H Υπέροχη “Rose Radiance Cream” της Clarins (και η νικήτρια του τεστ!)

 

 

Κατ αρχήν ένα μεγάλο μπράβο στις αριστούχες που αποκωδικοποίησατε  τον χθεσινό γρίφο που έκρυβε την κρέμα περιποίησης Clarins Rose Radiance Cream!

 

Εκτός από τις teaser φωτογραφίες που θεωρώ ότι σας βοήθησαν πολύ,  αυτές ήταν οι λέξεις – κλειδιά που θα σας βοηθούσαν χθες να βρείτε για ποιο προϊόν μιλούσα.

 

Έλαμπε

Φύση Ταυτίζεται Μοναδικά

Τεχνολογία

Ρυτίδες

Σύσφιξη

Κρέμα

Ενυδάτωση

Ροδάκινο, Ιβίσκο, Παίωνια, Τριαντάφυλλο

Μεθυστικό Άρωμα

Απαλή Υφή.

 

 

«Μια ενυδατική κρέμα  που στη φόρμουλά της η φύση ταυτίζεται μοναδικά με την τεχνολογία,  προσθέτει  λάμψη στην επιδερμίδα,  βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος  και καταπολεμά απαλές ρυτίδες. Σύνθεση με φυσικά συστατικά  όπως  ιβίσκος, παιώνια, ροδάκινο και τριαντάφυλλο,  υπέροχη απαλή υφή και εκλεπτυσμένο άρωμα»

 

 

 

 

Αυτή είναι η  ενυδατική κρέμα ημέρας  Rose Radiance Cream την οποία χρησιμοποιώ εδώ και περίπου ένα μήνα. Η βασική μου ανάγκη όπως έχω ξαναπεί- είναι η λάμψη και η φρεσκάδα της επιοδερμίδας μου  και  φυσικά γνωρίζετε πλέον ότι  αγαπώ τα προϊόντα πολλαπλής χρήσης – ειδικά το πρωί που ο χρόνος είναι περιορισμένος.  Η Rose Radiance Cream  είναι μια κρέμα περιποίησης 3 σε 1,  αφού προσφέρει 1. απαλότητα, 2. λάμψη, 3. ομοιόμορφο δερματικό τόνο. Κατ’ αρχήν με το που την απλώνω χάρη σε αυτό το ζωηρό ροζ χρώμα που έχει αμέσως η επιδερμίδια μου δείχνει πιο λαμπερή.  Και όχι μόνο. Σημειώστε ακριβώς τα οφέλη της:

 

ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ

Έπειτα από έρευνες της Clarins,  διαπιστώθηκε ότι τα φυσικά οξέα που προέρχονται από το εκχύλισμα του  Ιβίσκου (Hibiscus Sabdariffa Flower) απομακρύνουν απαλά και φυσικά τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας αφήνοντας το δέρμα απαλό και ορατά πιο τονωμένο και σφικτό- επιτρέποντας το φως να διαχέεται καλύτερα έτσι η επιδερμίδα να  δείχνει πιο  ροδαλή και λαμπερή.

 

ΛΑΜΨΗ

Το νέο Universal Radiance Complex της Clarins περιλαμβάνει 4 αποχρώσεις μαργαριταριού που εντείνουν το λευκό φως, χαρίζουν φωτεινότητα και μειώνουν τις ορατές ατέλειες τις επιδερμίδας.

 

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΝΟΣ

Ο συνδυασμός της ελαφριάς ροζέ απόχρωσης της κρέμας και ενός παραγώγου Βιταμίνης C ειδικά σχεδιασμένου για να καταπολεμά τις σκούρες κηλίδες,  βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει υγιής, λαμπερή και με ομοιόμορφο τόνο.

 

 

 

 

όλα αυτά συν…

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ,

 

με φυσικό τρόπο χάρη στο βιολογικό εκχύλισμα Harungana που δρα ενάντια στη γήρανση του δέρματος, αποκαθιστά την πυκνότητα,  την ελαστικότητα και τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και ταυτόχρονο μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων,  και  προωθεί την συνολική σύσφιξη της επιδερμίδας.

 

 

Εκτός από τα παραπάνω επιστημονικά,  είναι και απόλαυση το πρωί να απλώνεις την Rose Radiance Cream. Μια κρεμώδης υπέροχη υφή που απορροφάται άμεσα αφήνοντας ένα πέπλο από  «γαργαλιστικό» λουλουδάτο- φρουτώδες άρωμα από ροδάκινο, παιώνια και τριαντάφυλλο. Μέρα με τη μέρα το δέρμα δείχνει πιο ροδαλό, πιο φωτεινό, πιο αναζωογονημένο και βαθιά ενυδατωμένο,  με λίγα λόγια πιο νεανικό.

