Το νέο άρωμα, Twilly Eau de Poivree.

 

 

 

Ένα από τα αρώματα που αγάπησα την τελευταία διετία ήταν και το Twilly d’Hermes.  Κάθε φορά που το ψέκαζα πάνω μου, με έκανε- πώς να το περιγράψω- με έκανε χαρούμενη.

 

Δροσερό αλλά όχι «νερουλό», αρκετά γλυκό χωρίς όμως να γίνεται γλυκερό, τσαχπίνικο με μόνο τρεις βασικές νότες από ginger, tuberose και σανδαλόξυλο και με  διάρκεια που κάθε φορά με εξέπληττε πολύ ευχάριστα, αφού το φορούσα το πρωί και μέχρι το βράδυ κρατούσε μια χαρά τη θέση του,  όπου το είχα ψεκάσει.

 

 

Αγάπησα και το μπουκάλι παιγνιδιάρικο αλλά και στιβαρό με το όμορφο μαύρο καπάκι του, ενώ στο λαιμό βρισκόταν δεμένο  φυσικά το Twilly scarf του Hermes το iconic μαντήλι του οίκου από όπου η Christine Nigel εμπνεύστηκε και το άρωμα.

 

Και μπορεί  το Twilly να ήταν ένα άρωμα «χαρούμενο» και «νεανικό» που ο οίκος Hermes προόριζε για τις millenials, αλλά μια χαρά και κάτι παραπάνω ταίριαξε και σε μένα το Generation X girl.

 

 

 

 

Oπότε με χαρά διάβασα το νέο ότι το Twilly, αποκτά ένα πιο «πιπεράτο» αδελφάκι το Twilly Eau de Poivree και πάλι δια χειρός Nigel που αυτή τη φορά κάνει πρωταγωνιστή του χυμού το ροζ πιπέρι.

 

Φυσικά η νέα έκδοση είναι πιο πικάντικη,αλλά και λουλουδένια και ξυλώδης αφού το ροζ πιπέρι έρχονται να συνοδέψουν το ευωδιαστό και φρέσκο τριαντάφυλλο και το αισθησιακό πατσουλί (και ξέρουμε πλέον τι σημαίνει πατσουλί- σωστά;)

 

 

Εδώ που βρίσκομαι δεν μπορώ ακόμα να το δοκιμάσω,  αλλά από τη στιγμή που αγαπώ πολύ όλες τις παραπάνω νότες και αφού η υπογραφή είναι γκαραντί από Hermes και Nigel,  βάζω στοίχημα ότι θα γίνει το άρωμα που θα φορέσω φέτος το Φθινόπωρο (το οποίο αργεί ακόμα – εντάξει; Δεν θέλω να κακοκαρδίσω τα summer bb girls, γράφοντας κάτι άλλο.)

 

 

12 Σχόλια
  1. To Twilly υπήρξε μία απο τις καλύτερες κυκλοφορίες των τελευταίων χρόνων! Ετσι κι αλλιως οι δημιουργίες του Hermes δεν είναι ποτέ του συρμού. Με εξιτάρει πολύ το γεγονός της εκδοχής του σε ακόμα πιο πικάντικη και πιπεράτη έκδοση. Βάζω στοίχημα, οτι θα αρέσει πολύ στην αγαπημένη μου Κουμπαρούλα-Ρούλα-Αννούλα που τρελλαίνεται για αρώματα με ροζ πιπέρι!

  2. @Stella: Συμφωνώ απόλυτα!! Αν και είμαι πάντα λίγο επιφυλακτική σε αρώματα και άλλα προιόντα ομορφιάς που λανσάρονται για ειδικές μερίδες (βλέπε millenials) και με σκοπό πρωτίστως να είναι φωτογραφίσημα (βλέπε insta) το Twilly, ήταν ένα απίστευτο “διαμαντάκι” και πιστεύω αυτή την έκδοση θα την αγαπήσω ακόμα περισσότερο από την πρώτη. (Εγώ και η “Ρούλα” βρίκαμε το άρωμά μας, μου φαίνεται..)

  3. Κι εγώ θα επιδιώξω να το δοκιμάσω, γιατί σύντομα θα προμηθευτώ νέο άρωμα και χρειάζομαι ανανέωση. Το ροζ πιπέρι που αγαπώ σε νέα διάσταση…

  4. Εφοσον η νέα έκδοση είναι πιο πικάντικη, πιστεύω θα μου αρέσει πολύ, μου αρέσει πολύ και το όνομα Twilly!

  5. Με βλέπω να κάνω βόλτα στα Αττικα για να το δοκιμάσω…
    xx

  6. Με εμπνέει πολύ το ροζ πιπέρι! Όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα το δοκιμάσω!

  7. Το μπουκαλάκι πάντως σκέτη γλύκα.
    Μουτςς💋💋

  8. Πιπερατη εκδοχη σιγουρα για χειμωνα, εχει υπεροχο μπουκαλι

  9. @ΒΑΓΙΑ: Πάντα δοκιμή πριν την αγορά, Βάγια μου!

  10. Λιώνω για το iconic scarf του οίκου στο μπουκάλι….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.