Emmy Awards 2019: Τα beauty looks των celebrities.

 

Kαι αφού είδαμε κάποιες από τις επιλογές των αγαπημένων μας celebrities για τις εμφανίσεις στο red (purple) carpet των Emmy’s 2019, ας τις δούμε τώρα και σε close up – γιατί δεν τελειώσαμε- εκτός από τα ρούχα έχουμε να σχολιάσουμε και τα beauty looks.

 

Για να πω την αλήθεια, δεν είδα και τίποτα ιδιαίτερα ευφάνταστο αυτή τη φορά, οι περισσότερες celebrities κινήθηκαν σε nude αποχρώσεις, smoky μακιγιάζ ματιών, κάποιες με πιο λαμπερό κραγιόν και κάποιες έκαναν focus στο χτένισμά τους (όχι πάντα πετυχημένα).

 

Εξαίρεση αποτελεί η νεαρή 14χρονη Eris Baker πρωταγωνίστρια της σειράς “This is Us” με όμορφη σκιά στο χρώμα της λεβάντας, εντωπωσιακότατο roaring 20’s headpiece που φέρνει στο μυαλό τη συνονόματή της Josephine Baker  και holographic glitter στους κροτάφους. Μου άρεσε και για έναν ακόμα λόγο,  αφού μου θύμισε τα πολύ νιάτα μου (μιλάμε για πολύ όμως – τύπου 13 ετών, που είχα ένα τέτοιο glitter – μου το είχε αγοράσει η γιαγιά μου το καλοκαίρι που έκανα μαζί της διακοπές στο Λονδίνο- γιατί χτυπιόμουν και φυσικά δεν μου χάλαγε χατίρι) το έβαζα παντού σε μάτια, μάγουλα,  χείλη και ένιωθα πολύ θεά και όταν επέστρεψα τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και το είδε η μαμά μου, το εξαφάνισε και από τότε αγνοήθηκε η τύχη του. Τώρα και να θέλω holographic glitter, ε, δε νομίζω.

 

Eris Baker

 

 

 

 

Michelle Williams: Πόνταρε στην ομολογουμένως αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

 

 

Rachel Brosnahan: Ωραία γαλάζια σκιά και όμορφος ο τρόπος εφαρμογής έως την εσωτερική γωνία του ματιού.

 

 

Regina King: Focus σε βλεφαρίδες, ασημένια σκιά και glossy pink κραγιόν.

 

 

Catherine Zeta-Jones: Spanish beauty, με μαλλιά πιασμένα σε χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση, υπέροχα σκουλαρίκια – μου θύμισε την ομορφιά της στην  ταινία Zoro.

 

 

Laverne Cox: Κινήθηκε με επιτυχία στις αποχρώσεις του μοβ και του δαμασκηνί.

 

 

Kerry Washington: Υπέροχο smoky cat eye makeup και πολύ σωστά το ταίριαξε με muted ροζ nude κραγιόν.

 

 

Viola Davis: Back to the 70’s! για τη Viola με εντυπωσιακό disco-like άφρο χτένισμα.

 

 

Sandra Oh……….κάτι πήγα να γράψω και μόνο αποσιωπητικά μου βγήκαν για τη φωλιά του χελιδονιού στην κυριολεξία αφού νομίζω ότι κάτι θα βγει από κει στο κέντρο του hairdo.

 

 

 

Zendaya: Yπέροχες 40’ς style βαγκ, υπέροχο μακιγιάζ στα μάτια σε ζεστές γήινες και καφέ αποχρώσεις, τέλειο το glossy άχρωμο lip gloss.

 

 

 

Naomi Watts: Φυσική καλλονή η Naomi, δεν έχει υποκύψει στις υπερβολές του botox και αγαπώ το λαμπερό πορτοκαλί της κραγιόν.

 

 

Taraji P. Henson: Στον αντίποδα η Taraji μου δημιουργεί ταραχή γιατί το πήγε σε άλλο, πολύ ψηλό επίπεδο το botox και σε συνδασμό με την ψεύτικη βλεφαρίδα στο Θεό εδωσε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο όχι και τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα.

 

 

Παρακάτω στα σχόλια μπορείτε να το ευχαριστηθείτε με την καρδιά σας! Be my guest.

 

 

18 Σχόλια
  1. Eris Baker για το υπέροχο 20’s hairstyle! Eris Baker για τον τροπο εφαρμογής και το χρώμα της σκιάς. Catherine Zeta-Jones γιατί για την ηλικία της ειναι η πιο σικάτη, αριστοκρατική και less is more ολων, αναδεικνύοντας τον εαυτό της, χωρίς υπερβολές! Τέλος η Zendaya γιατι επενδυσε στα νιάτα και τη λάμψη της!

    Sandra Oh….. Oh my God….. Ιησούς Χριστός Νικάει…..

