρώγαμε σαν τρελοί, αλλά επειδή συνέχεια διαβαζω οτι ειναι το φρούτο με τα περισσότερα φυτοφαρμακα, εχω επηρεαστεί και φέτος δεν αγόρασα καθολου..

  7. @Stella: Nαι, ναι και εγώ δεν έτρωγα τίποτα στην ηλικία του, ήμουν πολύ χειρότερη! Επίσης δεν είμαι από τις μαμάδες που τρέχουν από πίσω με τα φαγητά, μάλλον το αντίθετο είμαι, σταναχωριέμαι όταν βλέπω υπέρβαρα παιδιά. Αλλά να, με το ψάρι έχω λόγο. Και εγώ και ο μπαμπάς του έχουμε ένα θέμα με μυωπία και καλό θα ήταν να ξεκινήσει λίγο ψάρι τώρα που είναι στην ανάπτυξη, αλλιώς μετά, το χάσαμε το τρένο.

  8. Ομορφα χρώματα πράγματι, αλλά θα τα έβλεπα λίγο πιο ταιριαστά για αρχές – μέσα Φθινοπώρου. Δεν ξέρω πόσο το matte liquid σε αυτή την απόχρωση μπορεί να ταιριάξει σε ηλιοκαμμένη επιδερμίδα- είτε ανοιχτή, είτε σταράτη.

  9. @Maryl: Δεν έτυχε να το διαβάσω αυτό και να σου πω και την αλήθεια, καλύτερα. Θα μας τρελάνουν αγαπημένη, σε λίγο δεν θα ξέρουμε τι μπορούμε να φάμε και τι όχι. Φυσικά ευτυχώς η γενιά μας είναι πιο υποψιασμένη και προσέχουμε περισσότερο, αλλά από εκεί και έπειτα, απλά κάνουμε το σταυρό μας και προχωράμε. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

  10. @Eleytheria: Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο, αλλά άκου τώρα: η Essence είναι μια γερμανική μάρκα και Νο 1 σε πωλήσεις στην Γερμανία. Η trend edition του Αυγούστου ( που κυκλοφορεί στα μέσα Ιουλίου- αρχές Αυγούστου ) ΄όταν κάνει την εμφάνισή της, εκεί ήδη προετοιμάζονται για χειμώνα. Νομίζω εδώ έχει περισσότερη επιτυχία αγρότερα, τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

  11. Από berries οικογενειακώς αγαπάμε τα cranberries. Σε σαλάτες, σε γιαούρτια, σνακ στο σχολείο… Προς το παρόν δε το αγοράκι μου λατρεύει το ψάρι. Το αγαπημένο του φαγητό δηλώνει ότι είναι η ψαρόσουπα. Αλλά, όντως, όλα αυτά αλλάζουν.
    Όσο για τα essence θα ήταν ό,τι πρέπει για μια δοκιμή, αλλά για το νησί αυτά είναι πολυτέλειες… Να θες λίγο shopping therapy και να μη σε αφήνουν! Ακόμα, σκεφτείτε, περιμένω ένα δειγματάκι του Aura, από τότε που διάβασα το σχετικό post.

  12. Γεια σας..θα σχολιασω και εγω για φαγητα
    Ογιος μου απο μικρος στον βρεφικο σταθμο τρελενονταν για σπανακορυζο
    Εκανε σε ολους εντυπωση που το ετρωγε.
    Ακομη και τωρα μεγαλος το αγαπημενο του φαγητο ειναι αυτο
    Οσο για τα προιοντα δεν ετυχε ποτε να αγορασω καποιο
    Εχω ακουσει τα καλυτερα ομως

  13. Πονεμενη ιστορια τα φαγητα το ενα τους βρωμαει το αλλο τους ξινιζει. Τα essense τα αγαπω μασκαρα , ρουζ ειναι σουπερ και πολυ οικονομικα

  14. Νομίζω πως δεν σας έχω πει πως όταν ήμουν μικρή με φώναζαν Berry…
    Την essence την έχω τιμήσει δεόντως φέτος με λιπγκλος,σκιές κι όχι μόνο…vfm,indeed!!εν
    Το ψάρι δεν το αγαπώ καθόλου (πολύ κακώς,βέβαια) ούτε και το bb boy του σπιτιού…
    ****άσχετο αλλά θέλω να έρθει το φθινόπωρο…Ι’m over summer…κάπου έπρεπε να πω κι εγώ τον πόνο μου 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍂🍂🍂🎃🎃🎃

  15. Η παλέτα με ενθουσίασε,έχει τα αγαπημένα μου χρώματα συγκεντρωμένα.Το καλοκαίρι βάφομαι σπάνια έως καθόλου αλλά για το φθινόπωρο και μετά είναι μια χαρά.
    Μουτςς

  16. Πολύ μου αρέσουν και οι συσκευασίες και τα χρώματα! Όσο Για τα φρούτα και λαχανικά έχω τη τυχη να παραγουμε κάποια… και έτσι δε μπορώ να φάω πολλά εμπορίου… κι ας σημαίνει αυτό ότι θα φάω μόνο 1 ή 2 φρούτα από κάθε είδος.
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.