Radiant Professional: Έμπνευση από τα Beauty looks F/W 2019.20

 

Έχει ήδη κυκλοφορήσει το beauty Lookbook της Radiant Professional με τα makeup trends για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2019.

 

Αυτή τη σαιζόν είναι εμπλουτισμένο και με styling ideas και όπως πάντα μούσα του brand είναι η Βίκυ Καγιά.

 

 

Style ideas από τη Radiant Professional και τη Βίκυ Καγιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έξι προτάσεις για  έξι διαφορετικά μακιγιάζ από τον makeup artist Αχιλλέα Χαρίτο,  που αν και εμπνέονται από τα trends και τα fashion shows,  εν τούτοις είναι «εύκολα» και εκλεπτυσμένα και όλες μας μπορούμε να τα υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Focus αυτή τη φορά στα χείλη με τα νέα κρεμώδη κραγιόν Advanced Care Lipsticks σε όμορφες και πλούσιες αποχρώσεις.

 

Ας τα δούμε από κοντά:

 

Simple & Casual: Ένα δροσερό πρωινό μακιγιάζ σε απαλές και γήινες αποχρώσεις και beige-nude χείλη.

 

 

 

 

Timeless Beauty: All time classic μακιγιάζ με μαύρο eyeliner και κόκκινα φλογερά χείλη.

 

 

 

SMOKY & More: Έμφαση στο βλέμμα με smokey μακιγιάζ σε καφέ και bronze αποχρώσεις. Χείλη σε όμορφη nude-ροζ απόχρωση.

 

 

 

Elegance Purple: Μακιγιάζ με ένταση με αποχρώσεις του μοβ και της λεβάντας σε μάτια και χείλη.

 

 

 

Burgundy: Περιποιημένη, αλαβάστρινη επιδερμίδα και “ήσυχες” αποχρώσεις σε ένα μακιγιάζ που το focus δίνεται στα σέξι μπορντό χείλη.

 

 

 

Vibrant Coral: Σκιές σε απαλές αποχρώσεις, έντονες βλαφαρίδες και χείλη βαμμένα με αυτή την εντυπωσιακή και υπέροχα φθινοπωρινή σκούρα απόχρωση του κοραλιού.

 

 

Και όπως πάντα ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας look από τις προτάσεις μακιγιάζ της Radiant Professional Fall/ Winter 2019.20

 

 

 

 

51 Σχόλια
  1. Όλα είναι φανταστικά, αλλά λάτρεψα το Smoky and more! 😍😍😍😍 Καλημέρα και καλή εβδομάδα να’χουμε! 😊

  2. @Elena: Ωραίο μακιγιάζ πράγματι ειδικά επειδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί «σκληρές» μαύρες αποχρώσεις αλλά γήινες και καφέ. Καλή εβδομάδα αγαπημένη! ❤️

  3. Υπεροχα τα Looks της Radiant αλλα κατα τη ταπεινη μου γνωμη ως απλη καταναλωτρια εχει “πεσει” υπερβολικα πολυ photoshop.Ακομα και οταν χαμογελαει η Καγια δεν υπαρχει καν η γραμμη εκφρασης!!!Τα δε ματια ειναι βγαλμενα απ τη Χωρα του Ποτε!!!Οποτε το ερωτημα ειναι εως πιο βαθμο το καθε lookbook της εκαστοτε εταιριας θα πρεπει να αγγιζει την τελειοτητα?Ας τοποθετηθουν παρακαλω οι ειδικες επι της μοδας!!!

