Βραβεία Εmmy: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί and more.

 

 

Τι ωραία, όταν ξεκινάει αυτή η glamorous σαιζόν και έχουμε και εμείς μπόλικα looks να χαζέψουμε (και φυσικά να σχολιάσουμε)  από τις celebrities που δεν μας απογοητεύουν ποτέ.

 

Ολοκληρώθηκε λοιπόν και η 71η απονομή των Emmy Awards 2019 και πριν δούμε τα συνολάκια να σας πω ότι φυσικά έσκισε το Game of Thrones η Emilia Clark ως lead actress in a drama το πήρε σπίτι το βραβείο, αλλά γενικά η σειρά κέρδισε και πολλά ακόμα βραβεία.

 

Καλύτερο mini series φυσικά το “Chernobyl” και καλύτερη τηλεοπτική ταινία από τη σειρά “Black Mirror” του Netflix το «Bandersnatch». Χάρηκα πολύ γιατί πολύ σύντομα να σας πω ότι είμαι εθισμένη στο “Black Mirror” μια σειρά με ωριαία (και λίγο παραπάνω κάποιες φορές) επεισόδια με υποθέσεις που πραγματεύονται  την πολύ σκοτεινή πλευρά της τεχνολογίας και των social media σε ένα δυστοπικό και όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

 

Αρκεί να σας πω ότι στο επεισόδιο «Bandersnatch» που κέρδισε το βραβείο,  εσύ ως θεατής μπορείς όσο το παρακολουθείς να αποφασίσεις για την εξέλιξη της ιστορίας. Βγαίνει φάσα στην οθόνη σου που λέει ας πούμε: «Να πάει με το αυτοκίνητο, ή να περπατήσει στον προορισμό του ο πρωταγωνιστής;” ή «Nα φάει Frosties, ή Corn Flakes;” Ανάλογα με το τι θα επιλέξεις  ως θεατής, αλλάζει και η εξέλιξη της ιστορίας.  Μάλιστα, φτάσαμε ήδη στην interactive μυθοπλασία. (το έχω δει 3, 4 φορές και κάθε φορά πατάω κάτι διαφορετικό για να δω τι θα γίνει…)

 

 

Anyway, δε  θα πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό (αν θέλετε περισσότερα, στα σχόλια παρακάτω) ας δούμε τώρα τα κορίτσια με τα  «ρουχαλάκια» τους από τη βραδιά.

 

 

Christina Applegate με  Vera Wang Collection η οποία ήταν και η νικήτρια της βραδιάς για την κωμική σειρά “Dead to Me” (επίσης στο Netflix)

 

 

Marisa Tomei με  Ralph & Russo Couture (παρακάτω για τη Marisa)

 

 

 

Naomi Watts με  Christian Dior Haute Couture (πολύ μου άρεσε)

 

 

Mandy Moore με  Brandon Maxwell (παρακάτω για τη Mandy)

 

 

 

Emilia Clarke με Valentino Haute Couture η μεγάλη νικήτρια και το υπέροχο Valentino φόρεμα.

 

 

Amy Adams με  Fendi Haute Couture (χάλια μεταξύ μας..)

 

 

Kerry Washington με  Alexandre Vauthier Haute Couture (κούκλα)

 

 

Kim Kardashian West με Vivienne Westwood (βαρετούλα)

 

 

Kendall Jenner με  Richard Quinn (μου αρέσει, μου αρέσει πολύ το ρούχο. Δεν ξέρω τι ακριβώς, πάντως μου αρέσει το βρίσκω πολύ προχωρημένο)

 

 

Zendaya με Vera Wang Collection (υπεροχο σμαραγδί χρώμα, τέλεια επιλογή για την ηλικία της)

 

 

Catherine Zeta- Jones με George Hobeika Haute Couture (κουκλάρα)

 

 

 

Gwyneth Paltrow με  vintage Valentino Haute Couture (κάτι με τα μανίκια γίνεται εδώ)

 

 

 

Michelle Williams με  Louis Vuitton (μα τι σκεφτόταν…)

 

 

 

Angela Bassett  με Antonio Grimaldi Couture (very stylish)

 

 

 

 

Amy Poehler με  Greta Constantine (πήγαινε βολτίτσα, είδε φως και μπήκε και στα Emmys με πανελόνι σούρλα- δεν πρόλαβε να πάει στη μοδίστρα να της το πάρει λίγο)

 

 

 

Taraji P. Henson με  Vera Wang Collection (παρακάτω για Taraji)

 

 

 

Gwendoline Christie με Gucci (μπερδεψε τα Emmys με το Halloween και ντύθηκε Αυτοκράτειρα Θεοδώρα του Βυζαντίου)

