Korres: Όλα τα νέα προϊόντα για τη σαιζόν Φθινόπωρο 2019

 

Πριν λίγες μέρες μάθαμε για το παγκόσμιο λανσάρισμα της μάρκας Korre – τη νέα μάσκα ομορφιάς Hydra Biome  και σήμερα θα δούμε όλα τα νέα προϊόντα του brand γι’ αυτή τη σαιζόν.

 

Η πρόσκληση ήταν για το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στην σουίτα που βρίσκεται στον τελαυταίο όροφο του ξενοδοχείου Perianth, στην καρδιά της Αθήνας.

 

Μια ηλιόλουστη μέρα με θέα με την Ακρόπολη και σε ξεχωριστά σημεία της σουίτας το Korres team είχε αφιερώσει και τα αντίστοιχα νέα προιόντα.

 

Μια όμορφη μέρα στο Perianth Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H κατηγορία Saffron αφιερωμένη φυσικά σε ένα από τα αγαπημένα πλέον συστατικά του brand. Τέσσερα αρώματα, 2 γυναικεία και 2 αντρικά και φυσικά το Golden Krocus Serum σε μια νέα limited edition συσκευασία.

 

ΤΗΕ SAFFRON COLLECTION FOR HER

 

To άρωμα Saffron Amber με νότες σαφράν, άγριων berries και λεμονιού υποδέχονται μία καρδιά γεμάτη από άνθη – τριαντάφυλλο, βιολέτα, κρίνος – καθώς το κάρδαμο και το σανταλόξυλο προσθέτουν την ένταση των οικείων αρωμάτων της γης. Η κορύφωση της αρωματικής συμφωνίας ανήκει στο κεχριμπάρι που ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στη ζεστασιά και στη γλυκύτητα.

 

To άρωμα Saffron Orris – Νότες σαφράν περιστοιχίζονται από τη φρεσκάδα μανταρινιού και από τις πικάντικες, ζεστές νότες από μοσχοκάρυδο και σανταλόξυλο. Το φασκόμηλο στέκεται στο κέντρο μαζί με την ίριδα – άνθος που προσδίδει στο νέο Eau de Toilette ένα άρωμα ξυλώδες,  αναμειγμένο με νότες γλυκές και αρωματικά ίχνη πούδρας. Χρειάζονται τρία χρόνια ζωής για να τελειοποιήσει το λουλούδι της ίριδας αυτόν το μοναδικό αρωματικό συνδυασμό, αγγίζοντας τη μέγιστη έντασή του.

 

 

 

ΤΗΕ SAFFRON COLLECTION FOR HIM

 

Το νέο  Eau de Toilette Saffron Spices εκπέμπει φρεσκάδα και τη ζεστασιά του ξύλου. Μία σύνθεση που ξετυλίγει τις πολλαπλές στρώσεις της με flashes ενός υδάτινου κόσμου σε  αρμονία με μία συμφωνία από γήινα αρώματα, καθώς οι πλούσιες, ξεχωριστές νότες σαφράν συναντούν τον ιδιαίτερο συνδυασμό από νότες marine breeze, μοσχοκάρυδου, ροζ πιπεριού, tonka bean και κέδρου.

 

Το νέο Saffron Tobacco  φέρνει στο προσκήνιο τις νότες tobacco flower. Από το περγαμόντο έως το πολύτιμο σαφράν, το κακάο, το patchouli, το tobacco και το guaiacwood, το νέο άρωμα είναι μία οσφρητική διαδρομή με  εναλλαγές – πικάντικα φρουτώδες και έντονα ξυλώδες με γλυκά ίχνη.

