Nuxe Insta Masques: αποτέλεσμα σε 2 λεπτά.

 

 

 

Τρεις οι νέες μάσκες που μας προτείνει γι αυτή τη σαιζόν η Nuxe που απαντούν σε τρεις διαφορετικές ανάγκες,  έχουν φόρμουλα με δυο  βασικά ενεργά συστατικά και  δίνουν ορατό αποτέλεσμα σε μόλις 2 λεπτά.

Αυτή η νέα σειρά περιποίησης απευθύνεται και σε όσες δεν έχουν πολύ χρόνο να περιμένουν, αλλά και σε όσες θέλουν το βράδυ λίγο πιο εντατικό pampering για την επιδερμίδα τους.

 

Nuxe Insta Masque Exfoliating & Unifying, για απολέπιση και ομοιόμορφη όψη.

Εμπλουτισμένη με 100% φυσικούς μικροκόκκους πυριτίας αυτή η μάσκα προσφέρει απαλή απολέπιση για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για το ευαίσθητο. Περιλαμβάνει 2 φυσικά συστατικά-  ροδόνερο και έλαιο μακαντέμια που αφήνει  μια αίσθηση έξτρα απαλότητας στο δέρμα. 2 δράσεις σε μόλις 2 λεπτά:  Η επιδερμίδα είναι πιο απαλή και πιο φωτεινή. Εφαρμογή:  Μια ή δυο φορές την εβδομάδα εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 2 λεπτά κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι το τζελ να γίνει έλαιο. Ξεβγάλτε με νερό.

 

 

 

 

Nuxe Insta Masque Detoxifying & Glow, για αποτοξίνωση και λάμψη.

Express Detox. Στη σύνθεσή της περιλαμβάνει  απαλό ροδόνερο και ενεργό άνθρακα για απομάκρυνση όλων των ρυπών από την επιδερμίδα. 2 δράσεις σε μόλις 2 λεπτά: Αποτοξινώνει και χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα. Εφαρμογή: Μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε στεγνή επιδερμίδα. Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 2 λεπτά, κάντε μασάζ και ξεβγάλτε με νερό.

 

 

 

 

Nuxe Insta Masque Purifying & Smoothing, για βαθύ καθαρισμό και απαλότητα.

Για εντατική καθαριότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Φόρμουλα με λευκή άργιλο για βαθύ καθαρισμό και ματ όψη και απαλό ροδόνερο για λεία επιδερμίδα. 2 δράσεις σε μόλις 2 λεπτά: Το δέρμα γίνεται απαλό με ματ όψη και επιτέλους χωρίς ορατούς πόρους. Εφαρμογή: Μιαή δυο φορές την εβδομάδα σε στεγνή επιδερμίδα. Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών Αφήστε για 2 λεπτά και ξεβγάλτε με νερό.

 

 

 

Και τις τρεις μάσκες θα τις βρείτε στα φαρμακεία και κοστίζουν 19,90Ε

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. πολυ θα ηθελα να τις δοκιμασω ειδικα αυτη της απολέπισης,.,. Φαινονται ενδιαφέροντες και μια που δεν θελουν πολυ χρονο ιδανικες για εργαζομενες, μητερες και οχι μονο….

  2. Ψηφίζω μαύρη για αποτοξίνωση ….αλλά και ροζ γιατί όλες μας χρειαζόμαστε και μια ήπια απολέπιση ανά διαστήματα (ακόμα κι εμείς με τα πιο ευαίσθητα δέρματα)

  3. Τη ροζ θα δοκιμαζα γιατί νιώθω ότι το δέρμα μου θέλει συνέχεια μια ήπια απολέπιση!

  4. Η μάσκα για αποτοξίνωση και λάμψη μου αρέσει πολύ… και μάλιστα σε χρόνο dt! Τέλεια!
    xx

  5. Ολες ειναι το ιδανικο πιστευω
    Αυτα που προσφερουν τα χρειαζομαι ολα , οποτε το σωστο ειναι ολες και αναλογως την αναγκη του δερματος να τις βαζω

  6. Πολύ καλό! Ειδικά, όταν γυρίζεις βράδυ στο σπίτι και είσαι στο τρέξιμο από το αξημέρωτο, από το πρωί με μακιγιάζ, μόνο ο καθαρισμός δε βοηθάει, έχεις την αίσθηση ότι το πρόσωπό σου δεν είναι εντελώς καθαρό, όσο καλά και αν το πλύνεις και κάνεις ντεμακιγιάζ. Nuxe Insta Masque Detoxifying & Glow για μένα!

  7. Τη μάσκα της απολέπισης προτιμώ επειδή είμαι από αυτές που τη βαριούνται.
    Μουτςς

  8. Αν και νομίζω ότι αυτή της απολέπισης είναι πιο απαραίτητη για το πρόσωπό μου, δεν θα έλεγα όχι στο να είχα και τις τρεις και να τις χρησιμοποιούσα εναλλάξ!

  9. Αυτη για την αποτοξινωση μου εκανε κλικ

  10. Εχω κολλήσει με τις μάσκες τα τελευτάια χρόνια!Ολες είναι καλοδεχούμενες.

  11. Express Detox θα διαλέξω και εγώ!!!! Αποτοξίνωση και λάμψη!!!! Σίγουρα το χρειάζεται πολύ συχνά η δική μου επιδερμίδα 💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.