Ω ναι! Limited edition συλλογή μακιγιάζ Madonna X Too Faced.

 

 

 

To “Better than Sex” το όνομα που έχει δώσει η Too Faced στη best seller mascara του brand θα μπορούσε άνετα να είναι τίτλος τραγουδιού by Madonna- δε συμφωνείτε;

 

Δεν ξέρω αν είχαν αυτό στο μυαλό τους η Βασίλισσα της Pop, Madonna και ο δημιουργός Jerrod Blandino,  της μάρκας Too faced – το γεγονός είναι ότι οι δυο τους συνεργάστηκαν σε μια super, της super,  ω super limited edition συλλογή μακιγιάζ που θα συμπέσει με τη παγκόσμια τουρνέ που ξεκινάει όπου να’ναι  η Madge,  το “Madame X Tour”.

 

 

Δυο kit θα κυκλοφορήσουν το Kit #1 με την ονομασία “Medellin Set”, θα περιλαμβάνει μια ρουμπινί- κόκκινη απόχρωση του κραγιόν Melted Matte Liquified Long Wear Lipstick, μια πενταπλή παλέτα σκιών σε ροδακινί και κόκκινες shimmer αποχρώσεις,  ένα ροζ blush, τη μάσκαρα  a Damn Girl! και το eyeliner  Better Than Sex Liquid Liner.

 

To Kit #2 Kit 2, με την ονομασία  “I Rise” (που είναι και ο τίτλος του Νο 1 single του νέου της δίσκου) θα περιλαμβάνει πάνω κάτω τα ίδια αλλά σε πιο muted, απαλές dusty pink και χρυσαφί- ροδακινί αποχρώσεις.

 

 

 

Στη συσκευασία βρίσκουμε  φυσικά  τη Madonna με μπερέ και ξανθές μακριές μπούκλες και το Madame X Tour logo (λόγος για αγορά θα έλεγα για τις φανατικές).

 

Και τώρα στο ζουμί: προς το παρόν βρίσκονται προς πώληση  στη Νέα Υόρκη στο Madame X pop-up shop και στα official sites της Madonna και της Too Faced α. Παρόλα αυτά, το brand ανακοίνωσε ότι αν η σειρά ξεπουλήσει θα την δούμε να κυκλοφορεί και εμείς οι κοινές θνητές στα δικά μας Sephora.

 

 

 

 

Μιλώντας για Sephora η Amalia, είδε αυτή την πολύ χαριτωμένη θήκη παρακάτω την “Le Case”  που κυκλοφόρησε για το νέο άρωμα Lancome Idole. Τρεις θήκες σε τρία διαφορετικά σχέδια  θα κυκλοφορήσουν που θα ταιριάζουν και για  το άρωμα των 50ml και των 75ml Μμμμμ… ωραία και πρωτότυπη ιδέα για δώρο, δε συμφωνείτε;

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Εγω πάντως, όπως σου έχω ήδη πει Τζου, θεωρώ την Better than sex την μία απο τις δυο κορυφαίες μάσκαρα αυτής της εποχής. Η άλλη για μένα, είναι η They’re Real της Benefit!

  2. @Stella: Δεν έχεις άδικο. Είναι από τις πολύ καλές mascara. Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω ένα θέμα με το συγκεκριμένο προιόν. Τίποτα δε με ενθουσιάζει και περιμένω στη γωνία.

  3. Ωραίες οι ltd edition συλλογές…
    Η θήκες για το idole πιστεύω πως σύντομα θα γίνουν και sold out!!

  4. Εντυπωσιακές συνεργασίες και μακάρι να φτάσουν και στα χέρια μας.
    Όσο για τη θήκη, λέτε να διαβάζει κανείς; Έρχονται τα γενέθλιά μου! Και δεν θέλω τσιγκουνιές… Να είναι και γεμάτη!!!

  5. @Celia: (ξέρεις εμείς που ξεκινάμε και νωρίς τα x-mas shopping…) 🙂 🙂 🙂

  6. @Amalia: Ο υπολογιστής σου (όλως τυχαίως..) πρέπει να μείνει ανοιχτός σε αυτή τη σελίδα σήμερα!!!!!!

  7. Μου αρέσει πολύ η συλλογή αυτή με τη Madonna, αν κυκλοφορησει Ελλάδα θα θελα πολύ να την αποκτγσω! @Amalia:έχεις δίκιο, η θήκη είναι εκπληκτικη!!

  8. Καλημερα
    Τελικα μαλλον θα το εντοπισαν και οι υπευθυνοι του αρωματος οτι δεν στεκεται μονο του το μπουκαλι
    Πανεμορφη η θηκη παντως
    Οσο για την συλλογη μου αρεσε πολυ αν και ειμαι παντα επιφυλακτικη οταν σε καποια συλλογη βαζουν σαν διαφημιση – κραχτη ονομα διασημου ατομου

  9. Όμορφη συλλογή, άσχετα αν έρθει η όχι στην Ελλάδα. Η νέα συσκευασία- θήκη του LANCOME Idole και κομψή & πρακτική.
    xx

  10. Εχω λατρεια με τη Madonna , ειχα παει και στη συναυλια οταν ηρθε ελλαδα. Την συγκεκριμενη μαρκα την ξερω αλλα δεν ετυχε να παρω κατι , ε τωρα ηρθε η ωρα νομιζω χαχα.

  11. Όντως!!!! Πολύ ωραία ιδέα για δωράκι 💛💚💜💙❤💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙 έχω την εντύπωση πως αυτές τις μέρες στα sephora έχει-20% στα too faced 💛💚💜💙❤

  12. Όσο αγαπώ τις παλέτες της, τόσο λίγο ενθουσιάστηκα με την Better than sex – μάλλον από τα πολλά καλά reviews που είχα διαβάσει, είχα υψηλές προσδοκίες και δεν…
    Υ.Γ.: Madonna, η βασίλισσα της μόδας, που λέει και στενός μου φίλος και σχεδιαστής.

  13. Περίμενα συσκευασίες υπερπαραγωγή.Πολύ λιτές για Madonna.
    Μουτςς

  14. Εντάξει,ό,τι διαφημίσει η Μαντόνα,θα γίνει sold out.ΠΟλύ ωραία η μάσκαρα,θα ήθελα να τη δοκιμάσω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.