Clarins: Η συλλογή Μακιγιάζ Φθινόπωρο 2019.

 

Λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα με το Joli Blush, ζουμερά χείλη με το Νatural  Lip Perfector και έντονες βλεφαρίδες  με τη Wonder Perfect 4D Mascara. Αυτά προτείνει η Clarins για το  Fall Look 2019 με την ονομασία “Cheeky Cheeky Bang Bang”.

 

(όπου το “cheeky” σημαίνει “παιγνιδιάρικα τολμηρή”)

 

Joli Blush

Θα το βρείτε σε 7 αποχρώσεις και προσφέρει φυσικό χρώμα με ανάλαφρη υφή και μεγάλη διάρκεια. Επιπλέον είναι τo πρώτο ρουζ της Clarins ενισχυμένο με φυτικά έλαια.Σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Anti-Pollution που μάχεται κατά των βλαβερών επιπτώσεων της ρύπανσης, που προκαλούν γήρανση, το Joli Blush περιέχει έλαιο φουντουκιού που θρέφει την επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

 

 

Lip Perfector

Σε τέσσερις νέες αποχρώσεις για γεμάτα, λαμπερά και ζουμερά χείλη. Χάρη στο applicator σε μορφή “cushion”, που έχει σχεδιαστεί για να αγκαλιάζει τέλεια τα χείλη, το Natural Lip Perfector αφήνει την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος για ομοιόμορφο τελείωμα. Η ευχάριστη, κρεμώδης, μη κολλώδης και ελαφριά υφή του με υπέροχη γεύση κάνει την κάθε εφαρμογή μια μικρή απόλαυση.

 

 

 

 

Wonder Perfect Mascara 4D

Έχουμε ξαναμιλήσει γι αυτή τη mascara που απαντάει σε όλες τις απατήσεις  ενώ ταυτόχρονα χάρη στην φόρμουλά της φροντίζει και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Όγκος, Μήκος  Έντονη Καμπύλη  και Τέλειος Διαχωρισμός

 

 

 

 

Που λέτε, τις προάλλες σε Friday after office drink με φίλη, ξοδέψαμε 2 ώρες συζητώντας για κινηματογραφικές ταινίες (με αφορμή τις  Νύχτες Πρεμιέρας).

 

Το όνομα της συλλογής της Clarins “Cheeky Cheeky Bang Bang”  είναι ένα έξυπνο λογοπαίγνιο εμπνευσμένο από μια παιδική ταινία των late 60’s με το όνομα “Chitty Chitty Bang Bang”  και πρωταγωνιστή τον Dick Van Dyke όπου στην ταινία το CCBB ήταν ένα αυτοκίνητο σακαράκα – «μαγικό» όμως κατά μια έννοια. Επειδή η φίλη μου έχει ένα 7χρονο αγοράκι της  προτείνω να δει την ταινία μαζί του. Θα το ευχαριστηθούν πολύ. Και φυσικά όλες όσες από σας έχετε μικρά ή και μεγαλύτερα παιδάκια. Άρα το σημερινό post είναι αφιερωμένο σε όμορφο μακιγιάζ για τη μαμά και διασκέδαση για τα μικρά.

 

 

 

 

 

 

Καλό Σαββατοκύριακο bb girls!

 

 

21 Σχόλια
  1. Το ξέρεις, ότι με έχεις παρασύρει τρελλα και ξαναφούντωσε η αγάπη μου για την clarins? Την επόμενη μέρα που συζητούσαμε για το μαγικό foundation της, skin illusion έβγαλε 30 % και πήγα στο Αττικά και χτύπησα αυτό το θαύμα που είναι στην ουσία σερουμ με χρώμα… Τόσο απαλό! Μαζί την μάσκαρα 4D την οποία δεν την άνοιξα ακόμα, αλλά περιμένετε review κι ένα υπέροχο δαμασκηνι μηχανικό μολύβι ματιών. Λατρεμένη μάρκα!!!!

  2. @Stella: Το αγόρασες τελικά;;;; Πες μου δεν είχα δίκιο για το Skin Illusion;;;; Σου λέω είναι ΕΘΙΣΤΙΚΟ!! Ναι, ναι, θέλω review ο-πωσ- δή-πο-τε για τη mascara γιατί είμαι σε διαδικασία αναζήτησης ακόμα…..

  3. Δεν υπάρχει αυτό το foundation! Είναι ένα θαύμα! Εννοείται, θα σας ενημερώσω κατάλληλα!