 

 

 

Και κάπου εδώ είναι ασφαλές να δώσουμε το βραβείο της πιο κακοντυμένης στην Zoe Kazan με «δημιουργία» Gucci. (γενικά κάτι έπαθε ο οίκος προχθές…)

 

 

 

Το καταδιασκέδασα με τις άμοιρες Marisa, Mandy και Taranji και ελπίζω να μην φωτογραφήθηκαν δίπλα – δίπλα (εγώ τις “κόλλησα” εδώ, για να γελάσω λίγο ακόμα)

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Πολύ πόδι έξω! Τι έγινε ρε κορίτσια σύνθημα δόθηκε? Θεικό το τριο Marisa, Mandy και Taranji !!! Σαν παράνυμφες στην Ανω Μαγουλίτσα! Θα συμφωνήσω για την Naomi Watts, την Kerry Washington και την Emilia Clarke. Οσο για τους φιόγκους και τις αυτοκράτειρες κ.λ.π …. το Χάλογουιν έρχεται!!! 😉

  2. @Julia color blocking 🤪🤪🤪Αχ αυτα τα fashion trends αν έπρεπε να διαλέξω μια θα ήταν η Mandy.
    Τα χεράκια της Paltrow ακολούθησαν και αυτα μια τάση της μοδας που ειναι τα φτερα😃
    Πάντως οι καλητερες ήταν η η Emilia με Valentino haute Couture και η Naomi με Dior🥰🥰🥰🥰🥰

  3. @Stella: Ναι, έρχεται το Halloween! Η Celia πάω στοίχημα, θα έχει ήδη στολίσει!! Όσο για τις παράνυφες.. κλαίω λέμε!!

  4. @Julia ξέχασα να αναφέρω οπως λες και εσύ για τον οικο Guggi για την παρουσίαση μοδας fall/winter 2019
    Ήταν το κάτι άλλο !!!Ενιωσα οτι είχε είχε έρθει το τέλος του κόσμου είχε δημιουργηθεί μια νεα κοινωνία η οποία είχε μια χρόνοντουλάπα και είχε ρουχα απο ολες τις δεκαετίες και ο καθένας φόραγε οτι ηθελα κάνοντας συνδιασμο πανκ/ρετρό κ.λ.π νομίζω απο κάπου θα ξεπετάγονταν και ο David Bowie κάνοντας τον εξωγήινο οπως στην ταινια🤪🤪🤪🤪

  5. @SofiaT: Δε λέω, όμορφη η Mandy και very up to date, αλλά αυτό το color blocking που έκαναν όλες τον ίδιο συνδυασμό? Ας προτιμούσαν ένα κίτρινο με μοβ- λέμε τώρα. Κανονικά πρέπει να απολύσουν τους στυλίστες τους, για να μη μιλήσω για την αντιγραφή από τον έναν οίκο στον άλλο. Μα ήταν και τα στυλ των φορεμάτων σχεδόν ίδια!!

  6. @SofiaT: Καλά το λες! Gucci Fall 2019 με τίτλο “Φοράω ό,τι μου κατέβει!!” χαχαχαχχα

  7. @Τζουλια δεν διαφωνώ καθολου να απολυθουν😜😜😜😜😜αλλα αυτη ειναι η τάση το ροζ με το κόκκινο!! Ας προσεχαν😆😆😆

  8. @SofiaT: Αντε, έχουμε και το post σου για να τα δούμε όλα σύντομα!! 🙂 🙂 🙂

  9. Naomi Watts, Kendall Jenner & Cathrine Zeta Jones – μ’αυτη τη σειρα – οι πιο καλοντυμενες κατα τη γνωμη μου. Ατοπημα μεγαλο η αντιγραφη χρωματος / σχεδιου των φορεματων …δε θα ηθελα με τιποτα να ημουν στη θεση τους…ειδικα, υστερα απο το εξυπνο κολαζ της @Julia. To βραβειο της πιο κακοντυμενης το μοιραζονται οι Amy Poehler και η Ζοe Kazan.
    xx

  10. Γεια σας.
    Σε μενα αρεσαν τα μισα σχεδον φορεματα απο οσα ειδα
    Ξεχωρισα την Καθριν Ζετα την Naomi Watts περισσοτερο καθως και την Emilia Clarke
    Οσο για τις τρεις ” παρανυμφες ” ενω ντυθηκαν με ομορφες τουαλετες χαθηκαν στν ομοιομορφια των χρωματων

