Advanced Care Lipsticks: Τα νέα velvet κραγιόν της Radiant Professional.

 

 

Έχει ιστορία η Radiant στα κραγιόν. Ποια μπορεί να αρνηθεί ότι το Μatt Lasting Lip Color είναι ένα από τα καλύτερα ματ κραγιόν που κυκλοφορούν; (και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα)

 

Είναι πολύ ενδιαφέρον beauty νέο λοιπόν,  όταν το brand λανσάρει μια νέα σειρά κραγιόν. Αυτή τη φορά το focus δίνεται στο υπέροχο κρεμώδες και velvet αποτέλεσμα και αξίζει να αναφέρω εδώ ότι τα κρεμώδη κραγιόν είναι αυτά που αγαπιούνται περισσότερο και από τις περισσότερες γυναίκες παγκοσμίως. Συνήθως  περιέχουν, ενυδατικούς παράγοντες, βούτυρο κακάο και βιταμίνες και έτσι σφραγίζουν την υγρασία και δεν ξηραίνουν τα χείλη, εναποθέτοντας όμως πλούσιο και  λαχταριστό χρώμα.

 

Και τα νέα Advanced Care Lipstcks  μπορώ να σας πω ότι δεν υστερούν καθόλου σε πλούσιο χρώμα και όχι μόνο. Η σύνθεση τους περιέχει σφαιρίδια εμπλουτισμένα με μείγμα υαλουρονικού οξέος και φυτικού πολυσακχαρίτη από το φυτό Konjac. Τα σφαιρίδια αυτά εισέρχονται στην ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας των χειλιών και απορροφούν την φυσική υγρασία από τις κατώτερες στιβάδες τους, με αποτέλεσμα να αυξάνουν το μέγεθός τους.

 

 

 

Επιπλέον περιέχει βούτυρο από ‘’άγριο’’ μάνγκο, το οποίο βοηθά στην ενυδάτωση και στην προστασία των χειλιών καθώς και  συστατικά φυτικής προέλευσης βασισμένα σε λιπαρά οξέα και  γλυκερίνη που προσδίδουν μεγάλη σταθερότητα και ιδιαίτερη λάμψη στα χείλη. Άρα μιλάμε για πλούσιο σταθερό χρώμα, μοναδική βελούδινη αίσθηση άνεσης και ελαστικότητας στα χείλη, αλλά και sexy plumping εφέ.

 

 

Μην ξεχάσω να αναφέρω και την πολύ σικάτη και εκλεπτυσμένη τους συσκευασία σε μεταλλικό μαύρο tube, με μαγνητικό κλείσιμο.

 

Θα τα βρείτε σε 20 αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας  και στην τιμή των 14Ε (σε ένα beauty e-shop  πριν λίγες μέρες το είχαν ειδική προσφορά στα 10Ε)

 

 

14 Σχόλια
  1. Αυτη η μάρκα με εκπλήσσει κάθε φορά ευχάριστα! Τόσο ευχάριστα που θα μπoρουσα να πω, ότι αν τελικά καποια θελει να αγοράσει ένα προιον ευρείας, που μάλιστα βάζει τα γυαλιά σε luxury brands, (πολύ θα ήθελα να αναφέρω ονόματα, εχω δυο τρια στο μυαλό μου… αλλά ας όψεται που είμαι μεγαλόψυχη 😉 …. ) δεν χρειάζεται να ψάξει πουθενά αλλού. Συγχωρήστε την υποκειμενικότητα και η αδιαλλαξία μου, αλλά προέρχεται από πολλά χρόνια δοκιμών και πολλά χρόνια απογοητευσεων σε κάποιες κορυφαίες εταιρείες. Κι έρχεται η Radiant, και απο που να το πιάσεις? Κανένα της προιόν ως τώρα, δεν με έχει απογοητεύσει! Οντως όπως έγραψες Τζου, τα Μatt Lasting Lip Color είναι, ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε ματ υγρο Lipstick και τα έχω συγκρίνει με πολλά. Και όχι μόνο… Η μάσκαρα? το bronzer? οι σκιές? τα μολύβια? το κοσνήλερ? Ολα της είναι άψογα! Πάντα όταν δοκιμάζω ενα προιόν radiant σκεφτομαι ενστικτωδώς, ότι υπαρχει πολύ δουλεια απο πίσω και δεν “ξεπέταξαν” απλά ένα προιον στην αγορά, έτσι για να βρίσκεται.

