Power of Symbol: Οκτώβριος. Ένας … συμβολικός μήνας

 

 

Δεν το κρύβω ότι μου άρεσαν πολύ  τα minimal και εκλεπτυσμένα  σχέδια της νέας σειράς κοσμημάτων Power of Symbol, αλλά ακόμα περισσότερο μου άρεσε το γεγονός ότι δεν είναι μια ακόμα σειρά κοσμημάτων,  αλλά είναι κομμάτια που έχει… νόημα να τα φοράς.

 

(θα δείτε τι εννοώ παρακάτω)

 

Όταν έκανα το test  εδώ στη σελίδα του brand, το αποτέλεσμα έδειξε ότι  στην προσωπικότητα μου ταιριάζουν τα σύμβολα της Καρδιάς και της Νεράιδας. Εμένα όμως από την αρχή το μάτι μου είχε πέσει στις Πυραμίδες (βραχιόλι και δακτυλίδι)  αλλά και στο marvelous  δακτυλίδι 2 Ενωμένα Χέρια.

 

Και επειδή όσο αφορά τα σύμβολα δεν είναι μόνο τι ταιριάζει στην προσωπικότητά μας αλλά πολλές φορές είναι εκεί για να  μας υπενθυμίζουν και το τι θα θέλαμε να γίνουμε ή να  πετύχουμε στη ζωή μας  ή ακόμα και πώς να εμπνευστούμε ή να εμπνεύσουμε, η Πυραμίδα (σύμβολο  της  δημιουργικής φύσης και της προόδου και ταιριαστή με το ζώδιό μου του Υδροχόου) αλλά και τα 2 Ενωμένα Χέρια ( σύμβολο ενότητας που προωθεί την επικοινωνία και τη συνεργασία) ήταν οι επιλογές μου για τις πρώτες μου αγορές.

 

Όταν τελικά είδα τα κοσμήματα Power of Symbol  από κοντά στο Galerie de Beaute της Nέας Ερυθραίας,  η γνώμη μου αποκρυσταλλώθηκε γιατί ήταν love at first site με το σετ της Πυραμίδας και το Δακτυλίδι 2 Ενωμένα Χέρια.

 

 

 

 

To packaging με τις αγορές ήταν υπέροχο.  Μαύρα βελούδινα pouches με τα αρχικά PS σε σχήμα πουγκί για το σετ και σε όμορφο τετράγωνο σχήμα για το δακτυλίδι,  που μέσα εκτός από το κόσμημα περιλαμβάνουν και τυπωμένες κάρτες στα ελληνικά και τα αγγλικά,  με το τι σημαίνει το κάθε symbol  που θα επιλέξεις για σένα,  ή για κάποιο δώρο.

 

 

 

 

 

 

Δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα και με τις τιμές τους γιατί άλλο να τις γράφεις και άλλο να τις βλέπεις και να βγάζεις το πορτοφόλι σου για να πληρώσεις. Το  δακτυλίδι 2 Χέρια Ενωμένα (που είχα βάλει στο μάτι εξαρχής) κόστισε μόλις 24Ε ενώ όλο το σετ της Πυραμίδας βραχιόλι και δακτυλίδι μαζί κόστισε 40Ε το βραχιόλι και 26 ευρώ το δακτυλίδι. Εν ολίγοις  90Ε  για τρία κοσμήματα– ίσως τα πιο καλοξοδεμένα χρήματα που μπορείς να δώσεις  για να αγοράσεις κάτι τόσο μοναδικό και πρωτότυπο.

 

 

Στο μεταξύ, τον Νοέμβριο μια αγαπημένη μου φίλη θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Δεν χρειάζεται να σας πω τι θα της κάνω δώρο. Ούτε παραγγελία να το είχα κάνει δεν θα έβρισκα κάτι τόσο όμορφο και ταιριαστό γι’ αυτή την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της: μα, τον «Πελαργό» φυσικά με τη ροζ πέρλα. Σύμβολο συνδεδεμένο με την μητρότητα την καλοτυχία και την ευημερία, για εκείνη και το μωράκι μας που έρχεται στον κόσμο σε λίγο. Πόσο συμβολικό να γνωρίσω τώρα αυτά τα κοσμήματα που ήθελα κάτι το διαφορετικό για τη φίλη μου και όχι τα βαρετά και συνηθισμένα “ματάκια”; Και που ξέρετε; Τον Πελαργό ίσως τον φορέσει μια μέρα και η κόρη της – ένα ενθύμιο από τη “θεία” Τζούλια.