 

 

 

 

Δε νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι άλλο.Το πρωί κάνω καθαρισμό,  απλώνω τη Rose Radiance, από πάνω εφαρμόζω το Skin Illusion Foundation  που έχει και δείκτη προστασίας SPF 25 (άρα είμαι καλυμμένη και από αντηλιακό) και μέσα σε 5 λεπτά έχω τελειώσει την πρωινή μου ιεροτελεστία ομορφιάς,  με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο γιατί όπως όλες ξέρουμε η Clarins ως εταιρεία είναι συνώνυμη της αποτελεσματικότητας και των εξαιρετικών προϊόντων.

 

Νομίζω και φέτος όπως και πέρυσι η Clarins θα κάνει κάποιο event σε κεντρικό κατάστημα – θα σας ενημερώσω νωρίτερα- και πιστεύω ότι θα είναι ευκαιρία να βρεθείτε εκεί, να πάρετε κάποια δείγματα και να δείτε τα αποτελέσματα οι ίδιες.

 

Μπράβο και πάλι σε όλες σας γιατί ακόμα και εσείς που δεν βρήκατε το προιόν, το σκεφτήκατε, το ψάξατε και το ερευνήσατε  και ακόμα και αν κάνατε λάθος- όπως λέω και στον κύριο Ρωμανό- πάντως προσπαθήσατε, δεν τεμπελιάσατε,  και αυτό μετράει σχεδόν το ίδιο.

 

 

Η μαθήτρια που το κατάλαβε και το “έγραψε” πρώτη ήταν η SofiaT.  Συγχαρητήρια, Σοφία και μόλις την λάβεις και τη χρησιμοποιήσεις, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

 

 

25 Σχόλια
  1. Νομίζω πως ειναι πολύ δίκαιο που το κέρδισε η SofiaT! Ειναι ετσι κι αλλιως ενα πρωτοπόρο (μεσα σ’ όλα) ΒΒgirl!

  2. καλημέρα!!
    @Τζουλια σε ευχαριστω!!!Αυτη την φορα αν και λίγο μπερδεύτηκα στην αρχή μετα βρήκα την άκρη και
    κατάλαβα οτι το τεστ ειναι για μια εταιρία που αγαπάς,και μπορω να πω οτι η Clarins εχει και την καλητερη
    κρεμα σμιλευσης σωματος!!!Τωρα μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω αυτήν την εξαιρετική κρεμα 3 σε 1 και όχι μόνο!!Θα σας πω σίγουρα τις εντυπώσεις μου!!
    @Στελλα μου με συγκινεις🥰🥰🥰🥰

  3. και κατι μου ελεγε για clarins παντα ετσι διαβασμενη Σοφία!!

  4. @SofiaT: Μια χαρά ήταν ο συλλογισμός σου γιατί πράγματι αγαπώ τη μάρκα και το έχω γράψει πολλές φορές. Όσο για την κρέμα σώματος, αν μιλάς για τη Masvelt, την χρησιμοποιώ χρόνια τώρα. Συγχαρητήρια και από εδώ και σίγουρα περιμένουμε ενυπώσεις.

    Α! Και το πιο σημαντικό! Περιμένω διεύθυνση στο [email protected] !!!!

  5. @AΛΚΗΣΤΙΣ: Την επόμενη φορά, ίσως εσύ αγαπημένη!!

  6. Μπράβο SofiaT, όπως πάντα εύστοχη, διαβασμένη και γρήγορη! 🙂 Τζούλια μου, θα στο ξαναγράψω, το πρωτότυπο τεστάκι και το ψάξιμο του γρίφου το υπερ-απόλαυσα! Κι επίσης, τι ωραίο χρώμα που έχει αυτό το βαζάκι!!

  7. @NEKTARIA: Και εγώ το απόλαυσα πολύ! Είχαμε και καιρό να κάνουμε κάποιο τεστάκι. Σύντομα και το επόμενο!

  8. Mπράβο,Σόφηηηηη……εγώ μπήκα στις 3 το πρωί…..βοήθησε κι ο γρίφος αλλά πιο πολύ ο θείος Γκούγκλης….περιμένουμε εντυπώσεις,Σοφάκι μας….
    Κορίτσια, αυτήν την εβδομάδα αντικαθιστώ και κάποια συνάδελφο στην δική της βάρδια και δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ….καταλαβαίνετε το πήξιμο…νιώθω πως καταρρεύσω …και το ίδιο θα γίνει και την επόμενη εβδομάδα…παίρνω τις βιταμίνες μου ,πίνω τα τσάγια μου (παρεμπιπτόντως ανακάλυψα την γεύση green tea lemon macaroon από LIPTON…να την δοκιμάσετε,αν δεν το έχετε ήδη κάνει)
    Και μέσα σε όλα αυτά έχω την γιορτή του άντρα του σπιτιού,έναν καναπέ που πρέπει να φύγει από το σπίτι για να έρθει ο καινούργιος και να βγω προς αναζήτηση νέου χριστουγεννιάτικου δέντρου)
    Καλημέραααααα…..

