Erre Due: Πίσω στα πολυτελή 70’s

 

 

Για τη νέα σαιζόν F/W 2019.20  η συλλογή μακιγιάζ της  Erre Due  αντλεί έμπνευση από ένα  σκηνικό της εποχής των 70s, όπου αναβλύζει η πολυτέλεια, οι πλούσιες αποχρώσεις και ο αισθησιασμός.

 

Φόρος τιμής αποδίδεται στο βελούδο και τις χνουδωτές υφές, ενώ το έντονο μωβ και μπορντό πρωταγωνιστούν ενισχύοντας τον φεμινισμό και δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας.

 

 

Αυτά είναι τα limited edition προιόντα της συλλογής:

 

BEAUTY COLOR PALETTE

Με τέσσερις  matte και satin σκιές ματιών και μια απόχρωση ρoυζ για ολοκληρωμένες εμφανίσεις. Με λεπτή, βελούδινη σύνθεση που προσφέρει εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα για πολλαπλούς χρωματικούς συνδυασμούς με ένα άγγιγμα λάμψης.

  • Lavish Haven No.500

 

 

 

SILKY PREMIUM EYE DEFINER

Μαλακό μολύβι ματιών για αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο έως και 24 ώρες. Αδιάβροχη σύνθεση που δεν μουτζουρώνει και πρωτοποριακή υφή gel για εύκολη εφαρμογή, πλούσιο, γεμάτο χρώμα και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 

  • Pansy No.415, Plum No.418

 

 

 

SOFT CRAYON

Κρεμώδες κραγιόν και περίγραμμα σε μορφή μολυβιού για εύκολη εφαρμογή, που ενυδατώνει και περιποιείται τα χείλη.

 

  • Heaven No.221, Sensual No.222, Couture No.223

 

 

 

 

 

NAIL LACQUERS

Ζεστές αλλά και τολμηρές αποχρώσεις σε παραπέμπουν στην κομψότητα της εποχής των 70s και εντυπωσιάζουν. Η συλλογή ολοκληρώνεται με  τέσσερις αποχρώσεις Exclusive Nail Lacquer σε γήινους και μπορντό τόνους και τρεις νέες αποχρώσεις Pro Gel σε έντονα σκούρα χρώματα 

 

  • Pro gel – Bouncy Velvet No.552, Futuristic Purple No.553, Rich Temptation No.554

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Αυτη την παλέττα χρωμάτων την αγαπώ πολύ! νομίζω, οτι λίγο πολύ κολακεύει όλες και μάλιστα πολύ περισσότερο απο το Nude. Απο τα μολύβια ματιών εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη… Είναι μαλακά και διαρκούν, τέλεια για smoky. Το πρώτο αριστερά βερνίκι το εχω πάρει αλλά για gel το περίμενα πιο ανθεκτικό.

  2. Υπέροχα χρώματα και θα συμφωνήσω με τη Στέλλα ότι αυτές οι αποχρώσεις κολακεύουν σχεδόν όλες τις γυναίκες. Erre Due ήταν το πρώτο μολύβι ματιών που χρησιμοποίησα και ακόμη και τώρα θα τα τιμήσω συχνά.

  3. Συμφωνω και εγω με την STELLA
    Εχω αγορασει κραγιον που το χρωμα του ηταν απιστευτο
    Και για τα μολυβια χειλιων και ματιων που εχω αγορασει δεν εχω παραπονο

  4. Tα τέλεια χρώματα για μας τα bb girls… #gimme_all_the_purples 💜💜💜🤩🤩🤩 Mια μπορντό-μωβ μασκαρα θα συμπλήρωνε τη συλλογή….

  5. Αυτά τα μολύβια κραγιόν παλιά τα έλιωνα. Και τώρα παράπονο: Αντί να βελτιώνεται η κατάσταση με τις μάρκες στο νησί εξαφανίστηκε και η Erre Due από γνωστό κατάστημα…

  6. @AMALIA μου θα πρέπει να δικτυωθεις με eshops. Είναι πολύ καλύτερα και σχεδόν πάντα φθηνότερα. Θα μου πεις δεν βλέπεις αυτο που θελεις να αγοράσεις…. Ξεκίνα με αυτα που ξέρεις και σιγά σιγά θα ξεθαρρέψεις… Εγω πλέον ψωνίζω σχεδόν αποκλειστικά απο eshops.

