L’Oreal Paris X Karl Lagerfeld: Ήρθε η limited edition συλλογή μακιγιάζ

 

Την περιμέναμε με ανυπομονησία και επιτέλους ήρθε. Ο λόγος για τη συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη L’Oreal Paris και τον οίκο Karl Lagerfeld

 

Μας  αρέσουν οι συνεργασίες  που αποτελούνται από brands ευρείας κατανάλωσης σε συνεργασία με οίκους haute couture.  Πόσο μάλλον όταν συνεργάζονται δυο Παριζιάνικα brands που στο DNA τους έχουν την γαλλική κομψότητα.

 

Έχοντας την παριζιάνικη λοιπόν αισθητική ως αφετηρία, τόσο ο οίκος KARL LAGERFELD όσο και η L’Oréal Paris, μοιράζονται ένα κοινό όραμα βασισμένο στην κομψότητα, το στυλ και την καινοτομία.

 

 

 

 

Όπως είχε πει και ο ίδιος ο Karl κάποτε, «Αύριο, μπορεί να είμαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είμαι σήμερα» – φράση από την οποία εμπνέεται και η συγκεκριμένη συλλογή και προσκαλεί τις γυναίκες να την εξερευνήσουν.

 

«Η νέα αυτή limited edition συλλογή μακιγιάζ έχει γεννηθεί εξολοκλήρου από τη δημιουργική σχέση που μας συνδέει: το rockchic πνεύμα του οίκου KARL LEGERFELD και το όραμα ενδυνάμωσης των γυναικών μέσα από την ομορφιά της LOréal Paris», δήλωσε η Global Brand President της L’Oreal Paris Delphine Viguier.

 

 

 

 

 

 

 

«Αυτή η σειρά μακιγιάζ εκφράζει ακριβώς την αισθητική που πρεσβεύει το brand KARL LAGERFELD και φυσικά το είδος της ομορφιάς που και ο ίδιος ο Karl αγαπούσε. Εξυμνεί το όραμά του για το μακιγιάζ, το οποίο ήταν πολύ συγκεκριμένο. Oρίζει ξεκάθαρα τους κώδικες του και έχει μια διαισθητική και ακριβή προσωπικότητα. Απομονώσαμε αυτά τα στοιχεία – τα χρώματα που αγαπούσε, το είδος του μακιγιάζ που αγαπούσε, ακόμα και την αίσθηση του χιούμορ του – και τα μετατρέψαμε στην συλλογή KARL LAGERFELD x LOréal Paris», δήλωσε η Caroline Lebar Head of Image and Communication Maison KARL LAGERFELD.

 

 

 

 

Φυσικές αποχρώσεις ιδανικές για καθημερινά looks έως και εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις για τολμηρά βραδινά looks. Η συσκευασία, αποτελεί αφιέρωμα στην μοναδική παριζιάνικη αισθητική του οίκου KARL LAGERFELD: μονόχρωμες ασπρόμαυρες συσκευασίες διακοσμημένες με την υπογραφή του σχεδιαστή.

 

Αυτά είναι τα προϊόντα αυτής της limited edition rock-chic συλλογής:

 

 

KARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS GRAPHIC LINER

Σε μορφή στυλό και σε αποχρώσεις very black αλλά και μια μίξη από ροζ και ασημί. Φόρμουλα πολύ σταθερή και ανθεκτική.

 

 

 

KARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS MASCARA

Το μοναδικό τρίχινο βουρτσάκι και η extra black φόρμουλα, ανορθώνουν και «χτίζουν» τις βλεφαρίδες με μια μόνο κίνηση, χωρίς καθόλου μουτζούρες, υπολείματα ή κόμπους. Κατάλληλη και για ευαίσθητα μάτια.

 

 

 

KARL LAGERFELD X LOREAL PARIS EYE CONTOUR PALLETE

Πολυμορφική παλέτα, με εννέα εντυπωσιακές της αποχρώσεις. Έντονες χρωστικές χαρίζουν μια πολύ πλούσια απόδοση χρώματος, ενώ η απαλή τους υφή προσφέρει εύκολη εφαρμογή.

 

 

 

 

 

KARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS HIGHLIGHTER COMPACT

Compact highlighter που φωτίζει την επιδερμίδα με έντονη λάμψη.

 

 

 

 

 

KARL LAGERFELD X L’OREAL PARIS COLOR RICHE LIPSTICK

 

Σε έξι αποχρώσεις από το φλογερό κόκκινο έως και το πιο δραματικό δαμασκηνί. Με πολύ ενυδατική σύνθεση με βιταμίνη E και Argan oil.

 

 

 

 

 

Κάποιο από τα παραπάνω θα βρει το δρόμο για το νεσεσέρ μας, είμαι σίγουρη.

 

 

11 Σχόλια
  1. Κραγιόν πρώτο αριστερά! Χτύπησε η καρδιά μου!

  2. @Stella κι εμένα!!! Και φυσικά κάθε νέα μάσκαρα ψάχνει το δρόμο για το νεσεσέρ μου, όπως γράφει η Τζούλια μας!

  3. Αυτη η συλλογη μαλιστα
    Ολα εκπληκτικα
    Το κραγιον που ειναι στην αρχη του ρεπορταζ μονο του …δηλαδη το χρωμα του κραγιον μου εκλεψε την καρδια

  4. Πω, υπέροχα! Δε μας λυπούνται καθόλου πάντως!

  5. Τρελαίνομαι μ’αυτες τις συνεργασίες! Το πρώτο κραγιόν και η μάσκαρα, (πολλά υποσχόμενο βουρτσάκι!) με κάνουν ν’ακουω τικ-τακ, τικ-τακ τους παλμούς μου!
    xx

  6. Τωρα μόλις άνοιξα τα mail μου και με το που είδα αυτή τη συνεργασία και αυτα τα υπέροχα καλλυντικά και χρώματα αποφάσισα να αγοράσω τα περισσότερα από αυτά (όλα θα ήθελα αλλά θα δω και τιμές)

  7. Αχ ειναι ολα τελεια, το κραγιον θελω και εγω

  8. Για μένα το highlighter!!!! Ίσως και το πρώτο κραγιόν από τη σειρά 💛😙💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛😙💜❤💙💛💚💜❤💙💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.