THEODOROS KALOTINIS PERFUMER: ελληνικά niche αρώματα.

                 

 

Τον Θεόδωρο Καλοτίνη και το -μέχρι πρότινος- brand “Theo Parfums”, τους έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά στο παρελθόν.

 

Στη niche αρωματοποιία θεωρώ, ότι μπορεί άνετα να κατέχει μία θέση, όχι γιατί είναι Έλληνας, θα μπορούσε να είναι ένας αδιάφορος δημιουργός, αλλά γιατί είναι ένας επαγγελματίας που συνεχώς εξελίσσεται και προοδεύει. Aν μη τι άλλο, το να βλέπουμε στην Ελλάδα να αναπτύσσεται η επιχειρηματικότητα σε έναν κλάδο που δεν έχουμε παράδοση, είναι κάτι καινούργιο κι ελπιδοφόρο.

 

Παρακολουθώ στενά τη δράση του Θεόδωρου Καλοτίνη, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν τελματώνει και δεν επαναπαύεται με την επιτυχία του, αλλά συνεχώς αναζητά νέους δρόμους δημιουργίας.  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι το καλοκαίρι του 2018, κατά την επίσκεψη στην Κρήτη του πρίγκηπα Καρόλου της Ουαλίας και της δούκισσας Καμίλα της Κορνουάλης, παρουσίασε τα αρώματα που δημιούργησε ειδικά γι’ αυτούς και για τα οποία δέχθηκε τα εύσημα!

 

 

 

 

 

Κατά καιρούς, ο Θεόδωρος Καλοτίνης δημιουργεί αρώματα για διάφορους celebrities, όπως για παράδειγμα για την Μαρία Μενούνος, αλλά η περίπτωση με το πριγκηπικό ζεύγος και την αποδοχή των αρωμάτων του ήταν κάτι ιδιαιτέρως τιμητικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα πρόσφατα νέα της Theo Parfums είναι, ότι μέσα στο 2019 προχώρησε σε ένα σημαντικό rebranding σε «THEODOROS KALOTINIS PERFUMER».  Ανανέωσε τις συσκευασίες των αρωμάτων της σ΄ένα ομολογουμένως εξαιρετικό, πολυτελές κυλινδρικό μαύρο μπουκάλι των 100ml, με κομψό χάραγμα του ονόματος του κάθε αρώματος κι ενός floral design.

 

 

 

 

Last but not least, το «THEODOROS KALOTINIS PERFUMER» παρουσίασε ένα καινούργιο άρωμα, το Royal Orchid που τολμώ να πω, χαράζει μια νέα εποχή για το brand. Μάλλον για να το πω καλύτερα και συμφωνώντας με όσους perfumistas το δοκίμασαν, είναι μακράν το καλύτερο του έως τώρα!

 

Μάλλον ο ίδιος ο Θεόδωρος ήθελε με κάποιο τρόπο να σηματοδοτήσει αυτή τη νέα εποχή κι έτσι ωθήθηκε στο rebranding.  Όπως λέει κι ο ίδιος «Μια ανανέωση μας αναζωογονεί, μας κάνει να αισθανόμαστε φρέσκοι, δυνατοί κι αισιόδοξοι».  Εγώ, κρίνοντας κι από το Royal Orchid θα έλεγα, ότι αυτή η νέα εποχή είναι μια εποχή ωριμότητας, δημιουργικής εξέλιξης και συγκρότησης.

 

 

 

 

 

Αγαπήσαμε τα αρώματα του Θεόδωρου, αλλά αυτό που εισπράττουμε τώρα με το Royal Orchid είναι κάτι μεστό, πολύπλοκο και βαθύ. Το Royal Orchid είναι αισθησιακό και σέξι, αλλά αριστοκρατικό και αιθέριο.  Εμπνευσμένο από την σπάνια ομορφιά της βασιλικής ορχιδέας.  Ο Θεόδωρος Καλοτίνης μας λέει, ότι στην καρδιά του αρώματος ανθίζει μια από τις πιο μεθυστικές και σπάνιες ορχιδέες του κόσμου.  To άρωμα το αγάπησα από την πρώτη στιγμή! Ανοίγει εκρηκτικά, όπως άλλωστε όλα τα αρώματα του Θεόδωρου, αλλά αυτό δεν μας τρομάζει… Πολύ γρήγορα αυτή η πρώτη φρουτώδης και ζαχαρώδης έκρηξη καταλαγιάζει με το πάντρεμα του ουντ και του βαλσαμικού, φρέσκου πατσουλί.

 

Ενός ούντ που είναι “τόσο… όσο”.  Δεν γίνεται σκληρό και αντρικό, αλλά αφήνει την ξυλώδη, ήσυχη και βαθιά νότα του.  Το κράνμπερι ολοκληρώνει το άρωμα δίνοντας μια ζουμερή, παιχνιδιάρικη, εθιστική νότα κορυφής. Είναι ένα άρωμα πλούσιο, αλλά όχι βαρύ ή πνιγηρό. Είναι εμφανές και ξεχωριστό. Η διάρκεια, η ένταση και το sillage του είναι απίστευτα, ειδικά σε σχέση με πολλά σημερινά αρώματα, που παρουσιάζουν ισχνή διάρκεια και ένταση… Αφήνει μια υποψία γλύκας, χωρίς να είναι γκουρμάν. Πάνω στο δέρμα και τα ρούχα μου μυρίζει μέχρι την επόμενη μέρα κάτι που γίνεται εμφανές και στους άλλους.  Κατά τη γνώμη μου είναι ένα άρωμα που μπορεί να φορεθεί άνετα παντού, όλες τις ώρες και εποχές, χωρίς περιορισμό.

 

 

 

 

 

Το Royal orchid θα το βρείτε στο επίσημο site

 

https://www.theodoroskalotinis.com του brand THEODOROS KALOTINIS PERFUMER , αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε και σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα.  Το “THEODOROS KALOTINIS PERFUMER” ακολουθεί πλέον μια εξαιρετική πολιτική στις πωλήσεις των αρωμάτων του, με συχνές προσφορές, set kits και δώρα που κάνουν τα αρώματα του ακόμα πιο προσιτά κι ελκυστικά.

 

 

Stella

 

 

11 Σχόλια
  1. Πολύ μου αρέσουν όλες αυτές οι δημιουργικές προσπάθειες, πόσο μάλλον όταν έχουν και εξέλιξη! Μπράβο & καλή επιτυχία!
    xx

  2. Συγχαρητήρια, ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί οι Έλληνες!! Πολύ μου άρεσαν τα μαύρα μπουκάλια και σίγουρα το Royal orchid θα είναι υπέροχο..

  3. Πολύ κομψές οι νέες συσκευασίες!
    Μουτςς

  4. Ωραίες, εντυπωσιακές συσκευασίες!!! 💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙❤ Ελπίζω να τα βρω στα γνωστά καταστήματα καλλυντικών για να τα μυρίσω από κοντά…

  5. Εντυπωσιακή περιγραφή για ένα πολύ ενδιαφέρον νέο άρωμα! Ούτως η άλλως η ορχιδέα είναι λατρεμένη νότα.

  6. Με την πρωτη ευκαιρία θα πάω να το δοκιμάσω!

  7. Θέλω καιρό να δοκιμάσω κάποιο από αυτά! Αν τα βρίσκαμε και σε μικρότερες συσκευασίες των 30 ή 50 ml θα ήταν τέλεια!

  8. Ορχιδεα αγαπημενη , σιγουρα θα ειναι υπεροχο αρωμα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.