Όμορφη μετά τις διακοπές. Part One: Απολέπιση

 

 

 

Ας θεωρήσουμε, ότι υπήρξαμε όλες άριστα και υποδειγματικά bb girls και κάναμε πράξη όλα όσα συζητάμε κατά καιρούς για προστασία από τον ήλιο:

 

Σχολαστική ενυδάτωση σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά, αντιγήρανση προσαρμοσμένη στις κλιματολογικές συνθήκες της εποχής και όλα όσα οφείλουμε να τηρούμε ευλαβικά, για να μην γυρίσουμε το φθινόπωρο με ανάγκη ολικής επανόρθωσης.

 

Όσες το έκαναν μπορούν να σταματήσουν να διαβάζουν αυτό το ποστ.  Οι υπόλοιπες, όσες δηλαδή έκαναν λίγο τα… «δικά τους» και γύρισαν με δέρμα θαμπό, αφυδατωμένο, ξηρό ή ξεφλουδισμένο από την ηλιοθεραπεία, με το μαύρισμα τους να κάνει λίγα «μπαλώματα», όσες παραμέλησαν το αντηλιακό τους και είδαν με τρόμο να αναδύονται μερικές πανάδες στο μέτωπο και στα ζυγωματικά, όσες άφησαν τα μαλλιά τους να ψηθούν στον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς προστασία και τώρα γύρισαν, με ξεβαμμένο χρώμα και τις άκρες γεμάτες ψαλίδα… ας συνεχίσουν να διαβάζουν, γιατί όλο και κάτι θα χρειαστούν από οδηγίες στην προσπάθεια ολικής επαναφοράς! Γιατί ωραία η ανεμελιά των διακοπών, αλλά μπροστά στον καθρέφτη του διαμερίσματος, όλα φαντάζουν διαφορετικά…

 

 

 

Απολέπιση τώρα!

 

Ας ξεκινήσουμε από την ανάγκη απολέπισης σε πρόσωπο και σώμα. Η απολέπιση είναι ένας καλός τρόπος για να αποβάλλουμε τα νεκρά κύτταρα, το θαμπό δέρμα και να βοηθήσουμε με ειδικά προϊόντα τις δυσχρωμίες, είτε πρόκειται για πανάδες στο πρόσωπο, είτε για κηλίδες σώματος και ξεφλουδίσματα. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων είναι απαραίτητη διαδικασία αυτή την εποχή για να έχουμε δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και απαλό, αλλά και για να ωφεληθεί το δέρμα, από την ενυδάτωση που θα ακολουθήσει.  Πολύ δε περισσότερο αυτή την μεταβατική περίοδο, που πρέπει να συνεφέρουμε το δέρμα μας σε πρόσωπο και σώμα, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει σε μερικούς μήνες, τις σκληρές συνθήκες του χειμώνα.

 

Είναι σημαντικό να επιλέξουμε απολεπιστικά προϊόντα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, εμπλουτισμένα με συστατικά που ενυδατώνουν αλλά και αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση, καθώς και συστατικά που λειαίνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ελαστικότητα.

 

 

 

 

Τα Stella’s Recipy έχουν φροντίσει να ετοιμάσουν για σας ολοκληρωμένα και άκρως αποτελεσματικά προϊόντα, που φέρνουν το spa της φύσης στο μπάνιο σας.

 

Ακολουθώντας την τελευταία τάση της κοσμετολογίας για απολέπιση που δεν τραυματίζει το δέρμα, δημιουργήθηκαν τα Baby Skin. Δυο scrub νέας γενιάς, δύο φυσικά spa προϊόντα προσώπου και σώματος, με ενισχυμένες δράσεις 3 σε 1. Είναι φτιαγμένα από απαλούς, στρογγυλεμένους, φυσικούς σπόρους, για ήπια απολέπιση, χωρίς να προκαλούν εκδορές.  Η κρεμώδης υφή τους, όχι μόνο βοηθά σε αυτό, αλλά λειτουργεί ως ενυδατικό και αντιγηραντικό προϊόν μεταφέροντας με τη διαδικασία της απολέπισης όλα τα ωφέλιμα, φυσικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Η κρεμώδης σύνθεση των Baby Skin αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ενισχυμένο με αντιγηραντικούς παράγοντες, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον η χρήση κρέμας.  Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε δυο με τρεις φορές την εβδομάδα και να επωφεληθείτε από τις ιδιότητες όλων αυτών των αγνών και θρεπτικών συστατικών.

