Η Οικογένεια AIM, για ακόμα πιο λευκά δόντια.

 

 

Θυμάμαι εκεί κάπου στο Δημοτικό τη μανία που είχαμε και κρατάγαμε λευκώματα/ ημερολόγια και γράφαμε και τα ανταλλάσσαμε με τις φίλες μου και εκμυστηρευόμασταν τα «φοβερά μυστικά» μας.

 

Για παράδειγμα:  “ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής”, “τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις”, “ποια δε χωνεύεις στην τάξη”  και φυσικά το πιο σημαντικό απ’ όλα “ποιο αγόρι σου αρέσει στο σχολείο;”

 

Όπου όλως περιέργως  δεν μας άρεσε ποτέ κανένα αγόρι του σχολείου (δηλαδή, δεν θέλαμε να το πούμε και να το παραδεχτούμε… καταλάβατε) και πως τύχαινε και όλα όσα μας άρεσαν  ήταν εξωσχολικά και φυσικά με προτίμηση στο Καλοκαιρινό  Εξωσχολικό Αγόρι,  που δεν θα μπορούσε να ανιχνευθεί εύκολα.

 

Τέλος πάντων σε ένα από αυτά τα λευκώματα υπήρχε η ερώτηση «ποια είναι η αγαπημένη σου οδοντόκρεμα». (αν είναι δυνατόν δηλαδή- δεν βρήκαμε τίποτα πιο ενδιαφέρον  να γράψουμε;;).

 

Anyway, από τότε είχα γράψει “η αγαπημένη μου οδοντόκρεμα είναι η Aim”. Kαι ενώ σχεδόν όλα από όσα είχα γράψει σε εκείνα τα λευκώματα της Ε’ και της ΣΤ’ Δημοτικού άλλαξαν στο πέρασμα του χρόνου, αυτό  δεν άλλαξε μέχρι σήμερα (ποιος να το φανταζόταν;)

 

Μεγάλωσα εγώ (δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά) αλλά μεγάλωσε και η οικογένεια Aim και από εκεί που ήταν μόνο μια Aim – αν θυμάμαι καλά- τώρα βρίσκω πέντε και όλες με στόχο τα πιο λευκά δόντια όπως θα δείτε παρακάτω:

 

Η νέα σειρά της Αim διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία White Correct που, σαν καλλυντικό, διορθώνει άμεσα το χρώμα, αφαιρεί τους λεκέδες και την «κιτρινίλα», ενώ προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα 1 τόνο λευκότερα δόντια με ένα μόνο βούρτσισμα. Φυσικά, εκτός από την άμεση λεύκανση το όνομα Aim αποτελεί αυτόματα εγγύηση για τη σωστή φροντίδα της στοματικής υγείας.

 

 

 

Αυτές είναι οι 5 Aim:

 

  • AIM White Now Gold, 3 τόνοι λευκότερα δόντια ΑΜΕΣΑ*
  • AIM White Now, 1 τόνο λευκότερα δόντια ΑΜΕΣΑ*
  • AIM White Now Ice Cool, 1 τόνο λευκότερα δόντια ΑΜΕΣΑ* και περισσότερη φρεσκάδα.
  • AIM White Now White+ Protect, 1 τόνο λευκότερα δόντια ΑΜΕΣΑ* και ολοκληρωμένη προστασία.
  • AIM White Now Forever White, 3 τόνοι λευκότερα δόντια ΑΜΕΣΑ* και αποτέλεσμα που διαρκεί.

 

 

*Εδώ είναι το σωστό να συμπληρώσω ότι το αποτέλεσμα της άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό, αλλά και πάλι μια χαρά το βρίσκω- σαν μακιγιάζ για τα δόντια. Kαθόλου δε με χαλάει να έχω αστραφτερό χαμόγελο μόλις βουρτσίσω τα δόντια μου. Είπαμε. Εξακολουθεί και είναι η αγαπημένη μου οδοντόκρεμα.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Θα δοκιμασω την AIM White Now Ice Cool για λευκο λαμπερο χαμογελο, ηδη χρησιμοποιω ΑΙΜ αλλα θελω να δοκιμασω και την καινουρια σειρα. Ειναι υπεροχες οδοντοκρεμες , κανουν οτι υποσχονται.

  2. Την Aim τη χρησιμοποιώ από μικρή μέχρι τωρα και εννοείται ότι η Aim white now από τότε που βγήκε εχει περίοπτη θέση στο ποτήρι με τις οδοντοβουρτσες μας. Τη χρησιμοποιώ κάθε πρωί και το βράδυ χρησιμοποιώ την Aim white system enamel που ενδυναμώνει το σμάλτο.. Και ειλικρινά, συνεχεια με ρωτούν αν έχω κανει λεύκανση, ενω ο οδοντίατρος μου κάθε φορά μου λέει ότι αν οι μισοί πελάτες του είχαν τόσο καθαρά δόντια θα το είχε κλείσει το μαγαζί! Πιστεύω ότι το οφείλω στο καθημερινό βούρτσισμα με την Aim που όλα αυτά τα χρόνια σχεδόν ποτέ δεν την εχω αλλάξει

  3. Κι εγώ προτιμώ την AIM, αν και δοκιμάζω και άλλες μάρκεα αν μου κάτσει κάποια το μάτι… Τέλεια η ιστορία με το λεύκωμα!

  4. Χρησιμοποιώ κι εγώ ΑΙΜ αρκετές φορές….την εναλλάσσω με ORAL B και Colgate…δεν ήξερα για την White Now -Forever White…..θα την δοκιμάσω άμεσα….

  5. Ειμαι σε αυτες που χρησιμοποιουν ΑΙΜ χρονια τωρα με διακοπη καποιες φορες και απιστια με αλλες μαρκες
    Το κυριοτερο για μενα ειναι να επισκεφτομαστε συχνα τον οδοντιατρο μας
    Οσον αφορα την οικογενεια μου εχουμε ολοι μια ” μανια ” θα το πω με το καθαρο υγιες στομα
    Γιαυτο και ο γιατρος που εχουμε κανει τις περισσοτερες επισκεψεις περισσοτερο και απο τον παιδιατρο ειναι ο οδοντιατρος

  6. Ποιος δεν έχει δοκιμάσει aim;@JULIA,έκανα ένα γέλιο με το καλοκαιρινό αγόρι,το δύσκολα ανιχνεύσιμο!!!Τελικά,όλοι/ες τα ίδια μηχανευόμαστε!!!

  7. Από τις πιο καλές οδόντοκρεμες, όλοι στην οικογένεια την χρησιμοποιούμε! Θα δοκιμάσουμε κι αυτή, γιατί ένα όμορφο χαμόγελο είναι πάντα υπέροχο!
    xx

  8. Χαχαχαχα ερώτηση σε λεύκωμα;! Γέλασα με την ψυχή μου!!!! 💛💚💙💜❤💛💚💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.