  7. Υπεροχο το μολύβι-κραγιόν Heaven No.221!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ νομίζω πως είναι ότι πιο βολικό και ότι πιο γρήγορο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για ένα καθημερινό πρωινό μακιγιάζ. Λατρεμένο το συγκεκριμένο χρώμα κυρίως για τις πρωινές ώρες 💛💚💙💜❤💛💚❤💜💛💚❤💜💛💚💙💜❤

  8. @Stella μου, ψωνίζω σε πολύ μεγάλο βαθμό από το internet. Έχω αξιοποιήσει στο έπακρο τις πολύτιμες συμβουλές σου! Τα καλλυντικά, και ιδιαίτερα τα προϊόντα μακιγιάζ, όμως, είναι το δωράκι στον εαυτό μου που θα ήθελα να κάνω για βελτίωση της διάθεσης, χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό, σίγουρα με κάποια χρωματική δοκιμή και χωρίς να πρέπει να ψωνίσω πολλά πράγματα για να μην πληρώσω μεταφορικά. Χάνεται η χαρά… Γι’ αυτό και γκρινιάζω.

  9. @Amalia ποσο σε καταλαβαινω
    Αυτα που γλυτωνεις απο τις καλυτερες τιμες στα eshops.τα πληρωνεις στα μεταφορικα
    Σε πολλες περιπτωσεις ομως ακομα και μεταφορικα που πληρωνω συμφερει πιο πολυ
    Το καλυτερο βεβαια ειναι να στα φερνουν στο κοντινοτερο καταστημα του οικου που δεν υπαρχει και χρεωση….οπως στα ΖΑΡΑ

  10. @Amalia Ποσο σε καταλαβαίνω! Εχεις απόλυτο δικιο σε αυτο! Επισης πεφτεις και σε άλλη παγίδα με το ιντερνετ. Κολλάς εμμονικά με τα sites. Εγω πάντως τα προτιμώ στην τελική, γιατί πάντα είναι φθηνότερα και βρίσκω και μάρκες που δεν υπάρχουν στα καταστήματα.
    @Ρανια Εξαρταται την περίπτωση Ράνια μου. Δεν είναι πάντα πολλά τα ταχυδρομικά. Επισης, αν δεν πάρεις ένα μονο προιον, αλλα μαζέψεις κάποιες ανάγκες κάνεις απόσβεση ή μπορει και να μην χρεωθείς καθόλου ταχυδρομικά. Βέβαια, άλλο εμεις στην Αθήνα που λίγο πολύ τα έχουμε όλα στα πόδια μας κι άλλο στην υπόλοιπη Ελλάδα με τις περιορισμένες επιλογές…

  11. @ και Stella, τα μεταφορικά δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όμως είναι δυσανάλογα με την αγορά όταν θέλεις απλά ένα κραγιόν ή ένα μανό για τη χαρά της ανανέωσης και όχι μια σειρά προϊόντων κάλυψης αναγκών.
    Και μιας και λέμε για eshop, μεγάλη χαρά πήρα με το eshop του Marks&Spencer και ειδικά τώρα με τα ελληνικά (όσο καλή επαφή κι αν έχω με τα αγγλικά, τα ελληνικά τα προτιμώ).

  12. @Ράνια και Stella, εννοούσα. Ου γαρ έρχεται μόνον…

  13. Τέλεια χρώματα τα μωβ, μολύβια και κραγιόν μου άρεσαν πολύ!! Και τα erre due είναι ποιοτικά και οικονομικά.