  11. Tα περισσότερα δεν μου άρεσαν με εξαίρεση τις πανεμορφες Καθριν Ζετα Τζοουνς, Ναομι Γουοτς, Κερρυ Ουοσιγκτον, Κενταλ Τζενερ και της Κιμ.. Απογοητευτηκα πληρως από τα Gucci νομιζω και να με πληρωναν δε θα τα φόραγα,,

  12. Μονο η καθριν ζετα τζοουνς μου αρεσε , τα περισσοτερα ειτε ηταν κιτς ειτε δεν τις κολακευαν

  13. Έχουμε και λέμε….
    CZJ, βάζει κάτω πολλές εικοσάρες….
    Kerry Washington…she roooocks!!
    H Naomi Watts θα μου άρεσε περισσότερο ,αν η δημιουργία DIOR ήταν σε άλλο χρώμα….
    Ι love 2 hate Kim…μόνο τα μαλλιά της μου αρέσουν εδώ…
    Gwyneth Paltrow χωρίς τα φτερά στρουθοκαμήλου….
    Η Christina Applegate είναι αυτή στο ”married with chidren”;;; H xαζή ξανθούλα κόρη του Αλ;;;;Πόσο διαφορετική…τη σειρά την είδα στο Νetflix και μου άρεσε αρκετά….
    Να σας πω…..νομίζω πως πλησιάζουν κάποια γενέθλια,εεεεε;;;;
    Eπίσης, θέλω να παρακαλέσω την κυρία -κι επειδή δεν μπορώ να περιμένω τα χιονάκια του Xmas BBWorld- να γίνει κάτι και για μας που αγαπάμε το φθινόπωρο…..φυλλαράκια να πέφτουν ίσως;;; 🍁🍂🍁🍁🍂

  14. Τα είδα…τα ξαναείδα…τα ξαναματαείδα…και τελικά το μόνο που μου άρεσε είναι η μωβ μοκέτα στο πάτωμα.
    Μουτςς

  15. Σκεφυόμουν διαβάζοντας τα σχόλια τη θεϊκή ππαρατήρηση της Στέλλας και στο τέλος διάβασα και της Λίτσας και δεν ξέρω αν έχει νόημα κάποιος άλλος σχολιασμός!

  16. Η Christina Applegate έχει ομορφύνει τόσο πολύ, τη θυμάμαι και στα “Φιλαράκια” ως αδερφή της Rachel πόσο ωραία ήταν! Το είχε το Green-άδικο 😛
    Από εμφανίσεις ψηφίζω Naomi Watts και Emilia Clarke με το αβυσσαλέο ντεκολτέ. CZJ κομψή όπως πάντα.
    Υ.Γ.: Γέλασα τόσο πολύ με το σχόλιο για την Amy Poehler!
    Υ.Γ. 1: Οι τρεις Χάριτες οι κυρίες! Εν τω μεταξύ, μόνο σ’εμένα φαίνεται τραγικός ο συνδυασμός ροζ-κόκκινο? Για ταπετσαρία σε κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο ίσως!
    Υ.Γ. 2: Ένα δίκιο το έχει η Celia! Μήπως να δούμε φυλλαράκια να πέφτουν? Επίσημα φθινόπωρο πια, πλησιάζει και ο όμορφος Οκτώβρης…

  17. @Litsa & Amalia: Γιατί βρε κορίτσια, δεν ήταν όλες χάλια.. είδαμε κα ωραία συνολάκια..

  18. Αγάπησα το πρώτο πρώτο, της Applegate!!! Τα υπόλοιπα μετριούτσικα με την έννοια του αναμενόμενου. Επίσης, διορίζομαι Πρόεδρος του Συλλόγου για την ανάσυρση του σταυρού από τη χαράδρα του στήθους της Καρντάσιαν! Save the Cross!

  19. Γέλασα τοοοοσο πολύ με την τριάδα φωτιά!!!!!! Φωτιά στα κόκκινα και στα ροζ!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Η Kim όντως πολύ βαρετή-συνήθως με τέτοιες φουλ safe επιλογές εμφανίζεται- θα ήθελα να την δω με κάτι πιο extreme. Πάντως για μένα η καλύτερα με διάφορα ήταν η Catherine Zeta- Jones!!!!!!!! 💛💚💙❤💜💛💚💙💜💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤❤💛💚💙 Πολύ εντυπωσιακή!!!!!!!

  20. @Ελισσάβετ, πολλά τα μέλη του συλλόγου.
    @Julia, δεν διαφωνώ, αλλά όχι τόσο ωραία ώστε να ασχοληθούμε μαζί τους περισσότερο από τα “άσχημα”!!!!

  21. Αν και δεν μου άρεσαν όλα,έλαμπαν όλες!Ναόμι,η δική μου αγαπημένη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.