NYX: Η συλλογή μακιγιάζ Φθινόπωρο 2019

 

 

 

Η LA και  vegan friendly μάρκα μακιγιάζ ΝΥΧ Professional Makeup παρουσίασε χθες τη Φθινοπωρινή της συλλογή στο café restaurant «Λοκάλι» στην καρδιά της Αθήνας στου Ψυρρή.

 

Το Λοκάλι

 

 

 

 

 

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε δια στόματος Στέλλας της Head Makeup Artist της μάρκας κάποια από τα trends που προτείνει η μάρκα  για τη σαιζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019.

 

Η Στέλλα και η Ελένη, τα δυο NYX girls

 

 

 

Pro NYX tips από τη Στέλλα:

 

  • Το «μουτζουρωμένο» eyeliner. Δηλαδή eyeliner που δεν είναι ανάγκη να ακολουθεί τέλεια τη γραμμή του ματιού, αλλά να δείχνει πιο ατημέλητο σα να το φορέσατε το προηγούμενο βράδυ δεν κάνατε καθαρισμό και ξυπνήσατε την επόμενη μέρα με αυτό. (το boyfriend eyeliner όπως το λέω εγώ- ξύπνησες αλλού και δεν είχες ντεμακιγιάζ). Φυσικά αυτός ο τρόπος εφαρμογής προτιμά κρεμώδη μολύβια ματιών και όχι υγρά eyeliners.
  • Λέμε αντίο στο contouring και καλωσορίζουμε τη λάμψη στο κέντρο των ζυγωματικών – σκεφτείτε πίνακες της Αναγέννησης όπου τα μάγουλα λάμπουν έντονα με flashy αποτέλεσμα. Θα το έλεγα και strobing.
  • Όσο αφορά τις σκιές τα χρώματα είναι έντονα και εντυπωσιακά και πολλές φορές για τις πιο τολμηρές μπορούν να καταλήγουν έως ψηλά στους κροτάφους αλλά και τα ζυγωματικά. Σε αυτά τα eye looks ταιριάζουν πολύ και οι μεταλλικές shimmer αποχρώσεις σε σκιές ματιών αφού η τάση metal παντού (χείλη/ πρόσωπο/ μάτια) συνεχίζει και για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.
  • Κόκκινο Κραγιόν. Μια πολύ δυνατή τάση, αλλά αυτό που βλέπουμε φέτος και διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια είναι το έντονο περίγραμμα γύρω από τα χείλη και μάλιστα σε πιο σκούρες αποχρώσεις, δαμασκηνί καφέ, ακόμα και μαύρη.

 

 

Αυτά παρακάτω ήταν κάποια από τα νέα προϊόντα της NYX Fall 2019 που μου τράβηξαν την προσοχή.

 

H eye shadow παλέτα Modern Dreamer με 40 πλούσιες αποχρώσεις για τα μάτια

 

 

 

 

Η παλέτα μακιγιάζ Such a Know it All με 24 αποχρώσεις για τα μάτια και 4 αποχρώσεις για το πρόσωπο.

 

 

Το υγρό foundation Born to Glow σε 45 αποχρώσεις (!)

 

 

 

Tα κραγιόν σε μορφή στικ Lingerie Push Up

 

 

 

 

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγώ και η αγαπημένη Ανθή του Anthings το super PR girl!

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Κοίτα να δεις τώρα….. Χωρίς να το ξέρω, δεν το έχω διαβάσει πουθενά, εδω και λίγες μέρες κατήργησα το countouring και γενικότερα το bronzer. Ενοιωθα, ότι μου βάραινε τα χαρακτηριστικά και όπως είχαν παρατηρήσει κι οι φίλες μου έμοιαζα σαφώς νεότερη φορώντας μόνο ενα απαλο ροζουλι – ροδαλί ρουζ. Το καθιέρωσα λοιπόν τις τελευταίες μερες (εγω που εχω ν΄αποχωριστώ το bronzer εδω και μία εικοσαετία χειμών α- καοκαίρι) και ίσως επειδή το βαρέθηκα, ίσως επειδη ήθελα αλλαγή, μου μοιάζω φρέσκια και πιο ανάλαφρη. Τελικά θέλει και το make up μας μια αναθεώρηση από καιρού εις καιρό κι όχι μόνο λόγω μόδας….

  2. Θα συμφωνήσω με την @Στελλα μας όσο πιο ελαφρύ ειναι το μακιγιαζ μας τόσο νεότερες και φρέσκιες μας δειχνει😁😁😁😁

  3. @Stella: Το διάβασες παραπάνω αλλά το είχες ήδη σκεφτεί από μόνη σου. Λίγο το συλλογικό υποσυνείδητο, λίγο η αλλαγή που θέλουμε, το καταλαβαίνω αυτό που λες. Υπάρχει βέβαια contouring και contouring. Η υπερβολή δε νομίζω ότι κολακεύει καμία. Γενικά θεωρώ ότι με τα προϊόντα που φοριούνται σε μάγουλα/ ζυγωματικά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές. Ενώ μια έντονη σκιά ή ένα έντονο κραγιόν κάνουν στυλ, αντίθετα ένα έντονο bronzer/ blush/ highlighter κάνει καρικατούρα.