 

 

 

 

Και συνεχίζΩ.  Δεν είχε περάσει ούτε μια εβδομάδα από τότε που ξεκίνησα να φοράω τα νέα μου αγαπημένα κοσμήματα και η εταιρεία La Roche Posay μας κάλεσε σε συνέντευξη τύπου όπου δημοσιογράφοι, bloggers,  influencers θα είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις δράσεις τις μάρκας σε συνεργασία με τον  Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ.  Εκεί σε αυτό το Blue Nails Event  είχαμε την ευκαιρία να βάψουμε τα νύχια μας με το μπλε βερνίκι νυχιών “Toleriane Silicium” (κοστίζει 10Ε) και μέσα από όλο αυτό να ενημερώσουμε και να ξαναθυμίσουμε για άλλη μια φορά  στο αναγνωστικό μας κοινό ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας αφύπνισης κατά του καρκίνου. Μόλις κάθισα η nail artist το πρώτο που πρόσεξε ήταν τα PS κοσμήματά μου και μου είπε επί λέξει «πολύ όμορφα κοσμήματα φοράτε».

 

Εκείνη τη στιγμή που μου το είπε, συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν στην καρδιά ενός συμβολισμού: 2 Χέρια Ενωμένα: Ενότητα- Συνεργασία- Επικοινωνία. Με αυτό το τρίπτυχο μπορούμε όλες μας να κερδίσουμε πολλές μάχες και τελικά τον πόλεμο.

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Ωραιότατα κοσμήματα με σύμβολα όλο σημασία, αλλά αυτό το κρεμαστό με τον πελαργό το λατρεψα και σίγουρα είναι από τα πιο όμορφα και τρυφερά δώρα που μπορείς να προσφέρεις σε τέτοια περισταση!! Τζούλια μου σου πανε εκπληκτικά!! Με γεια σου

  2. @Maryl: Αχ, ευχαριστώ αγαπημένη! Η αλήθεια είναι τα αγαπώ πολύ!!😘

  3. Υπέροχα,να τα χαρείς αγαπημένη μου.
    Μουτςς

  4. Αυτος ο πελαργός θα μου φανει κι εμενα πολύ χρησιμος για σχετικό δωρο!

  5. Υπεροχη ιδεα για δωρο στο μωρακι που ερχεται
    Οσον αφορα τα δικα σου κοσμηματα εκπληκτικα δειχνουν φορεμενα
    Η πυραμιδα και σε βραχιολι και σε δακτυλιδι εκπληκτικη
    Να τα φορας και να τα χαιρεσαι Τζουλια
    Καλο Σαββατοκυριακο σε ολες ευχομαι

  6. @Stella: Έτσι! Να πληθαίνουν τα bb babies!! Και να είναι όλα stylish φυσικά!😘

  7. @Rania:Σε ευχαριστώ πολύ Ρανια μου! Καλό Σαββατοκύριακο!

  8. Πολύ όμορφα και σου πάνε @Julia! Έχω ξεχωρίσει τη πυραμίδα, και μου ταιριάζει σύμφωνα με το τεστ (από προηγούμενο post) Το δώρο που έκανες @Julia, πολύ πρωτότυπο και ξεχωριστό! Με το καλό το νέο μωράκι! Ο μήνας αυτός, μήνας αφύπνισης για κάθε γυναίκα. Να το θυμόμαστε όλες μας, να μας προσέχουμε & να μας αγαπάμε.
    xx

  9. To δικό μου quiz είχε δείξει Πυραμίδα, το Πινέλο και τα 2 Χέρια αλλά τελικά αγόρασα μενταγιόν,δαχτυλίδι και βραχιόλι νεκροκεφαλές…θεώρησα πως ταιριάζουν γάντ στο rock ύφος μου…

  10. Χαρακτηριστικό Julia’s corner post! Τέλειες επιλογές! Κι εγώ θα αναζητήσω τον πελαργό για δώρο! Και βέβαια το τρίπτυχο είναι motto.

  11. Αυτο με τον πελαργο θα κανω δωρο στην ξαδερφη μου που εμεινε εγκυος

  12. Θα προσθέσω και την Αγάπη στο τρίπτυχο – δεν είναι τυχαίο, θαρρώ, που τα ενωμένα χέρια στο δαχτυλίδι σου, Ju μου, σχηματίζουν μια καρδιά.
    Υ.Γ. Υπέροχος ο πελαργός, πολύ όμορφο δώρο για μέλλουσα μαμά.
    Υ.Γ. 1: Μπράβο στη La Roche Posay για την κίνηση. Μας φθείρει η καθημερινότητα και ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η υγεία μας.
    Καλό σαββατοκύριακο!

  13. Και το μπλε βερνίκι τέλειο αλλά και τα κοσμήματα.Ειδικά αυτό με τον πελαργό είναι πολύ πρωτότυπο.

  14. Πολύ όμορφο το κολιέ με τον πελαργό!!!! 💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙 Υπέροχο και το δαχτυλίδι σου και φυσικά το μήνυμα που περνάει!!!! 💜❤💛💚💙💚💛❤💜❤💛💚💙💚💛❤💜❤💛💚💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.