Color Riche Matte: 10 νέες nude αποχρώσεις

 

Kαι  L’Oreal Paris και Color Riche και Μatte και 10 νέες nude αποχρώσεις. Και επειδή ο πιο εύκολος αλλά και όμορφος τρόπος για να ενταχθείς στη νέα σαιζόν είναι η ανανέωση του κραγιόν σου, δεν γίνεται να μην ρίξουμε μια ματιά στη νέα “Free The Nudes” κολεξιόν γα το Φθινόπωρο 2019.

 

 

 

«Το σύμβολο κραγιόν της Loreal Paris, Color Riche επανέρχεται με 10 μοναδικές nude αποχρώσεις με πλούσια υφή για ενυδάτωση και εξαιρετικό matte φινίρισμα. Αποχρώσεις που μπορούν να συνδυάσουν και να δημιουργήσουν looks τόσο πρωινά και ελαφριά όσο βραδινά και έντονα.

 

 

Το χρώμα του είναι ενισχυμένο με έλαιο jojoba, ώστε να παρέχει έντονη ενυδάτωση αλλά και ελαφριά αίσθηση στα χείλη ενώ παράλληλα η κάλυψη είναι πλήρης και ματ. Τα Color Riche «Free The Nudes», ενισχύουν το φυσικό χρώμα των χειλιών, καλύπτουν ατέλειες και «γεμίζουν» ομοιόμορφα τα χείλη χωρίς να τα ξηραίνουν. Από τις πιο ζεστές ροζ αποχρώσεις στις πιο ψυχρές μπεζ βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς στην τιμή των 13,49Ε»

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. @Amalia: Στο αφιερώνουμε το post αγαπημένη!!😄💕😘

  2. Παρομοίως, ολες σχεδόν οι αποχρώσεις είναι αυτες που φοραω!! Και η ποιότητα των κραγιόν και μάσκαρα της Loreal είναι απαράμιλλη.

  3. Πώς να διαλέξεις μόνο μία;;Τις θέλω ΌΛΕΣ!! #gimme_all_the_nudes

  4. Απίθανα κραγιόν! Τέλειες αποχρώσεις!Ήδη, δεσμεύω δυο στο μυαλό μου, μέχρι την ερχόμενη επίσκεψη μου στα καταστήματα καλλυντικών, και θα προσπαθήσω να παραμείνω πιστή εκεί, και να μην επεκταθώ -για την ώρα- και σε άλλες αποχρώσεις – διλήμματα!
    xx

  5. Kαλημερα. Εγω θα επισημανω εκτος απο τις καταπληκτικες αποχρωσεις και το πολυ ομορφο ντιζαιν των προιοντων. Απλο και πολυ θελκτικο

  6. Αριστερά δίπλα στο σκούρο μου φαίνεται τέλειο.Επίσης,το δεύτερο από την πρώτη σειρά πίσω από το ροζέ!Γενικά,δεν αγαπώ τα nude και πάντα αγοράζω κάποιο που να τονίζει περισσότερο,αν ψάχνω nude απόχρωση.Το πολύ μπεζ ‘η αχνό δεν μου ταιριάζει.

  7. Η συσκευασία του, ήδη σε προδιαθέτει για nude κλίμα… έξυπνο!
    xx

  8. Πολύ ωραίες αποχρωσούλες τα κραγιόν! Μια απορία όμως: γιατί κατατάσσονται στα nude; Εγώ σε αυτά που έδειξες βλέπω και σκούρο ροζ και προς το κοκκινωπό και προς το δαμασκηνί και κάτι πολύ σκούρα καφέ (καλά, πες ότι αυτά είναι στην οικογένεια του μπεζ).

  9. @ΒΑΓΙΑ: @ΒΑΓΙΑ: 10 νέες αποχρώσεις Nude στην κατηγορία Color Riche Matte, μαζί με τα αυτά που ήδη υπάρχουν. Κατατάσσονται στην κατηγορία nude γιατί οι αποχρώσεις τους δεν είναι έντονες ή λαμπερές είναι πιο muted.

  10. Τρελαίνομαι για nude αποχρώσεις χειμώνα- καλοκαίρι!!!!!! 💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💚💙❤💜💛❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙 υπέροχα προϊόντα και καταπληκτική τιμή!!!!!! 💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💙💜❤💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.