  4. Serum με χρώμα και Clarins!! Στην επόμενη προσφορά που θα βάλουν θα το παρω κ εγω!

  5. την μασκαρα θελω να την δοκιμασω και εγω!!! η clarins εχει καποια πολυ ωραια προιόντα απλως δεν πολυδιαφημίζεται…

  6. Kαλέ τι ωραία όλα! Τα ρουζ ειδικά δείχνουν φανταστικά!

  7. Εχω το lip perfector στην αποχρωση 08 και με βολεψε πολυ ολο το καλοκαιρι,θα κοιταξω και τις καινουργιες αποχρωσεις ειναι τελειο,δικαιως το φοραει και η Kate Middleton..

  8. KΑΛΗΜΕΡΑ
    Ολα εκπληκτικα..δεν περιμενα βεβαια τιποτα λιγοτερο απο την clarins
    Εχω χρησιμοποιησει και χρησιμοποιω αυτη την εποχη κρεμες της εταιρειας καθως και την τονωτικη λοσιον της που ειναι εκπληκτικη
    Σημειωνω δε οτι εχουν εκπληκτικο αρωμα τα προιοντα της που σε χαλαρωνει
    Ειναι εταιρεια που αξιζει να την εμπιστευομαστε

  9. @Maryl: Αγαπημένη μην μπερδευτείς! Foundation είναι δηλαδή make up, απλά έχει τόσο εξαιρετική φόρμουλα που ενώ περιποιείται την επιδερμίδα ταυτόχρονα έχει και φοβερή κάλυψη! Σπάνιος πολύ, αυτός ο συνδυασμός σε προϊόν.

  10. @maryl δεν είναι σερουμ, το είπα ενδεικτικά για να καταλάβεις την υφή. Είναι όμως τόσο ανάλαφρο και μαγικό σα να φοράς ένα σερουμ με χρώμα και όπως λέει και η @Ρανια η μυρωδιά τους είναι υπέροχη. Γνωρίζοντας από αρωματοθεραπεια μπορώ να σας το επιβεβαιώσω πως δεν έχουν την ψεύτικη, συνθετική οσμή της χημικουρας των προϊόντων μακιγιάζ.

  11. @julia ΧΑ ΧΑ μαζί γράφαμε πάλι. Όντως είναι σα να φοράς ένα προϊόν περιποίησης όχι το στοκαρισμα του μακιγιάζ.

  12. Τα Lip Perfector μου κλείνουν το μάτι.
    Μουτςς

  13. Lip perfector και εγω γιατι θελω ενα δυο τρια χαχα πολλαααα

  14. Με τη Clarins έχω διαχρονική σχέση λατρείας! Τι παραπάνω να πω; Καλό βράδυ
    xx

  15. Καθώς ποτέ δεν σραματάει η διαδικασία αναζήτησης της τέλειας μάσκαρας, θα προσπαθήσω να την αποκτήσω στην επόμενη φάση εκπτώσεων. Μαζί θα αναζητήσω και το ρουζ και ειδικά αυτό που φαίνεται σπασμένο. Όσα λέτε για το make up είναι εξαιρετικά, αλλά το τελευταίο διάστημα φορά foundation σε σπάνιες περιπτώσεις, οπότε θα προηγηθούν τα άλλα.

  16. Α και ξέχασα να πω για αυτό το υπέροχο είδος ταινιών που σφράγισε τα παιδικά μου χρόνια. Θα προσπαθήσω να το βρω μεταγλωττισμένο να το δω με τον μικρό μου. Καλό Σαββατοκύριακο!

  17. Κορίτσια, κάντε καμιά ενημέρωση όταν ξαναμπούν σε έκπτωση….το skin illusion foundation ακολυγεται συναρπαστικό…το ίδιο κι η 4D mascara…. το joli blush είναι πολύ cute για να αντισταθείς….

  18. Τα ίδια με τη Στέλλα,εχω πάθει,θέλω εναγωνίως να δοκιμάσω clarins.Τα ρουζάκια υπέροχα αλλά και τα lip perfectors.Το foundation αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

  19. @Celia: Φυσικά, φυσικά. Και θα σας ενημερώσω και όταν γίνει πάλι κάποια ενέργεια, γιατί οι κοπέλες της Clarins είναι εξαιρετικά ευγενικές, βοηθούν πολύ και δίνουν και δείγματα. Οπότε είναι ευκαιρία να κάνεις τότε και τη δοκιμή σου.

  20. Ουάου!!!! Τα θέλω όλα!!!! 💛💚💙💛💚💙💜❤💜❤💜❤💜💛💚💚💙💛💚💚💙💚💛💚💙💚💛💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💛💚💙💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.