Γιορτινά δώρα και xmas συσκευασίες, από την Kiehl’s.

 

 

Κάθε χρόνο, η Kiehl’s προσκαλεί τους φίλους της σε κάθε γωνιά του πλανήτη να προσφέρουν χαρά στα αγαπημένα τους πρόσωπα με limited edition χριστουγεννιάτικες συσκευασίες.

 

Φέτος, η Kiehl’s δίνει το έναυσμα της εορταστικής περιόδου με έξι limited edition προϊόντα, καθώς και μια ειδικά επιλεγμένη συλλογή από gift boxes, pouches και tote τσάντα, που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τη γραφίστρια Janine Rewell.

 

 

Μέσω αυτής της συλλογής, η Kiehl’s και η Janine Rewell μοιράζονται την αμοιβαία αγάπη τους για την τέχνη, το χρώμα και την ομορφιά, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, για τη δημιουργία μιας σειράς  συλλεκτικών συσκευασιών για τις συνθέσεις της Kiehl’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν, επιστρέφουν σε limited edition συσκευασίες η Crème de Corps, η Crème de Corps Whipped, η Ultra Facial Cream, το Calendula Toner, το Midnight Recovery Concentrate, το Untinted και το Simply Rose Butterstick Lip Treatment. Για να κάνει τις χριστουγεννιάτικες στιγμές  ακόμα πιο ξεχωριστές, η Kiehl’s έχει δημιουργήσει ένα όμορφο advent calendar, για όσες επιθυμούν να ανακαλύπτουν κάθε μέρα και μια μοναδική Kiehl’s έκπληξη.

 

 

 

 

Η Kiehl’s έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με μερικούς από τους πιο γνωστούς και πρωτοποριακούς καλλιτέχνες στον κόσμο, όπως οι Jeff Koons, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max, Jeremyville και Kate Moross, αλλά και ο θρυλικός Mickey Mouse (!).

 

 

 

 

 

 

Πάντως εδώ που τα λέμε, ειδικά τα Χριστούγεννα πολλές φορές οι συσκευασίες είναι εξίσου σημαντικές με το δώρο που θα επιλέξουμε, δε συμφωνείτε;

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Υπέροχες οι συσκευασίες, υπέροχα τα kiehl’s! Kαλημέρα!

  2. @Marlyloo: Καλημέρα Μαριλού, καλες γιορτες να έχουμε με όμορφα δώρα!😘😘

  3. Τι όμορφο το advent calendar! Πραγματικά υπέροχη συσκευασία!

  4. Καλημερα
    Σαν φαν των συσκευασιων δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω με την τελευταια σου ερωτηση Τζουλία
    Ομορφες ολες οι τσαντες και οι συσκευασιες
    Και επι τη ευκαιρεια θα πω οτι αγαπω τα προιοντα Kiehl’s και ειδικα το Midnight Recovery Concentrate

  5. Σας είπα τι έκανα πέρσι με τα χριστουγεννιάτικα ημερολόγια? Είχα πάρει και άνοιγα τρία διαφορετικά.Ένα το πρωί και ένα το βράδυ με καλλυντικάκια και ένα το μεσημέρι με σοκολατάκια (καθότι λιχούδω).Το Kiehl’s θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για φέτος.
    Μουτςς

  6. Ηθελα που ηθελα να παρω κατι απο kiehls να δοκιμασω τωρα μπηκα ακομα στον πειρασμο τελειες συσκευασιες

  7. Μα τι υπέροχες συσκευασίες!!!! Κορίτσια έρχονται τα Χριστούγεννα!!!!
    xx

  8. Φοβερές συσκευασίες, η μία πιο όμορφη από την άλλη!! Ναι συμφωνώ κ εγω Τζούλια μου ειναι super σημαντικές οι συσκευασίες!!!

  9. Εννοείται όι είναι σημαντικές οι συσκευασίες γιατί η χαρά της όρασης προηγείται οποιασδήποτε άλλης αίσθησης!

  10. Πολύ όμορφο το advent…
    Προσωπικά ,παίζει να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στη συσκευασία ενός δώρου που θέλω να κάνω παρά στο ίδιο το δώρο….

  11. Τρελαίνομαι για τέτοιες συσκευασίες και δωράκια!Τα περιμένω πώς και πώς!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.