6 νέα προϊόντα skin care που μας τράβηξαν την προσοχή.

 

 

Έχουμε δει πολλές συλλογές μακιγιάζ για τη νέα σαιζόν (και θα δούμε και άλλες) αλλά και νέα αρώματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό. Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα για φροντίδα.

 

Αυτά είναι 6 νέα προϊόντα που μας τράβηξαν την προσοχή:

 

Clarins Face Scrubs

 

Η αγαπημένη Clarins δεν μας απογοητεύει ποτέ. Αυτή τη φορά λανσάρει τρία face scrubs με φυσικά μικρό σφαιρίδια για απαλή απολέπιση της επιδερμίδας και λάμψη που το καθένα αντιμετωπίζει και μια ξεχωριστή ανάγκη.

Το Fresh Scrub απευθύνεται στις αφυδατωμένες επιδερμίδες απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα & βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας,  επαναφέροντας την υγιή όψη της.

Το Pure Scrub είναι ιδανικό για  μεικτές/ λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής και διεσταλμένους πόρους και περιλαμβάνει μικρό σφαιρίδια λάβας. Η υφή του Pure Scrub μετατρέπεται από gel σε αφρό όταν έρχεται σε επαφή με το νερό.

Το Comfort Scrub σε gel-oil υφή  απευθύνεται σε ξηρές επιδερμίδες,  θρέφει και χαρίζει αίσθηση απαλότητας. Σε επαφή με το νερό μεταμορφώνεται σε ένα «μεταξωτό πέπλο» με  μικρο-κρυστάλλους ζάχαρης.  Tip: Μπορεί να εφαρμοστεί και στα χείλη για απολέπιση σε βάθος.

 

 

 

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate

Τα είπαμε λίγο χθες αλλά ας δούμε σήμερα με περισσότερες λεπτομέρειες κάποια πράγματα. To Night Repair υπήρξε πάντα ένα best seller προιόν και από τα πιο αγαπημένα του brand. Τώρα η μάρκα  παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, μια εντατική περιποίηση που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας για την γρήγορη επανόρθωση της ερεθισμένης, στρεσαρισμένης επιδερμίδας. Όταν η επιδερμίδα αντιδρά σε στιγμές μεγάλης έντασης, όπως οι συχνές μετακινήσεις, οι εποχιακές αλλαγές και διάφορα σημαντικά γεγονότα, μπορεί να εμφανιστεί ερεθισμός, ερυθρότητα και αφυδάτωση.

 

Με την τεχνολογία ChronoluxS.O.S., το Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate,  μειώνει την εμφάνιση των ερεθισμών σε μόλις μία ώρα και προσφέρει στην επιδερμίδα 24ωρη ενυδάτωση και ισχυρά αντι-οξειδωτικά, ενισχύοντας τη φυσική της ικανότητα να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στους έντονους, ορατούς στρεσογόνους παράγοντες.  Η ισχυρή του σύνθεση σε πλούσια μορφή gel, ενισχύει την απαλότητα της επιδερμίδας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

 

 

 

Bioten DETOX

H Bioten δημιούργησε τη νέα σειρά DETOX με προϊόντα για πρόσωπο και σώμα, ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα. Ο φυσικός άνθρακας, γνωστός για τις ιδιότητές του να αιχμαλωτίζει και να απομακρύνει τις  τοξίνες, σε συνδυασμό με τη βραβευμένη τεχνολογία POLLU- BLOCK, προστατεύουν το δέρμα που εκτίθεται στους ρύπους της καθημερινότητας, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση, συμβάλλοντας έτσι στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Κρέμες περιποίησης, καθαρισμός, scub -η σειρά είναι ολοκληρωμένη.

 

 

 

Darphin Ideal Resource Restorative Bright Eye Cream

Nέα κρέμα ματιών από τη μάρκα.  που  χαρίζει νεανικό βλέμμα στη στιγμή φωτίζοντας τους μαύρους κύκλους και χαρίζοντας απαλότητα γύρω από μάτια. Προλαμβάνει και καταπολέμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά.