  4. Ωραίες οι προτάσεις, αλλά μου λείπει αυτο το κάτι πιο φρέσκο και πρωτότυπο. Μια καινοτόμα, διαφορετική ιδέα…

  5. ωραια μακιγιαζ … κλασικη αξια Χαριτος-Καγια

  6. Εlegance purple (ως γνήσιο bb girl)….το simple and casual έρχεται δεύτερο στις προτιμήσεις μου …..
    UPDATE https://i.qumd.gr/images/news/2019/10/07/JLO_1.JPG H JLO για την παγκόσμια καμπάνια του promise διάλεξε να φορέσει δημιουργία κρύσταλλα Swarovski και με με ελληνική υπογραφή….μαντέψτε….Celia Kritharioti….ναι,ναι….της συνονόματής μου…. κι αν αναρωτιέστε πώς κολλάνε JLO και Βίκυ Καγιά,να σας θυμίσω πως η Βίκυ στον πρώτο της γάμο είχε φορέσει δημιουργία από τη Celia (αδερφή του γαμπρού γαρ)…για εκείνο το νυφικό, θα σκεφτόμουν ξανα΄τον γάμο….αχαχαχα….πλάκα σας κάνω…..

  7. Πάντως, θα προτιμούσα ένα πιο φρέσκο πρόσωπο για την καμπάνια…εσείς τι λέτε;;;;
    Έχω μια κατά νου αλλά θέλω να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις….φιλιά πολλά….φεύγω για δουλειά…

  8. Ψηφίζω Timeless beauty (κλασικά εικονογραφημένα), αλλά με προβληματίζει το σχόλιο της Στέλλας, γιατί αισθάνομαι ότι βλέπουμε το ίδιο ξανά και ξανά. Επίσης, συμφωνώ με το σχόλιο της Ελευθερίας για το photoshop, κάτι που είναι οφθαλμοφανές στην τέταρτη εικόνα (αν τη δεις σκρολάροντας είναι σαν να βλέπεις δύο διαφορετικά άτομα, και το λέω για το πώς φαίνεται το χέρι της).
    Υ.Γ. Το μακιγιάζ που ανοίγει το post ποιο είναι?
    Υ.Γ.1: Καλή εβδομάδα από τη βροχερή συμπρωτεύουσα!

  9. @Celia μόνο μην ειναι η Αθηνά Οικονομάκου… γιατί μας εχει βγει απ΄τ’ αυτιά χα χα χα! 😉

  10. Timeless beauty ψηφισα, αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με @Celia,τόσα νεα μοντέλα υπάρχουν, θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό καινούργιο πρόσωπο στην καμπάνια..

  11. Τώρα είδα και το σχόλιο της @Stellas. Σε καμιά περίπτωση δε θα ήθελα να δω την Οικονομακου, που πρώτον μοντέλο δεν είναι και δεύτερον δεν αντέχω να τη βλέπω πια, μπουχτισα! 😉😉

  12. Οχι αλλο καρβουνο!!!Οχι αλλη Οικονομακουυυυ!!!!

  13. @Eleytheria @Sheena @ Celia:

    Ωραία ερώτηση και αν μου επιτρέπετε θα τοποθετηθώ εγώ γιατί πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό γίνεται συζήτηση για photoshop, retouch κλπ κλπ. Δεν υπάρχει είτε εδώ είτε στο εξωτερικό- έντυπο, καμπάνια, διαφημιστική καταχώρηση, περιοδικό, site (η λίστα είναι ατελείωτη) που να μην έχει photoshop στις φωτογραφίσεις του. Και αυτό όχι τώρα ( που με τη βοήθεια της τεχνολογίας κάνουμε όλες photoshop και βάζουμε τα φιλτράκια μας) , ισχύει από πάντα.

    Κυρίες μεγάλης ηλικίας που διαφημίζουν προϊόντα ομορφιάς (και πολύ καλά κάνουν) είναι δυνατόν να εμφανιστούν χωρίς photoshop; Για να το πάω ένα βήμα πιο πέρα, ούτε έντυπο με τσάντες δεν μπορεί να τυπωθεί χωρίς photoshop- πόσο μάλλον φωτογραφίσεις ομορφιάς σε close up-ακόμα και αν το μοντέλο είναι 18 ετών πανέμορφη και φρέσκια.