  4. @Julia Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια. Κι εμενα παντοτε με αγχωναν τα bronzer, blush κ.λ.π προιοντα

  5. Χριστε μου και Παναγια μου τι τραγελαφος αυτο το contouring!!!!Αφου δε το ‘χετε οσες δεν το ‘χετε…αφηστε το να παει στο καλο να παει!!!!!By the way, Julia οσο πας και μικραινεις!!!!Φτου φτου!!!!

  6. Contouring δεν εχω κάνει ποτέ, ούτε καν εχω ασχοληθεί, αλλά η λαμψη στα μήλα, μέτωπο και πανω από το χείλος είναι από τα καλύτερα μου. Οσο για το μουντζουρωμενο eyeliner!! Μόνο από αυτό η Nyx μπήκε στην καρδιά μου!! Η τελευταία φωτογραφία με τις 2 ξανθές κούκλες είναι η πιο αγαπημένη μου από ολες!

  7. Kαλημερα.
    Κατ αρχην θα συμφωνησω με ολες τις κοπελες οτι Τζουλια εισαι στα καλυτερα σου
    Ποιο νεα και ομορφη απο ποτε. Το φετεινο καλοκαιρι σε ξανανιωσε
    Οσο για το Contouring δεν το εκανα ποτε…..επειδη δεν το καταφερα ισως
    Εδω αποφευγω και το ρουζ πολλες φορες
    Οσο για λαμψεις δεν τις θελω
    Προτιμω πλεον μονο λιγο μολυβι, μασκαρα και σιγουρα εντονο κραγιον

  8. Και γω φαν του φυσικού, λιτου μακιγιάζ, δίχως contouring… Οπότε, η νέα τάση ήδη με κέρδισε! @Julia, λαμπεις!!! ΛΑΜΠΕΙΣ!!!
    xx

  9. @Eleftheria: Χαχαχαχαχα!!! Με έκανες και γέλασα πολύ με το αχολιό σου! Μάλλον κάτι θα έχει πάρει το μάτι σου και δεν θέλεις ούτε να το σκέφτεσαι!!😂😂😂

  10. @Maryl: Και εμένα μου αρέσει το «χαλασμένο» eyeliner. Δείχνει πιο σεξι, μου αρέσει, μου αρέσει!

  11. @Rania: Ευχαριστώ αγαπημένη! Όλα πηγάζουν από μέσα μας αλλά φυσικά και η ξεκούραση παίζει μεγάλο ρόλο. Λίγο ελαφρύ ρουζ πάντως σε μια απαλή απόχρωση νομίζω ότι πάει σε όλες τις γυναίκες. Δείχνει υγιές το αποτέλεσμα.

  12. Ωραία παρουσίαση.
    Μουτςς
    ΥΓ.Λάμπεις

  13. Mε το contouring κι εγώ δεν το έχω….
    Εννοείται πως τα νουντ και τα παλ είναι τα αγαπημένα μου…
    Εδώ και καιρό έχω κολλήσει με τα chubby sticks από την Clinique (eyes,lips and cheeks)

  14. Contouring δεν έχει δει το πρόσωπό μου… Και το eyeliner σβήνει από μόνο του😆.
    Άσχετο, είδατε τις θήκες για το Lancome Idole που διαφημίζουν τα Sephora;

  15. Ουάου!!!!! 💙💜❤💚💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤ το born to glow το θέλω οπωσδήποτε στο Νεσεσέρ μου !!!!!!! 💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤

  16. @AMALIA ,τις είδαμε…. πιστεύω πως θα γίνουν και σύντομα sold out….

  17. Και εγω δεν το μπορω το contouring, οι παλετες τελειες ❤️

  18. Μετά από άπειρα βιντεάκια και tutorials στο yt και αφού προμηθεύτηκα τα κατάλληλα “εργαλεία”, δοκίμασα πριν 2 χρόνια να κάνω contouring. Εννοείται ότι στην αρχή το αποτέλεσμα ήταν αστείο, αλλά αν το δουλέψεις, μπορείς να “αλλάξεις” τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι θέλει αρκετή ώρα, για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε περιορίζεται σε καμιά πολύ special occasion. Θα πω όμως ότι μου αρέσει η ιδέα του “boyfriend eyeliner” – εκείνο το ωραίο smokey eyes αποτέλεσμα την επόμενη μέρα, που δεν έκανες τόσο καλό ντεμακιγιάζ το προηγούμενο βράδυ, δεν μπορώ να το πετύχω με τίποτα όσες φορές το έχω προσπαθήσει συνειδητά, χαχαχαχα!

  19. Μου αρέσει το boyfriend eyeliner αλλά δεν ξέρω πώς θα αποχωρστώ το bronzer.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.