Korres: Πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμα του brand.

 

Μόνο χαρά και περηφάνια μπορείς να νιώσεις όταν βλέπεις ελληνικές μάρκες να διαπρέπουν στο εξωτερικό και η αλήθεια είναι ότι η Korres , είναι από τις ελληνικές εταιρείες που πρεσβεύουν με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική επιχειρηματικότητα αλλά και την ελληνική ομορφιά στο εξωτερικό.

 

Μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε στην Αμερική το πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμα του brand με την HYDRA-BIOME™ PROBIOTIC SUPERDOSE FACE MASK μία καινοτομική superfood μάσκα άμεσης θρέψης και ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα με αληθινό ελληνικό γιαούρτι.

 

 

 

 

Μία παγκόσμια καινοτομία και ένα never-ending love story για τη μάρκα, αυτή τη φορά το αληθινό, ενυδατικό, cooling ελληνικό Γιαούρτι ενισχύεται με προηγμένη τεχνολογία φιλική στο μικροβίωμα και extra dose πρεβιοτικών και προβιοτικών και μετατρέπει το αφυδατωμένο, ευαίσθητο, θαμπό, κουρασμένο δέρμα στην ισορροπημένη, δυνατή, απαλή, με υγιή λάμψη εκδοχή του. Με κάθε εφαρμογή το δέρμα «εξοπλίζεται», παράλληλα, με μία πιστοποιημένα ανθεκτική ασπίδα ενάντια σε περιβαλλοντικούς ρύπους, όπως το νέφος και η σκόνη. Η αίσθηση είναι αυτή ενός ισορροπημένου, βαθιά ενυδατωμένου, super απαλού δέρματος από την πρώτη χρήση της μάσκας.

 

Μία πλούσια στρώση σε καθαρό, στεγνό δέρμα και 15 λεπτά είναι αρκετά για να επανέλθει η υγιής όψη και λάμψη του. Superdose άμεσης αίσθησης δροσιάς και άνεσης! Η νέα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask γίνεται, ωστόσο, και μία εξαιρετική μάσκα νύχτας με την εφαρμογή μίας λεπτής στρώσης για ξεκούραστο δέρμα το επόμενο πρωί, ενώ είναι το τέλειο post-party skin treatment και η απόλυτη instant λύση φροντίδας του δέρματος μετά από έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση, μετά από ατελείωτες ώρες σε urban σκηνικό ή στον ήλιο.

 

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HYDRA-BIOME™

Το μικροβίωμα του δέρματος – ένα μοναδικό, προσωπικό «αποτύπωμα» – είναι ένα οικοσύστημα μικροοργανισμών που συμβάλλει ουσιαστικά στην υγιή όψη και αίσθηση του δέρματος. Ιδιότητα που αποδυναμώνεται όταν η ισορροπία του εύθραυστου μικροβιώματος διαταραχθεί από περιβαλλοντικούς παράγοντες ή στρες. Όλοι οι τύποι δέρματος αντιδρούν στους στρεσογόνους παράγοντες, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Το δέρμα αισθάνεται και προβάλλει αυτή την αλλαγή με ερυθρότητα, ξηρότητα, αυξημένη ευαισθησία, τράβηγμα, θαμπή, κουρασμένη όψη. Ισορροπημένο μικροβίωμα σημαίνει «δυνατό», φωτεινό, με υγιή όψη δέρμα και η προηγμένη τεχνολογία HYDRA-BIOME™ αποδεδειγμένα διατηρεί την ισορροπία του, επιτρέποντας στο δέρμα να επιστρέψει σε κατάσταση «ηρεμίας», ανακτώντας τη φυσική λάμψη υγείας.

 

Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στα Φαρμακεία στις 15 Οκτωβρίου.

18 Σχόλια
  1. I loveee korre❤️❤️❤️❤️
    Οι βαφές του ειναι εξαιρετικές !!!!! Και το καλοκαιρι χρησιμοποίησα το σετ (προςωπο,σώμα)αντίηλιακού με γιαούρτι το οποίο ειναι καταπληκτικο!!μου προσφέρει προστασία ,ενυδατωση αλλα και υπέροχο μαύρισμα!!! Χαιρομαι που βγάζει νεα καινοτόμα προιοντα τα οποία αναδεικνύουν την Ελληνική επιχειρηματικότητα!!!

  2. @SofiaT: Νομίζω το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ: όλη την εγκυμοσύνη μου την έβγαλα με βαφές Κορρέ. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και με διάρκεια. Όσο για φέτος το Καλοκαίρι αγάπησα πολύ το Body Butter Spray Coconut Guava. Το πήρα παντού μαζί μου και μάλιστα όχι στο νεσεσέρ- στην τσάντα χειρός το είχα για να είναι πρόχειρο! (το έκανα δώρο και σε μια φίλη μου και ξετρελάθηκε με τη μυρωδιά. Ακόμα το φοράω φυσικά και θα το φοράω και όλο το Χειμώνα)

  3. Α, καλά, τωρα θα στελνω κουτες στο σόι στην Αυστραλία.
    Κορρες γιαουρτι ίσως το πιο αγαπημένο στη Μελβουρνη.