 

 

 

 

Golden Krocus Elixir

Στο υπέροχο και αγαπημένο έντο μοβ χρώμα,  φόρος τιμής στο σπάνιο, πιο πολύτιμο και από χρυσό, λουλούδι που ανθίζει μόνο για είκοσι ημέρες κάθε χρόνο στα εδάφη της Κοζάνης. Limited edition συσκευασία, παραμένει ίδια η φόρμουλα που στα claims της έχει μεταξύ άλλων: δράση booster, lifting και ενίσχυση όγκου, βελτίωση της σύσφιγξης και της ελαστικότητας, λάμψη, ομοιόμορφο τόνο και λεία επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

 

Morello Matte Lasting Lip Fluid

 

Το νέο υγρό matte κραγιόν μεγάλης διάρκειας χαρίζει πλούσιο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα και άνεση στα χείλη, καθώς τα έλαια από βύσσινο morello και ηλίανθο τα ενυδατώνουν και απαλύνουν, ώστε αποφεύγεται η αίσθηση ξηρότητας. Η gel matrix βάση του lip fluid εγκλωβίζει ένα mix φυτικών ελαίων με αποτέλεσμα το φιλμ χρώματος να προσαρμόζεται στη μορφολογία των χειλιών και να αντιστέκεται στη «φθορά». Tο χρώμα είναι φωτεινό, πλούσιο, απλώνεται ομοιόμορφα και με ακρίβεια και προσφέρει έντονο matte σταθερό τελείωμα.

 

 

 

 

 

 

GEL EFFECT NAIL COLOUR LIMITED EDITION

THE EARTHY CANVAS COLLECTION 

 

Πολύ ωραίες νέες limited edition φθινοπωρινές αποχρώσεις, ένας καμβάς με γήινες, ζεστές αποχρώσεις και μία διακριτική δόση λαμπερού glitter. Η 10-free-of συλλογή Gel Effect Nail Colour εστιάζει σε φυσικά συστατικά που φροντίζουν τα νύχια – έλαιο αμυγδάλου, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5 και διάρκεια έως 10 ημέρες.

 

 

Οι αποχρώσεις από κοντά:

 

 

 

VOLCANIC MINERALS EYESHADOW PALETTE LIMITED EDITION

THE RUBY NUDES

 

Παλέτα έξι ματ και μεταλλικών σκιών σε nude και ruby τόνους. Η liquid-to-powder φόρμουλα, εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και πούδρα καλαμποκιού, δημιουργεί μία ανάλαφρα κρεμώδη υφή, για υψηλή απόδοση χρώματος, διάρκεια, ομοιόμορφη εφαρμογή, εύκολο blending και μεταξένιο τελείωμα.

 

 

 

 

 

Για τη νέα μάσκα ομορφιάς Hydra Biome έχουμε γράψει εδώ:

 

 

 

 

 

 

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D

GEL ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΛΑΙΜΟΥ – ΝΤΕΚΟΛΤΕ

 

Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι η σειρά Black Pine είναι το best seller των προιόντων περιποίησης Korre. Φέτος υποδεχόμαστε το νέο Gel σμίλευσης λαιμού και ντεκολτέ που εκτός από τη δράση της Μαύρης Πεύκης και και ένα καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης, το ElastiLift-3D™,  φέρνει επιπλέον στο προσκήνιο και ένα ισχυρό σύστημα πεπτιδίων, «μεταφέροντας» την αποδεδειγμένη δράση ολικής σύσφιξης, 3D ανόρθωσης και lifting της σειράς στα  σημεία που συχνά μένουν εκτός beauty ritual, παρόλο που είναι τα πρώτα που θυμίζουν το πέρασμα του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

ARGAN OIL

POST-COLOUR HAIR LINE

 

H μάρκα παρουσίασε επίσης  την ολοκληρωμένη πλέον σειρά περιποίησης μαλλιών με Argan Oil ιδανικά για μετά τη βαφή που περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και μάσκα. Το έλαιο argan, γνωστό ως το «χρυσάφι της ερήμου», είναι πλούσια πηγή λιπαρών οξέων και φυσικών τοκοφερολών και ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο για το ευχάριστο άρωμά του, την πλούσια, μη-λιπαρή υφή του, αλλά και την ενυδατική, βαθιά θρεπτική δράση. Τα έλαια ηλίανθου, ελιάς και jojoba, το complex πολυσακχαριτών, τα εκχυλίσματα από παντζάρι, δίκταμο και μαντζουράνα, πεπτίδια και αμινοξέα από carob tree, πρωτεΐνες και βιταμίνες αναμειγνύονται με το έλαιο argan για να θωρακίσουν το χρώμα, τη λάμψη, την υγιή όψη και απαλή υφή των μαλλιών αμέσως μετά τη διαδικασία βαφής.

