5 Νέα Προϊόντα Μακιγιάζ από τη Maybelline New York.

 

 

Και η Maybelline υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με 5 νέα προιόντα μακιγιάζ για το πρόσωπο, τα χείλη και τα μάτια ιδανικά για την ανανέωση του φθινοπωρινού νεσεσέρ.

 

(μπορώ να γράψω για φθινοπωράκι τώρα που είμαστε στο μικρό καλοκαιράκι έτσι; Κάθε αλλαγή καλοδεχούμενη. )

 

Για να δούμε λοιπόν αυτά τα νέα makeup καλούδια:

 

SUPER STAYUNDER EYE CONCEALER

Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να φτάσει την επιτυχία τυο απολύτως απίθανου κονσίλερ Age Rewind,  αλλά αυτό είναι το νέο concealer του brand και υπόσχεται τέλος στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με την πρώτη εφαρμογή. Με νέα αδιάβροχη σύνθεσή που δεν ξεβάφει και παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα. Πολλές αποχρώσεις για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 

 

COLOR SENSATIONAL SMOKED ROSES

Roses everywhere! Η σειρά Color Sensational μεγαλώνει και αποκτά 8 νέες limited edition αποχρώσεις στην χρωματική παλέτα των ρόδων μαζί με πιο φυσικούς και smokey- dark  τόνους.

 

 

 

 

 

 

TATTOO LINER LIQUID INK

 

Το πρώτο eyeliner της Maybelline για πολύ έντονο αποτέλεσμα με διάρκεια. Το νέο Tattoo liner, λειτουργεί όπως δηλώνει και το όνομά του σαν πραγματικό τατουάζ προσφέροντας έντονο αποτέλεσμα σε χρώμα και διάρκεια που μπορεί να αγγίξει τις 36 ώρες, χωρίς να ξεβάφει. (γιατί τώρα να αφήσεις eyeliner 36 ώρες πανω σου είναι μια άλλη ιστορία- το θέμα είναι ότι κρατάει πολύ, πάρα πολύ για όσες ενδιαφέρεστε)

 

 

 

COLOR TATTOO 24H EYESHADOWS

 Η Maybelline μας προτρέπει να ξεχάσουμε τις σκιές που μετά από λίγες ώρες ξεθωριάζουν και αλλοιώνονται. Και αυτό διότι οι νέες σκιές μακράς διαρκείας Color Tattoo 24H με κρεμώδη υφή και καινοτόμο σύσταση, χαρίζουν 24ωρο αδιάβροχο αποτέλεσμα χωρίς να αλλοιώνονται και να ξεθωριάζουν. Διαθέσιμες σε 6  αποχρώσεις και διάλεξα να σας δείξω τη Νο 87 Mauve Crush- μου φάνηκε ιδανική – ούτε πολύ ανοιχτή, ούτε πολύ σκούρα για τη σαιζόν που διανύουμε.

 

 

 

 

 

BROW ULTRA SLIM DEFINING PENCIL

 

Η κατηγορία ενισχύεται με το νέο Brow Ultra Slim Defining Pencil, το πιο λεπτό μολύβι για τα φρύδια που έχει κυκλοφορήσει από τη μάρκα.  Είναι λεπτό σαν ένα κανονικό μολύβι για να είναι εύχρηστο, παράλληλα όμως είναι αρκετά σταθερό για να μην σπάει. Στα plus του η απαλή του υφή και η έντονη αλλά φυσική απόδοσή του.

 

 

 

 

Αυτά ως προς Maybelline.

 

 

 

Λοιπόν ακούστε τώρα για να μη λέτε εμένα υπερβολική (μαζί με τις υπαρχηγούς Sheena και Celia). H κουμπάρα μου στο Λονδίνο έχει ήδη αρχίσει να κάνει X-mas χάζι (μπορεί και shopping) αφού το πολυκατάστημα  Liberty στο Λονδίνο έχει ήδη βγάλει τα Χριστουγεννιάτικα και τα ανεβάζει κιόλας στη σελίδα της στο fb, για να τα βλέπουμε εμείς οι υπόλοιπες…

 

 

 

 

 

Και θα  μου πείτε τώρα «δε μας παρατάς ρε συ Τζούλια τι μας νοιάζει εμάς τι γίνεται εκεί πάνω; Εμείς είμαστε Μεσόγειος.» Και πολύ καλά θα μου το πείτε, αλλά δείτε τώρα: πριν λίγο έλαβα αυτή την πρόσκληση παρακάτω για τις 24 Σεπτέμβριου (!). Ok μπορεί να μη γράφει Χριστούγεννα αλλά εσείς δηλαδή τι καταλαβαίνετε από το κόκκινο χρώμα, τα χρυσά αστεράκια και το tagline “Unlock the Magic”. Όχι πείτε μου τώρα- μπορώ να αγιάσω η Χριστουγεννόπληκτη;

 

 

 

 

Αnyway, για αντιπερισπασμό θα πάω για μπάνιο το ΣΚ και θα στείλω τις φωτογραφίες στη κουμπάρα για να μάθει.

