Anklets: Φοράμε βραχιολάκι στο πόδι;

 

 

Λεπτές αλυσιδίτσες, διακοσμημένα με πέρλες, χρωματιστά, σε boho στυλ, με χάντρες, ακόμα και με αληθινά διαμάντια αν είσαι η JLo, ή η Celine Dion- το θέμα είναι ότι τα βραχιολάκια στα πόδια είχαν φέτος την τιμητική τους, άλλο ένα fashion trend του φετινού καλοκαιριού,  που αναστήθηκε από τα 90’ς.

 

Chloé Spring/Summer 2019

 

 

Stella McCartney Spring/Summer 2019

 

 

Marni Spring/Summer 2019

 

 

Acne Studios Spring/Summer 2019

 

 

Aς δούμε πως τα φόρεσαν και κάποιες από τις αγαπημένες μας celebrities

 

Celine Dion

Μετά από 35 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης μουσικής καριέρας η Celine Στα 50 της επαναπροσδιόρισε τον εαυτό της, ως το απόλυτο fashion icon.

 

 

Street style για τη Selena Gomez.

 

 

Δυο χρυσά anklets ένα σε κάθε πόδι για την κομψή Ashley Olsen.

 

 

Bella Hadid με δυο βραχιόλια σε ένα πόδι.

 

 

 

Oversized look και χρυσή αλυσίδα στο πόδι για την Hailey Bieber.

 

 

Jennifer Lopez με diamond anklet και Hermès Birkin bag.

 

 

Με χάντρες για τη Rihanna

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Επι δεκαετίες, το σήμα κατατεθεν μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει η άνοιξη κι εγω να είμαι χωρίς βραχιόλι στο πόδι! Στον δεξί αστράγαλο, έτσι χωρίς λόγο…. Οπως χωρίς λόγο έχω να το φορέσω 4 χρόνια τώρα. Ισως νοιώθω, ότι μεγάλωσα και δεν φαντάζει καλαισθητο πάνω μου…. Ισως το ξαναφορέσω… Πάντως το λατρεύω!

  2. Φοραγα μικρη , φοραω και τωρα ειναι τελειοοο

  3. Μου αρέσουν τα θορυβώδη με κουδουνάκια.
    Μουτςς💋💋

  4. Ούτε στον ύπνο δεν τα βγάζω! Κάθε καλοκαίρι, με αθλητικά, σανδάλια, πέδιλα, πάνε με όλα! Αλλά μου αρέσουν τα πολύχρωμα, με χάντρες, για πιο hippie καταστάσεις! Οπότε, ψηφίζω Rihanna!

  5. Εδώ και πολλά χρόνια με το που μπαίνει η Άνοιξη μπαίνουν και τα βραχιολακια, ένα σε κάθε πόδι.. Δεν τα βγάζω ποτέ πάρα μόνο οταν μπει ο Οκτώβρης, τα αγαπαωωω💕💕και φέτος έβαλα για πρώτη φορά ενα με κοχύλια και στο ποδαράκι της μικρής μου 💕💕

  6. Μου αρέσουν πολύ, αλλά εγώ δεν φορώ, χωρις να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Ψηφίζω τη κομψή εκδοχή της Ashley Olsen.
    xx

  7. @Stella: Να το ξαναβάλεις!! Τι σχέση έχει η ηλικία με ένα αξεσουάρ που αγαπάμε!! Ε, δε σε πήραν και τα χρόνια. Ακους εκεί!

  8. @Litsa: Από τη μια το μαλλί ψεκασμένο με άρωμα Mythic Oil να πλανιέται γύρω σου, από την άλλη το βραχιολάκι – δεν περνάμε απαρατήρητες αγαπημένη, ΠΟΤΕ!! 🙂 :):)

  9. @Maryl: Πόσο μου αρέσει να τα βλέπω σε μικρά κοριτσάκια!!. Είναι ένα αξεσουάρ που δε δείχνει μικρομέγαλο- αλλά άκρως χαριτωμένο πιστεύω Maryl μου.

  10. @Sofia Marga: Και εγώ το ξεχνάω, αλλά με αυτό το post το ξαναθυμήθηκα…

  11. Eγώ θέλω την Birkin της Jennifer 👜👜👜 O καθένας με τον πόνο του 💜💜💜💌

  12. Ελάχιστες φορές έχω βάλει όταν ήμουν στην εφηβεία.Γενικά,δεν μου αρέσει.Άλλη μια σκοτούρα στο κεφάλι μου,να βρω βραχιολάκι ποδιού!!Να μου λείπει.χαχαχα!

  13. Ενώ λατρευω τα αξεσουάρ οπως τα βραχιόλια η κολιέ δεν ¨εχω βάλει ποτέ στο πόδι!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.