Όμορφη μετά τις διακοπές: Ενυδάτωση και θρέψη σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

 

 

Όλες μας αγαπάμε την ηλιοκαμένη όψη που μας χάρισαν οι διακοπές, το χρυσαφένιο χρώμα στο σώμα και ειδικά στο πρόσωπο που δεν χρειάζεται για κάποιο καιρό μετά, ούτε make up, ούτε concealer, για να καλύψουμε τις ατέλειες.

 

Αγαπάμε αυτή την ανέμελη εικόνα του εαυτού μας που με λίγη λάμψη και χρώμα στα μάγουλα και στα χείλη φαντάζει πανέμορφη!  Η αλήθεια είναι όμως, ότι σιγά σιγά, όσο το μαύρισμα ξεθωριάζει, βλέπουμε το δέρμα μας να αποκαλύπτεται θαμπό, αφυδατωμένο, με μπαλώματα ή ξεφλούδισμα στο σώμα, ενώ κάποιες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο εμφανίζονται τώρα λίγο πιο έντονες.

 

 

 

 

Το καλοκαίρι με τα μπάνια και την αλμύρα, το δέρμα μας αφυδατώνεται από τη συνεχή έκθεση στον ήλιο. Ιδρώνουμε και κάνουμε συχνότερα ντους και αποτρίχωση. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να χάνεται από το δέρμα μας μεγάλη ποσότητα νερού, την οποία είναι απαραίτητο να αναπληρώνουμε άμεσα και καθημερινά. Μόνο με συστηματική και βαθιά ενυδάτωση μπορούμε να επαναφέρουμε το ph στα φυσιολογικά επίπεδα και να έχουμε δέρμα λαμπερό, ελαστικό και χωρίς φθορές. Είναι η ώρα που θα χρησιμοποιήσουμε ενισχυμένα προϊόντα για θρέψη, ανάπλαση και επανόρθωση, αλλά και φόρμουλες που θα αντιμετωπίσουν την φωτογήρανση και τις όποιες κηλίδες και πανάδες έγιναν εντονότερες ή αποκτήθηκαν σε πρόσωπο και σώμα.

 

 

 

  1. MIRACLE! Night FACEMask Το θαύμα της επανόρθωσης στο πρόσωπο σας!

 

 

Η καλύτερη επανόρθωση για το δέρμα, για να αντιμετωπίσουμε την αφυδάτωση, τις ρυτίδες και γραμμές έκφρασης και όποιες φθορές έχουν εμφανισθεί μετά την έκθεση στον ήλιο.  Το απαραίτητο boost που όλες έχουμε ανάγκη στις μεταβατικές περιόδους για να συνεφέρουμε το δέρμα μας.  Συσφίγγει και ανορθώνει περίγραμμα και προγούλι, δρώντας ως ένα φυσικό «λίφτινγκ», αναπλάθει, τονώνει, λιαίνει τις ρυτίδες, απαλαίνει τα σημάδια του χρόνου. Με αβοκάντο, μύρο, λεβάντα, καρότο, σανδαλόξυλο. Φοριέται ως κρεμομάσκα/overnight mask σε όλο το πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ.  Μετά από μια συστηματική χρήση δυο με τρεις φορές την εβδομάδα, θα δείτε το δέρμα σας λαμπερό, απαλό και νεανικό!

 

 

  1. GREEK ISLAND BEAUTY BODY BUTTERΤο πολυχρηστικό after sun για όμορφο σώμα.

 

Δραστικά αντικυτταριδικό, αντιγηραντικό, συσφικτικό και ενυδατικό, ένα εξαιρετικό after sun με επιλεγμένα φυσικά βιολογικά συστατικά και θρεπτικά, πολύτιμα αιθέρια έλαια και βιταμίνες, για ευεξία και αγνή φροντίδα.  Mοναδική επανόρθωση από την ηλιοθεραπεία με καρύδα, μάνγκο και αλόη και πολύτιμα συστατικά της  ελληνικής χλωρίδας όπως αβοκάντο, μαστίχα, βασιλικό.  Το άρωμα του Greek Island Βeauty έχει την ευωδιά του ελληνικού καλοκαιριού!  Δεν είναι απλά ένα ενυδατικό προϊόν, ούτε μόνο ένα after sun, δεν είναι καν ένα συνηθισμένο προϊόν για την κυτταρίτιδα… Είναι ένα πολυχρηστικό Body Butter που δρα στα πολλαπλά θέματα, που όλες θέλουμε να αντιμετωπίσουμε επιστρέφοντας από τις διακοπές.