 

 

 

 

 

 

Last but not least, τα αγαπημένα gift boxes που βρίσκονται ήδη στα καταστήματα για όσες από εμάς προνούμε νωρίς για τα δωράκια μας. Σε τιμές για όλα τα βαλάντια που ξεκινούν από 12Ε και φτάνουν έως 30Ε,  σε όμορφή πάντα συσκευασία ένα πολύ ευπρόσδεκτο beauty and grooming δώρο.

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκαν;

 

 

13 Σχόλια
  1. Σίγουρα θα δοκιμάσω τα προϊόντα για τα μαλλιά και κάποιο κραγιόν. Ακούγονται πολύ υποσχόμενα!

  2. Εξαιρετικά οπως παντα!!!Κυριως η σειρα μαλλιων τα σπάει!!τωρα που ολοκληρώθηκε με σαμπουαν/μασκα /κοντισιονερ απογειώθηκε!!Παντα ειχα την απορία οταν χρησιμοποιούσα την βαφη είχαν παντα μέσα σε δείγμα το μαλακτική για μετα απο την βαφη το οποίο ήταν εξαιρετικο και ποτε δεν το έβρισκα προς πώληση επιτέλους το σκέφτηκαν και τα έβγαλαν!!
    Ακομα θελω να πω πως και τα μανο της σειράς ειναι εξαιρετικά!!και χωρις τα γνωστά χημικα😍😍😍
    Σίγουρα δεν θα παραλείψω να δοκιμάσω τα αρώματα!Το ίχνος πούδρας/ίριδας μου τράβηξε αμεσως το ενδιαφέρον!!!
    @Τζουλια μια και ανάφερα τα αρώματα,εχθές δοκίμασα σε δείγμα το IDOLE δεν γνωρίζω τη λένε οι κριτικές αλλα εμένα μου άρεσε παρά πολυ!!!!!♥️♥️♥️ και κράτησε και ώρες!!

  3. Καλημέρα & καλή εβδομάδα! Τι υπέροχη μέρα στην παρουσίαση των προϊόντων Korres! Με φανταστική θέα! Από τα προϊόντα ανυπομονώ να δοκιμάσω τη μαύρη πεύκη για το λαιμό /ντεκολτέ, μιας και η σειρά αυτή μου ταίριαξε ιδανικά μέχρι τώρα στο πρόσωπο.
    xx

  4. Τα λιπ γκλος εχουν υπεροχα χρωματα οπως και οι παλετες

  5. Kαλημερα…
    Τι ομορφη παρουσιαση και ποσα προιοντα
    Ξεχωρισα το αρωμαSaffron Amber με νότες σαφράν, άγριων berries και λεμονιού και το ελιξιριο κροκου
    Παντως τα βρηκα ολα πολυ ελκυστικα και σαν συσκευασια και σας χρωματα

  6. Αγαπημένη εταιρεία με υπέροχα προϊόντα όπως πάντα! Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα νέα αρώματα και την νέα μάσκα ομορφιάς! 🥰🥰🥰

  7. Τέλεια παρουσίαση!! Η μαύρη πεύκη είναι η πιο αγαπημένη μου, όντως πραγματοποιεί ότι υπόσχεται και ταιριάζει πολύ στο δερμα μου.. Την καινούργια μάσκα θα ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω

  8. Τα βερνίκια νυχιών και τα κραγιόν μου άρεσαν.
    Μουτςς

  9. Καλά είχε πει η Τζούλια να περιμένουμε! Σημείωσα στη λίστα τη σειρά για τα μαλλιά και τα μανό.

  10. Τα δωράκια μου έχουν λύσει πάρα πολλές φορές τα χέρια Όταν δεν μπορώ να επιλέξω δώρο για τις φίλες μου!!!! Είναι οικονομικά και χρήσιμα!!! 💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙 όντως τα βερνίκια φαίνονται καταπληκτικά!!!! 💛💚💜❤💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤

  11. Μαύρη πεύκη και Golden Krocus Elixir τα δικά μου αγαπημένα….

  12. Πολύ ενδιαφέροντα όλα.Το μώβ θα το χτυπήσω σίγουρα αλλά και τη σειρά για βαμμένα μαλλιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.