H ταλαντούχα δεσποινίς Lopez και το νέο της άρωμα “Promise”.

 

Έχετε όρεξη να διαβάσετε όλα τα αρώματα που έχει λανσάρει η JLo από το 2002 που έκανε την αρχή με το πρώτο της άρωμα, το “Glow”;

 

Στην αρχή έλεγα να μη τα γράψω όλα, (αρώματα και flankers μαζί) αλλά μετά με έπιασε o ψυχαναγκασμός μου,  οπότε ιδού:

 

Η Αυτοκρατορία των  αρωμάτων της Jennifer από το 2002 έως το 2018

 

Glow by JLo, Still Jennifer Lopez, Miami Glow, Love at first Glow, Live Jennifer Lopez, Glow After dark, Live Luxe, Glow Shimmer, Glow After Dark Shimmer, Deseo, Deseo for Men, Deseo Forever, Live Platinum, Sun Kissed Glow, My Glow, Blue Glow, Love and Glamour, LA Glow, Love and Light,  Glowing (σε γερούνδιο εδώ), Εau de Glow, Forever Glowing  (επίρρημα με γερούνδιο), Rio Glow, J Love, Glowing Goddess (φάε τη σκόνη μου Estee), Wild Glow, J Luxe, JLust, Enduring Glow (και η λάμψη της πράγματι έχει απίστευτη διάρκεια).

 

Τα παραπάνω αρώματα πάντα σε συνεργασία με το μεγαθήριο του κόσμου της ομορφιάς Coty και με έσοδα που αγγίζουν τα 2 δις (αφού το κορίτσι είναι σύγχρονος Μίδας, ό, τι πιάνει γίνεται χρυσός) – μόνο το Glow by Jlo  σε διάρκεια λίγων μηνών απέφερε περί τα 40 εκ. δολάρια (αλλά εμείς δεν κουτσομπολεύουμε για έσοδα-είμαστε κυρίες)

 

 

 

Πριν λίγο καιρό, παρουσίασε το νέο της άρωμα (λογικά πρέπει να είναι το τριακοστό ) με την ονομασία Promise το οποίο από νότες κινείται και αυτό στη γνωστή «γλυκιά» συνταγή των αρωμάτων της superstar  με μπόλικο γιασεμί, αγιόκλημα και ροζ βατόμουρα. Οnline υπάρχει ήδη το Promise, ενώ στα φυσικά καταστήματα του εξωτερικού θα κάνει ντεμπούτο στις 6 Οκτωβρίου και σύντομα φαντάζομαι και εδώ.

 

Στην επίσημη παρουσίαση του αρώματος με τον αρραβωνιαστικό της:

 

 

 

Σημειώστε ότι αυτή είναι η χρονιά που η Jennifer έγινε 50 ετών, αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Alex Rodriguez και οδεύει για τον τέταρτο γάμο της, το πιο πιθανό είναι να προταθεί για Όσκαρ για την ταινία “Hustlers”, είναι ακόμα drop dead gorgeous, ενώ πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι εκείνη και η Shakira θα λάβουν μέρος με ένα εντυπωσιακό show στο ημίχρονο του Αμερικανικού Super Bowl  (το πιο σπουδαίο αθλητικό γεγονός στη USA με εκατομμύρια τηλεθεατές)   Έχω άδικο Celia, που στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι Jennifer Lopez;

 

 

 

1 Οκτωβρίου σήμερα. Καλό Μήνα! Και χαράς ευαγγέλια για όσες περίμεναν τον Οκτώβριο από τον Αύγουστο (). Και του Ρωμανού του Μελωδού επίσης σήμερα.

24 Σχόλια
  1. Χρονια πολλα στο Ρωμανο!!!Ας ειμαι σαν τη Jlo στα 50 φευγα μου!!!

  2. Όχι δεν έχεις καθόλου άδικο και εγώ Jlo θα ήθελα να ήμουν την αγαπώ αυτή τη γυναίκα απλά είναι τόσο επιτυχημένη γυναίκα, μαμά, τραγουδιστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια η γυναίκα είναι είδωλο η απόλυτη σταρ και δεν πιστεύω πως θα έκανε ποτέ κάτι που δνε θα πήγαινε καλά Promise λοιπόν και περιμένουμε με Ανυπομονησία!!

  3. @EΛΕΥΘΕΡΙΑ: Ευχαριστούμε αγαπημένη!! JLo, the unique woman!

  4. @TOULA: Έτσι ακριβώς και κάτι ακόμα: νιώθω πως ό,τι κάνει το ευχαριστιέται βρε παιδί μου.
    Και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!

  5. Να σου ζήσει το αγόρι σου! Να τον χαίρεσαι, να είναι δυνατός υγιής και χαρούμενος και να τον χαιρόμαστε κι εμείς μαζί σου! In Roman we trust, ότι θα γίνει κορυφαίος χημικός, θα ανακαλύψει το ελιξήριο της αιώνιας νεότητας, τσουυυυπ ακριβως τη στιγμή που τα BBgirls θα το χρειάζονται!

