Μαλλιά με τέλειες μπούκλες. (φριζάρισμα στο πυρ το εξώτερον!)

 

Δυναμική και cool, εντυπωσιακή αλλά συγχρόνως απλή, μεθυστική και γοητευτική, αυστηρή και ταυτόχρονα αέρινη. Σίγουρα όμως μοναδική! Aυτή τη σεζόν, η μόδα στα μαλλιά έχει κάτι το επαναστατικό.

 

Οι σχεδιαστές πέρασαν από τα “ladylike” ή “boyish” looks σε πιο προσεγμένα χτενίσματα που δίνουν στυλ και χαρακτήρα σε μια γυναίκα. Η έμφαση δίνεται σε μικρές αλλαγές στο σχήμα και την υφή που δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να εκφράσει τη μοναδικότητα της, από πάνω μέχρι κάτω.

 

Γι’ αυτό και τα hair trends της νέας σεζόν είναι ένα μείγμα από classic high gloss looks και casual πιο ατίθασα χτενίσματα, creative look με twists, “big” 80’s hair, και glamorous κυματιστές μπούκλες.

 

 

 

Γράφω μπούκλες και σκέφτομαι ότι όσες από εμάς έχουμε φυσικά σγουρά μαλλιά μονίμως ψάχνουμε για το επόμενο προϊόν που θα  χαρίσει στις μπούκλες μας  ελαστικότητα και φυσική κίνηση χωρίς  να τις κοκαλώσει και φυσικά (το πιο σημαντικό) να ρίξει στο πυρ το εξώτερον το μισητό φριζάρισμα. (τα λέω καλά Amalia;)

 

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα LORVENN,  Curl Fix, μια εξειδικευμένη κρέμα  μορφοποίησης της Μπούκλας, με ειδικά μελετημένη σύνθεση που διαμορφώνει και ελέγχει τις ατίθασες μπούκλες, τις προστατεύει από το φριζάρισμα, ενώ ταυτόχρονα δαμάζει τα μαλλιά. Χαρίζει απαλή αίσθηση, λάμψη και λείο frizz-free φινίρισμα. Εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά και για καλύτερο αποτέλεσμα την «δουλεύετε» με τα χέρια σας. Μπήκε στη λίστα με τα beauty ψώνια οπωσδήποτε.

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Χρονια Πολλα για την σημερινη μερα σε ολες
    Τα προιοντα LORVENN ειναι η ROLEX των προιοντων μαλλιων
    Τοσο εξειδικευμενα στην φροντιδα των μαλλιων δεν εχω αλλη εταιρεια
    Εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολα τα προιοντα που εχει βγαλει για τα δικα μου μαλλια
    Δεν μπορω να ξεχωρισω κανενα περισσοτερο απο αλλο
    Μου ταιριαξαν ολα και ειδα μαλλια πολυ καλυτερα σε υφη και οψη

  2. Εγώ έλιωσα με αυτήν την πανέμορφη και τόσο ξεχωριστή βούρτσα…
    Σας ζηλεύω εσάς με τις φυσικές μπούκλες ,να το ξέρετε…

  3. Αν είχα σγουρό μαλλί σίγουρα θα τα δοκίμαζα.
    Μουτςς💜💜💜

  4. @ΡΑΝΙΑ: Bλέπω ξέρεις πολύ καλά και τη LORVENN και τα αποτελεσματικά της προιόντα. Ε, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από την Υπεύθυνη Αγοράς μας!!

  5. Αν και ¨εχω σπαστά μαλλιά και κυρίως τα ίσιωνω σίγουρα θα το δοκιμάσω μιας και εμπιστεύομαι τα προιοντα της εταιρίας!

  6. Δεν εχω σγουρά μαλλιά αλλά γενικά εχω δοκιμάσει προϊόντα της Lovernn και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα

  7. Μορφοποίηση μπούκλας; Εδω είμαστε! Τέλειο, θα το δοκιμάσω σίγουρα!
    xx

  8. Καλημερα Τζουλια
    Και για τα μαλλια το ψαχνω αρκετα πριν χρησιμοποιησω καποιο προιον
    Θελω προσωπικη αποψη και λογω προβληματος που εχω με τα μαλλια μου κυριως

  9. @Julia, τα λες τέλεια! Μόνιμη αναζήτηση!
    Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ την Bouncy $ Tender duo créme της L’ORÉAL, προσπαθώντας, μάλλον ανεπιτυχώς, να αντικαταστήσω την αγαπημένη μου Small Talk κρέμα της Bed Head που δεν βρίσκω εύκολα. Κι εμένα μπήκε στη λίστα η Curl Fix.

  10. Και μόλις είδα ότι και η τιμή της είναι ιδιάιτερα προσιτή σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

  11. Μια ερώτηση : δεν έχει σχέση με αυτό που παλιά μας έλεγαν οι κομμώτριες “πηλό”, σωστά;
    xx

  12. @Sofia Marga, χωρίς να είμαι ειδική και χωρίς να έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν, συνήθως αυτές οι κρέμες έχουν πολύ πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα από τον πηλό. Έχουν υφή λίγο πιο πυκνή από το conditioner και μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με κάποιο άλλο προϊόν, όπως ο αφρός.

  13. @Sofia Marga: Όχι, όχι δεν είναι πηλός! Είναι έτσι ακριβώς όπως σου το εξήγησε η @Amalia, η αγαπημένη μας σγουρομάλλα!!

  14. @Amalia: Άφωνη έμεινα αγαπημένη! Τέλεια εξειδικευμένη επεξήγηση! Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα!

  15. Υπέροχη η βούρτσα!!!! 💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙Δεν κάνω μπούκλες τα μαλλιά μου συχνά αλλά όταν τα κάνω θέλω να είναι στην εντέλεια!!!! Σίγουρα το φριζαρισμα είναι ότι χειρότερο…

  16. Σιχαινομαι το φριζαρισμα δυστηχως φριζαρουν συνεχεια τα μαλλια μου , εχω ισια αλλα λετρευω και αυτα με τις μπουκλες

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.