Ανάμεσα σε μας και τα Calvin μας.

 

 

IRL: Το ακρωνύμιο που στο χώρο του Internet slang , στην αργκό δηλαδή του web, σημαίνει In Real Life ή αλλιώς φωτογραφίες και selfies χωρίς φίλτρα και εξειδικευμένα apps που αλλοιώνουν (προς το καλύτερο πάντα- αλλά not real) το αποτέλεσμα.

 

Οι Calvin Klein fashion campaigns συνεχίζουν ακάθεκτες σχεδόν τέσσερις δεκαετίες τώρα να μην αφήνουν καμία και  κανέναν ασυγκίνητο και το ίδιο ισχύει για την Fall 2019 καμπάνια εσωρούχων με τίτλο #Μy Calvins IRL,  που έκανε πριν από λίγες μέρες την παρθενική της εμφάνιση.

 

Tι είναι σέξι; Με αυτή την ερώτηση το brand θέλει να αγγίξει  το συλλογικό υποσυνείδητο της contemporary κουλτούρας και του all inclusive κινήματος στην βιομηχανία της Μόδας, με έμφαση στο  καθημερινό, το αυθεντικό, το αληθινό.

 

“How do you sexy? Perfectly filtered or IRL raw?”  H απάντηση στην ερώτηση δίνεται με σχετική ειλικρίνεια από το brand,  αφού κάποιες και κάποιοι νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση άρα δείχνουν και περισσότερο sexy με τη βοήθεια φίλτρων, ενώ άλλες και άλλοι προτιμούν να εκθέτουν στο ευρύ κοινό των likes και followers την πραγματικότητα.

 

 

Όλο το παραπάνω οπτικοποιημένο μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούν από την  Bella Hadid, την (εξωγήινα όμορφη) 50άρα Naomi Campel  και τον αφόρητα σέξι DJ Diplo, αλλά και «καθημερινοί» άνθρωποι με τις «ατέλειες» τους, γεμάτοι tattoo, ή  plus size,  ή απλά  “people next door” όλοι όμως «άνετοι μέσα στα Calvin’s τους»

 

Tελικά τι υπάρχει ανάμεσα σε μας και τα Calvin μας; Ένας νέος τρόπος σκέψης, μια διαφορετική προσέγγιση του sexy,  ή ίσως μια νέα μετάφραση του ποθητού όταν αυτό φοράει εσώρουχα; Εξ άλλου, beauty is in the eye of the beholder, γι αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία, όποια εποχή και αν διανύουμε.

 

Όπως και να έχει, το παν είναι να νιώθεις άνετα μέσα στο πετσί σου είτε με φίλτρα είτε χωρίς και καμιά φορά και με τα δυο, είσαι ή δεν είσαι πρωταγωνίστρια/ης,  σε CK καμπάνια.

 

Το post έχει περισσότερο νόημα αν δείτε εδώ το spot από την αρχή έως το τέλος.

 

 

10 Σχόλια
  1. Πρωτη διδάξασα η υπέροχη Brooke Shields, το ίνδαλμα των παιδικών κι εφηβικών μας χρόνων.

  2. @Stella: Ναι, αλλά και αυτή η Naomi, βρε παιδί μου;; (έχει τύχει να τη δω indeed IRL και το ξαναλέω: όταν τα πόδια σου ξεπερνάνε τη μέση σου, εξωγήινη λέγεσαι. )

  3. Brooke Shields θεαρα με την ατάκα που έχει μείνει οτι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και το Calvin jean της.. Ακόμα έχω αυτή την υπέροχη αφισα! Οπως και μια άλλη φωτογραφία με την Καρε Οτις την άγρια ορχιδέα με το Calvin jean της, μουσα και αυτή του CK! Για τη Ναόμι Καμπελ δεν εχω λόγια, απίστευτη, βάζει 20αρες κάτω! Η μοναδική φετινή καλοκαιρινη αγορά μου φέτος ηταν κατι τελειες CK jeans πλατφόρμες. Επένδυσα σε αυτές τα εξτρα λεφτά από τις υπερωρίες που έκανα καλοκαιριατικα και το χάρηκα απίστευτα😊😊

  4. @Maryl: Τα καλύτερα ψώνια αυτά που ξοδεύουμε και το ευχαριστιομαστε!!💕😘

  5. Θα έπαιρνα όρκο ότι οι φωτογραφίες της Naomi ήταν από τα 90’s!!!!

  6. Πολύ ωραίο το spot.Αυτό με τα φίλτρα στις φωτογραφίες μου δημιουργεί κάτι αντίστοιχο με τα φρύδια από μαρκαδόρο.Κάνει και ζέστη ας μην το σχολιάσω ακόμη.
    Μουτςς

  7. @Maryl, τα σχόλια σου για Brooks Shields & Καρε Οτις, αποτυπώνουν και δικές μου απόψεις! Μεγειά τα νέα σου CK!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.