  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Τζούλια μου…. Αγαπώ πολύ τα Μatt Lasting Lip Color και δεν τ’αλλάζω με τίποτα! Η Radiant έχει εξαιρετικά προϊόντα και αυτή η νέα σειρά κραγιόν σίγουρα θα αγαπηθεί από όλες μας! 🥰🥰🥰

  3. Εχω αμετρητα κραγιόν, αλλά οσα και να εχω πάντα θέλω κ άλλα!! Και ειδικά οταν είναι Radiant, μάρκα μου αγαπημένη και με τέλεια ποιότητα!!

  4. @Stella συμφωνω σε ολα οσα γραφεις γιαυτη την εταιρεια. Εχω την ιδια αποψη για τα προιοντα της.
    Εσυ οντως με τις αναφορες που κανεις εχεις δοκιμασει σχεδον τα παντα και η αποψη σου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα
    Εχεις την εμπειρια να κρινεις
    Εγω που δεν ειμαι “μεγαλοψυχη” πολλες φορες γινομαι “κακια” αναφεροντας εταιρειες που με απογοητευουν
    Κορυφαια βρισκω τα κραγιον της @Radiant που το χρωμα ειναι τοσο δυνατο πανω στα χειλια που ολοι σε κοιτουν εκει.
    Πλουσιο και εντυπωσιακο αποτελεσμα

  5. Ενω εχω παρει κονσιλερ, σκιες κλπ απο radiant δεν εχω δοκιμασει ακομα τα κραγιον . Τα χρωματα που βλεπω με ενθουσιασαν και το οτι εχει μαγνητικο καπακι ειναι ακομα ενα συν γιατι συνεχεια μεσα στην τσαντα μου ανοιγουν

  6. Τα αγαπώ πολύ τα προϊόντα της Rantiant. Πολύ super η νέα σειρά κραγιόν. Δε νομίζω ότι θα υπάρξει bbgirl που δε θα τα δοκιμάσει.
    xx

  7. Όλον τον περασμένο χειμώνα φορούσα τα metalics από την σειρά matt lasting lip color…σίγουρα θα δοκιμάσω και τα νέα Advanced Care Lipstcks ….

  8. Ποτέ δεν μου αρκεί μόνο ένα.Εσάς?
    Μουτςς

  9. Δηλώνω κι εγώ μεγάλη οπαδός των Μatt Lasting Lip Color, οπότε είμαι σίγουρη ότι και αυτή η σειρά θα είναι πολύ καλή! Συμφωνώ κι εγώ με τη Στέλλα για τη Radiant.
    @Celua, όχι μόνο αυτό, αλλά μετά περνάω ένα δυο λεπτά μπροστά σε πανομοιότυπες αποχρώσεις κραγιόν για να αποφασίσω ποιο θα βάλω…

  10. @ΑΜΑLIA …χαχαχα….κι εγώ το παθαίνω αυτό….καταλήγω να κάνω ένα mix&match τις πιο πολλές φορές….

  11. @Celia, συγγνώμη για το τυπογραφικό…
    @Litsa, δεν είχα ανανεώσει τη σελίδα και είδα μετά το σχόλιό σου! Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται…

  12. Προχθές πήγα σε ένα κατάστημα και η κοπέλα με ενημέρωσε για αυτά τα μικρά “θαυματακια”!!!! Κατέληξα Να πάρω ένα μολύβι και το Μatt Lasting Lip Color στην απόχρωση 06…. νομίζω θα χρειαστώ καιρό για να ξεκολλησω από αυτό και να δοκιμάσω και τα advanced!!! 💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛😙💙💜❤💛😙💙💜❤

  13. Αγοράζω πολλά από radiant-ας όψεται το bb-και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Concealer,mascara,lipsticks και πρόσφατα τη βάση ματιών.Μου φάνηκε φανταστική αν και τη δοκίμασα μόνο 2 φορές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.