 

 

19 Σχόλια
  1. Λοιπόν ξέρετε τι καταλαβαίνω εγω πια? Η πιο αντιπροσωπευτική ευχη για όσα συμβαινουν μετά το περας το καλοκαιριού και οδεύοντας προς τα Χριστοούγεννα είναι το “Season’s Greetings”. Ολο το τζάτζαλο των Χριστουγέννων δεν αντιπροσωπευει πλέον μόνο την εορταστική περίοδο, όπως παλιά,αλλα την έλευση του χειμώνα εως και την Πρωτοχρονιά, όπου απο κει και πέρα ετοιμάζονται όλοι ψυχολογικά, για το τέλος του και την άνοιξη…. (γι΄αυτο και κάποια στιγμη ξεστολίζουμε κορίτσια έτσι?…… 😉 Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά πως γίνεται απο Σεπτέμβριο να στολίζουν χριστουγεννιάτικα… Καλοσώρισμα στο χειμώνα και ότι αυτος περιλαμβάνει, έτσι το αντιλαμβάνομαι!

  2. @Τζουλια@Stella πιστευω οτι πεφτει βαρυ το κλιμα ετσι λες πως θα την βγαλω καθαρη ας σκεφτομαι απο το τωρα τα Χριστουγεννα για να εχω εναν ευχαριστω σκοπο😅
    Παντως για εμενα ο Σεμτεμβριος ειναι οπολυαγαπημενος μου μηνας γιατι εκτος απο τα νεα προιοντα που βλεπουμε καθε μερα αλλα και μοδα….ειναι και μηνας γιορτων και γενεθλιων ΜΑΣ😄😄😄😄😄
    Τωρα οσο για τα νεα προιοντα σιγουρα θα αγορασω το κονσιλερ αν ειναι τοσο τελειο οσο το age rewind😀😀😀

  3. @Stella: Ωραίοι το πλαίσιο στο οποίο το έβαλες! Δεν έχεις και άδικο, διότι μετά το Καλοκαίρι τι είναι αυτό που περιμένουμε με ανυπομονησία? Τα Χριστούγεννα φυσικά! Και μετά από Φεβρουάριο και έπειτα μετράμε αντίστροφα, έρχεται σιγά σιγά και το Πάσχα, νάτο πάλι το Καλοκαιράκι και οι διακοπές!! (ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ στόλισμα τον Σεπτέμβριο εδώ που τα λέμε… μόνο αν μπει ο Νοέμβριος. Και φυσικά ξεστολίζω αμέσως μετά του Αι Γιαννού γιατί μου φαίνονται θλιβερά τα στολίδια αν μείνουν περισσότερο)

  4. @Sofia T: Και εγώ αγαπώ Σεπτέμβριο και Age Rewind!! Και μην ξεχάσεις να μας δώσεις και καμία συμβουλή για φθινοπωρινά trends!!

  5. To δεύτερο κραγιόν (τι χρωματάρα είναι αυτή; Ερωτεύτηκα!) και το eyeliner μου κλείνουν το μάτι, οπότε θα τα τσεκάρω εκ του σύνεγγυς. Ούτως ή άλλως, το έχουμε ξαναπεί ότι η Maybelline είναι vfm.
    Υ.Γ. Τώρα να πω ότι ζηλεύω λιγάκι? Πολύ? Έχει εξεγερθεί μέσα μου το πράσινο τερατάκι της ζήλιας? Εδώ έχουμε 30 βαθμούς ακατέβατους, το air condition καίει ασταμάτητα και η φίλη μου στην Καλιφόρνια έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για το Halloween και μου στέλνει φωτογραφίες!
    Υ.Γ. 1: Καλή εβδομάδα!