    Η φωτογράφιση ομορφιάς που αποτελείται από πρόσωπο μοντέλο/ celebrity/ ηθοποιό/ τραγουδίστρια/ περσόνα κλπ κλπ οφείλει να είναι αψεγάδιαστη και αυτό είναι άγραφος νόμος για όλες τις φωτογραφίσεις έτσι ώστε το μάτι να τραβάει το ίδιο το μακιγιάζ και όχι τυχόν ατέλεια (που όλες έχουμε και όλες έχουν).Το βασικό εδώ δεν είναι αν έχει photoshop η φωτογράφιση της Καγιά (που φυσικά θα έχει ) αλλά η πιστότητα των χρωμάτων που προτείνονται. Και στη Radiant προσέχουν πολύ το χρώμα στο έντυπο να είναι ακριβώς το ίδιο με το χρώμα στη συσκευασία του προϊόντος για διευκόλυνση της καταναλώτριας.

    (Όσο για την ηλικία της, αν ρωτήσετε εμένα φυσικά και προτιμώ να βλέπω μια γυναίκα στα 40 παρά ένα κορίτσι 18 ετών όταν βλέπω προτάσεις μακιγιάζ. Ο νοών, νοείτω. :))

  14. Smoky amd more τελειοοο. Επισης θα συμφωνησω πολυ photoshop και προσωπικα εχω βαρεθει να βλεπω την καγια

  15. @Stella: Στα τελευταία δυο χρόνια έχουν δώσει πολλές και διαφορετικές προτάσεις πάντως. Κάποιες πιο πρόσφατες που θυμάμαι είναι το S/S 2019 με πολύ χρώμα, και έντονη λάμψη εδώ: https://beautyblog.gr/2019/03/28/beauty-looks-to-makigiaz-tis-radiant-professional-ss-2019/
    Το F/W 2018.19 με metallic και glamorous ύφος εδώ: https://beautyblog.gr/2018/10/01/preview-radiant-look-book-makigiaz-fthinoporo-cheimonas-2018-19/
    Το S/S 2018 με έμφαση στις τεχνικές στο μακιγιάζ ματιών εδώ: https://beautyblog.gr/2018/02/28/radiant-professional-makigiaz-anoiksi-2018/
    Το F/W 2017.18 με dark, goth και smokey προτάσεις εδώ:https://beautyblog.gr/2017/09/26/radiant-professional-fall-winter-2017-18-make-up-looks/
    Ωραίες και juicy οι καλοκαιρινές προτάσεις πίσω στο Summer 2017 εδώ: https://beautyblog.gr/2017/06/15/radiant-professional-kalokerino-makigiaz-2017/

    για να αναφέρω κάποια.

    Επίσης είναι ίσως το μόνο brand που βγάζει 12 διαφορετικά looks τον χρόνο (!) με ιδέες και προτάσεις για μακιγιάζ. Τεράστιες μάρκες του εξωτερικού και ζήτημα να δώσουν 2 looks (ένα για F/W και άντε άλλο ένα σε μεγάλα κέφια για S/S) το χρόνο. Bασίζονται σε μια πρόταση μακιγιάζ (που συνήθως είναι και η φωτογραφία της καμπάνιας τους) και μετά βλέπεις σε φωτογράφηση τα limited edition προϊόντα και έξω από τη πόρτα. Είναι άθλος τα 12 looks που κάποιες φορές γίνονται και 15 και 16 όταν η μάρκα κυκλοφορεί και κάποια μικρότερα lookbooks τα Χριστούγεννα και το Καλοκαίρι. Δεν είναι και εύκολο εδώ που τα λέμε- είναι πολύ σημαντικό για εγχώρια μάρκα.
    Επίσης όπως έγραψα στο post για τη φετινή σαιζόν η έμφαση δίνεται στα χείλη και στο κάθε look τον πρώτο λόγο έχει το κραγιόν πλαισιωμένο με ταιριαστό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

  16. @Sheena: Δες τα links παραπάνω για να ξαναθυμηθείς τα looks που έχει προτείνει το brand μέσα σε 2 χρόνια. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά, είχες αγαπήσει το F/W 2017.18

  17. @Julia καμμία αντίρρηση. Το φετεινό όμως δεν μου κάνει κάτι νεοτερίστικο, όσο ωραία κι αν είναι τα looks. Οπως λες κι εσύ ειναι πολύ δύσκολο να βρίσκεις συνεχώς καινούργιες ιδέες. Σίγουρα είναι άθλος τα 12 Looks. Λογικό!