  2. Η μισελ μου αρεσε παρα πολυ εχει υπεροχη επιδερμιδα και η καθριν ολο το look ειναι τελεια για την ηλικια της , το φορεμα εκπληκτικο

  3. @Stella: Διασκεδάζω αφάνταστα με την Oh, μονίμως μαντάρα τα κάνει, με τον έναν ή άλλο τρόπο. χαχαχχααχ

  4. Τα είπε όλα η Στέλλα, συμφωνώ απολύτως! Μου άρεσε αρκετά η Rachel Brosnahan.
    @Ju: Θαρρώ πως χτες στο κολλάζ σου ξέχασες ένα ακόμη dress-cotton candy, αυτό της Susan Kelechi Watson, κάπου το πήρε το μάτι μου και γέλασα και άλλο!
    Υ.Γ. Μου άρεσε πολύ και το φόρεμα της Halsey με τις 50 αποχρώσεις του μωβ!

  5. @Sheena: Χχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχ!!!! Καλά λες!! Πως μου ξέφυγε η Susan Kelechi Watson!!! Έγινε ταπετσαρία με τις υπόλοιπες και “χάθηκε”.

  6. Καλημερα
    Ξεχωρισα την Καθριν και την Zendaya:
    Η δευτερη ειδικα μου αρεσε παρα πολυ

  7. Επειδή αγαπώ τα γήινα χρώματα , το “βραβείο” beauty look πιστεύω πως αξίζει στην Zendaya. Ξεχωρίζει για την chic αρμονία που έχει το χτένισμα και το μακιγιάζ της. Λάτρης στο κοραλλι κραγιόν (δεν το αποχωρίζομαι το καλοκαίρι) μου άρεσε πολύ στα χείλη της Naomi Watts, η οποία παίρνει πολλά μπράβο για την εμφάνιση της και τη τολμηροτητα της να παρουσιάζεται με φυσικές εκφραστικές ρυτίδες σ’αυτον το τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικο χώρο που η (αψεγάδιαστη;) εμφάνιση θεωρείται μεγάλο ατού. Πολύ όμορφη και η Catherine Zeta Jones, (αν και τη βρίσκω λίγο σφιγμένη στη φώτο) θυμίζει πράγματι την εποχή του Zoro. H Oh μ’ έκανε να πω ωωωω……. Και ένα τελευταίο σχόλιο : @Julia: Θεα η γιαγιά σου!
    χχ

  8. Μου άρεσε πολύ η Naomi Watts, αν και όλα επισκιάστηκαν όταν άρχισα να σκέφτομαι την απόσταση από τα 14 και τις ανέμελες glitter περιόδους!

  9. Δύο μου άρεσαν πολύ, τα μακιγιάζ τους και η εμφάνιση τους: η Καθριν Ζετα Τζοουνς και η Ζενταλγια, υπέροχες και οι δύο!!

  10. CZJ γιατί είναι classy ,Eris Baker γιατί έχουμε το ίδιο glitter και Kerry Washington γιατι είναι rock….

  11. Το φόντο θυμίζει και σε σας ένα γιγάντιο ελβετικό τυρί ή πρέπει να το κοιτάξω?
    Μουτςς
    ΥΓ.Άραγε πώς ένιωθες πριν μερικά χρόνια(γύρω στα 10 περίπου) αυτή την ώρα?
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ Bbgirls *)

  12. @Litsa: Emmental με τρύπες… χαχαχαχα!!

    Άγχος, αγωνία, κούραση και πολύ πολύ χαρά όταν τελικά βγήκε στον αέρα. Ένιωσα σα να απέκτησα το δεύτερο μωρό μου. Καπως έτσι ήταν τα συναισθήματα. Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου!!❤️❤️❤️
    Χρόνια μας πολλά!!🎉🎉🎉

  13. IT’S THE DAY!!!!!! HAPPY BIRTHDAY BEAUTYBLOG!!!! HAPPY BIRTHDAY BBGIRLS!

  14. Αααααααα! Χρόνια μας πολλά και καλά, αλλά και υγεία και υπομονή στη δασκάλα μας να μας αντέχει ακόμη – αν και νομίζω με την καθοδήγησή της η τάξη πετάει! <3

  15. Έλιωσα με το σχόλιο της Λίτσας….
    Happy 10th bday, BeautyBlog 🎂🎂🍰🍾🥂🍸🎊🎉🎈🔟

  16. Χρόνια μας πολλά! Να έρθουν πολλές όμορφες μοβ δεκαετίες πασπαλισμένες με γκλίτερ αγάπης, χιούμορ και θετικής σκέψης!

  17. Μου άρεσε πολύ η Michelle Williams με την υπέροχη επιδερμίδα της!!!! 😗💜❤💙💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙

  18. 10🍰🍰🍰🍰🍰🍰💝💝💝💝🎉🎉🎉.bb 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.