H&M: Η Studio Collection Φθινόπωρο 2019.

 

Στον αντίποδα της νοσταλγικής και eclectic φωτογράφισης της συλλογής Zara Fall 2019, τα H&M παρουσιάζουν την urban συλλογή Studio Collection “Magical Realism”, με contemporary εικόνες και το μοντέλο Adut Akech, να περπατά στους δρόμους της Nέας Υόρκης.

 

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που προτείνουν,  σύνολα που αποπνέουν θηλυκότητα αλλά και πιο αυστηρές αντρικές γραμμές, δηλαδή το στυλ feminine/masculine  mix&match,  που αγαπούν τα H&M.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Ερωτευτηκα το δεύτερο σύνολο και το μαυροκιτρινο φόρεμα, εννοείται θα τα αναζητήσω στα H&M και ελπίζω να τα βρω. Βέβαια το μοντέλο έχει και καταπληκτικό σώμα και ότι κσι και να βάλει δείχνει τέλειο!

  2. Εμένα με ενθουσίασε το 6ο σύνολο! Μάλλον θα είναι η αγορά μου στην επόμενη επίσκεψη μου από τα H&M
    xx

  3. Το φορεμα μαυρο κιτρινο ειναι τελειο

  4. Γεια σας
    Απο αυτα που ειδα μου αρεσε πολυ και εμενα το 6ο συνολο
    Ομως απο την βολτα μου στο καταστημα εντοπισα ενα πολυ μαλακο γκρι μπλουζακι και ενα εκπληκτικο πτι καρο παντελονι
    Εχει καποια κομματια ειδικα της Studio Collection ειναι πολυ ωραια

  5. Τέλεια τα πόντσο με τα κρόσια και τα πουλίβερ τα χρωματιστά….άριστα 10′ για τη φωτογράφιση στην αγαπημένη μου πόλη που δεν κοιμάται ποτέ….
    Στο μεταξύ η αγαπημένη MARYL θέλει φιλοφρονήσεις για το σώμα της που βάζει κάτω κι εικοσάχρονες….ααααχ,,,,

  6. Δεν ξέρω κορίτσια αλλά σε αντίθεση με τα zara,στα h&m δεν ψωνίζω πάντα.Πότε μου φαίνονται φαρδιά για μένα,πότε έχω κάτι παρόμοιο,πότε το χρώμα κλπ.Το άσπρο παλτό με τα κρόσια μου άρεσε όπως μου άρεσαν επίσης κια οι άσπρες μπότες.Μου αρέσει το λευκό το χειμώνα.

  7. Το δερμάτινο σύνολο οπως και οι ψηλές μπότες οπως μας δείχνει και στις φωτο το αγαπημενο h&m θα ειναι κάποια απο τα φετινά trends☺️☺️☺️

  8. Ωραία φωτογράφιση! Τι ωραία που βλέπουμε πάλι σκούρα χρώματα… Μου λείψανε…

  9. Αν και ως κόνσεπτ μου άρεσε περισσότερο η φωτογράφιση του Ζάρα (τρελαίνομαι για το σκοτεινά ρομαντικό και το μυστηριώδες), είδα ορισμένα πολύ ωραία ρούχα στις εικόνες που μας έβαλες, όπως το μπεζ παντελόνι της 6ης εικόνας, η φούστα της 8ης και το έξυπνο άσπρο κοντό πλεκτό με τα κρόσσια της 13ης.
    Βλέπω επίσης οι μπότες, που μου πάνε πολύ, είναι πολύ της μοδός΄. Αν κι εγώ δεν θ’ αγόραζα ποτέ παπούτσια από αλυσίδα ρούχων, και για λόγους ποιότητας κι εξυπηρέτησης αλλά και γιατί έχω πολύ μικρό πόδι και σίγουρα δεν θα έχουν νούμερα.
    Και γενικά έχουν καλές τιμές, αν και είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάτι που σου ταιριάζει καλά σε αυτή τη φίρμα (για μένα τουλάχιστο). Τα μάλλινα, ας πούμε, με φασκελωκουκουλώνουν, δεν είναι καλής ποιότητας και μαλακά, τα περισσότερα παντελόνια επίσης δεν μου κάθονται πολύ καλά (απ’ ότι θυμάμαι). Δηλαδή, είναι καλά για να πάρεις κάτι όμορφο που θα το χαρείς και θα το φορέσεις, όμως νομίζω όχι τόσο πολύ για ρούχα που θα τα έχεις για πολλά χρόνια. (Αν και, για να πω την αμαρτία μου, ποτέ δεν συγκρατώ στο μυαλό μου μάρκες και ονόματα καταστημάτων, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος!)

  10. @BAΓΙΑ: Συμφωνώ με όσα λες. Οι περισσότερες αλυσίδες καταστημάτων προσφέρουν αυτά που ονομάζω εγώ fun ρούχα. Δηλαδή ρούχα που αγοράζεις, κάνεις το κέφι σου για 2/3 μήνες και μετά ή τα «ανακυκλώνεις» ή αν έχουν παραμείνει σε κάπως καλή κατάσταση τα κάνεις swap (το λατρεύω αυτό). Επίσης οι αλυσίδες είναι ο, τι πρέπει για current trends που την επόμενη σαιζόν απλώς δείχνουν dated. Δεν θα βρεις αυτό που λέμε «άριστη» ποιότητα, ή ρούχο που κρατάει «για πάντα» (πχ, έχω blazer σακάκι Escada, το ακριβοπλήρωσα αλλά μια δεκαετία μετά είναι σα να το αγόρασα χθες και θα παραμείνει έτσι για δεκαετίες ακόμα και πάντα in fashion). Σε γενικές γραμμές τα κλασσικά outfits (σακάκια, παλτό, ζακέτες, παντελόνια κλπ) καλό είναι να αγοράζονται σε καλή ποιότητα.

  11. Το λευκό πουκάμισο με το φουσκωτό μανίκι είναι όλα τα λεφτά!!!!!! Σίγουρα θα κάνω μια βόλτα στα hnm της Θεσσαλονίκης να δω την καινούρια κολεξιόν!!!!!!! ❤💚💛💙💜💙💛💚❤💚💛💙💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.