  18. Simple & Casual, το καθημερινό μου μακιγιάζ…
    Εμένα μου αρέσει η Καγιά ως σταθερή επιλογή. Μπορούμε πιο εύκολα να εντοπίσουμε το αν υπάρχουν νέα προϊόντα με νέες υφές. Άλλωστε, είναι πολύ πιο ρεαλιστική η εικόνα όση επεξεργασία κι αν έχει υποστεί.

  19. @Julia: Ω, ναι, τα ξαναβλέπω και δεν αλλάζει καθόλου η άποψή μου για το πόσο υπέροχα δείχνουν όλα εκείνα τα “γοτθικά” looks. Ίσως να ήθελα να ξαναδώ κάτι πιο “out-of-the-box”, γιατί μου φαίνεται ότι το τρίπτυχο “μαύρο eyeliner/κόκκινο κραγιόν – smokey eyes/nude κραγιόν – μωβ/ροζ” το έχω δει αρκετές φορές. Υποθέτω βέβαια ότι εφόσον μιλάμε για μακιγιάζ που απευθύνεται άμεσα σε καταναλώτριες και όχι σε κάποιο ντεφιλέ μόδας, θα είναι πιο άμεσο και πιο εφαρμόσιμο. Το photoshop δε με ενόχλησε στο close-up, ίσα-ίσα το θεωρώ αναμενόμενο (αλλά σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία ε, κάπως μου κάθισε). Για τη δε Καγιά δε χρειάζεται να ξαναγράψω πόσο υπέροχη τη θεωρώ (δεν ασχολούμαι με τα τηλεοπτικά της βήματα), το ίδιο και τον Χαρίτο (δεν είχε κάνει και το μακιγιάζ της Seventeen και παλιότερα της Max Factor ή θυμάμαι λάθος;).
    Υ.Γ. Ποιο είναι το κραγιόν της φωτογραφίας που ανοίγει το άρθρο; Έφαγα κόλλημα!

  20. Καλησπερα..
    Εμενα παλι δεν με ενοχλει καθολου η κ. Καγια…ειναι τοσο κομψη και ελεγκαντ που της ταιριαζουν ολα
    Διαλεξα το –Burgundy οπως οι περισσοτερες οπως ειδα

  21. Οσο για τον κ. Χαριτο εχω την καλυτερη αποψη
    Ειδα την δουλεια του πανω στο προσωπο της ξαδελφης μου που την εβαψε νυφη και με εξεπληξε
    Ενω ειχε βαλει σε ολο το προσωπο τουλαχιστον 10 διαφορετικα μεικ απ οταν τελειωσε ειδα ενα προσωπο χωρις ατελειες και την ιδια κοπελα οχι μια αλλη

  22. Xαχαχαχα…δεν είχα κατα νου την Οικονομάκου,κορίτσια….
    Την Παπαχαραλάμπους σκεφτόμουν….

  23. Μου αρέσει η Καγιά και δε βρίσκω τόσο τραγικά έντονο το photoshop,απλά στη φωτογραφία με το φόρεμα “ξέφυγαν” της προσοχής του γραφίστα τα χέρια της.Δεν έχει διαφορά πάντως με αυτό που βλέπουμε κι εκτός φωτογραφιών και γενικά η Βίκυ παραμένει ίδια στο πρόσωπο τόσα χρόνια.Burgundy ψήφισα όχι ότι και τα υπόλοιπα είναι άσχημα.
    Μουτςς