    Ναι σε όλα στη JLO, αλλά τα αρωματα διασημοτήτων ποτέ δεν τα καλοέβλεπα…

  6. @Stella: Χχαχχααχχ!! Ευτυχώς που το θέλει και ο ίδιος γιατί προς τα εκεί τον σπρώχνω (τα καλά και συμφέροντα) Ευχαριστούμε αγαπημένη!!

  7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!

  8. Καλό μήνα και χρόνια πολλά πολλά στο αγοράκι σου γεμάτα υγεία 💖 Δεν κουράζομαι ποτέ να εκφράζω το θαυμασμό μου για τη θεαρα JLo, το εχω ξαναπεί ότι βάζει κατω πολλές 30αρες και ότι λανσάρει έχει πάντα επιτυχία, έχει γεννηθεί με αστέρι ⭐Υ Γ. Προσφέρω τον εαυτό μου ως πειραματόζωο για οτι ελιξήριο νεότητας θέλει να δημιουργήσει ο κ. Ρωμανός😊

  9. Πολύχρονο το αγοράκι σου!!! Έφηβος πια, αγοράκι for ever για τα μάτια σου @Julia μου!!! Να τον χαίρεσαι γερό, καλότυχο & ευτυχισμένο, στον δρόμο που αυτός θέλει να χαράξει!!!
    xx

  10. Τι κορίτσι κι αυτό!!! Δεν θυμόμουν ότι είχε τόσα πολλά αρώματα!!!
    χχ

  11. Καλό μήνα να’χουμε με υγεία! Να χαίρεσαι τον κούκλο σου, να’ναι γερός και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Δεν έχω δοκιμάσει όλα τα αρώματα της JLo, αλλά το νέο άρωμα Promise με το μπόλικο γιασεμί…μου έκανε κλικ!! 😍😍😍

  12. Καλημερα..
    Χρονια Πολλα να εχει ο γιοκας σου.
    Να ειναι χαρουμενος υγιης και να γινει στην ζωη του οτι επιθυμει εκεινος για τον εαυτο του…οτι τον ευχαριστει και τον κανει ευτυχισμενο
    Εχω αγορασει παλια αρωμα της Τζενιφερ και ηταν οντως πολυ ωραιο.
    Αυτο ακομη δεν το εχω μυρισει…με πιασατε αδιαβαστη

  13. Τι υπέροχη ευχή που έκανε η @Stella μας! Τέλεια θα είναι για όλα εμάς τα bbgirls!!!

  14. Χρόνια του πολλά να τον χαιρόμαστε αγαπημένη μου!
    Μουτςς

  15. Χρόνια πολλά στον Ρωμανό! Να απολαμβάνει την αγάπη σας και να έχει πάντα κίνητρα να προοδεύει!
    Του ταιριάζει το άρωμα της επιτυχίας του σημερινού post.

  16. Χρονια του πολλα!!Να τον καμαρώνετε!!Γερος κ τυχερός!! Να σου ζήσει Τζούλια!!

  17. Nα χαιρεσαι το παιδακι σου, αγαπαμε jlo μενει να μυρισουμε το αρωμα

  18. Χαρίζω τα 33 μου για τα 50 της Jennifer! 😛
    Καλό μήνα!

  19. JJ (JULIA/JENNIFER) ,στην επόμενη ζωή όμως να φροντίσεις να αλλάξεις κι αρραβωνιαστικό…να βρεις έναν που να είναι κούκλος,εεεε;;;;
    Xρόνια πολλά στο αγόρι μας….να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις…..γερός και τυχερός να είναι στη ζωή του….

  20. @Celia: 😂😂😂😂😂😂😂😂😂Καλά λες!! Καλά λες!!! Μόνο το γούστο της στους άντρες δε θέλω!!!( ο ένας χειρότερος από τον άλλο – εξαίρεση ο Ben…)

  21. Wow! Ομολογώ έχω χάσει αρώματα! Δεν είχα ιδέα για όλη αυτή τη λίστα! Όσο για το πόσο πολυπράγμων και τυχερή είναι η J.Lo. αυτό εννοείται το γνώριζα!
    Χρόνια πολλά στο Ρωμανό και να έχουμε έναν όμορφο μήνα!

  22. Πόσο sexy για ακόμα μια φορά αυτή η Lopez;; Δεν θα γεράσει ποτέ ε;;;!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!! Χρόνια του πολλά αν και καθυστερημένα 💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💜❤💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💛💚💙

  23. UPDATE https://i.qumd.gr/images/news/2019/10/07/JLO_1.JPG H JLO για την παγκόσμια καμπάνια του promise διάλεξε να φορέσει δημιουργία κρύσταλλα Swarovski και με με ελληνική υπογραφή….μαντέψτε….Celia Kritharioti….ναι,ναι….της συνονόματής μου….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.