  9. @Celia: Εννοείς ότι δεν έχεις στολίσει ακόμα??? Ντροπή!!! Αστειεύομαι φυσικά ούτε εγώ έχω κάνει κάτι και θα το πάω λίγο πιο αργά φέτος το στόλισμα- κατά τις 20 αντί για το “παραδοσιακό” 10 Νοεμβρίου. (δε βλέπεις και τον καιρό…τι δέντρο να στολίσω με 25 βαθμούς Κελσίου..) Καλό κουράγιο στη δουλειά και σε όλα τα άλλα.
    Α! Πως μου ξέφυγε αυτή η γεύση Lipton! Θα το αναζητήσω σήμερα κιόλας!
    Χρόνια Πολλά!! Νεκτάριος;

  10. Συγχαρητήρια @SofiaT! Να τη χαρείς, και να μας πεις τις εντυπώσεις σου!
    xx

  11. @Celia! Να τον χαίρεσαι & να περνάτε όμορφα!
    xx

  12. @NEKTARIA χρόνια πολλά! Ο, τι επιθυμείς!
    xx

  13. @JULIA Άγγελος…όνομα και πράγμα…χαχαχα… περήφανη αγορομάνα εδώ ….
    Άσε…φέτος έκανα μια μικρή ανακαίνιση στο σαλόνι και το κλασσικό παραδοσιακό πράσινο χιονισμένο ελαφρώς δέντρο δεν κολλάει πουθενά….ψάχνω κάτι πιο ”εναλλακτικό”…είδα κάτι σε scandinavian διακόσμηση αλλά κι αυτό φοβάμαι μήπως είναι λίγο ”φτωχό”…με ξέρεις εμένα …στον χριστουγεννιάτικο στολισμό είμαι του μαξιμαλισμού περισσότερο παρά του μινιμαλισμού….χαχαχα….

  14. Όταν αγαπάς ένα προϊόν εκφράζεται στη γραφή σου! Αισθάνθηκα όσα έγραφες! Δίκαια η SofiaT ήταν η καλύτερη μαθήτρια! Να τη χαρείς!

  15. Μπράβο στη νικήτρια!Η κρέμα είναι πολλά υποσχόμενη,Μπαίνει στη wish list.

  16. @Celia: Τι ωραίο όνομα.. Να τον χαίρεσαι τον Άγγελο σου Celia μας!💜

  17. Καλημερα
    Το βρηκα και εγω Τζουλια, κυριως απο αυτα που μου ειπε η κοπελατης clarins στο καταστημα της Ερμου
    Οταν μπηκα ομως το ειχαν γραψει 50 κοπελες μετα την Σοφια και δεν ειχε νοημα
    Περιμενω και εγω εντυπωσεις δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα αν και θα ηθελα
    Μαλλον προς τα Χριστουγεννα

  18. Χρονια Πολλα σε ολους και ολες που γιορταζουν
    Ξεκινησαν οι γιορτες αλλα και εγω δεν εχω μπει ακομη στο κλιμα
    Τζουλια θυμαμαι στην παρουσιαση της Χριστουγεννιατικης συλλογης SEPHORA ποσο αστεια φαινονταν τα δεντρα διπλα στην πισινα. Σαν να τα ειχαν ξεχασει απο περυσι
    Και η μερα τοσο ηλιολουστη και ανοιξιατικη

  19. Μπραβο SofiaT ,εισαι ενα top bb girl!!! Χρονια πολλα στους εορταζοντες!! @Celia και εγω σαν εσενα,εχω τρελαθεί στις υπερωριες,νομιζω οτι ειμαι ενα αυτοματο πλέον!!

  20. Παρεπιπτόντως αρχισα να βαζω σκόνη τζιντζερ στον πρωινό μου καφέ μετά απο οτι διαβασα,και στο χυμο πορτοκάλι(εκει εβαζα οποτε τοθυμομουν),,χωρια τα σφηνακια αλοη βερα που πινω καθημερινα!!! Και ποσιμο κολλαγόνο..Νομιζω χαρη σε αυτα τα βγάζω περα!

  21. Δεν με πειράζει που δεν κέρδισα γιατί απόλαυσα πολύ όλο αυτό το έξυπνο τεστακι. Πάντως σίγουρα θα είναι η επόμενη αγορά μου σε κρέμα ημέρας γιατί κάνει αυτά ακριβώς που θέλω και μετά και από αυτό το review είμαι σίγουρη θα γίνει η αγαπημένη μου κρέμα.

  22. @SofiaT συγχαρητήρια!!! 💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙❤ εγώ πάλι δεν πρόλαβα καν να μπω και να πάρω μέρος στον διαγωνισμό…. Δεν πειράζει, Ίσως την επόμενη φορά να είμαι τυχερή!!!!! 💛💚💙💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜💛💚💙❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.