 

 

 

Caudalie  Vinopure Purifying Cleansing Gel

Ένα εξειδικευμένο προϊόν για βαθύ καθαρισμό, ιδανικό για γυναίκες με μεικτό προς λιπαρό δέρμα, που βοηθά στοχευμένα στην αποκατάσταση μιας όμορφης και λαμπερής επιδερμίδας χωρίς τις ατέλειες που προκαλούνται από το λιπαρό δέρμα. Όσες έχετε μεικτή/ λιπαρή επιδερμίδα ίσως πρέπει να του δώσετε μια ευκαιρία.

 

 

La Prairie Skin Caviar Eye Lift

 

Η La Prairie παρουσιάζει το Skin Caviar Eye Lift, το πρώτο serum που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών. Εμπλουτισμένο με έναν δραστικό συνδυασμό, από Caviar Premier καθώς και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται στην καινοτόμα βιοτεχνολογική ερευνα για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά.

Χρησιμοποιώντας καινοτόμους αλγόριθμους ειδικά σχεδιασμένους για τη μελέτη του Skin Caviar Eye Lift, οι επιστήμονες της La Prairie διαπίστωσαν ότι με συχνή χρήση, και με την πάροδο του χρόνου, τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα, ενώ το περίγραμμα τους έως και την περιοχή των φρυδιών εμφανίζεται ανανεωμένο. Τα άνω βλέφαρα φαίνονται πιο σφριγηλά, ενώ οι γραμμές και οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας εμφανίζονται αισθητά μειωμένες. Αλλά και τα κάτω βλέφαρα εμφανίζονται πιο λεία, ενώ οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα φαίνονται εμφανώς μειωμένα. Με την καθημερινή χρήση, όλη η περιοχή γύρω από τα ματιά δείχνει τονωμένη, ανανεωμένη και σφριγηλή. Το βλέμμα τονώνεται, αναζωογονείται και ανανεώνεται.

 

 

 

Stella’s Recipy “Golden”

H τελευταία σειρά που θα δούμε σήμερα μπορεί να μην είναι καινούργια,  αλλά είναι το δικό μου “βαρύ πυροβολικό”  στην βραδινή beauty ιεροτελεστία, ειδικά μετά τις διακοπές και πάντα στις αρχές του Φθινοπώρου που το δέρμα μου έχει ανάγκη από την καλύτερη δυνατή περιποίηση για να επανέλθει μετά την (όσο να ‘ναι) καλοκαιρινή ταλαιπωρία. Αντίο κηλίδες, αντίο μικρές πανάδες, αντίο ξηρότητα, αντίο αφυδάτωση, αντίο θαμπό δέρμα με τα all star προϊόντα νυκτός  Stella’s Recipy “Golden”. 100% φυσικά προϊόντα από βιολογικά αιθέρια έλαια (γι’ αυτό και διατηρούνται μόνο στο ψυγείο). Στη φόρμουλά τους βρίσκουμε δυο πολύτιμα συστατικά της κοσμετολογίας Έλαιο Αργκάν και Σαφράν (αξίζει να πω εδώ ότι τα Stella’s Recipy ενσωμάτωσαν Κρόκο (σαφράν) στη σύνθεσή τους πριν από διάσημη εγχώρια εταιρία καλλυντικών). Επίσης στη σύνθεσή τους βρίσκουμε Βιταμίνες Ε και Α (την καθαρή μορφή ρετινόλης) και ενεργά συστατικά για σύσφιξη, αντιγήρανση, λείανση των ρυτίδων, καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και ανανέωση του δέρματος. Φυσικά φοράω το serum και συνεχίζω με την κρέμα.

