Benefit, Halloween και BROWlloween!

 

 

Η Benefit είναι άκρως fun μάρκα και το αποδεικνύει συνεχώς. Γιατί εκτός από (αποδεδειγμένα) αποτελεσματικά και αγαπημένα προϊόντα,  αντιμετωπίζει το μακιγιάζ έτσι όπως θα έπρεπε: σαν ένα διασκεδαστικό παιγνίδι.

 

Τα τελευταία χρόνια η μάρκα έχει δώσει μεγάλο βάρος σε εξειδικευμένα  προϊόντα για τα φρύδια και φυσικά (ας το πω για 100η φορά) το να φτιάχνεις τα φρύδια σου σε κάποιο από τα Brow Bar της Benefit στα Sephora,  είναι ό,τι πιο κοντινό στο να κάνεις botox, το αποτέλεσμα είναι απλά απίθανο.

 

Το νέο προϊόν για τα φρύδια  που λάνσαρε το brand πριν λίγο καιρό είναι το Brow Styler ένα αδιάβροχο   μολύβι με κερί  και πούδρα φρυδιών 2 σε 1 που υπόσχεται σχηματισμό, σταθερότητα και long lasting αποτέλεσμα. Σχηματίζεις με το μολύβι, γεμίζεις με την πούδτα και voila! τέλεια φρύδια.

 

 

 

 

Για το Halloween που πλησιάζει,  η national brow artist της Benefit @Lola_Doka ντύθηκε Frida Kahlo έκανε μακιγιάζ φυσικά με προιόντα Benefit  και φωτογραφήθηκε  όπως την βλέπετε παρακάτω ομολογουμένως με επιτυχία, δε συμφωνείς Sheena;

 

 

 

 

Το αγαπημένο Benebabe της Benefit Αφροδίτη μας λέει το εξής:

 

«Αν και εσένα τα φρύδια σου έχουν φτάσει στο σημείο της Frida Kahlo τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το αγαπημένο σου Benefit BrowBar σε ένα κατάστημα Sephora και να κλείσεις το ραντεβού σου για την υπηρεσία φρυδιών.» 

 

Και γέλασα, αλλά και έκλεισα το ραντεβού μου γιατί έχω από τον Ιούλιο να κάνω φρύδια στο Brow Bar και σαν πολύ να το καθυστέρησα.

 

16 Σχόλια
  1. Αγαπημένη Benefit! Για μένα πάντα συνδεδεμένη με μια υπέροχη περίοδο στη ζωή μου, όταν ταξίδευα και τα αγόραζα από τα υπέροχα πολυκαταστήματα της Ευρώπης. Ευτυχως βέβαια, πλέον υπάρχουν δίπλα μας κι απ΄ότι αντιλαμβάνομαι είναι πολύ καλά εδραιωμένα!

  2. Kαλημερα …επιτυχημενη η μεταμορφωση….οσο για την Benefit την εχω συνδεσει με τα φρυδια οσο καμμια αλλη

  3. Πολύ πετυχημένη μεταμφίεση, μπράβο 😍Η Benefit είναι η ειδική όσο αφορά την περιποίηση των φρυδιών πάντως!

  4. H benefit έχει τονίσει τη σημασία των σωστών φρυδιών για το κάθε πρόσωπο.Οσες τα βγάζαμε πολύ στο παρελθόν ευχόμαστε να γύριζε πισω ο χρόνος και να πηγαίναμε τώρα σ ένα brow bar.Τέλεια τα φρύδια της φωτό για το Halloween.

  5. Πολύ καλά πραγματικά τα προϊόντα της Benefit για τα φρύδια. Φαντάζομαι πως όλα τα bbgirls τα έχουν δοκιμάσει. Θυμάμαι @Julia που είχες πάει και είχες φωτογραφηθεί step by step στο brow bar με εκπληκτικό αποτέλεσμα! (από ένα αγόρι της Benefit)
    xx

  6. Χαχαχα πολύ γέλασα με την Φρίδα.
    Μουτςς

  7. Αχαχαχαχαχαχαχα! Α, την άτιμη την brow artist κάνει stalking στο προφίλ μου! Τουλάχιστον, το κάνει επιτυχημένα, οφείλω να της το αναγνωρίσω! 😛 Καλά, για Benefit δεν έχω λόγια, πρόσφατα αγόρασα και ένα eyeliner και δεν το αποχωρίζομαι. Γενικά, είναι από τα πιο αγαπημένα μου brands, τα προϊόντα τους είναι υπέροχα και με ευφάνταστες ονομασίες και, Ju, έχεις δίκιο, επιβάλλεται μια βόλτα στο Brow bar τους. Κορίτσια, για όσες δεν το έχετε κάνει, πραγματικά χάνετε!

  8. Μεγάλη επιτυχία η μεταμφίεση!
    Να δω πότε θα βρω κι εγώ χρόνο σε κάποιο ταξίδι μου στην Αθήνα να απολαύσω την περιβόητη περιποίηση στο brow bar της Benefit…

  9. “Η σωστη προφορα του ονοματος της ειναι Φριδα!” ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γέλασα τοοοοοοοσοοοοο πολυυυυ 💙💚💛❤💜❤💛💙💚💙💛❤💜❤💛💙💚💙💛❤💜❤💛💙💚💙💛❤💜

  10. @Sofia Marga: Θανάσης ο εκπληκτικός!! Αγαπώ Θανάση! (αυτόν να ζητήσεις αν βρεθείς κάποια στιγμή στο Sephora του Mall Athens)

  11. @Sheena: Είδες? Είδες? Τα λέω εγώ, ότι όλες τα bb girls αντιγράφουν one way or another!!

  12. @Αmalia: Λοιπόν το λέω τώρα και το λέω δημόσια: ο Δεκέμβριος κοντοζηγώνει και μόλις εμφανιστείς στην Αθήνα, το πρώτο μας ραντεβού θα είναι στο Brow Bar της Benefit! Θα σε πάρω από το χέρι και θα σε πάω απ ευθείας στον Θανάση!! Deal?

  13. @NikolM: Και πράγματι, αυτή είναι η προφορά στα Ισπανικά του ονόματος!! Χχαχαχαχ!! Μεγάλη επιτυχία!

  14. @Julia, deal… Τώρα αν θα είναι ο Δεκέμβριος του 2019, του 2020, του 2021, ποιος ξέρει; Τελευταία το πρόγραμμά μου ανατρέπεται τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα, οπότε δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.