  14. @Stella ναι σε παραγγελιες πολλων ειδων συμφερει
    @Αmalia ασε το eshop του Marks&Spencer και εγω χαρηκα οταν το ειδα αλλα δυστυχως με απογοητευσε οπως λειτουργει
    Πηγα στο καταστημα της Ερμου και ρωτησα καποιες αποριες και λειτουργει καθαρα με εισπρακτικους ορους
    Στα zara και σε αλλα καταστηματα Ισπανικα που δραστηροποιουνται στην Ελλαδα αν δεις κατι που θελεις δεν υπαρχει εδω, στο φερνουν αφου το προπληρωσεις χωρις χρεωση. Οταν ερθει και δεις οτι δεν σου αρεσει η δεν σου κανει σου δινουν τα χρηματα επιτοπου πισω και δεν εχεις πληρωσει και μεταφορικα
    Να καταλαβεις καποια στιγμη ειχε δει η κορη μου μια τσαντα που δεν κυκλοφορουσε Ελλαδα και της την εφεραν απο Γκουανταλαχαρα και σε συσκευασια που λυποσουν να χαλασεις…χωρις κανενα στραπατσαρισμα
    Στο Marks&Spencer αυτο δεν γινεται….ασε καυμος…. Ειδα καποια πραγματα που μου αρεσαν και δεν κυκλοφορουν Ελλαδα και θα μου κοστιζαν αρκετα και δεν ξερω αν θα ηταν οπως τα εβλεπα
    Οσο για τα Ελληνικα που εχει ναι ειναι πρακτικο

  15. Καλησπέρα. Τα μολύβια erre due ματιών είναι από τα αγαπημένα και των δύο μου bgirls. Και εγώ ήμουν ευχαριστημένη από την εφαρμογή τους, παρόλο που δεν μακιγιαρω έντονα τα μάτια μου. Μου άρεσαν πολύ και τα κραγιόν – μολύβια της σειράς.
    xx

  16. @Amalia, ενώ ζω κοντά στην Αθήνα, έχεις δίκιο, δεν είναι το ίδιο. Πολλά προϊόντα δεν τα φέρνουν καν τα καταστήματα καλλυντικών σε μας, τα events τα χάνουμε, και μεγάλες αλυσίδες εμπορικών… απλά δεν υπάρχουν. Αυτά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε επαρχιακή πολη κι αν κατοικουμε. Βέβαια, έχουμε άλλα πλεονεκτηματα: οι ρυθμοί της ζωής μας είναι πιο ήρεμοι, γεγονός που βοηθά να ζούμε χωρίς ιδιαίτερο άγχος όπως επιβάλλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτά τα αναφέρω γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο οψεις…

  17. Και επειδή κι εμένα με ενοχλεί αυτό, ότι πράγματι, στερουμαστε τη χαρά της αγοράς ενός και μόνο κραγιόν, η οι βόλτες στα μαγαζιά, μπορώ να σου πω απλά @Amaliaοτι έχεις δίκιο. Ευτυχώς που υπάρχει το Internet όπως πολύ σωστά επισημενεις. Έχω βρει και κάποια φαρμακεία για τις αγορές των καλλυντικών μας και έχουν πολύ χαμηλά μεταφορικά.
    Καλό βράδυ
    xx

  18. Πάντως, με αφορμή αυτό που αναφέρει η @Amalia πιο πάνω, θα συμφωνήσω ακόμη και στο κομμάτι που αφορά συναυλίες και διάφορα άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η Θεσσαλονίκη δεν αποτελεί πρόσφορο έδαφος για τη διοργάνωση τέτοιων events. Από την άλλη, τα eshops με έχουν καταβολέψει, και γιατί δεν υπάρχει χρόνος για βόλτα στην αγορά και γιατί η αγορά από μόνη της στη Θεσσαλονίκη μερικές φορές μπορεί να γίνει μαρτύριο (αστικό για το κέντρο, πολυκοσμία και στριμωξίδι γενικότερα – not my cup of tea). Μόνο στα ρούχα “μαγκώνω”, γιατί θέλω να δω πώς στρώνουν επάνω μου. Μια καλή λύση αν δεν είσαι σίγουρη για κάποιο προϊόν είναι να δοκιμάζεις να το αγοράσεις, όταν έχουν εκπτώσεις ή προσφορές και, αν μείνεις ικανοποιημένη, να το ξαναγοράσεις.

  19. @Sofia Marga, μεγάλη συζήτηση τα συν και τα πλην της επαρχίας. Να πω μόνο ότι επαρχία από επαρχία διαφέρει πολύ. Και βέβαια θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για τα ιντερνετικά φαρμακεία! Σήμερα παρέλαβα το τέταρτο δεματάκι του μήνα. Καλλυντικά, βιταμίνες παραφαρμακευτικά, όλα τα απαραίτητα για το παιδί…

  20. Πολύ όμορφα χρώματα,τα μωβ μου αρέσουν πολύ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.