Η&Μ: Μακιγιάζ, Φθινόπωρο 2019.

 

Ξεκίνησαν χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες- ήταν κάπως συμπληρωματικά των ρούχων και των αξεσουάρ του πολύ καταστήματος και απευθύνονταν κατά κύριο λόγο σε teenagers.

 

Ο λόγος για τα προϊόντα και το μακιγιάζ των H&M που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί και πλέον μπορείς να το πεις και αξιοπρεπές.

 

 

 

Για φέτος το Φθινόπωρο η μάρκα προτείνει τη νέα Beauty Hi Definition Invisible Powder σε compact μορφή, καθώς και τις νέες αποχρώσεις ρουζ “Golden Tan” και “Peach Shimmer” της Illumination Lustre Powder.

 

 

 

 

 

 

Στα χείλη, κυριαρχούν οι  κόκκινες αποχρώσεις, όπως το “Lenox Lounge” και το “Red Alert”, καθώς και οι πιο απαλές, όπως το “Camelia” (σε απόχρωση ζεστής τερακότας)  το “Tartarian Cherry”,  και limnited edition αποχρώσεις  όπως το “Scarlet Fever”, το “Candy Apple”, το “I’m A Little Rusty” κλπ

 

 

 

 

Παράλληλα, τα φρέσκα φθινοπωρινά χρώματα για τα νύχια περιλαμβάνουν αποχρώσεις όπως το “Bordeaux”, το “Brickwork” και το “Cream Saffron”.

 

 

 

Tέλος τα αρώματα  “Berries”, “T-Shirt” και “Vanilla” είναι πλέον διαθέσιμα σε 20ml και 50ml, ενώ το “Rue Crémieux”, το “Way Past Midnight” και το “Freewheeling” σε 20ml και 75ml.

 

 

 

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν μακιγιάζ H&M;

 

 

12 Σχόλια
  1. Πολυ ωραια χρωματα, εχω παρει πολλες φορες βερνικια ειναι τελεια.

  2. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν επιφυλακτική και δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Ίσως συμπεριλάβω κάποιο στην επόμενη παραγγελία μου.

  3. Περα από ενα μαύρο μολύβι-μαρκαδορο ματιών τίποτα αλλο.. Πηγαίνω τακτικά στα H&Μ γιατί από εκεί αγοράζω ρούχα της μικρής μου και διάφορα από τη σειρά home, γιατί έχει κάποια πολύ όμορφα κομμάτια για το σπίτι, αλλά όσον αφορά τα καλλυντικά τους, όπως είπε και η Αμαλία είμαι επιφυλακτικη Βέβαια τα παραπάνω χρώματα είναι από αυτά που προτιμώ συνήθως όταν φθινοπωριαζει..

  4. Καλημερα. Εχω αγορασει μονο βερνικια νυχιων
    Μου αρεσαν τα χρωματα τους.
    Τωρα αν κρατανε δεν ξερω γιατι τα πηρα για το καλοκαιρι, και οπως ξερετε το καλοκαιρι λογω θαλασσας και αμμου δεν κρατανε πολυ τα βερνικια

  5. Ούτε κι εγώ έχω αγοράσει προϊόντα μακιγιάζ. Τα ρούχα, τα μαγιό και διάφορα αξεσουάρ H&M είναι από τα αγαπημένα μου.
    xx

  6. Όχι ακόμα αλλά λέω να ξεκινήσω από τα βερνίκια νυχιών.
    Μουτςς💋💋

  7. Δεν ξέρω αλλά είμαι επιφυλακτική.Θα δούμε στο μέλλον.

  8. ΚΙ εγώ είμαι λάτρης από h&m home…από μακιγιάζ δεν έχω δοκιμάσει κάτι ως τώρα….

  9. Κι όμως από τα Η & Μ παίρνω την αγαπημένη μου σκιά ματιών που δυσκολεύτηκα πολύ να βρω τη συγκεκριμένη απόχρωση όταν είχε τελειώσει από μια παλιότερη παλέτα. Λέγεται Sun worshipe (από τις μονές που κάνουν 5,99) είναι μεταλλική ιριδίζουσα σε απόχρωση λαδί – χακί, συνδυασμένη κιαι με ένα αντίστοιχο μολύβι υπέροχη!

  10. @ΜΑΡΙΑ ΤΑΚ: Ευχαριστούμε για το σχόλιο και το review Μαρία!!

  11. Δεν ¨εχω αγοράσει αλλα οι συσκευασίες τους δείχνουν πολυ προσεγμένες!!

  12. Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από τα καλλυντικά. Να σας πω την αλήθεια ούτε καν πλησιάζω προς τα σταντ. Είναι δελεαστικές οι τιμές τους αλλά δεν νομίζω ότι θα τα επέλεγα…. 💛💚💜❤💙💛💚💜💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙😙💜❤💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.