 

 

  1. GREEK ISLAND BEAUTY HAIR & BODY OIL Ενυδάτωση, λάμψη και υγεία, ένα προϊόν που τα κάνει όλα, σε μαλλιά και σώμα !

 

Τα μαλλιά μας έχουν υποστεί στις διακοπές, ίσως την μεγαλύτερη ταλαιπωρία από το αλάτι, τον αέρα, τον ήλιο, το χλώριο, τα συνεχή λουσίματα. Η ηλιακή ακτινοβολία διασπά τις δύο μορφές χρωστικής της τρίχας, οι οποίες τη χρωματίζουν αλλά και την προστατεύουν, με τον ίδιο τρόπο που προστατεύει η μελανίνη το δέρμα. Από τη στιγμή που αυτές οι χρωστικές φθείρονται από τις συνθήκες του καλοκαιριού, οι τρίχες ξεθωριάζουν και μένουν απροστάτευτες στον ήλιο. Επιστρέφουμε με τα μαλλιά ξηρά, τραχιά, εύθραυστα, φριζαρισμένα.  Επιβάλλεται πρώτα μια βόλτα από το κομμωτήριο για να φρεσκάρουμε το χρώμα ή να καθαρίσουμε τις άκρες από την ψαλίδα, αλλά είναι και η ώρα που θα χρησιμοποιήσουμε δραστικά προϊόντα επανόρθωσης κι ενδυνάμωσης, μάσκες, έλαια και σέρουμ, που θα επαναφέρουν τη χαμένη τους λάμψη και υγεία.

 

Ένα απόλυτα φυσικό, πολύτιμο και ευωδιαστό έλαιο για τα μαλλιά και το σώμα. Μελετημένο ειδικά για την απαραίτητη επανόρθωση μετά τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας των διακοπών, αλλά και τη συνεχή έκθεση στις συνθήκες της πόλης.  Φτιαγμένο για τις ρομαντικές και σέξυ νύχτες των ελληνικών νησιών ή για όλες εκείνες τις νύχτες στην πόλη, που θέλετε να παρατείνετε την αίσθηση των διακοπών.

 

Στο σώμα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, ευεξία, εντατική φροντίδα και επανόρθωση μετά την ηλιοθεραπεία, αλλά και κάθε στιγμή του καλοκαιριού.  Έχει εξαιρετική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα, τις ραγάδες τις δυσχρωμίες, τα σημάδια του χρόνου.  Προσφέρει αντιγηραντική και συσφικτική δράση σε σώμα και στήθος. Κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό, ευωδιαστό, χωρίς σημεία ξηρότητας.

 

Στα μαλλιά, τα αναδομεί και τα θρέφει, σα να μην ταλαιπωρήθηκαν ούτε μια μέρα από την ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα. Τα κάνει δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, ενυδατωμένα, τιθασευμένα κι  ευωδιάζουν ανεπανάληπτα.

 

 

 

 

Χρησιμοποιείται:

Στη διάρκεια της ηλιοθεραπείας ως προστατευτικό έλαιο μαλλιών.

Ως μάσκα για επανόρθωση (εφαρμόζεται από τις ρίζες ως τις άκρες, το αφήνετε για όσο περισσότερο μπορείτε και λούζεστε στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται επιπλέον μαλακτικό)

Ως λάδι / σέρουμ μαλλιών μετά το λούσιμο (2-3 σταγόνες πριν το στέγνωμα, στις άκρες).

Φτιαγμένο με τα πιο αγνά συστατικά, βιολογικά φυτικά και αιθέρια έλαια, βιταμίνες και ενεργά συστατικά. Χωρίς χημικά, συντηρητικά ή σιλικόνες.

 

Stella

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Τελειο και με πολλες χρησεις απο οτι βλεπω

  2. Όλα τα προϊόντα Stella’s Recipy είναι πολυχρηστικα. Τα αγαπώ πρώτα απ’όλα εγώ η ίδια.

  3. Και με δράση lifting που για μένα είναι must👍👍

  4. μεσα στα θετικα τους, και η υπεροχη μυρωδια τους!
    xx

  5. Δεν υπόσχονται απλά πραγματοποιούν!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.