  24. Καλησπέρα κι από μένα! Ψήφισα το Bourgundy, το βρήκα υπέροχο και θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Επίσης μου άρεσε πολύ και το πρώτο, εξαιρετικό για φυσικό πρωινό μακιγιάζ.
    Μπράβο στην Radiant, και για τις προτάσεις της (12 το χρόνο!) και για το ότι είναι προσιτή και οικονομική.
    Ο κ. Χαριτος, θεωρώ ότι έχει “μαγικά” χέρια, τον θυμάμαι το ’80 -‘ 90…ως τον απόλυτο δημιουργό του μακιγιάζ.
    Η κ. Καγια, δε με ενοχλεί, θεωρώ πως άνετα υποστηρίζει αυτό που κάνει (αν και πολύ λεπτή όπως επιτάσσει η μόδα..!… αλήθεια πως μπορεί; μόνο εγώ έχω αδυναμία στις λιχουδιές;)
    Τώρα στο θέμα με το photoshop , έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Απλά υπάρχει. Και σκεφτόμουν το εξής :εμείς, ως καταναλωτριες πως θα πειστουμε να αγοράσουμε την Χ κρέμα; Βλέποντας να τη διαφημίζει ένα μοντέλο με ρυτιδουλες έκφρασης & γήρατος; Όχι. Και απαντώ όχι εγώ, που σε προηγούμενο post στα βραβεία Emmy, αυτό που είχα σχολιάσει ως θετικό – εκτός από το υπέροχο φόρεμα της Naomi Watts – ήταν το πρόσωπό της, που δεν ήταν “πειραγμένο από τα botox.
    xx

  25. @Stella: Πάντως επειδή όλοι ωφελούνται από την εποικοδομητική κριτική δεν έχεις άδικο στο εξής: θα μπορούσαν να κρατήσουν τα περισσότερα looks σε πιο every day στυλ («φορέσιμο» και εύκολο να υιοθετηθεί) και να μας έδειχναν έστω ένα πιο «out of the box» και προχωρημένο look είτε σε αποχρώσεις, είτε σε τεχνικές. Kαι θα μπορούσαν κάθε φορά να το κάνουν αυτό. (τα διαβάζουν αυτά οι εταιρείες και γίνονται και καλύτερες).

  26. @Rania: Εξαιρετικός makeup artist και πολύ ωραίος τύπος.

  27. @Sheena: To κραγιόν που σου έκλεψε την καρδιά είναι το Advanced Care Lipstick No VL 19 Sangria Burgundy Red. 🙂 🙂

  28. @Sheena 2 (again, γιατί έγραψα τα μισά..) Συμφωνώ και εγώ για μια έστω out of the box πρόταση- το έγραψα και παραπάνω στην @Stella. Και ναι, ο Χαρίτος κάνει και το μακιγιάζ της Seventeen αλλά makeup artist της Max Factor για πολλά χρόνια (από το 2005) υπήρξε ο Γιάννης Μαρκετάκης (επίσης ταλαντουχος makeup artist)

  29. @Amalia:

    “Μπορούμε πιο εύκολα να εντοπίσουμε το αν υπάρχουν νέα προϊόντα με νέες υφές. Άλλωστε, είναι πολύ πιο ρεαλιστική η εικόνα όση επεξεργασία κι αν έχει υποστεί.”

    Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα.

  30. @Litsa: Άφωνη έχω μείνει με την παρατηρητικότητά σου…άφωνη όμως. Ναι όπως το λες. Δεν έχει μεγάλη διαφορά, από φωτογραφίες, σε τηλεόραση, στα δικά της social media. Και επειδή την έχω δει και από κοντά – φυσικά και έχει τις ατέλειες της- αλλά μόλις χαμογελά, τα ξεχνάς όλα (νομίζω το ωραιότερο χαμόγελο του εγχώριου modeling)