  4. Εξαιρετικο επισης ειναι και το καθαριστικο προσωπου της σειρας.Δυστυχως κυκλοφορει μονο στο εξωτερικο,γιατι εχω διαβασει αριστες κριτικες στο διδυκτυο,αλλα ρωτησα εδω και μου ειπαν οτι δεν κυκλοφορει……ακομα…να υποθεσω….αντι αυτου μου προτειναν το καθαριστικο με τσαι ολυμπου.Μακαρι να το φερουν,τη μασκα θα τη δοκιμασω σιγουρα.

  5. @ΕΦΗ: Για φαντάσου! Κάποτε έστελναν στις μαμάδες μας προιόντα από το εξωτερικό που δεν υπήρχαν ακόμα εδώ (εμείς είχαμε Λονδίνο που της τα έστελνε) και τώρα στέλνουμε εμείς στο εξωτερικό. Υπέροχο μου φαίνεται αυτό, αγαπημένη!

  6. @EΛΕΝΗ ΓΙΑΛΑΜΑ: Είναι αλήθεια ότι κάποιοι κωδικοί προς το παρόν κυκλοφορούν μόνο στο εξωτερικό. Αν μάθω κάτι παραπανω, σίγουρα θα σε ενημερώσω!

  7. Kαλημερα
    Τo after sun με γιαουρτι που ειχε βγαλει παλια ηταν το αγαπμενο μου για χρονια.
    Δεν ξερω αν κυκλοφορει ακομη γιατι δεν το ξαναζητσα λογω που κολλησα με αλλες μαρκες και οχι γιατι δεν μου αρεσε
    Ελπιζω αυτη η μασκα να εχει την ιδια υπεροχη μυρωδια
    Θα την αναζητησω να την δοκιμασω
    Οσο γιατο σπραυ που λες Τζουλια και αυτο θελω να δω πως εινα
    Περιεργη οπως παντα με τα προιοντα ομορφιας ειμαι
    Παντα θα ζητω το καινουργιο να το βαλω
    Αθεραπευτα μανιακ με τα προιοντα περιποιησς

  8. Αγαπημένα προϊόντα τα Korre, και μεταξύ των άλλων δεν αλλάζω με τίποτα τις μασκουλες ματιών, τις αγοράζω δύο δύο… Τη μασκσ θσ τη δοκιμάσω οπωσδηποτε οταν έρθει

  9. Κορρε παιρνω κραγιον, μανο, τωρα αυτη μασκα μου κινησε το ενδιαφερον

  10. @ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΛΑΜΑ: Λοιπόν έχω νέα από την πηγή: Θα έρθει νέο προϊόν καθαρισμού στην Κατηγορία «Γιαούρτι» αλλά υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο!

  11. Σίγουρη αγορά και ακόμα περισσότερο για τη χρήση της ως μάσκα νύχτας. Αλήθεια, σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να είναι καθημερινή η χρήση;

  12. @Amalia: Όχι καθημερινή χρήση αγαπημένη. Δυο φορές την εβδομάδα για ένα ενυδατικό boost και τρεις φορές αν κάποια νιώθει πολύ ξηρή την επιδερμίδα της. Βέβαια το ίδιο σου το δέρμα σε οδηγεί. Εγώ ας πούμε το Καλοκαίρι στις διακοπές που εμένα 5/6 ώρες στη θάλασσα ένιωθα ότι ήθελα κάθε βράδυ να απλώνω ένα πλούσιο ενυδατικό προϊόν στο πρόσωπο μου.

  13. @Julia:Αντε ωραια επιτελους!!!Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.

  14. Πάντα μου αρέσει οτιδήποτε νέο στο χώρο των καλλυντικών, γιατί θεωρώ πως υπάρχει μεγάλη εξέλιξη (αν και σε κάποια προϊόντα παραμένω πιστή) και θέλω να το δοκιμάσω.. Χαίρομαι πολύ για τα Korres και ανυπομονώ να σχηματίσω άποψη για τη μάσκα τον Οκτώβριο.
    xx

  15. Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά έχω ξαναμιλήσει για το θέμα που έχω με τα καλλυντικά του Κορρέ. Ωστόσο χαίρομαι για το “άνοιγμα” της εταιρίας.
    Μουτςς

  16. Aυτήν την Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask την ακούω κιόλας να φωνάζει το όνομά μου….Celiaaaaaaa….

  17. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου λένε θα πέσει και θα σε πλακώσει. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι και να πούμε για τα προϊόντα όλα ισχύουν και με το παραπάνω!!!!! Φοβερά προϊόντα!!!!! Ότι και να έχω πάρει το έχω λατρέψει 💛💚💜❤💙💛😙💜❤💙💛😙💜❤💙 το πρώτο μου μολύβι ματιών ήταν από korre και το είχα ξαναπάρει περίπου 6-7 φορές μέχρι που σταμάτησα να φοράω μολύβι ματιών 💛💚💜💙❤ ωραία ιδέα να ανοίξουν κι άλλο τα φτερά Τους!!!! Είμαστε εδώ για να δοκιμάσουμε και να τους στηρίξουμε 💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.