«Pure Simplicity» μακιγιάζ,  από την Catrice.

 

 

Cruelty free και vegan για «καθαρή» ομορφιά και «αγνά» αποτελέσματα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της Catrice στη νέα σειρά προϊόντων μακιγιάζ  “Pure Simplicity” για τον μήνα Οκτώβριο.

 

Όλο και περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν απλώς τα προϊόντα ομορφιάς τους να μην δοκιμάζονται σε ζώα, αλλά επίσης να μην περιέχουν χημικά ή άλλα πρόσθετα και να είναι vegan. Η Catrice κάνει πραγματικότητα αυτή την επιθυμία με τη νέα limited edition σειρά Pure Simplicity που θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2019 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς από τις κατηγορίες “Πρόσωπο”, Χείλη” και “Νύχια” είναι απαλλαγμένα από πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Τα κραγιόν δεν έχουν καθόλου σιλικόνες, χωρίς όμως συμβιβασμούς στην απόδοση. Για παράδειγμα, τα νέα Lip Colours προσφέρουν έντονους κόκκινους τόνους, είναι vegan και παράλληλα δεν περιέχουν την κόκκινη χρωστική «καρμίνη». Τέλος οι συσκευασίες αποτελούνται κυρίως από χαρτί και μπαμπού.

 

Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν τον  Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

 

 

PURE SIMPLICITY NAIL POLISH ( 3.99€)

Είτε απαλό ροζ είτε φωτεινό κοράλλι – τα τέσσερα βερνίκια νυχιών της σειράς είναι vegan και απαλλαγμένα από μικρο-πλαστικά σωματίδια. Η μακράς διαρκείας φόρμουλά τους, δημιουργεί ένα κομψό τζελ γυαλιστερό φινίρισμα με υψηλή κάλυψη. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους, όμως, είναι στο καπάκι: είναι φτιαγμένο από μπαμπού και μετατρέπει το βερνίκι νυχιών σε ένα όμορφο αντικείμενο.

C01 Rosy Verve // C02 Naked Petals // C03 Coral Crush // C04 Moody Plum 

 

PURE SIMPLICITY BAKED BLUSH (5.69€)

Αυτό το ψημένο, πουδρένιο ρουζ έχει απαλή υφή, υψηλή απόδοση και αναμιγνύεται εύκολα. Χάρη στις ελαφρώς ιριδίζουσες χρωστικές, χαρίζει μια φρέσκια επιδερμίδα και φωτίζει τα μάγουλα, ακόμα και στους πιο δροσερούς, φθινοπωρινούς μήνες. Το νέο vegan ρουζ είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα που εναρμονίζονται απόλυτα με τα χρώματα του κραγιόν Pure Simplicity Matt Lip Colour και του βερνικιού της σειράς Pure Simplicity.

C01 Rosy Verve // C02 Naked Petals // C03 Coral Crush // C04 Moody Plum  

 

 

 

 

 

PURE SIMPLICITY MATT LIP COLOUR (5.69 €)

Το νέο κραγιόν ξεχωρίζει όχι μόνο γιατί έχει υψηλή απόδοση, αλλά και γιατί ικανοποιεί και τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την συσκευασία. Η κρεμώδης υφή του Pure Simplicity Matt Lip Colour προσφέρει ένα ματ φινίρισμα με υψηλή κάλυψη και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη. Η συσκευασία του έχει ένα ιδιαίτερο design, καθώς είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας χαρτί.

C01 Rosy Verve // C02 Naked Petals // C03 Coral Crush // C04 Moody Plum 

 

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Πόσο προχωρημένες & καλαίσθητες συσκευασίες! Χαίρομαι πραγματικά για την ευαισθησία της εταιρείας προς το περιβάλλον! Οι τιμές πολύ πολύ οικονομικές… Οπωσδήποτε θα αγοράσω το ρουζ που ιριδίζει! 😉 @Julia
    xx

  2. Όσα προιοντα εχω αγοράσει απο την εταιρία Catrice εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη!!
    Σίγουρα θα κοιτάξω για την πουδρα και το κραγιον(rosy verve)🥰

  3. Ωραίες οικολογικες συσκευασίες, μπράβο!!!

  4. Το ρουζ που ηριδιζει υπεροχο και τα κραγιον επισης και ειναι πολυ οικονομικα super

  5. Καλημερα
    Λατρεψα το τελευταιο μπορντω κραγιον
    Ωραιες συσκευασιες

  6. Ερωτεύτηκα το C04 Moody Plum …..και πόσο όμορφες συσκευασίες….

  7. Τι ευτυχής σύμπτωση να δημοσιευτεί το post την Ημέρα των Ζώων! Εννοείται ότι στηρίζουμε συνειδητά τέτοιες προσπάθειες!

  8. Το τρίτο μανό και το πρώτο κραγιόν θα ήθελα πολύ να τα έχω το νεσεσέρ μου. Πολύ ωραία ιδέα οι συσκευασίες. Μακάρι να βρουν μιμητές.

  9. Κέντρισαν το ενδιαφέρον μου τα νέα ρουζ της catrice! Ελπίζω να έρθουν σύντομα τα μαγαζιά!!

  10. Αγόρασα από το φαρμακείο ένα lip liner και μου άρεσε πολύ.Ικανοποιητικά,οικονομικά γιατί όχι και τα υπόλοιπα;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.