  6. Καλημερα.
    Θα σας πω οτι ηδη πριν τρεις μερες τσιμπησα το πρωτο χριστουγεννιατικο στολιδι μου – ενα αγγελακι –
    Πως , Η κορη μου πηγε τριημερο στο Ντουμπροβνικ και βρηκε ενα μαγαζι που ειναι ΟΛΟ τον χρονο ανοιχτο και πουλα μονο χριστουγεννιατικα ειδη και μου το εφερε δωρο
    Βεβαια ουτε συζητηση να στολισω απο τωρα. Το αγαπω το Φθινοπωρο και περιμενω λιγο να πεσει η θερμοκρασια και να απλωθει αυτη η μελαγχολια και η ψυχρα της θερμοκρασιας που φερνει μαζι της η εποχη
    Οσο για το κυριο θεμα μου αρεσαν τα κραγιον και θα δοκιμασω το κονσιλερ
    Οσο για αγορες ακομη οχι
    Υπαρχουν τοσες εταιρειες που περιμενω να δω και μετα θα κατευθυνθω για αγορα

  7. Θα συνεχίσω να εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού γιατί κ εγώ το προσεχές ΣΚ θα φυγω για ενα 3ήμερο και εννοείται σκοπεύω να κανω και μπάνιο! Συμφωνώ όμως ότι μετά το καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα ειναι αυτά που περιμένουμε οι περισσότεροι, όπως και μετά τα Χριστούγεννα το Πάσχα κ.ο.κ. Από τα maybelline σίγουρα θα πάρω το super stay consiler, αυτό μου τράβηξε περισσότερο την προσοχή!

  8. Concealer και σκιές υπό δοκιμή…
    Κατά τ’ άλλα, ωραίες οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, αλλά εγώ θα διατηρήσω τη χαρά της σχολικής “Πρωτοχρονιάς” για κάνα δύο μήνες ακόμα!

  9. @Sheena: Φυσικά!! Φυσικά!! Αρχές Οκτωβρίου ξεκινά το στόλισμα για το Halloween 🎃!! Wonderful!!!

  10. @Rania: Τι υπέροχο ταξίδι Κροατια, Dubrovnik!!! Από εκεί είμαι η IVANA μια από τις καλύτερες μου φίλες!
    Καλά κάνεις! Περίμενε να δεις όλες τις συλλογές και τα νέα καλούδια και μετά αποφασίζεις! Έρχονται πολλα ακόμα!

  11. @ Maryl: Κάνει πολύ καλή δουλειά στα concealer η μάρκα – αυτό είναι σίγουρο. Να περάσεις τέλεια το τριημερο αγαπημένη! Φυσικά και είναι ακόμα μικρό καλοκαιράκι και ο Σεπτέμβριος έχει την καλύτερη θάλασσα!

  12. @Amalia: Μα δεν εί ναι πολύ ωραία αυτή η απόχρωση της σκιας; ( και εμείς πρωτάκια – ωραία δείχνουν προς το παρόν τα πράγματα…)

  13. @Julia, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ρωμανός θα διαπρέψει και στο Γυμνάσιο!

  14. Χα χαχα! Γέλασα πολύ με τον αντιπερισπασμο σου @Julia! Το ίδιο ετοιμάζομαι να κάνω και γω: θαλασσινό μπανακι!
    Κατά τα άλλα, μου κέντρισε το ενδιαφέρον το κονσιλερ, αλλα και η απόχρωση του πρώτου κραγιόν
    xx

  15. Λατρευω χριστουγεννα , στολισμους κλπ αν μπορουσα θα ειχα το σπιτι στολισμενο παντα ετσι. Επειδη ομως δεν γινεται, στολιζω το φθονοπωρο αναλογα το χαλογουιν κλπ . Εντωμεταξυ τελεια τα κραγιον θα παω αυριο κιολας να τα δω

  16. Για την ώρα προσπαθώ να μπω σε φθινοπωρινή διάθεση και δυσκολεύομαι.Τα Χριστούγεννα θα περιμένουν λιγάκι.
    Μουτςς

  17. Αυτό το πολλά υποσχόμενα concealer κι αυτό το καταπληκτικό σκούρο κραγιόν (το μωβ/μελιτζανί) μπαίνουν στην λίστα των άμεσων αγορών…
    Εγώ έχω ξεκινήσει ήδη το halloween decoration 👻👻👻☠💀 Σιγά που θα περιμένω τον Οκτώβρη…
    Όσο για τα χριστουγεννιάτικα, φέτος θα έχω δύσκολη αποστολή…θέλω να διαλέξω καινούργιο δέντρο και να αλλάξω στολισμό (έχει να πέσει dyi και hack me please)….θα κινηθώ σε silver grey,white και blush pink….

  18. Ενδιαφέρον!!!! Θα ήθελα να δοκιμάσω το eyeliner για έντονο αποτέλεσμα με διάρκεια και να δω κατά πόσο ισχύει!!! 💛💚💜❤💙💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.