 

To αποτέλεσμα; Το πρωί που ξυπνάω το δέρμα μου είναι απαλό σαν μωρού και το νιώθω φουλ ενυδατωμένο σε σημείο που αν δεν ήμουν bb girl, μπορεί να ξέχναγα ακόμα και την ενυδατική κρέμα (δεν θα το έκανα ποτέ αυτό φυσικά, αλλά το λέω για να καταλάβετε τι εννοώ-  δεν νιώθω καθόλου “τράβηγμα” ή ξηρότητα). Επίσης το δέρμα μου το πρωί είναι –πώς να το πω… ροδαλό. Δηλαδή τα μαγουλάκια έχουν χρώμα και όχι αυτό το κάπως χλωμό του πρωινού ξυπνήματος. Άρα ουσιαστικά τα δυο παραπάνω (φουλ ενυδάτωση και ροδαλό χρώμα) μας δίνουν αυτό που λέμε λάμψη. Εν ολίγοις, ξυπνάω λαμπερή. Τέλος, μια μικρή πανάδα στο μέτωπο (νέας σοδειάς Summer 2019) που μπορεί να μην ήταν πολύ έντονη- πάντως ήταν εκεί-  μέσα σε 15 μέρες χρήσης των Golden-  απλώς εξαφανίστηκε. Η Golden είναι η “my precious”.

 

Σημειώστε ότι θα τη βρείτε σε 2 τύπους για νεανικές, ευαίσθητες, λιπαρές-μεικτές και ακνεικές επιδερμίδες, αλλά και για  ώριμες,  πιο ξηρές επιδερμίδες.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. δεν ξερεις τι να πρωτοδοκιμασεις…. το scrub της clarins και οι κρεμες της Στελλας μου κίνησαν το ενδιαφέρον

  2. @Alkistis: Εκτός πάντως από την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, όταν φοράω το βράδυ τα προϊόντα Golden η απόλαυση είναι και άκρως αισθητηριακή. Βάζω λίγες σταγόνες στις παλάμες μου και ζεσταίνω το προϊόν, βοηθώντας να απελευθερωθεί η υπέροχη μυρωδιά των αιθέριων ελαίων. Και είναι τόσο όμορφο να μυρίζω κάτι τόσο ευωδιαστό και το βράδυ.

  3. Αυτή τη σειρά Golden της Στέλλας μας πρέπει να την βάλω στη λίστα σίγουρα….
    Για το νέο advance night repair από ΕL ,δεν έχω να πω κάτι…είμαι γνωστή φαν…
    Το scrub της Clarins που είναι και για χείλη, μου κλείνει το μάτι….
    Η κρέμα ματιών της Darphin αν κάνει όσα υπόσχεται ,θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη….
    Για την la prairie ό,τι και να πει κάποιος ,είναι λίγο…. (αχ,άτιμη κρίση)

  4. Εχω δοκιμάσει τη detox της Bioten και την eye cream της Darphin, πολύ καλα προϊόντα και τα δύο και το δέρμα μου τα δέχτηκε τέλεια! Τα Stella’s Recipy δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω από αυτό που εχω ηδη πει αρκετές φορές : αν με βάλεις να διαλέξω λέγοντας μου τι δώρο θες, μια κρέμα της Stellas η μία La prairie? Χωρίς δεύτερη σκέψη πάντα θα διαλέγω της Στέλλας

  5. Υπέροχα προϊόντα όλα! Όλα τα θέλω, όλα!
    xx

  6. Όσο και αξιόλογα να ειναι τα παραπάνω προιοντα εγώ εχω αδυναμία στην εταιρία Caudalie ♥️♥️♥️♥️
    Εννοηται εκτος ανταγωνισμού τα προιοντα της αγαπημένης μου Στέλλας 💖💖💖💖💖💖

  7. Γεια σας
    Αν τα χρησιμοποιησω ολα πιστευω θα γινω Dorian Grey
    Φυσικα και δεν με χαλαει
    Ολα και καθε ενα ξεχωριστα μας βοηθουν στην τελειοτητα

  8. Οι κρεμες τις στελλας και η la prairie σιγουρα ειναι φανταστικη πανακριβου ομως

  9. Αποθηκεύτηκε το post για μελέτη και μελλοντικές αγορές!

  10. Τα scrubs με τρέλαναν αλλά και η Στέλλα δεν πάει πίσω!

  11. Θα με κανετε να παρω τις κρεμες της Στέλλας μολις μου τελειωσουν αυτες που εχω στο ντουλαπι!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.