  31. @Sofia Marga:Άνοιξες μεγάλη συζήτηση. Αν και έχω μεγαλώσει μέσα στα περιοδικά προτιμώ την σημερινή ειλικρίνεια. Οι γυναίκες δεν ψωνίζουν πλέον από το τι θα δουν να διαφημίζεται, αλλά από reviews και σχόλια που διαβάζουν από άλλες καταναλώτριες μέσα από το web. Aυτό είναι μαγικό. Από την άλλη υπάρχουν πλέον celebrities που αγκαλιάζουν τα χρόνια τους και διαφημίζουν προιόντα για ανάλογες ηλικίες. Δύσκολα όμως να “στραπατσαριστεί” εντελώς η εικόνα. Το όνειρο το θέλεις με τα πιο όμορφα και ζωηρά χρώματα. Και η ομορφιά, όπως και αν την αντιλαμβάνεται η κάθε μια από μας, είναι και λίγο όνειρο.

    ΥΓ: Kαι φαντάσου, ότι ο άντρας της έχει Ζαχαροπλαστεία…. χαχαχχαχαχαχαχα (αντιστέκεται προφανώς στους πειρασμούς…)

  32. Καλημέρα και από μένα, μπορεί να έχω χαθεί αλλά σας διαβάζω συνέχεια!!!
    Και εγώ ψήφισα το bourgundy γιατί μου φάνηκε το πιο εντυπωσιακό. Η Καγιά είναι εντυπωσιακή άσχετα με το photoshop και όλα τα μακιγιάζ που επιμελήθηκε ο κος Χαρίτος απλά σε απογειώνουν. Τζούλια στα 41 μου πήρα το πρώτο μου κόκκινο κραγιόν και είναι θεϊκό και μάλιστα είναι radiant!!! Τα post σου έπιασαν τόπο!!!

  33. @ΤΖΕΝΗ: Αγαπημένη μου!! Χαίρομαι πάρα πολύ που σε “βλέπω” και χοροπηδάω που σε έπεισα για το κόκκινο κραγιόν! Είδες που τα έλεγα; Είμαι σίγουρη θα είσαι μια κούκλα!!

  34. Καλήμερα! @Julia μου, δε νομίζω ότι διαφωνούμε! Και γω, και το όνειρο θέλω, και τις ρυτίδες τις αποδέχομαι, και την ειλικρίνεια την επικροτώ! Δεν γνώριζα τίποτα για τα ζαχαροπλαστεια,η Καγια σίγουρα αντιστέκεται!!!😂
    xx

  35. @Julia Για την Sheena οι απαντήσεις, όχι για μένα…. χα χα χα!

  36. Καλημέρα!!!Πρωτη φορά ψήφισα και εγω κοκκινο κραγιόν!!!
    Την Καγιά την εκτιμώ και μου αρεσει πολυ το στυλ της!!!και το βρίσκω πολυυυυ λογικό να
    εχει γίνει ενα μικρό Photoshop άλλωστε όλοι μας έστω και στο ελάχιστο δεν βάζουμε ενα
    μικρούλι φίλτρο στις selfi που τραβάμε! για να βγάλεις την τέλεια φωτο πρέπει να εχεις γνώσεις
    φωτογράφου….πως να στηθείς που να εχεις τον ήλιο κ.λ.π
    Σίγουρα θα ήθελα οπως λέει η @Τζουλια να βλέπω μια 40 ετών παρα μια 18 ετών στις διαφημίσεις ,
    πολλές φορές ¨εχω επηρεαστεί αρνητικά οταν βλέπω μια πολυ νεα κοπέλα να διαφημίζει ενα προιον
    ομορφιάς για τους εννοητους λόγους!!Μαλλον πρέπει να ξεκινήσουν οι εταιρίες που διαφημίζουν
    προιοντα αντιγήρανσης να εχουν και τα ανάλογα μοντέλα!!Εχω την εντύπωση πως κατι τέτοιο εχει
    κανει η εταιρεία Loreal.
    @Julia και εγω παρατήρησα οπως @Litsa τα χέρια της Καγιά στην φωτο😁😁😁😁
    @Julia τα ρούχα που φοράει τα οποία τα βρίσκω εξαιρετικά ποια ειναι????

