Δύναμη στο Κόκκινο Κραγιόν.

 

Αυτό το ομολογουμένως υπέροχο σαββατοκύριακο,  το πέρασα με τα αγαπημένα μου ξαδέρφια που ήρθαν από την Αυστρία για να τρέξουν στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 

Γέλια, παρέα, φαγητά, ποτά – ξέρετε ήταν από αυτά τα ΣΚ που δεν θέλεις να τελειώσουν. Όσο αφορά μποτέ, μαζί μου είχα συνεχώς  το κραγιόν Rouge Signature No 137 από τη σειρά Empower Reds της L’Oreal Paris.

 

Πρόκειται για ένα υγρό ματ κραγιόν matte lip ink που αν και το χρώμα του είναι τολμηρό το τελείωμά του δεν είναι ιδιαίτερα «βαρύ» και μπορεί να δώσει αυτό το washed out αποτέλεσμα που μου αρέσει πολύ στα χείλη (με ενοχλεί να νιώθω πολύ έντονο το κραγιόν στα χείλη μου- ειδικά εφόσον προτιμώ και κόκκινες αποχρώσεις. Άρα το φορούσα από το πρωί έως το βράδυ- μια χαρά.

 

Ιδού το κραγιόν του ΣΚ!

 

 

 

Για άλλη μια φορά λοιπόν, θα μιλήσουμε για κόκκινο κραγιόν και αφού έχω ήδη πείσει την Τζένη – όπως μας έγραφε τις προάλλες πλέον δεν το αποχωρίζεται- μπορεί να πείσω σήμερα και κάποιες ακόμα από εσάς.

 

Γι’ αυτή τη σαιζόν λοιπόν, το Rouge Signature επανέρχεται δυναμικά αυτή τη φορά με τη σειρά EmpoweREDS, με 9 διαφορετικών αποχρώσεων κόκκινα κραγιόν από το πιο έντονο κόκκινο έως το πιο σκούρο μπορντό.

 

Αυτά είναι τα 9 κόκκινα κραγιόν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα ξαναπώ για άλλη μια φορά ότι το κόκκινο κραγιόν είναι κάτι παραπάνω από – φοράω κραγιόν και βγαίνω- είναι σχεδόν αξεσουάρ. Και στις γιορτινές μέρες που έρχονται, ένας λόγος παραπάνω  να επενδύσετε σε μια απόχρωση του φλογερού κόκκινου.

 

 

 

 

Αν το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, τα παρακάτω θα σας βοηθήσουν για αρχή:

 

 

  1. Για να δημιουργήσετε έναν άψογο καμβά και να εμποδίσετε το κραγιόν να «τρέξει» προετοιμάστε τα χείλη σας με ένα ειδικό ενυδατικό balm ή λίγο άχρωμο Liposan που θα «γεμίσει» τις γραμμές των χειλιών και θα σφραγίσει το χρώμα στα χείλη.
  2. Κάντε το περίγραμμα των με ένα μολύβι χειλιών σε πολύ απαλή nude απόχρωση. Με αυτό τον τρόπο θα τονίσετε το σχήμα τους χωρίς όμως το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό.
  3. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κόκκινου. Σε γενικές γραμμές τα – μπλε-κόκκινα ταιριάζουν στις ξανθές, τα πορτοκαλί-κόκκινα στις σταράτες και τα σκούρα μπορντό σε πιο μελαχρινές.
  4. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ χωρίς υπερβολές με λαμπερή επιδερμίδα, πολύ απαλό ρουζ και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα

 

 

Το Rouge Signature Empower Reds, κοστίζει 14,49Ε.

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Ουπς, χτύπησε φλέβα το post! Ναι, το κόκκινο κραγιόν είναι όντως αξεσουάρ! Επίσης, δεν ξέρω ποια από όλες τις αποχρώσεις μου αρέσει περισσότερο (νομίζω όλες)! Ευχαριστούμε για τα tips (δώστε τα μπορντώ και σε εμάς τις ανοιχτόχρωμες, και ας μας “αγριεύουν” λίγο τα χαρακτηριστικά)! Καλή εβδομάδα!

  2. @Sheena: Κοίτα, η αλήθεια είναι με αυτό, παρόλο που είναι ματ, είναι πιο ελαφρύ και “αέρινο” το αποτέλεσμα του οπότε ας πάει και το παλιάμπελο, θα το δώσω το μπορντό και σε σας τις ανοιχτές! Πολύ ματ και βαρύ όμως σε μπορντό, όχι!

  3. Το τελευταίο είναι λατρεμένη αποχρωση …δαμασκηνί-μοβ αγαπημένο…συνδυασμένο και με μάσκαρα σε παρόμοια απόχρωση δίνει πολύ όμορφο αποτέλεσμα….
    Άσχετο αλλά σήμερα είναι world’s single day…..γιορτάζουν λοιπόν όλα τα single girls (and boys)….

