Το νέο κραγιόν YSL Slim Sheer Matte και beauty tips από τον Tom Pecheux.

 

 

 

Πρώτα κυκλοφόρησε το Rouge Pur Couture “The Slim”,  ένα κραγιόν για πλήρη κάλυψη και δερμάτινο ματ αποτέλεσμα στα χείλη.

 

Φέτος μας έρχεται το Slim Sheer Matte. Προσφέρει μέτρια ευπροσάρμοστη κάλυψη, διάφανο αποτέλεσμα  και  παραμένει ανάλαφρο και άνετο όλη την ημέρα. Το Slim Sheer Matte είναι ιδανικό για πιο διακριτικό look και θα το βρείτε σε 12 αποχρώσεις που σχεδιάστηκαν από τον Global Beauty Director Tom Pecheux.

 

 

 

Όπως έγραφα και σε προηγούμενο post ο Tom Pecheux έχει φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο μακιγιάζ του οίκου. Είναι ενδιαφέρον να διαβάζουμε συμβουλές από τους ειδικούς και ο  Pecheux είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή θεωρείται από τους κορυφαίους makeup artists και καλλιτεχνικούς διευθυντές στο χώρο της ομορφιάς.

 

Ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το Slim και όχι μόνο.

 

 

Τι σας αρέσει περισσότερο στο Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte;

 

Μου αρέσει η πανέμορφη ματ υφή και ο τρόπος που γίνεται σχεδόν ένα με τα χείλη. Αισθάνεσαι σαν να φοράς κραγιόν ,αλλά σαν να έχει φύγει η μεγαλύτερη ποσότητα και να έχει μείνει αυτό το πανέμορφο ίχνος χρώματος πάνω στα χείλη σου, σαν να δάγκωσες μόλις ένα φρούτο. Ή σαν να έχεις βάλει κραγιόν, αλλά να μην το έχεις αφαιρέσει τελείως. Επειδή όμως το εφαρμόζεις μόνη σου, έχεις αυτό τον έλεγχο, μπορείς να δώσεις πραγματικά την τέλεια απόχρωση στα χείλη σου

 

Τι σας αρέσει γενικά στο ματ τελείωμα ενός κραγιόν

Το ματ τελείωμα δημιουργεί σοφιστικέ αποτέλεσμα, αλλά προσθέτει επίσης δυναμισμό στο όλο look. Το ματ ήταν, είναι και θα είναι, πάντα εξαιρετικά κομψό. Είμαι λάτρης της φυσικής, λαμπερής επιδερμίδας και όταν χρησιμοποιείς ένα ματ κραγιόν σε μια κατά τα άλλα λαμπερή επιδερμίδα, η αντίθεση ανάμεσα στην επιδερμίδα και τα χείλη τονίζεται και η επιδερμίδα δείχνει ακόμα πιο λαμπερή.

 

Πώς σας αρέσει να το εφαρμόζετε;

Ως makeup artist, προτιμώ πάντα να χρησιμοποιώ πινέλο χειλιών για τις πιο σκούρες αποχρώσεις.Όπως ξέρετε, το πινέλο είναι απολύτως απαραίτητο, τουλάχιστον για μένα, σε δύο περιπτώσεις: όταν θέλεις να βάλεις eyeliner ή σκούρες αποχρώσεις κραγιόν. Για όλα τα υπόλοιπα, εάν προτιμάς, μπορείς να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου.

 

Κατά τη γνώμη σας, αυτές οι αποχρώσεις είναι διαχρονικές ή αποτελούν περισσότερο τάση της μόδας;

Ίσως είναι λάθος που σκέφτομαι έτσι αλλά, παρ’όλο που όλοι αγαπάμε τη μόδα, στο τέλος της ημέρας, το σημαντικό είναι να ανακαλύπτεις τη χαρά που δίνει το χρώμα. Κάποιες φορές, η μόδα κυριαρχεί κι αυτό είναι φανταστικό, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν κανόνες, πρέπει να μπορεί ο καθένας να ακολουθεί τα δικά του πρότυπα.

 

 

 

Και sheer και matte. Νομίζω ότι μιλάμε για ένα κραγιόν που βάζει σοβαρή υποψηφιαότητα να γίνει αγαπημένο. Ειδικά εκεί που λέει ο Tom “Αισθάνεσαι σαν να φοράς κραγιόν ,αλλά σαν ναέ χει φύγει η μεγαλύτερη ποσότητα και να έχει μείνει αυτό το πανέμορφο ίχνος χρώματος πάνω στα χείλη σου, σαν να δάγκωσες μόλις ένα φρούτο”. Tουλάχιστον εγώ αυτό πάντα θέλω από το κραγιόν μου.

 

 

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν η Zoë Kravitz και η Edie Campbell

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Τι να πούμε τώρα για τον YSL; Αγαπημένος οίκος, και τα κραγιόν του είναι υπέροχα και οι συσκευασίες τους τόσο chic! Πολύ ωραία συνέντευξη και πολύ αισθησιακή η εικόνα “για χείλη που μόλις έχουν δαγκώσει φρούτο” μετά την εφαρμογή του Sheer Matte. Και μιας που έχω αδυναμία στα ματ κραγιόν, δε μένει παρά να το δοκιμάσω! Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν ή έχουν κοντά τους πρόσωπα που γιορτάζουν! Καλό ΣΚ bbgirls!
    x x

    *εδώ (Χαλκίδα) τα σανδάλια τα φορώ ακόμα..!

  2. Ysl οτι κι αν εχω παρει ειναι υπεροχο , κονσιλερ, μασκαρα και τωρα σκεφτομαι να παρω ενα κραγιον οποτε θα παω απο κοντα να τα δω

  3. Καλημερα…αγαπω και εγω τα ματ κραγιον
    Ειχα στο παρελθον απο τον οικο YSL και ειχε καταπληκτικη εφαρμογη και διαρκεια
    Σε πρωτη ευκαιρεια θα δοκιμασω ενα νεο ματ

  4. Τέλειο το διαφημιστικό spot(σκέψου τα κραγιόν τι θα είναι)
    Μουτςς

  5. Τα ματ κραγιόν είναι τα πιο αγαπημένα μου τελικά!! Και όταν πρόκειται για YSL νομίζω τα λόγια είναι περιττά…

  6. Σίγουρα αποτελεί εγγύηση για το προ’ι’όν και μόνο το όνομα του οίκου…από τις αποχρώσεις ερωτεύτηκα την μπορντώ-μοβ σκουρο….μπαίνει στη λίστα μου…
    Το διαφημιστικό πολυ ξεχωριστό!!

  7. Φανταστικό και οι αποχρώσεις θεϊκές!!

  8. Σοβαρή υποψηφιότητα για χριστουγεννιάτικο δώρο! Συσκευασία κόσμημα και προϊόν τέλειο- ναι Στέλλα!

  9. Υπέροχα φαίνονται! Έχω δύο αποχρώσεις της σειράς Rouge Pur Couture και, εκτός από το αποτέλεσμα, μου αρέσει πολύ το πώς μυρίζουν!

  10. Υπεροχες αποχρώσεις και εφόσον είναι ματ σίγουρα θα τα δοκιμάσω στην πρώτη ευκαιρία!!!!! 💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙💙❤💜💛💚💙 Άγιε Βασίλη ακους;;;;; (βάλε και αυτό στην Λίστα! Χαχαχαχαχαχαχ)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.