  37. @Stella: Για σένα, για σένα!! Άλλα, απάντησα στη Sheena!

  38. @SofiaT: Στα ρούχα φυσικά το ματάκι σου έτσι;;;;; xaxaxxaxaxa!!
    Δεν έχω ιδέα, αλλά αν μάθω να είσαι σίγουρη θα σου το πω!!

  39. @LITSA ,αν δεν έκανες το σχόλιο για τα χέρια της Β. στη φωτό με το φόρεμα, ολυτε που θα το παρατηρούσα…το χέρι φαίνεται ξένο από το υπόλοιπο σύνολο…εγώ πάντως για τις σκληρύνσεις στους αγκώνες κι αυτή την ελαφριά δυσχρωμία που παρατηρε΄ται στο σημείο,έχω σωθεί με μια κρέμα από το φαρμακείο που έχει βάση την ουρία.

  40. @JULIA: είχες απόλυτο δίκιο και το συστήνω σε όλες τις κοπέλες ψάξτε να βρείτε το κόκκινο που σας ταιριάζει, φοριέται πολύ εύκολα!!!

  41. @TZENH: Θυμάσαι αγαπημένη πριν αρκετά χρόνια το motto: “Υπάρχει το τέλειο κόκκινο για κάθε μια απο μας”! Εσκισες bb girl μου! ‘Επαινος!!

  42. Συμφωνώ με τα σχόλια της Τζούλιας και των κοριτσιών που υποστηρίζουν την αναγκαιότητα του photoshop σε τέτοιες περιπτώσεις όπως φωτογράφιση μακιγιάζ.ΚΙ εγώ θέλω να βλεπω μακιγιάζ σε μεγαλύτερες γυναίκες για να βλέπουμε και τι αλλάζει βρε παιδιά.Όχι μόνο φρέσκα πρόσωπα που δεν χρειάζονται και πολλά πολλά στην τελική.
    Τη γνώμη μου για την Καγιά την έχω ξαναγράψει νομίζω.Μου αρέσει πολύ ως μοντέλο και καθόλου ως παρουσιάστρια.Πάντως,αυτό που κάνει το υποστηρίζει μια χαρά.

  43. A,ψήφισα burgundy και κάτι άλλο:Τέλειος ο μακιγιέρ αλλά μπράβο και στη radiant που επιμελείται τόσα looks.

  44. @Ju: Ευχαριστώ! Πριν τον Μαρκετάκη ποιος ήταν ο makeup artist της MF? Γιατί εννοούσα τέλη του 90-αρχές 2000, όταν πρωτοξεκίνησα να χρησιμοποιώ μακιγιάζ στα σχολικά χρόνια. Και η MF ήταν τότε τα “καλά μου καλλυντικά” (θυμάμαι μια εξαίσια χρυσή συσκευασία foundation).

  45. Υπέροχα καλλυντικά σε πολύ καλές τιμές

  46. @Sheena: Για να είμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω. Πηγαινοερχόμουν εκείνα τα χρόνια και ακόμα δεν είχε αρχίσει σταθερά το beauty editing. Πάντως ακριβώς εκείνη την εποχή είχα και εγώ (και νομίζω πολλές από εμάς) αγαπημένο MF προϊόν. To δικό μου ήταν το foundation Lasting Performance. Kρίμα που μαράζωσε αυτή η μάρκα στην Ελλάδα…

  47. Εμένα μου αρέσει η Καγια πάρα πολύ!!!! Παλιά θυμάμαι και την Χρουσαλα που την είχε συνδέσει πολύ με radiant. Ψήφισα burgundy γιατί μου έρχεται πιο χειμωνιάτικο από τα άλλα και ο καιρός άλλαξε απότομα όποτε είμαι έτοιμη να δεχτώ έναν βαρύ χειμώνα εδώ στα βόρεια ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.