  4. Πολύ όμορφο άρθρο ( όπως πάντα), αγαπάμε πολύ τα κόκκινα κραγιόν σχεδόν όλες οι γυναίκες και πόσο μάλλον τωρα που μπαίνουμε σε γιορτινό mood!
    Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο από το φόντο της φωτογραφίας ( χι χι ) το επικό βιβλίο του Μποσί!!! Είναι συναρπαστικό!!!
    Απολογούμαι για το μισό άσχετο του ποστ μου αλλά με συνεπήρε η ανάμνηση των συναισθημάτων διαβάζοντας αυτό το επικό βιβλίο!!
    Καλή μας Εβδομάδα!

  5. @KATEΡΙΝΑ Κ. : Γειά σου Κατερινάκι με τη φοβερή παρατηρητικότητα! Και τα κόκκινα κραγιόν αγαπάμε, αλλά και το διάβασμα ακόμα περισσότερο και πράγματι ήταν ένα βιβλίο που ευχαριστήθηκα και εγώ πολύ!! Καλή εβδομάδα αγαπημένη!!

  6. Νομίζω το δεύτερο και το τελευταίο θα βρουν τη θέση τους στο νεσεσέρ μου.
    Μουτςς

  7. Λατρεμένο κόκκινο κραγιόν, απαραίτητο μου… αξεσουάρ (!) σε διάφορες αποχρώσεις : από το φλογερό κόκκινο, το βαθύ μπορντό, το κοραλλι. Γι αυτό και το Post ήρθε τη κατάλληλη στιγμή, που ψαχνω να ανανεώσω τη συλλογή μου με τα κόκκινα κραγιόν! Από τη πρώτη σειρά το 4ο, από την 2η φωτογραφία το 1ο, 3ο και 4ο! Τόσο όμορφα όλα! Ευτυχώς που είναι προσιτή η τιμή τους! και με την ποιότητα της L’Oréal!
    @Julia ευχαριστούμε για τις τέλειες συμβουλές! Να περνάς πάντα όμορφα, όπως αυτό το ΣΚ! Τι όμορφη οικογενειακή φωτογραφία!
    xx

  8. @Sofia Marga: Μμμμ.. ωραία! Θα κινηθείς σε πιο μπορντό αποχρώσεις. Μου αρέσει! Θα τονίσει όμορφα και τα πράσινα μάτια σου! Σε ευχαριστώ αγαπημενη, ήταν ένα υπέροχο ΣΚ!

  9. Αγαπώ το κόκκινο κραγιόν…είναι χρώμα γυναίκας πάει και τελείωσε!!!

  10. Καλημερα…Τζουλια αγαπησα τους συγγενεις σου για τον λογο που ηρθαν στην Αθηνα
    Ηταν ενα Σαββατοκυριακο γιορτης για την πολη και τους αθλητες
    Τους ζηλευω γιατι δεν μπορω πλεον να τρεξω.
    Να ειναι καλα να ερχονται καθε χρονο.
    Οσον αφορα τα κραγιον κλεινω περισσοτερο στο τελευταιο χρωμα

  11. Πολύ συγκινητικό που ήρθαν οι συγγενείς από την Αυστρία για να συμμετάσχουν στον ελληνικό Μαραθώνιο! Συγχαρητήρια κ από εμένα! Όσο για το κόκκινο κραγιόν, του έχω τόση αδυναμία που εχω όλες τις αποχρώσεις του και είναι ενα χρώμα που πιστεύω φωτίζει και αναδεικνύει το πρόσωπο οσο κανένα άλλο!

  12. UPDATE/ το μεσημέρι πετάχτηκα στο galerie κάτω από το γραφείο και αγόρασα την απόχρωση 131 I Captivate…

  13. Δεν είναι το φόρτε μου το κόκκινο κραγιόν. Όμως είμαι πάντα σε αναζήτηση της τέλειας απόχρωσης, οπότε θα δοκίμαζα το δεύτερο της πρώτης σειράς!

  14. Ανυπομονώ να έρθουν οι γιορτές για να φοράω συνεχώς κόκκινο κραγιόν!!!! Γενικά έχω συνδέσει φουλ τις γιορτές των Χριστουγέννων με το κόκκινο χρώμα…… οπουδήποτε!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ (μόνο κόκκινες καρδιές Σήμερα για να μπούμε στο μουντ των γιορτών!!!!) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  15. Το κοκκινο ειναι must το σκουρο δαμασκηνι δεν μου αρεσει τουλαχιστον πανω μου

  16. @Julia μου, ως μαθητευομενο bbgirl, άκουσα τη συμβουλή σου, και σήμερα κιόλας, το αγόρασα!! Σε μπορντο και είναι τέλειο!!!!!!!
    xx

  17. Αν και δεν ειμαι του κόκκινου το 5ο στην σειρα μου αρεσει πολυ!!

  18. @Celia & Sofia Marga: Καλοφόρετα κορίτσια τα νέα σας κραγιόν! Να τα απολαύσετε σε γιορτινές βραδιές και όχι μόνο! xxx

  19. Κόκκινο κραγιόν,μαύρο άσπρο στα ρούχα,μπορεί και κόκκινο,τέλειος συνδυασμός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.