La Mer: The Edge of the Sea, για την πολυτελή μάρκα.

 

Το ταξίδι ξεκίνησε όταν ο ιδρυτής της La Mer, Δρ. Max Huber, υπέστη εγκαύματα κατά την διάρκεια ενός εργαστηριακού πειράματος, κάτι που τελικά αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσει ο ίδιος το δικό του πεπρωμένο.

 

Φυσικός τη μέρα, αστροφυσικός και ονειροπόλος τη νύχτα, ήλπιζε πως μια μέρα θα μπορούσε να αποκαλύψει τις θρυλικές θεραπευτικές ιδιότητες της θάλασσας.

 

6.000 πειράματα και 12 χρόνια έρευνας οδήγησαν σε μια αποκάλυψη ζωής – μια διαδικασία ζύμωσης που μετέτρεψε τα θαλάσσια φύκια και άλλα φυσικά συστατικά στον Miracle Broth™, το αναπλαστικό ελιξίριο που βρίσκεται στην καρδιά κάθε προϊόντος La Mer.

 

 

 

Η LA MER ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΩΝ SORRENTI

 

Φέτος το φθινόπωρο η La Mer προσκαλεί τον φημισμένο φωτογράφο μόδας, Mario Sorrenti και την κόρη του, ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο, Gray Sorrenti, για να μεταμορφώσουν το design του  βάζου της Crème de la Mer μέσα από την καλλιτεχνική τους ματιά. Στην παρθενική τους συνεργασία, το ταλαντούχο δίδυμο πατέρα-κόρης αιχμαλωτίζει αναμνήσεις από αμέτρητα καλοκαίρια στη θάλασσα μέσα από τις προσωπικές τους διηγήσεις. Μαζί, ο Mario και η Gray, λανσάρουν τη νέα καμπάνια του οίκου «Edge of the Sea» με μια νέα προσέγγιση της φιλοσοφίας της La Mer, εμπνευσμένη από την αγάπη τους για τη θάλασσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως η La Mer, έτσι και το πορτφόλιο στη φωτογραφία μόδας του Mario είναι κλασικό αλλά και σύγχρονο, ενώ παράλληλα φημισμένο για την ποιότητά του. Η Gray ανήκει σε εκείνους τους φωτογράφους της νέας γενιάς που δημιουργούν τις τάσεις σε μόδα και τέχνη η απεικόνισή της προκαλεί αυθεντικό, νεανικό συναίσθημα και καλλιτεχνική έκφραση.

 

Ο Mario και η Gray Sorrenti έχουν δημιουργήσει δύο συλλεκτικά βάζα Crème de la Mer απεικονίζοντας μια μοναδική έκφραση της μοναδικής τους ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

 

 

 

ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΕΝΤΕ ΥΦΕΣ

Η Crème de la Mer είναι η ενυδατική κρέμα απʼ όπου ξεκίνησαν όλα. Bοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας, εμπλουτίζοντας την επιδερμίδα με ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Σήμερα, οι ενυδατικές κρέμες της La Mer μπορεί να ποικίλλουν σε υφές, όμως ένα απαραίτητο συστατικό παραμένει το ίδιο: η ισχυρή εκχύλιση του καταπραϋντικού ορού Miracle Broth.

 

Aς θυμηθούμε τα προιόντα που περιλαμβάνει η σειρά:

 

  • CRÈME DE LA MER

Πολυτελής, πλούσια σε υφή κρέμα, το αυθεντικό καταπραϋντικό προιόν ενυδάτωσης για φυσική λάμψη

  • THE MOISTURIZING COOL GEL CREAM

Δροσίζει και καταπραΰνει προσφέροντας εξαιρετικά φρέσκια αίσθηση

  • THE MOISTURIZING SOFT CREAM

Απαλή κρέμα, ενυδατώνει και ανανεώνει

  • THE MOISTURIZING MATTE LOTION

Ενυδατική με ματ υφή, εξισορροπεί τη γυαλάδα

  • THE MOISTURIZING SOFT LOTION

Δροσερή, ελαφριά κρέμα

 

 

Διαθέσιμο από τον Οκτώβριο 2019

 

 

11 Σχόλια
  1. H kρεμα – ονειρο
    Ειναι η μοναδικη απο ολες τις εταιρειες που λογω τιμης δεν εχω καταφερει να αγορασω….
    Εκπληκτικη η καμπανια πολυ ομορφες οι φωτογραφιες
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

  2. Κάθε φορά που μπαίνω στα Hondos πάντα θα κάνω μια βόλτα από το εκπληκτικό stand της LaMer να θαυμασω την υπέροχη τους παρουσίαση.. Μόνο να θαυμασω γιατί για εμένα τα συγκαταλεγω στα “απλησίαστα” καλλυντικά.. Εντυπωσιακη η καινούργια καμπάνια, πάντα με εντυπωσιάζει το άσπρομαυρο

  3. Εμπνευσμένοι άνθρωποι, θαυμάσιες φωτογραφίες και προϊόντα που όλες θα θέλαμε να αποκτήσουμε.

  4. Εξαιρετική φωτογράφηση!!!Η συγκεκριμένη ανήκει στα must have προιοντα που θελω να αποκτησω😍😍😍

  5. Τι υπέροχες φωτογραφίες!!! Και τι εξαιρετικά προϊόντα!!! Η creme de La Mer, που έχω δοκιμάσει, είναι απλά, όνειρο! (από υφή, άρωμα & το πιο σημαντικό :αποτέλεσμα!)
    xx

  6. Ωραία καμπάνια!!! Ενδιαφέρουσα η επιλογή των ασπρόμαυρων φωτογραφιών💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛

  7. Ξέρετε ότι η Ελλάδα (της κρίσης…γκουχ γκουχ) είναι μια από τις χώρες που έχει παρουσιαστεί αύξηση των προ’ι’όντων La Mer;;; Άξιο μελέτης….
    Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προ’ι’όν της φίρμας….θα ήθελα,βέβαια….

  8. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά κάποια στιγμή θα την κάνω την “τρέλα’!Το πότε θα φανεί!!!

  9. Έστω και μια φορά στη ζωή μου θα ήθελα να δοκιμάσω La Mer! Υπέροχο το φωτογραφικό project!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.