 

 

 

Το Baby Skin Body Scrub & Butter χρησιμοποιείται σε στεγνό ή ελάχιστα νωπό δέρμα.  Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τα σημάδια του χρόνου. Προσφέρει ευεξία, αντιγήρανση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει κόκκους καφέ και ελιάς, που βοηθούν παράλληλα με την αποβολή των νεκρών κυττάρων, να εισχωρήσουν βαθιά τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά, τα βούτυρα, οι βιταμίνες, τα φυσικά και αιθέρια έλαια όπως το σανδαλόξυλο, η λεβάντα, το υλάγκ υλάγκ, το τζίντζερ.   Εμπλουτισμένο με αλόη για φρεσκάδα, καταπράυνση και βαθιά ενυδάτωση.

 

Ξεπλένεται με χλιαρό νερό. Σε κανονικές συνθήκες δεν χρειάζεστε στη συνέχεια κάποιο body lotion, γιατί το δέρμα μένει απαλό κι ενυδατωμένο, σφριγηλό νεανικό και λαμπερό σαν μωρού! Είναι όμως πολύ πιθανό το δέρμα σας να διψάει ακόμα λόγω των συνθηκών των προηγούμενων μηνών κι έτσι να χρειαστείτε έξτρα ενυδάτωση, που θα την δούμε αναλυτικά, στο επόμενο ποστ.

Είναι τέλειο επίσης για μανικιούρ και πεντικιούρ και μην μου πείτε, ότι μετά από ένα καλοκαίρι στη θάλασσα φορώντας σανδάλια και ανοιχτά πέδιλα ή ψηλοτάκουνα, δεν έχετε πόδια τραχιά και άγρια.

 

 

 

Αντίστοιχα στο πρόσωπο το Baby Skin Face Scrub & Cream είναι κρεμώδες και απαλό, προσφέρει παράλληλα σύσφιξη, μοναδική λάμψη, αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση.  Σπόροι raspberry και κόκκοι μπαμπού για ουσιαστική φροντίδα, σε συνδυασμό με αντιρυτιδικά φυτικά κι αιθέρια έλαια, βιταμίνες κι ενεργά συστατικά κι εμπλουτισμένο με αλόη.  Αποβάλλει απαλά το θαμπό δέρμα και τα νεκρά κύτταρα και απαλύνει τις πανάδες. Ξεπλένεται με χλιαρό νερό και σε κανονικές συνθήκες δεν χρειάζεται στη συνέχεια κάποια κρέμα.  Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται το δέρμα σας κάποιο επιπλέον προϊόν για ενυδάτωση και λάμψη, αλλά και φροντίδα ομοιογένειας χρώματος, που θα τα δούμε σε επόμενο ποστ.

 

Το be continued…

 

Stella

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Ευτυχώς είμαι τυπική οσον αφορά την απολέπιση, αφου ανελλιπώς κανω κάθε εβδομάδα στο σώμα και 2 φορές την εβδομάδα στο πρόσωπο, αλλά διάβασα τις τόσο χρήσιμες συμβουλές της Στέλλας γιατί πάντα κάτι καινούργιο μαθαίνω 😊

  2. Κάθε φορά με τέτοια post κάνω πρόγραμμα περιποίησης, για να το ανατρέψω πολύ σύντομα! Αχ, αυτές οι beauty αναβολές…

  3. Ολο το χειμωνα εκανα απολεπιση και τωρα βαριομουν , πρεπει να αρχισω παλι

  4. Την τελευταία φορά που υποσχέθηκα πως θα είμαι τυπική στην περιποίηση του δέρματος μου κράτησε δύο μέρες. Ελπίζω να είμαι πιο συνεπής από δω και πέρα αν και δεν το βλέπω 😥
    Μουτςς

  5. Στο πρόσωπο κάνω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα!Στο σώμα πιο αραιά και μόνο στα πόδια.Μια φορά που έκανα στο πάνω μέρος του σώματος,γέμισα κοκκινιές.Από τότε το φοβάμαι λόγω ευαισθητου δέρματος.

  6. Eγώ είμαι υποδειγματικό bb girl…οι υπόλοιπες με τον κηδεμόνα σας…

  7. Απολέπιση προσωπο& σώμα μια φορά τον μηνα😘😘😘😘😘😘

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.